2009 Nisan Anneleri buraya

ben biraz kaçıyom kıslar..... gerilmeyelim daha fazla mübarek ramazan günü oruçluyuzda bir çoğumuz güzel paylaşımlarınızı bekliyorum arkadaşlar biraz işim var birazdan gelicem öpüyorum hepinizi güzeller ....

kızlar bu fotolu ticker ları kaldırmak zorundaymışız. pro üye olmayanlar sadece çizelgeleri kullanabilirlermiş. bana uyarı geldi kaldırıyorum ,size de gelir yakında.

kızlar bu kadar sinirlenmeyin özellikle sen sultancım her sinir bebişlerimize gaz olark gidiyor olan bize ve çocuklarımıza oluyor

kızlar takvimler çok süperdi ama geç yükleniyordu başka kaynaktan geldiği için küçükler daha iyi oldu

sen daha önce de söylemiştin bunu ama bende hiç öyle geç yüklenme sorunu olmadı ki lap top um da problemli, hem hard hem software açısından.. güzeldi ama yaa fotolarımız, üzüldüm valla ben :1no2:

ya çiçek iftara ne yaptığımızı paylaşmak için yeni bi konu açtı 2010 hamilelerinde biri geldi yok biz hamileyiz canımız çeker se falan konu uzadıda uzadı
kız biraz agresif konu kapandı hepimiz sinir olduk kısaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…