2009 Nisan Anneleri buraya

bugün kötü oldu.....sabahki konu,takvimler.......sabahta evden sinirlenmicem diye çıktım ama demekki yeteri kadar secret olamadım:sm_confused:

konu silinmiş
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bursasu, aysunsudeNAZ, chveneburi, croxilex, eftelyasu, gulshenidil, merakli_misafir, naz1982, ssengun+

sen daha önce de söylemiştin bunu ama bende hiç öyle geç yüklenme sorunu olmadı ki lap top um da problemli, hem hard hem software açısından.. güzeldi ama yaa fotolarımız, üzüldüm valla ben :1no2:

ben iş icabı alışığım canım hızlı makineye en ufak aksama canımı sıkar.laptopda fazla sorun olmaz ama netbook da çileden çıkıyordum çok yavaşlatıyordu

bugün kötü oldu.....sabahki konu,takvimler.......sabahta evden sinirlenmicem diye çıktım ama demekki yeteri kadar secret olamadım:sm_confused:

valla bozmasınlar kafamı, oturur vakit ayırır kurarım bir forum sitesi sırf bize özel, bizim rumuzlardan baska üyelik de kabul etmem, kimse de okuyamaz yazdıklarımızı .aaaaaaaaa!... klava:

bursasu, arve_86, chveneburi, cicekcicek+, croxilex, galatea79, gulshenidil, merakli_misafir, naz1982, Ruveydax, sinemsin2811, ssengun+

bursasu, arve_86, chveneburi, cicekcicek+, croxilex, galatea79, gulshenidil, merakli_misafir, naz1982, Ruveydax, sinemsin2811, ssengun+

ya bu hamiş hala buralarda mı derdi ne anlamıyorum kiii

anam hamilelik merak da yapıyormuş he bende öle bi belirtisi olmamıştılülülülülülü

allah iyliğini versin tuğbacım yaaa süpersin

Ben göremedim bile o yeni topiği. Ama malum şahsa verdiğim yanıtları açtığım konudan sildim.kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…