ya kızlar bana yardım edin şimdi
taşınıyorum ya kızların duvarları için sünger baskı yapmak istiyorum ama şekili baskı süngeri bi türlü bulamadım netten baktım bi yerde var oda kargo falan uzun iş boya kokusu çıkmaz kaç gün nerden bulacam bu zıkkımı kırtasiyelere sordum oyuncakcılara ay yokta yok sinir oldum mutlaka yapmam lazım taktım kafaya off
bauhaus yada praktiker gibi yerler yok mu şenay oralar da vardır allah yardımcın olsun...ya kızlar bana yardım edin şimdi
taşınıyorum ya kızların duvarları için sünger baskı yapmak istiyorum ama şekili baskı süngeri bi türlü bulamadım netten baktım bi yerde var oda kargo falan uzun iş boya kokusu çıkmaz kaç gün nerden bulacam bu zıkkımı kırtasiyelere sordum oyuncakcılara ay yokta yok sinir oldum mutlaka yapmam lazım taktım kafaya off
bauhaus yada praktiker gibi yerler yok mu şenay oralar da vardır allah yardımcın olsun...
benim de yengem ikiz bekliyor sen mama veriyormusun cnm yoksa sırf süt mü ?? ben mama da veriyorum...
walla çok güzel pratik fikirlerin var mucit gibisinbebek banyo süngerleri var kalp, ördek şeklinde falan sevi bebe nin. migros ta falan da satılıyor onlardan yapsan. ya da bir koltukçudan falan sünger bulsan da, kurabiye kalıplarıyla o süngerden kalıp çıkarsan???
walla çok güzel pratik fikirlerin var mucit gibisin
hoşgeldin cnm, bebişin hayırlı olsunnnSelam ben yenı kayıt oldum benımde 2 nisan 2009 dogumlu bır oğlum var.
canım çok istiyosan bi gün dene. birden kesilmez zaten. azaldığını farkedersen tutmazsın sen de.ya ben şimdi mama da veriyorum sütde veriyorum :Çiçek sen oruç tutmuşsun suçluluk hissediyorum acaba tutarsam sütüm tamamen kesilir mi diye de korkuyorum napsam acaba mafoldumben
canım baskı konusuna bişey diyemicem ama. maşallah sana süt konusunda nazar değmesin ne güzel yetebiliyosun ikisine de.ya banyo süngerleri çok büyük kalıyo yapıcam şey için kendin kesme yapma konusundada bir iki şeyden denedim patates bulşık süngeri falan olmadı istediğim gibi tekzene bakabildim sadece orda yok
mama konusuna gelince beslenmemiz yüzde 95 süt yüzde 5 mama
selam kızlar.
tatil dönüşü bi taraftan selenle uğraşıyorum. bi taraftan toparlanmaya çalışıyorum (ki bu konuda bi arpa boyu yol almış değilim) bi tarftan de selenin uyuduğu yarım saatlik sürelerde yemek yapmaya çalışıyorum. ancak girebildim yani.
sultancım geç olsa da ben de doğum gününü kutluyorum. sevdiklerinle nice mutlu yıllara küçük anne:)
fisun hoşgeldin aramıza.
şenaycım kolay gelsin sana da Allah yardımcın olsun. Ankara da bi yere mi taşınıyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?