2009 Nisan Anneleri buraya

hazır kimse yazmazken ben yazayım
valla okumaktan yazamıyorum aklımda olanları yazayım ÇiçekÇim büyük geçmiş olsun umarım atlatmışsınızdır, Şirvan sana kolay gelsin hayırlı olsun nişanınız, bende normal doğuranlardanım 27 Nisan, yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmiş sefalar getirmiş, bende eskiyim ama sık yazmayınca unutuluyorum hemen
son olarakta Sultannn geç oldu ama yeni yaşın mutlu olsun umarım herşey gönlünce olur, istediğin gibi bir doğumgünü yaşamışındır inş.ne hediyeler aldın gerçi en büyük hediye Kerem.....

Şimdi bende gidip diğer topiği okuyayım)

ya kızlar bana yardım edin şimdi
taşınıyorum ya kızların duvarları için sünger baskı yapmak istiyorum ama şekili baskı süngeri bi türlü bulamadım netten baktım bi yerde var oda kargo falan uzun iş boya kokusu çıkmaz kaç gün nerden bulacam bu zıkkımı kırtasiyelere sordum oyuncakcılara ay yokta yok sinir oldum mutlaka yapmam lazım taktım kafaya off

bebek banyo süngerleri var kalp, ördek şeklinde falan sevi bebe nin. migros ta falan da satılıyor onlardan yapsan. ya da bir koltukçudan falan sünger bulsan da, kurabiye kalıplarıyla o süngerden kalıp çıkarsan???

bauhaus yada praktiker gibi yerler yok mu şenay oralar da vardır allah yardımcın olsun...
benim de yengem ikiz bekliyor sen mama veriyormusun cnm yoksa sırf süt mü ?? ben mama da veriyorum...

yemeklerimzi yyazdığımıza görfe buradan devam edebiliriz
sağol sevrey teşekkürler
şenay valla kolay gelsin cnm hiç bilmiyorumki

ya ben şimdi mama da veriyorum sütde veriyorum :Çiçek sen oruç tutmuşsun suçluluk hissediyorum acaba tutarsam sütüm tamamen kesilir mi diye de korkuyorum napsam acaba mafoldumben

ya banyo süngerleri çok büyük kalıyo yapıcam şey için kendin kesme yapma konusundada bir iki şeyden denedim patates bulşık süngeri falan olmadı istediğim gibi tekzene bakabildim sadece orda yok
mama konusuna gelince beslenmemiz yüzde 95 süt yüzde 5 mama

selam kızlar.
tatil dönüşü bi taraftan selenle uğraşıyorum. bi taraftan toparlanmaya çalışıyorum (ki bu konuda bi arpa boyu yol almış değilim) bi tarftan de selenin uyuduğu yarım saatlik sürelerde yemek yapmaya çalışıyorum. ancak girebildim yani.
sultancım geç olsa da ben de doğum gününü kutluyorum. sevdiklerinle nice mutlu yıllara küçük anne:)
fisun hoşgeldin aramıza.
şenaycım kolay gelsin sana da Allah yardımcın olsun. Ankara da bi yere mi taşınıyosun.

şenay hoşgeldin canım
bende diyordum hayatımda bir eksiklik var:)))
anacım yapmayıver sünger baskı.
hem zaten işi profesyoneline bırak boyacı yapsın beceremezsin falan miniklerin odasını berbat edersin!!!

ya ben şimdi mama da veriyorum sütde veriyorum :Çiçek sen oruç tutmuşsun suçluluk hissediyorum acaba tutarsam sütüm tamamen kesilir mi diye de korkuyorum napsam acaba mafoldumben
canım çok istiyosan bi gün dene. birden kesilmez zaten. azaldığını farkedersen tutmazsın sen de.

canım baskı konusuna bişey diyemicem ama. maşallah sana süt konusunda nazar değmesin ne güzel yetebiliyosun ikisine de.alkisalkisalkis

kızlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...........

biz bugün tatile çıkıyoruz,oruç tutan arkadaşlar ne güzel oruç tutabiliyorsunuz ben sütümü sağıp verdiğim için tutamadım inşallah seneye tutarım 8-9 aylık olsaydı oğlum tutardım ama daha çok küçük dün kesin bir kanıya vardım benim oğlum bebeklerin yiyeceği şeyleri ve biberonu asla sevmiyor kaşığı ve bizim yediğimiz şeyleri seviyor annem z.yağlı kabak yapmış ezdim verdim bayıldı dünde yazmıştım sarımsaklı yoğurtlu bir çorba yapmıştı annem onuda bayıla bayıla içti annem diyorki doktorun dediklerini bebekler sevmez sen bile yemezsin tatsız tuzsuz diyo gerçekten yaptığım şeyleri diliyle itiyor sabah seftali armut bebe bisküvisi anne sütü mama yaptım çok sevdi şimdiki zamane bebelerinin ne sevdiği belli olömuyor .

kolay gelsin aliyecim nasıldı tatil?
neredeydiniz tatilde?
biz çıkamadık biliyomusun(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…