2009 Nisan Anneleri buraya

ramazan ramazan ne tatili güzelim nereye gitceksiniz?

güle güle gidin gelin cnm, umarım bizimki gibi rahat bir tatil yaparsınız....

biz bayramdan sonra tatile çıkabilicez çok komiiz di mi ama napalaım bayram tatlının en çok satıldıı zaman eşimin işin başında durması gerekio hhühühühühüh

biz bayramdan sonra tatile çıkabilicez çok komiiz di mi ama napalaım bayram tatlının en çok satıldıı zaman eşimin işin başında durması gerekio hhühühühühüh

hımmm senin eşin tatlıcı mıııııı??? cokacimcoook annem de bana derdi seni dondurmacı bir kocaya vereceğim seni anca o paklar! diye delikafadulden kocam dondurmacı değil ama dondurmayı cok seviyor allahtan :))

sağol canım. anne sütü yetmediği için mi veriyosun ekleri. bence de önemli olan bebğin bi rahatsızlık ( alerji, sindirim problemi, gaz) yaşamadan verdiklerini yemesi. Afiyet olsun oğluşa.

kolay gelsin aliyecim nasıldı tatil?
neredeydiniz tatilde?
biz çıkamadık biliyomusun(((
sağol denizcim. fethiye göcek ve marmaristeydik. çok güzel geçti. selen inanılmaz huzurluydu. üzmedi bizi.
biliyorum canım. sen düğünlerle taşınmayla uğraştın dimi tatilde.annenler taşıncaktı yanlış hatırlamıyosam.inşallah seneyr doya doya yaparsın tatilini.

olsun canım rahat rahat yaprsınız işte tenhalaşır ortalık. cancan da biraz daha büyür hem.
biz de ekimde bi daha gidicez bu sefer sırf otel de kalıcaz. bu tatilde hergün bi yerdeydik.

çocuğun yediği içtiği sevap,giydiği harammış

Bana da hep derlerdi de,şimdi dah iyi anlıyorum,çoğu kıyafet hiç giyilemeden küçüldü kaldı.Artık tutuyorum kendimi almamk için,bebe mağazalarına pek uğramıyorum o yüzden de.ehehehe
ii geceler kızlar bugn hiç girmemiştim annemgl süprz yapmş çıkıp geldiler ramazanı burda gecireceklerrr bayramıdaaaa çok mutluyummm hepinizi öpüyoruummmmmmm byyyy
çok sevindim canım senin adına,ne iyi,beraber geçirebileceksiniz Ramazanı,böylece annenin poğaçalarıyla yapabileceksin sahurunu.

valla ben daha ilk gunden misafir aldım bile bu gece 6 kişi misafirim var yyemekleri hazırlamay çalışıyorum şimdide çoğunu bıtıdım gerçi tatlıyı falan da yaptım
Ooo,bu ne hamaratlık,ben de annemlerden başka birini almayı düşünmüyorum,onları bile dışarda bir yere götürmeyi düşünüyorum.Daha akşam için birşeyler yapmadım,düşünün yani..

ama ben baklava sevmem o yüzden kendi tatlımı kendim yapıorum.

bu arada bende model pastalar yapıodum ama hamileyken çalışmayı bıraktım

hah işte baklavacı kocaya baklava sevmeyen eş!!!
evet ya model pastalar şahane
kursları var onların burda olsa gideceğim valla.
ne çok araç gereci var o işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…