kızlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...........
biz bugün tatile çıkıyoruz,oruç tutan arkadaşlar ne güzel oruç tutabiliyorsunuz ben sütümü sağıp verdiğim için tutamadım inşallah seneye tutarım 8-9 aylık olsaydı oğlum tutardım ama daha çok küçük dün kesin bir kanıya vardım benim oğlum bebeklerin yiyeceği şeyleri ve biberonu asla sevmiyor kaşığı ve bizim yediğimiz şeyleri seviyor annem z.yağlı kabak yapmış ezdim verdim bayıldı dünde yazmıştım sarımsaklı yoğurtlu bir çorba yapmıştı annem onuda bayıla bayıla içti annem diyorki doktorun dediklerini bebekler sevmez sen bile yemezsin tatsız tuzsuz diyo gerçekten yaptığım şeyleri diliyle itiyor sabah seftali armut bebe bisküvisi anne sütü mama yaptım çok sevdi şimdiki zamane bebelerinin ne sevdiği belli olömuyor .
güle güle gidin gelin cnm, umarım bizimki gibi rahat bir tatil yaparsınız....kızlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...........
biz bugün tatile çıkıyoruz,oruç tutan arkadaşlar ne güzel oruç tutabiliyorsunuz ben sütümü sağıp verdiğim için tutamadım inşallah seneye tutarım 8-9 aylık olsaydı oğlum tutardım ama daha çok küçük dün kesin bir kanıya vardım benim oğlum bebeklerin yiyeceği şeyleri ve biberonu asla sevmiyor kaşığı ve bizim yediğimiz şeyleri seviyor annem z.yağlı kabak yapmış ezdim verdim bayıldı dünde yazmıştım sarımsaklı yoğurtlu bir çorba yapmıştı annem onuda bayıla bayıla içti annem diyorki doktorun dediklerini bebekler sevmez sen bile yemezsin tatsız tuzsuz diyo gerçekten yaptığım şeyleri diliyle itiyor sabah seftali armut bebe bisküvisi anne sütü mama yaptım çok sevdi şimdiki zamane bebelerinin ne sevdiği belli olömuyor .
biz bayramdan sonra tatile çıkabilicez çok komiiz di mi ama napalaım bayram tatlının en çok satıldıı zaman eşimin işin başında durması gerekio hhühühühühüh
evet canım baklavacı benim kocam
sağol canım. anne sütü yetmediği için mi veriyosun ekleri. bence de önemli olan bebğin bi rahatsızlık ( alerji, sindirim problemi, gaz) yaşamadan verdiklerini yemesi. Afiyet olsun oğluşa.kızlar hepinizin ramazanı hayırlı olsun...........
sağol denizcim. fethiye göcek ve marmaristeydik. çok güzel geçti. selen inanılmaz huzurluydu. üzmedi bizi.kolay gelsin aliyecim nasıldı tatil?
neredeydiniz tatilde?
biz çıkamadık biliyomusun(((
olsun canım rahat rahat yaprsınız işte tenhalaşır ortalık. cancan da biraz daha büyür hem.biz bayramdan sonra tatile çıkabilicez çok komiiz di mi ama napalaım bayram tatlının en çok satıldıı zaman eşimin işin başında durması gerekio hhühühühühüh
çocuğun yediği içtiği sevap,giydiği harammış
çok sevindim canım senin adına,ne iyi,beraber geçirebileceksiniz Ramazanı,böylece annenin poğaçalarıyla yapabileceksin sahurunu.ii geceler kızlar bugn hiç girmemiştim annemgl süprz yapmş çıkıp geldiler ramazanı burda gecireceklerrr bayramıdaaaa çok mutluyummm hepinizi öpüyoruummmmmmm byyyy
Ooo,bu ne hamaratlık,ben de annemlerden başka birini almayı düşünmüyorum,onları bile dışarda bir yere götürmeyi düşünüyorum.Daha akşam için birşeyler yapmadım,düşünün yani..valla ben daha ilk gunden misafir aldım bile bu gece 6 kişi misafirim var yyemekleri hazırlamay çalışıyorum şimdide çoğunu bıtıdım gerçi tatlıyı falan da yaptım
ama ben baklava sevmem o yüzden kendi tatlımı kendim yapıorum.
bu arada bende model pastalar yapıodum ama hamileyken çalışmayı bıraktım
ama ben baklava sevmem o yüzden kendi tatlımı kendim yapıorum.
bu arada bende model pastalar yapıodum ama hamileyken çalışmayı bıraktım
bayram tatlılarını dedoğlu baklavadan alcaz bu sene
süt için bulgur pilavı yaptım çiçek. ama dreotum ve kabağım yoktu. en kısa zamanda onu da denicem.
ramazan ramazan ne tatili güzelim nereye gitceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?