güle güle gidin gelin cnm, umarım bizimki gibi rahat bir tatil yaparsınız....
canım benim eşim fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı ramazanda hasta olmadığı için ve ben süt sağdığım oruç tutamadığım için bu sene tatilimiz ramazanda olacak didime gidicez...
ama ben baklava sevmem o yüzden kendi tatlımı kendim yapıorum.
bu arada bende model pastalar yapıodum ama hamileyken çalışmayı bıraktım
ya kızlar bebekle otele gitmek nasıl oluyo gidenler neler yaşadınız
bende çok sevmem baklava tek dilimi tıkar beni.
hafif tatlılar daha hoşuma gider.
tabii benim kocam baklavacı değil:)))
zayıflama haplarından hiç kullanan varmı aranızda kızlar??
ben bugüne kadar kullanmadımda bi yan etkisi falan varmı acaba?
ben de tam onu diyecektim sen baklavacı ailede nasıl böyle incecik kalıyorsun diye...
benim eşim de antep li, antep e gidince baklava yemekten kendimi alamıyorum ben yaa..
eşin antepli miiiiiiiiii benimde antepli:) eşim düzgündür ama genel sevmem ben anteplileri bizimkinin ailesinden dolayı
hayatoım çok kalorili zaten aile baskül ailesi gibi:) yemicem sevmiorum diorum sinir oluolar bana
sağol canım. umarım yararsenağlamaoohh bedava reklam
afiyet olsun tatlım bebeğe yarasın
canım biz rahattık. otellerde genelde bebek yatağı oluyo. 2 farklı otelde bize park yatak verdiler. biz yanımızda da götürdük zaten. tek zorluk yolculuktu. 13 14 saat arabayla yolculuk yapmayı sevmeyen bi çocukla zor oluyo. bide iğneden ipliğe hazırlıklı gitmen gerekebiliyo. ben su ısıtıcımı bile götürdüm mesela.ya kızlar bebekle otele gitmek nasıl oluyo gidenler neler yaşadınız
iznin ve imkanın varsa neden olmasın canım çok iyi olur.bende ne düşünüyorum biliyomusun.
bayramdan sonraki hafta
denizli sarayköyde umut termal otel var
oraya gideyim spa termal su falan detoks yapayım diyorum.
internetten rezervasyon yaptırayım diyorum..
annemide götüreyim hem...
ben kullanmak istiyorum fx15 süpermiş ama migrenim var benim ve herşey tetiklio migrenimi o yüzden korkuyorum
eşin antepli miiiiiiiiii benimde antepli:) eşim düzgündür ama genel sevmem ben anteplileri bizimkinin ailesinden dolayı
evet bende duydum onu sorcaktım biliyomusunuz diye..
redüctil falan yan etkileri çokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?