2009 Nisan Anneleri buraya

canım benim eşim fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı ramazanda hasta olmadığı için ve ben süt sağdığım oruç tutamadığım için bu sene tatilimiz ramazanda olacak didime gidicez...

ooo benim memlekete geliyosunuz yani..
iyi tatiller canımm.
plajlar sakin olur şimdi rahat rahat girersiniz bebişle

ama ben baklava sevmem o yüzden kendi tatlımı kendim yapıorum.

bu arada bende model pastalar yapıodum ama hamileyken çalışmayı bıraktım

ben de tam onu diyecektim sen baklavacı ailede nasıl böyle incecik kalıyorsun diye...

benim eşim de antep li, antep e gidince baklava yemekten kendimi alamıyorum ben yaa..

bende ne düşünüyorum biliyomusun.
bayramdan sonraki hafta
denizli sarayköyde umut termal otel var
oraya gideyim spa termal su falan detoks yapayım diyorum.
internetten rezervasyon yaptırayım diyorum..
annemide götüreyim hem...

ya kızlar bebekle otele gitmek nasıl oluyo gidenler neler yaşadınız

valla biz gayet rahat ettik, ekstra tekli yat verdiler bebek için, ama tabi o zaman daha yasemin dönemiyordu yüzüstü, şimdi düşebilir yataktan o yüzden bir park yatak lazım olabilir otelde. onun dısında gayet rahat oluyor.

bende çok sevmem baklava tek dilimi tıkar beni.
hafif tatlılar daha hoşuma gider.
tabii benim kocam baklavacı değil:)))

zayıflama haplarından hiç kullanan varmı aranızda kızlar??
ben bugüne kadar kullanmadımda bi yan etkisi falan varmı acaba?

ben de tam onu diyecektim sen baklavacı ailede nasıl böyle incecik kalıyorsun diye...

benim eşim de antep li, antep e gidince baklava yemekten kendimi alamıyorum ben yaa..

eşin antepli miiiiiiiiii benimde antepli:) eşim düzgündür ama genel sevmem ben anteplileri bizimkinin ailesinden dolayı

ehe benim eşim de anteplii
ben de bayılırım baklavaya

oohh bedava reklam

afiyet olsun tatlım bebeğe yarasın
sağol canım. umarım yararsenağlama

ya kızlar bebekle otele gitmek nasıl oluyo gidenler neler yaşadınız
canım biz rahattık. otellerde genelde bebek yatağı oluyo. 2 farklı otelde bize park yatak verdiler. biz yanımızda da götürdük zaten. tek zorluk yolculuktu. 13 14 saat arabayla yolculuk yapmayı sevmeyen bi çocukla zor oluyo. bide iğneden ipliğe hazırlıklı gitmen gerekebiliyo. ben su ısıtıcımı bile götürdüm mesela.
ama onun dığında rahattık. tekne turu bile yapabildik. denize soktuk seleni.
bu arada dr. havuza sokarsanız kesin idrar yolu enfeksiyonu olur. denize sokun ağzına burnuna su girsin korkmayın dedi.

iznin ve imkanın varsa neden olmasın canım çok iyi olur.

eşin antepli miiiiiiiiii benimde antepli:) eşim düzgündür ama genel sevmem ben anteplileri bizimkinin ailesinden dolayı

benim de eşim düzgündür. hatta o kadar düzgündür ki biz evlenmeden önce ben antepliyim dediğinde çok uzun bir süre şaka yapıyor sandım. şivesi falan yoktur hiç. yalnız arada satılık kelimesini antepliler gibi söyler oradan çakılabilir :) benimkinin ailesi kendi halinde insanlar antep in içinden, yalnız ben şu her görüdükleri yeşillikte piknik ve mangal yapma heveslerine alışamadım bir türlü :))

offf ya tatil demeyinnn
bodrum marmaris çeşme burnumda tütüyo valla!!!
akşamüzeri balık restaurantlarından gelen kokular offff

sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?

ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…