canım bazılarının olabiliyo. ben ilaç firmasında çalışırken bizim de böyle bi ürünümüz çıkacktı sağlık bak. onaylı. o yüzden araştırmıştık baya piyasadaki ürünleri.zayıflama haplarından hiç kullanan varmı aranızda kızlar??
ben bugüne kadar kullanmadımda bi yan etkisi falan varmı acaba?
reductil falan sakın canım. bitiri seni.evet bende duydum onu sorcaktım biliyomusunuz diye..
redüctil falan yan etkileri çokmuş.
zayıflama haplarından hiç kullanan varmı aranızda kızlar??
ben bugüne kadar kullanmadımda bi yan etkisi falan varmı acaba?
sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?
ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf
benim de eşim düzgündür. hatta o kadar düzgündür ki biz evlenmeden önce ben antepliyim dediğinde çok uzun bir süre şaka yapıyor sandım. şivesi falan yoktur hiç. yalnız arada satılık kelimesini antepliler gibi söyler oradan çakılabilir :) benimkinin ailesi kendi halinde insanlar antep in içinden, yalnız ben şu her görüdükleri yeşillikte piknik ve mangal yapma heveslerine alışamadım bir türlü :))
sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?
ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf
ipekçim haklısın. özür dilerim ben xenical ile karıştırdım.ben reductil kullanmıştım. ilk günler bir felaket oluyor hafızanız uçup gidiyor, donuklasıp dalgınlasıyorsunuz. bir kaç gün sonra alışıyorsunuz. içinizden yemek yemek pek gelmiyor, yemek için yaşamıyorsunuz, yasamak için yiyiyorsunuz. yemek yemek sıradanlasıyor olsa da olur olmasa da olur şeklinde. kilo da veriyorsunuz ama ben iki kere kullanıp bıraktım kilolar katlanarak geri döndü bana ve bir kaç kişiden de aynı şikayeti aldım. tabi benim bırakma nedenlerimden biri de benim gurme ruhuma ters düşmesi :)) valla hayat bana zevk vermez olmustu yemek keşiflerim olmayınca.. çok güvenli bir ilaç zaten piyasada ilaç olarak onaylanmış iki tane var biri reductil biri xenical. xenical yagları barsaklardan dısarı atıyor emilmeden ve gaz çıkarayım derken yagla beraber altına yapanlar cok oluyor :)) reductil ise beyinde mutluluk ve tokluk hormonu salgılanmasını saglıyor o yüzden cok daha işe yarar. eşimin abisi reductil in firmasında üst düzey yönetici. oradan zaten biliyorum ilacın ne olup olmadıgını yalnız mutlaka dr. kontrolünde kullanılması gerek ve bazı saglık problemleri nedeniyle kullanmaması gereken kişiler kesinlikle almamalı.
nasıl bişey sehercim. su kaybımı yağmı acaba.kızlar ben bi detoks yaptım 2 gunde 2 kılo gıttı hem kolay hem guzeldi düşünün bende baya işe yaradı ramazanada hazırlık oldu 64.7 le başladım şimdi 62.5 im
Slm kızlar ben bebeĞİm 2 aylıkken uÇaĞa bİndİm hemde İÇ hat deĞİl yurt dıŞına Çıktım 3,5 saat yolculuĞumuz sÜrmÜŞtÜ kızım hİÇ Şİkayet etmedİ yalnız sadece uÇak ÇıkıŞta ve İnİŞte emzİĞİnİ verdİm aĞzına doktorum sÖylemİŞtİ
daha sonra 2 kere daha bİndİk kızımla uÇaĞa yİne sorun olmadı bu seferde rezene Çayı yapmıŞtım bİberonu İle onu İÇmİŞtİ
rahat olun bİr sorun yaŞamazsınız
benim kızım ne emzik emeeer ne biberon ikisinide emmeyi beceremiyor ee ben memeyi nasıl emdiricem uçakta bence ben bu yazı kıçımın üstüne oturmak suretiyle sonlandıracağım -tatlicadiarzu-
canım bu yaz gitmesen seneye de aynı şekilde ya emzik ya biberon emmek zorunda kalacak... kaçış yok yani..
benim kızım ne emzik emeeer ne biberon ikisinide emmeyi beceremiyor ee ben memeyi nasıl emdiricem uçakta bence ben bu yazı kıçımın üstüne oturmak suretiyle sonlandıracağım -tatlicadiarzu-
zaten o yemekler benim zurnanın zırt dediği yer oluyor canım yaa.. ekşili uvak küfte, doğrama ve pirpirim aşı da favorilerim arasında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?