2009 Nisan Anneleri buraya

zayıflama haplarından hiç kullanan varmı aranızda kızlar??
ben bugüne kadar kullanmadımda bi yan etkisi falan varmı acaba?
canım bazılarının olabiliyo. ben ilaç firmasında çalışırken bizim de böyle bi ürünümüz çıkacktı sağlık bak. onaylı. o yüzden araştırmıştık baya piyasadaki ürünleri.

evet bende duydum onu sorcaktım biliyomusunuz diye..
redüctil falan yan etkileri çokmuş.
reductil falan sakın canım. bitiri seni.
ben dün televizyonda bi kadını dinledim. zayıflama bandı anlatıyodu. 80 çeşit bitki içeren bişey. kadın ısrarla su ve kas kaybı değil. yağ dan verdiriyo diye söylüyodu. merak ettim onu. 4 haftada kilona göre 12 kiloya kadar verdiriyomuş. hafif diyette yapıyosun. tel verdiler. ama emzirenler kullanamıyo

zayıflama haplarından hiç kullanan varmı aranızda kızlar??
ben bugüne kadar kullanmadımda bi yan etkisi falan varmı acaba?

ben reductil kullanmıştım. ilk günler bir felaket oluyor hafızanız uçup gidiyor, donuklasıp dalgınlasıyorsunuz. bir kaç gün sonra alışıyorsunuz. içinizden yemek yemek pek gelmiyor, yemek için yaşamıyorsunuz, yasamak için yiyiyorsunuz. yemek yemek sıradanlasıyor olsa da olur olmasa da olur şeklinde. kilo da veriyorsunuz ama ben iki kere kullanıp bıraktım kilolar katlanarak geri döndü bana ve bir kaç kişiden de aynı şikayeti aldım. tabi benim bırakma nedenlerimden biri de benim gurme ruhuma ters düşmesi :)) valla hayat bana zevk vermez olmustu yemek keşiflerim olmayınca.. çok güvenli bir ilaç zaten piyasada ilaç olarak onaylanmış iki tane var biri reductil biri xenical. xenical yagları barsaklardan dısarı atıyor emilmeden ve gaz çıkarayım derken yagla beraber altına yapanlar cok oluyor :)) reductil ise beyinde mutluluk ve tokluk hormonu salgılanmasını saglıyor o yüzden cok daha işe yarar. eşimin abisi reductil in firmasında üst düzey yönetici. oradan zaten biliyorum ilacın ne olup olmadıgını yalnız mutlaka dr. kontrolünde kullanılması gerek ve bazı saglık problemleri nedeniyle kullanmaması gereken kişiler kesinlikle almamalı.

sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?

ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf

biz de tatili ramazanda yapmak istiyoruz şah in paradise ramazan etkinlikleri çok güzel fiyatlar çok uygun ama tek sorn yol arabayla asla gidemeyiz ecrin arabayı sevmiyor haftaya aşısı var o zaman doktora soracağım uçağa binmesinde sakınca varmı diye kalkarken ve inerken emmesi gerek diye okumuştum burda doktorda öyle derse gitmem valla ecrinin inadı tuttumu dudaklarını asla açmaz nasıl emdirecem aç da bekletemem uçağa almazlar valla onun çığlıkları yüzünden :bbo:

kızlar ben bi detoks yaptım 2 gunde 2 kılo gıttı hem kolay hem guzeldi düşünün bende baya işe yaradı ramazanada hazırlık oldu 64.7 le başladım şimdi 62.5 im

:)))))
ne diyor türkü antebin yolları ufacık taşlar.
antebin güzelleri hilal kaşlar.....

sağol aliyecim. bi de şey sorucam bebekle uçağa binen var mı?

ama enn çok anteplilerin yuvalama çiğ köfte içli köftesine bayılıorum benim uyuz kaynana da süper yapar offf

zaten o yemekler benim zurnanın zırt dediği yer oluyor canım yaa.. ekşili uvak küfte, doğrama ve pirpirim aşı da favorilerim arasında :))

ipekçim haklısın. özür dilerim ben xenical ile karıştırdım.

Slm kızlar ben bebeĞım 2 aylıkken uÇaĞa bındım hemde ıÇ hat deĞıl yurt dıŞına Çıktım 3,5 saat yolculuĞumuz sÜrmÜŞtÜ kızım hıÇ Şıkayet etmedı yalnız sadece uÇak ÇıkıŞta ve ınıŞte emzıĞını verdım aĞzına doktorum sÖylemıŞtı
daha sonra 2 kere daha bındık kızımla uÇaĞa yıne sorun olmadı bu seferde rezene Çayı yapmıŞtım bıberonu ıle onu ıÇmıŞtı
rahat olun bır sorun yaŞamazsınız

kızlar ben bi detoks yaptım 2 gunde 2 kılo gıttı hem kolay hem guzeldi düşünün bende baya işe yaradı ramazanada hazırlık oldu 64.7 le başladım şimdi 62.5 im
nasıl bişey sehercim. su kaybımı yağmı acaba.
çünkü benim sorunum biraz bölgesel kalçadan baya bi gitmesi lazım. bişeyler yapmam lazım ama hangisini

benim kızım ne emzik emeeer ne biberon ikisinide emmeyi beceremiyor ee ben memeyi nasıl emdiricem uçakta bence ben bu yazı kıçımın üstüne oturmak suretiyle sonlandıracağım -tatlicadiarzu-

benim kızım ne emzik emeeer ne biberon ikisinide emmeyi beceremiyor ee ben memeyi nasıl emdiricem uçakta bence ben bu yazı kıçımın üstüne oturmak suretiyle sonlandıracağım -tatlicadiarzu-

canım bu yaz gitmesen seneye de aynı şekilde ya emzik ya biberon emmek zorunda kalacak... kaçış yok yani..

ben de bugün oruçlıyum ama hiç halim yok,sadece anne sütü diyebilirim,yavaş yavaş yoğurt ve meyve suyuna başladık ama,onları yese de doymuyor ,üstüne bir de meme istiyor,bugün bir deneyeyeim demiştim ama tutamayacağım sanırım.

Bir de doğumdan sonra Dr.um demir hapına devam et demişti,salak ben içmedim,ondan da sanırım elimi oynatasım yok,2 gündür başladım içmeye inş faydası olur bundan sonra.

canım bebeğin her ikisinide almıyorsa eğer emzir zaten uçakta bebekli annelere öncelik veriyorlar daha ilgili oluyorlar ben kızımla tektim ve beni ön koltuklara verdiler kimse yoktu çok rahat giittik yani hem emzirebilirsin ben gördüm bir bayan emziriyordu bebeğini sende öyle yaparsın canım
ben havayolu şirketinde finans müdürüyüm bizim havayolu şirketimizde çok fazla ilgi var çalıştığım yer diye demiyorum ama...kaydirigubbakcemile3

canım yağ su kaybı olmuyo amacı o zaten yağ yakımı alıyecim ben ramazandada veririm biraz ve eski seher olurum inşallah ya 3 kılo daha vermem lazım

ya kızlar benimki sabahtan beri uyuyor toplasanız 1-2 saat anca uyanık kalmıstır. o da bir buçuk saati sabahtan öğlen de yarım saat falan en fazla... aksama çekecegim var galiba..

yanı kuzuların sessizliği ipekçim demek valla bızımde toplasan koca gun 2 saat uyumştur uyumamıştır

zaten o yemekler benim zurnanın zırt dediği yer oluyor canım yaa.. ekşili uvak küfte, doğrama ve pirpirim aşı da favorilerim arasında :))

ohaaa çok güldüm pirpirim aşı haaa muahhaha bizimkilerde yapıyo analı kızlı doğrama dövmeli aş var bi de
benim eşimdede şive yok istanbullu gibi zaten saint benoit mezunu sonrada bilgi ünide tanıştık adamda şive falan kalmamış ama aile aynı yabancı damattaki aile gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…