en iyisini yapmışsın cnm bende kendimi salak gibi hissediyorum bazen çok eleştirince küsüyorum kendisi yapıyo b seferde ben onu eleştiriyorumkaydirigubbakcemile3ayy ianmıyorum benimkinin aynısı daha tenceredeyken kusur bulmaya başlar yağsız olmuş,salçası fazla olmuş ekşi olur,biraz özlenseydi yemek ...vs delirtiyo beni bekarken bütün yemekleri yapardım iyide bilirim ama evlenince bunun kusur bulmaları yüzünden kendimi yemek yapmayı bilmez sandım bi aralar yine bigün onun sevdiği bi yemek yaptım tabağa bakarak yorum yapınca yineee hooop çöpe içim rahatladı artık daha yumuşak eleştiriyo:) hatta yemekteyiz puanlarından veriyo bazenkaydirigubbakcemile3
ooooooooooo ayssun hanm pek bi hızlısınız neler yaptınızzzzlülülülülülügünaydın kızlar.
konu açın oraya yazalım bugünkü menüyü.
ben yemeciklerimi yaptım bile:............
canım pompayla sağan bazı kişilerin sütü azalıyor bir çok kişiden duydum bunu. bir de pompa çok fazla bosaltıyor gögüsleri, dolması çok uzun zaman alıyor. seni rahatlatacak kadar birazcık sagıp bırak bence.
göğüslerin boşalması daha iyi değilmi süt üretimi daha çok olur yani dolu göğüste süt üremez gibi geliyo bana ne biliyim olacak bişeyler 2 ay kaldı ondan sonrada emsin tabiide şu 6 ay emerse çok gzl olacak
BU ARADA BENDE GELDİİİİİİİMMMMMMMMMMMMMM
ben kullanmak istiyorum fx15 süpermiş ama migrenim var benim ve herşey tetiklio migrenimi o yüzden korkuyorum
ohaaa çok güldüm pirpirim aşı haaa muahhaha bizimkilerde yapıyo analı kızlı doğrama dövmeli aş var bi de
benim eşimdede şive yok istanbullu gibi zaten saint benoit mezunu sonrada bilgi ünide tanıştık adamda şive falan kalmamış ama aile aynı yabancı damattaki aile gibi
Bebeği uçağa binen varmı demişsiniz ben geçen gün dr.a sordum binebilir dedi
ç,çekçim sakın fx 15 i deneme ben 2 sene önce öyle bir hata yaptım ölüyordum biz salak üç beş arkadaş denedik ve hepimiz koma acillere düştük yan etkileri gece uyuyamama taşikardi dakikada kalbim 125 falan atıyordu yani çok kötü bir ilaç yemekten ve yemek kokusundan insana nefret feliyor ve en son olarakta halisünasyonlar görüyorsun sakın deneme derim.
bu arada mangal yakma hastalığı manyaklık boyutunda çatı dublexinde oturuyolar ulusta mangal yakıolarmış devamlı sitedekiler feryat figan herkes şikayet ediyomuş. niye kıziyilar anlamiyik dio kadın:)
geçen migrenim tutmuş sana bi yağlı köfte yapiim bişey kalmaz dedi kalktım çıkardım yediklerimi:)
aynı aynı :) benim eşim de anteplilerle konuşurken antep şivesi kullanıyor allahım diyorum kim bu adam?! burası neresi?! ben kimim?! sırnaşık şey bu arada sen nerelisin çiçek?
ben istanbul doğumluyum annem izmirli babam da ist doumlu ama onların tarafı elazığlı. biz hiç gitmedik ama bilmiyorum oraları. nişliiiiin yoorum:)
ben de istanbul dogumluyum, annemlerin taraf istanbul, babam bursa dogumlu ama 7 yasında ist.a gelmiş, babamın dedesi de bulgaristan göçmeni.
yooooo yoooooo yooooooooooooooooo lilililililili :)
biz bir ist. da düğün yaptık benim istediğim gibi, çağırmadık anteplileri, çok kalabalıklardı zaten nasıl gelecekler, bir de antep de yaptık. antep de otel de yapmamıza ragmen videomu bir izlesen de aradaki 999 farkı bulsan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?