2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar..

bizde dönük uzun ve yorucu bi o kadar da güseeell tatimizden..geçmişi okudum ve bittii heh hee..

en iyisini yapmışsın cnm bende kendimi salak gibi hissediyorum bazen çok eleştirince küsüyorum kendisi yapıyo b seferde ben onu eleştiriyorumkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar.
konu açın oraya yazalım bugünkü menüyü.
ben yemeciklerimi yaptım bile:............
ooooooooooo ayssun hanm pek bi hızlısınız neler yaptınızzzzlülülülülülü

bu arada mangal yakma hastalığı manyaklık boyutunda çatı dublexinde oturuyolar ulusta mangal yakıolarmış devamlı sitedekiler feryat figan herkes şikayet ediyomuş. niye kıziyilar anlamiyik dio kadın:)
geçen migrenim tutmuş sana bi yağlı köfte yapiim bişey kalmaz dedi kalktım çıkardım yediklerimi:)

ben kullanmak istiyorum fx15 süpermiş ama migrenim var benim ve herşey tetiklio migrenimi o yüzden korkuyorum

ç,çekçim sakın fx 15 i deneme ben 2 sene önce öyle bir hata yaptım ölüyordum biz salak üç beş arkadaş denedik ve hepimiz koma acillere düştük yan etkileri gece uyuyamama taşikardi dakikada kalbim 125 falan atıyordu yani çok kötü bir ilaç yemekten ve yemek kokusundan insana nefret feliyor ve en son olarakta halisünasyonlar görüyorsun sakın deneme derim.

aynı aynı :) benim eşim de anteplilerle konuşurken antep şivesi kullanıyor allahım diyorum kim bu adam?! burası neresi?! ben kimim?! sırnaşık şey bu arada sen nerelisin çiçek?

Bebeği uçağa binen varmı demişsiniz ben geçen gün dr.a sordum binebilir dedi

saol kuzum

amanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay ssağol canım yaaaaaaaa ciddi düşünüodum kullanmayı ALLAh korusun

zuhahaha! :roflol: onlar zaten istanbul daki park bahçelerde niye piknik mangal yapılmadıgını da anlamıyorlar bir türlü :)) yağlı köfte migren için haaa... :roflol:

babamıss deldiii biz kaçıyossss..yemek yapıcam..eşim oruç ben deilim ama deniycem bi kaç gün sonra..

neyse menümü buraya yaziim kıslar öbür topic e gidecek halim yukk..
menüyü eşim belirledi;
beypazarı tarhana çorbası
kıymalı makarna
mevsim salatası
yoğurt
hindistan cevizli tıvık gögsü..

aynı aynı :) benim eşim de anteplilerle konuşurken antep şivesi kullanıyor allahım diyorum kim bu adam?! burası neresi?! ben kimim?! sırnaşık şey bu arada sen nerelisin çiçek?

ben istanbul doğumluyum annem izmirli babam da ist doumlu ama onların tarafı elazığlı. biz hiç gitmedik ama bilmiyorum oraları. nişliiiiin yoorum:)

ben istanbul doğumluyum annem izmirli babam da ist doumlu ama onların tarafı elazığlı. biz hiç gitmedik ama bilmiyorum oraları. nişliiiiin yoorum:)

ben de istanbul dogumluyum, annemlerin taraf istanbul, babam bursa dogumlu ama 7 yasında ist.a gelmiş, babamın dedesi de bulgaristan göçmeni.

yooooo yoooooo yooooooooooooooooo lilililililili :)

biz bir ist. da düğün yaptık benim istediğim gibi, çağırmadık anteplileri, çok kalabalıklardı zaten nasıl gelecekler, bir de antep de yaptık. antep de otel de yapmamıza ragmen videomu bir izlesen de aradaki 999 farkı bulsan :)

biz burda yaptık kuruçeşme divandaydı dur bi fotomuzu koycam ailece kız tarafı ve erkek tarafını bulun. 2 dakikaya koyarım resmi

saol çiçekcim ve meraklı ve demirim kızlar bu arada emir kağan 1 haftada o kadar değiştiki motor anlmada hayret ediyoss..artıktutmayı bilinçli olarak yaıyo direk hadefe odaklanıf tutuyoo..

bide koşuyoo ya vallaha da billada koşuyo bu velet..çok komik ya :)))

hadi herkesi öpüyoss by byyyyy.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…