2009 Nisan Anneleri buraya

ilk fotoğraf annem babam eşim ben
ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder

Eklentiler

• $IMG_4145.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_4183.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 32
eryamana canım
şenay hoşgeldin canım
bende diyordum hayatımda bir eksiklik var:)))
anacım yapmayıver sünger baskı.
hem zaten işi profesyoneline bırak boyacı yapsın beceremezsin falan miniklerin odasını berbat edersin!!!
95 kiloluk bi eksiklik kızımmmmmm fark erdilmezmiiiiiiii ayrıca benden profesyonel olmaz olamaz yaparım ben
zaten 2 çocuk taşınma telaşı boya telaşı
nerden geldi aklına sünger baskı???
alemsin
yapacem ulen börülce yapacam foto çekecem koyacam
sağol canımmmmmmm Allah hiçbirimizin sütüne zeval vermesin
Bence şanay onuda yapar kafasına koymuşsa ne de olsa süperr anne o )
bak bilen biliyo anam muckkkkkkkkks

ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder

aman allahım yaaa... o nasıl bir elbise faciası öyle yaaa... :1shok: dilim tutuldu valla.. 100 m. den belli oluyor işte ayrı dünyaların insanı oldugu ailelerin.. nasıl sizinkilerle araları? oturup konusacak iki çift hanek bulamıyorlardır bence :)

bu arada annen baban çok zarifler, sen çok güzel bir gelin olmuşsun, eşin de çok temiz yüzlü ve yakışıklı.. masallah allah bozmasın mutluluğunuzu

bir de bence koyu renk saç sana daha çok yakışmış.

ben eşimin ailesiyle feci tartıştım hamileyken. kızlar bilio hamileyken yakın oturuoduk o yüzden taşındık doğumdan önce barıştık şimdi öylesine görüşüoruz annemler hala sinirli onlarla görüşmüyolar.

bu arada teşekkürler canım yorumların için

maşallah maşallah çiçek her resim ayrı güzel ama ipeğe katılıyorum sana koyu renk güzel gidiyor....annene bakıp geleceğini gör,rahatla...maşallahınız var...41.5 kere....görümceye lafım yok zaten o kategorisinde 1.

bi ara kaynana mevzusu vardı okumuşsundur kaynanamın harikalarını belki:) onların üstüne bi sürü olay tuz biber oldu bende patladım bi gün

aman boş ver, seninkilerin görüşmemekle bir şey kaybetmedikleri kesin zaten..

görümcenin kıyafet ne öyle ya fenerbahçe amigosu olmuş

sen çok güzel ve zarif görünüyorsun bir de annene çok benziyorsun.babiş de çok genç görünüyor

aman boş ver, seninkilerin görüşmemekle bir şey kaybetmedikleri kesin zaten..

:) orası kesin

görümcenin kıyafet ne öyle ya fenerbahçe amigosu olmuş

sen çok güzel ve zarif görünüyorsun bir de annene çok benziyorsun.babiş de çok genç görünüyor

görümcem işin garibi o kıyafeti çok beğenmişti.) düünün sonunda ben onun elbisedeki koyu mor tülleri koparıp halay çekiodum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…