çiçek bi yanın doğulu yani bnm babamda malatyalı hemşehirli sayılırız
aa bak malatya nın da kiraz yapragı dolması vardır, o da güzeldir.zaten kayısısının hastasıyım..
eryamana canımselam kızlar.
tatil dönüşü bi taraftan selenle uğraşıyorum. bi taraftan toparlanmaya çalışıyorum (ki bu konuda bi arpa boyu yol almış değilim) bi tarftan de selenin uyuduğu yarım saatlik sürelerde yemek yapmaya çalışıyorum. ancak girebildim yani.
sultancım geç olsa da ben de doğum gününü kutluyorum. sevdiklerinle nice mutlu yıllara küçük anne:)
fisun hoşgeldin aramıza.
şenaycım kolay gelsin sana da Allah yardımcın olsun. Ankara da bi yere mi taşınıyosun.
95 kiloluk bi eksiklik kızımmmmmm fark erdilmezmiiiiiiii ayrıca benden profesyonel olmaz olamaz yaparım benşenay hoşgeldin canım
bende diyordum hayatımda bir eksiklik var:)))
anacım yapmayıver sünger baskı.
hem zaten işi profesyoneline bırak boyacı yapsın beceremezsin falan miniklerin odasını berbat edersin!!!
yapacem ulen börülce yapacam foto çekecem koyacamzaten 2 çocuk taşınma telaşı boya telaşı
nerden geldi aklına sünger baskı???
alemsin
sağol canımmmmmmm Allah hiçbirimizin sütüne zeval vermesincanım çok istiyosan bi gün dene. birden kesilmez zaten. azaldığını farkedersen tutmazsın sen de.
canım baskı konusuna bişey diyemicem ama. maşallah sana süt konusunda nazar değmesin ne güzel yetebiliyosun ikisine de.alkisalkisalkis
bak bilen biliyo anam muckkkkkkkkksBence şanay onuda yapar kafasına koymuşsa ne de olsa süperr anne o)
ennneeee can aynı babasııııııııııııııı
sen eskiden sarışınmıydın yawww
o senin annenmi maşallah ablan gibi :)
ilk fotoğraf annem babam eşim ben
ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder
düğün için sarışındım sonra kendi rengime döndüm
evet çocuğumun bi tek gözleri bana benziyo :)
taştır benim annem
aman allahım yaaa... o nasıl bir elbise faciası öyle yaaa... :1shok: dilim tutuldu valla.. 100 m. den belli oluyor işte ayrı dünyaların insanı oldugu ailelerin.. nasıl sizinkilerle araları? oturup konusacak iki çift hanek bulamıyorlardır bence :)
bu arada annen baban çok zarifler, sen çok güzel bir gelin olmuşsun, eşin de çok temiz yüzlü ve yakışıklı.. masallah allah bozmasın mutluluğunuzu
bir de bence koyu renk saç sana daha çok yakışmış.
ben eşimin ailesiyle feci tartıştım hamileyken. kızlar bilio hamileyken yakın oturuoduk o yüzden taşındık doğumdan önce barıştık şimdi öylesine görüşüoruz annemler hala sinirli onlarla görüşmüyolar.
bu arada teşekkürler canım yorumların için
ilk fotoğraf annem babam eşim ben
ikinci fotoğraftaki morlu garip insan benim küçük görümcem dierleride kaynana ve kayınpeder
bir de can babasının kopyası hakikaten..
aman boş ver, seninkilerin görüşmemekle bir şey kaybetmedikleri kesin zaten..
görümcenin kıyafet ne öyle ya fenerbahçe amigosu olmuş
sen çok güzel ve zarif görünüyorsun bir de annene çok benziyorsun.babiş de çok genç görünüyor
görümcenin kıyafet ne öyle ya fenerbahçe amigosu olmuş
sen çok güzel ve zarif görünüyorsun bir de annene çok benziyorsun.babiş de çok genç görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?