merhabalar kızlar.....dün oruç iyiydi benim için bugünde devam....sabah dr.gittik demir vermedi bize.....idil bu ay 800 gr alıp 7 kilo olmuş boumuzun maşallahı var 68.cm
Kız Sultan,Kerem'in gözlere maşallah,cin gibi bakmış,çok afacan olacak ha ,söyliiim!
emzziren annelerrrrrr bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyounuz
bnmki 3 saat emzirince tekini emiyo 4 saat ara verirsem 2sinide emiyo
anormalmi acaba
Uzun zamandır bakamadım.Ev ilaçlandı. Annemlerde kaldım. Sonra bebeğim ishal oldu derken uğraşmayla geçti. 8 Ağustosta buluştunuz heralde. Hiç bişey okuyamadım sonra bakacam. Gelmek istediğimi belirtmiştim ama o arada böyle her şey birbirine girdi. Umarım başka zaman görüşürüz.
Canım hayırlı olsun .....Allah mürüvvetini de göstersin.......:Saruboceq:
Benimki pipisini yakalıyo.:teytey: Yakalamakla kalmıyo bi de sıkıyo. Canının acısını bilmiyo....
dozkancım geçmiş olsun erkekkini öp oğlunu
anormalmi acaba
saol elifçim ya sende bu aralar pek sık girmiyon artık
bu arada boylardan konu açılmışken keremde 4.ayını doldurdu 6.900 ve boyu 66 cm
kızlar pek kimse kalmamış sanırım alışverişten geldik biz haftalık yapıyoruz alışverişimiz carefour daydık ayyyy ramazan boyunca bi daha gidicemi sanmam bi kalabalık bi kalabalıktı millet savaş veriyodu resmen kıtlık falan mı çıkıcak haberimiz yok.ben alışveriş arabasını eşimde kayra nın arabasını kullanıyodu bizimki durmadı arabasında eşim kucağında gezdirdi mecburen ama bi tek şey ii oldu prima kullananlar için primada kampanya var mega paket 94 lü 26 ytl kızlar tavsiye ederim.
cnm allah yardımcınız olsun çabucak düzelsin yavrun inşallah
bu araa günaaayyyddıınn ramazan bereketiyle gelmiş valla maşallah dünkü sayfaları okuak 1 saatimi aldı bu arada çiçek annende sende taşsınız cnm süper görünüyorsunuz
etoprak çoook sevindim cnm yaa eşinin anamasına bi daha olmaz umarım bu ardaa benide ekleyin kızlar face de deniz batdal
oof bi sürü okudum ama neler yazacaktım ki daha unuttum benim kızda uyanıyo zaten neyse öpüldünüz görüşürüz güzel anneler
haaa şirvan send çok güzelsin cnm yaa hamişlik bozmuş halin buysa maşallah :))
benim ki de antepliiiii....ama ben seviyorum eşimin ailesini çok modernler... antep yemeklerini daha da çok seviyorum saolsun kayınvalidem ilgilendiğim için hepsini öğretti bana,yemek isteyen buyursun bana....
ben de bendeeee :)
benimkinde de durum aynı valla yeşil siyah ve çokkkk kötü kokuyor hatta dün alışveriş merkezinde yaptı ve değiştirmek zorunda kaldı utandım valla o kadar kötü kokuyordu.. evet demirle alakalı bende kullanıyorum çünkü...
böyle yapmak lazım bazen...ancak kafalarına dank ediyorr...
canım çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir de annesini üzmez...
yaaaa kızlar amma döktürmüşsünüz dün yaaa... 26 sayfa okudum valla.allahtan kız uyuyorda rahatça okudum...çiçek çok süper çıkmışsın canım valla...şenay enerjine hayranım ben tek bebeyle halim kalmıyorken sen boya işlerine girmişsin ya helal valla....ceyo fıkra sabah sabah güldürdü beni...şirvan baran tıpkı babası zannedersem...offf çok vardı daha yazacaklarımda kalmıyor ki kafada bişey...neyse herkese iyi haftasonları...
rabbim zorları kolaylaştırsın tez zamanda şifa versin inşallah.
gunaydın kızlar dun maşallah misfirler erken gelince giremedim şimdide oku oku bıtırwmedim aklımda kalanları yazam
çiçekçim annene sende maşallah taş gibisiniz görümceden çöl çiçeği gibi maşallaah heryerde farkedilir
şirvancım sizin yeni nişanlılara mutluluklar canım sende hala çok guzelsin maşallah sanada baran aynı babası ama :))
e toprak canım kocanın düzelmesine sevındım inşallah tezinde iyi gecer
sinemcim bebişinin ameliyetı iyi gecicek inşallah
denız ve muge bende senı ekledim seherozbudakşengüün benımkı
tığbacım sende erkencisin maşallah bızımkı
sinemcim çok geçmiş olsun..
herkese günaydın!!!!
geçmişi okuyayım derken geç kaldım merhaba demek için..
öncelikle dün oruçluydum ve bozmadım yanlız susuzluktan öldüm!!!!
1----ÇİÇEKCİM fotolardaki aileler arasındaki dağlar kadar fark farkediliyor.sonradan görmeliğin üst sınırlarında sizin kayın aile:))elbiseler resmen sit com a konu olacak şekilde.yani eşinin o aileden olduğuna inanamıyorum acaba evlatlıkmı:))
2...ŞİRVANCIM..barana maşallah..bukadarmı babaya benzer çocuk hayret eşine çok aşıksın sanırım.yeni eltin hayırlı olsun mutluluklar diliyorum.yanlız baştan ailelerin istemediği bir birlikteliğin genellikle sonuda çok iyi olmuyo canım.umarım sağlamdır sevgileri...
3...özlem i bende çok merak ediyorum mersin istanbul arası helak oldu valla
4...SİNEHAS dua ediyorum bebeişin için acı çekmesin diye..aklım sizde olcak bugün
5..şirkette faceboook yasak sizleri ordan takip edemiyorum.eklemek isterseniz.d.peker adım.
canlarım demir eksikliği bebeklerde terlemeye sebep olur. bu arada bir çok mamanın içinde demir bulunmakta. hatta içinde fazla demir bulunan mamalardan veyahut mama yerken bir de üstüne demir takviyesi alan bebeklerde zeka seviyesinin düştüğü belirlenmiş. yani her şey kararında olmalı.çiçek size o yüzden vermemiş olabilir canım.
pek bir kaynana gördüm seni çiçeeekk.. kaynanalar da öyle öğüt vermek istiyorlar ya sadece :))
şirvan cım çok güzel çıkmışsınız ikinizde. maşallah..
basının terlemesi normal canım, saclardan oluyor..
inşallah düzelir araları canım. ben de damat bet karizma yapmak istemiş diyecektim ama yazık derdi varmış..
canım bebeklerin demir ihtiyacı baslıyor bu aylarda o yüzden baslatıyorlar demire. ama dr. unla konuş, demir, demir baglama, ferritin testlerini yaptır.
sinir oluyorum böyle yapmacıklıklara yaa.. ne hadlerine hem sana öyle bir şey söylemek.onlara soracaktın sanki..klava:
canım dr. istersen dediyse zaten cok gerekli değildir, senin için rahatlasın diye söylemiştir. bir daha tekrarlarsa yaptırırsın. bu arada elinden alıyorlar kanı bebeklerin.
canım çok sevindim.. iyi bir ders olmuş ona.. umarım unutmaz..
canım iyi geçecek inşallah. narkoz olayı kötü evet ama yapacak bir şey yok işte.. atlatır inşallah kısa sürede. haberlerini bekliyoruz..
canım ben gecen gün hasta olmuştum kullandım azalma olmadı. diş için de aynı antibiyotiği verirler sana muhtemelen dişçiler sever bu antibiyotiği ama vermezlerse de sen söyle augmentin bid 1000 mg. lık diye. bu antibiyotik emzirme döneminde güvenli bir şekilde kullanılabiliyor.
AdaŞım sİzede geÇmİŞ olsun İyİ haberlerİnİ beklİyoruz kuzucuĞun sen sakİn ol kİ bebeĞİnde kendİnİ gÜvende hİssedİp sakİn olsun canım ............
sinehasın ameliyetı nasıl geçti acaba!!!
çok geçmiş olsun canım inşallah herşey yolunda gitmiştir.
şimdi çıkmış olmalısınız umarım bir daha böyle bişey yaşamaz hayatı boyunca sağlıklı olur bıcırın.
seni face den aradım sedat peker çıktı :roflol::roflol: deniz peker miydi[/QUOTE]kaydettim cnm
:roflol::roflol::roflol:
geçmiş olsun cnm tez zmnda sağlığına kavuşsun kuzucuğun
ekledim şekerim
eklendinizzzzz
sizide ekledik
5..şirkette faceboook yasak sizleri ordan takip edemiyorum.eklemek isterseniz.d.peker adım.
sinahes canımö çok geçmiş olsnnn
deni canım poseidonun adı:)
bu arada sinem ne yaptı acaba inşallah herşey yolunda gitmiştir
minik melis tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah
kızlar kımsede yokmu telefonu sinemin arasak bı acaba ne oldu die
Geçmiş olsun canım.
Maşallah İdil bebeğe.
Allah bozmasın inşallah aralarını,sevgileri azalmasın hiç.
Çok geçmiş olsun Sinem,inşallah kısa sürede düzelir,şimdiye ameliyat bitmiştir,umarım herşey yolundadır.
Maşallah kızlarımıza!
yaa hiç haberim yok bayadır da girmiyor. İnşallah düzelmiştir ve dönmüştür evine
dinsizin hakkından imansız gelirmiş iyi yapmışsın. İnşallah tezini de çabucak bitirip verebilirsin.
çok geçmiş olsun canım neyi vardı ben kaçırdım galiba. Allah acil şifalar versin. Evlatlat çok tatlı onlara bişi olacağına bize olsa keşke. Allah yardımcın olsun.
aa sinem burda mısın ameliyat nasıl geçti?
kızlar ya size bişey sorucam,benim kızım acaip hareketli,işin kötüsü uykusunda da hareketli...bir de uyurken emziğe alıştı ağzından düşünce basıyor yaygarayı...yani gece 5-6 kez uyanıyorum ona emziğini vermek için... artık çok rahat dönebiliyorda yatağında kıpır kıpır elleri rahat durmayıncada deliksiz uyku uyuyamıyor...ya sizlerin bebekleri nasıl uyuyor sabaha kadar... bizimkinde mi bir sorun var acaba??? gece 9 da uyuyor sabah 7 de kalkıyor ama geceleri dediğim gibi hep ağlıyor uyanmıyor allahtan gözü kapalı bağırıyor ama ben çok yoruluyorum tabi...çözümü olan var mı???
selam kıslar.... hekesler iyidir inş...
geçmişe bakmadan bi selam vereyim dedim....
megul ben de geçen acaba şimdi gitti antalya-izmir e diye düşündüm girmeyince.... gülfem de iyidir inş...
pınar şimdi uyuyo ben de size takılayım dedim ....
sultan bu arada o şekerpareye bi daa şerbet yapıp tek tek döktüm üzerine... benimki de ağızda dağılıyo bu iyi demek heralde:) ama hala biras sertlikler var yer yer:):):) eşim beğendi... ben de çok yumuşak sevmem zaten farkında olmadan bize göre yapmışım:):)
hoşgeldin canım...gülfem nasıl???
maşallah idil hanıma,melis ile tiplerni benzetiyorum bazen resimlerde,bizimki de 10 gün önce 69 cm idi..manken olacak bizim kızlar..
maşallah gulşencim idile
megulcum gulfem nasıl iyimi
merhaba kızlar
birkaç gündür doğru dürüst giremiyorum siteye
malum sünnet oldu bizim bıcır ve baya uğraştırıyo.
uğraşmak deyince ağlıyo falan değil.
bizim yaptırdığımız sünnet şeklinde banyo falan serbest ve her kaka
yaptığında takılan aletede bulaştığı için sık sık ya tamamen yada popoyu yıkamak gerekiyo.
sağolsun benim sıpa da bi kerede tam yapacağına bu hafta hep sık sık ve az yapıyo.
sanırım verdiğimiz ağrıkesicide biraz etkiledi kaka olayını.
oğluşları sünnet ettirecek annelere nacizane tavsiyem ya havalar sıcakken ve bebişler daha fazla hareketlenmeden hemen yapsınlar yada buay falan yapsınlar yada 7 yaş sonrasına ertelesinler.
benimki ayaklarını henüz tutmuyo yani eli pipiye falan uzanmıyo ama sadece dönebilmesi bile zorluyo.
yerde falan yanlız yatırıp bırakamadık dönüp açıtacak diye.ama onun dışında temz kalması için yıkamak gerektiğinden havalar sıcakken yapmış olmamız çok iyi oldu.
Uzun zamandır bakamadım.Ev ilaçlandı. Annemlerde kaldım. Sonra bebeğim ishal oldu derken uğraşmayla geçti. 8 Ağustosta buluştunuz heralde. Hiç bişey okuyamadım sonra bakacam. Gelmek istediğimi belirtmiştim ama o arada böyle her şey birbirine girdi. Umarım başka zaman görüşürüz.
Canım hayırlı olsun .....Allah mürüvvetini de göstersin.......:Saruboceq:
Benimki pipisini yakalıyo.:teytey: Yakalamakla kalmıyo bi de sıkıyo. Canının acısını bilmiyo....
selam arkadaşlar.umarım beni unutmamışsınızdır.Hamileliğimin 7.ayına kadar sizlerle çok şey paylaştım ama sonrasında doğum izni araya girdi ve uzak kaldım sizden.arada bir girip bakıyorum ama yazamıyodum bundan sonra yazıcam inşallah.hepinizin ramazan ayını kutluyorum..buarada benim bebiş 6.ayına girecek Berrin Sude'm çok tatlı oldu.
saol elifçim ya sende bu aralar pek sık girmiyon artık
bu arada boylardan konu açılmışken keremde 4.ayını doldurdu 6.900 ve boyu 66 cm
anormalmi acaba
sinehas çok geçmiş olsun.
şükür atlattınız Allah başka dert vermesin geçirdiği tek ve son zorluk bu olsun inşallah
hayırlı olsun dilekçim.
.
benim abimin marketi var biz adapazarına gidince onun esnaf kartıyla toptan alışveriş yaparız eşim bu gidişte bi dünya almış onlardan ama ben daha vermedim sultanın doktoru bidahaki ay başla demiş kerem ecrinden 1 hafta büyük bizim bebişler için erkenmiş yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?