Allah razı olsun kızlar neyse uyuttum küçük kuzumu
çok ağladı ama ne yapalım Allah bundan sonra iyileştirsin bundan sonra dert görmeyelim
ellerini tutmak çok zor elleyince canı acıyo ellerini bağlayınca sıkılıyo
1 haftamız zor geçecek ama olsun iyileşsinde bebeğim..
kızlar pek kimse kalmamış sanırım alışverişten geldik biz haftalık yapıyoruz alışverişimiz carefour daydık ayyyy ramazan boyunca bi daha gidicemi sanmam bi kalabalık bi kalabalıktı millet savaş veriyodu resmen kıtlık falan mı çıkıcak haberimiz yok.ben alışveriş arabasını eşimde kayra nın arabasını kullanıyodu bizimki durmadı arabasında eşim kucağında gezdirdi mecburen ama bi tek şey ii oldu prima kullananlar için primada kampanya var mega paket 94 lü 26 ytl kızlar tavsiye ederim.
emzziren annelerrrrrr bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyounuz
bnmki 3 saat emzirince tekini emiyo 4 saat ara verirsem 2sinide emiyo
anormalmi acaba
birazda puan dağıttık ohhhh.
ya kızlar çok eskiden puan verdiklerime falan niye yeniden veremiyorum yoksa ben mi beceremiyorum.
kızlar ayıramadım yazılanları ama düşünen herkese çok teşekkür ederim
ameliyat başarılı geçti,fındık kadar bi kist çıkardılar,Allah a şükürler olsun kurtulduk..
kuzumu öyle çaresiz baygın görünce neler hissettiğimi anlatamam
ayılana kadar çok zorlandı çok ağladı bağırdı narkozu atamadı ememedi ama düzeldi
şu an evdeyiz uyutamadım ondan fazla cevap yazamadım kusura bakmayın
canım şuan hertürlü meyvenin tazesi var bana doktor öyle söledi şeftali,armut püresi yapabilirsin ben içine bi tanede bebe bisküvisi atıyorum hoşuna gidiyo sıpanınbenim çocuklar erkenden yattılar kocişte şehir dışında bu akşam bana kaldı.
kızlar size bişey sorcam bugün marketten milupanın 4. aydan itibaren olan
kavanozdaki organik muhallebi ve meyve karışımından aldım. alıpta kullanan
var mı??
varsa ne kadar yedirdinizz?
kızlar çok sinirliyim can grip oldu ya kaynanam iftara çağırmıştı gittikbugün herkesin içinde kız çiçeeek bu oğlana ne yaptında böyle oldu dedi. bende karda yatırdım dedim. sonra ateşi var bunun dedi gayet emin bi şekilde bende hayır anne ateşi falan yokdedim uyuz oldu. geçen gidişimnizde bununkulağı ağrıo die tutturmuştu bok atıcak ya illaki. bende aldım ellerinden kusura bakmayaın hasta dedim uyuyana kadar da vermedim anlamıştır hatasını. ne kötü bişey resmen kendi aklına göre beni kötü anne olmakla suçluyo
kızlar çok sinirliyim can grip oldu ya kaynanam iftara çağırmıştı gittikbugün herkesin içinde kız çiçeeek bu oğlana ne yaptında böyle oldu dedi. bende karda yatırdım dedim. sonra ateşi var bunun dedi gayet emin bi şekilde bende hayır anne ateşi falan yokdedim uyuz oldu. geçen gidişimnizde bununkulağı ağrıo die tutturmuştu bok atıcak ya illaki. bende aldım ellerinden kusura bakmayaın hasta dedim uyuyana kadar da vermedim anlamıştır hatasını. ne kötü bişey resmen kendi aklına göre beni kötü anne olmakla suçluyo
sinem geçmiş olsun kuzuna bitanem bizimkide hasta feci öksürüyo
iyi demişsin kız ver agızlarının payını.. hayret bişey sanki bilerek hasta ettin.
oyy kıyamam cancanımızaaa iyileşsin bi an önce inşallah
çiçekcim benim kayınpeder 2 kat kaynana geçen çektiğimiz videoları izliyorduk ecrin yıkanırken ağlıyordu önceden tutturdu siz bunu soğuk suda yıkıyonuz saçları dik yok hususi sen yapıyosun bilmem ne deliriyo insan ya ben çocuğumu soğuk suda yıkıcak kadr cani miyim kaynımda hee baba hrr buzluğa su koyuyolarmış tam donma noktasında yengem suyu alıp ecrini yıkıyomuş heh rahatladın mı dedi de susturdu benneyaptımki
iyi olsunlar diye gözlerinin içine bakıoruz bebeklerimizin bu söylenecek şeymi. neyse ben öyle tepki verince arkadan görümcemin oğullarına kızdı sevmeyin bebeği anası sinirli herşeye kızıyo baksanıza dedi. bende çocukları aldım içerde inadına bizim oğlanla oynattım.
Kendi kendini temizleyen ev yemek pişiren robot icat etsinler çok şey mi istiyorum
bide bir hafta kesintisiz yatmak uyumak istiyorum
uyuşukluğun dibine vurdum mirmirmirmir
yaa hiç haberim yok bayadır da girmiyor. İnşallah düzelmiştir ve dönmüştür evine
dinsizin hakkından imansız gelirmiş iyi yapmışsın. İnşallah tezini de çabucak bitirip verebilirsin.
çok geçmiş olsun canım neyi vardı ben kaçırdım galiba. Allah acil şifalar versin. Evlatlat çok tatlı onlara bişi olacağına bize olsa keşke. Allah yardımcın olsun.
emzziren annelerrrrrr bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyounuz
bnmki 3 saat emzirince tekini emiyo 4 saat ara verirsem 2sinide emiyo
anormalmi acaba
sinem geçmiş olsun kuzuna bitanem bizimkide hasta feci öksürüyo
ya kızlar aklıma geldi de haberlerde izlediniz mi 8 aylık hamile bi kadına ateş etmişler, bebeğe 2 kurşun isabet etmiş sanırım..ben emirle uğraşıyodum arada yakaldım haberi ama çok üzüldüm kadına..6 yıldır bebek için uğraşıyolarmış..kadının yüzünü görünce içim yandı haline, çok üzüldüm...müslümanın müslümana duası geçermiş, allah yavrusunu ona bağışlasın...hiç bir anneyi evlat acısıyla sınamasın..
nasıl göğğsüne bal sürdün giydirdin yatırdın mı? denerim ama uyuyo şuan zavallıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?