2009 Nisan Anneleri buraya

canım çok geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın

biz de demin geldik alışverişten ama biz iftarı bekledik carrefour u bize özel kapatmışlar gibiydi :) rahat rahat yaptık alısverişimizi. ben de prima nın mega paketlerinde kampanya gördüm 20,45 tl. ama 4+ ve 5 numarada vardı.

emzziren annelerrrrrr bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyounuz
bnmki 3 saat emzirince tekini emiyo 4 saat ara verirsem 2sinide emiyo
anormalmi acaba

3 saat arayla tek meme emiyor benimki bazen 2 meme emiyor.

birazda puan dağıttık ohhhh.

ya kızlar çok eskiden puan verdiklerime falan niye yeniden veremiyorum yoksa ben mi beceremiyorum.

10 farklı kişiye puan vermeden aynı kişiye bir daha puan veremiyorsun hatırladıgım kadarıyla.

canım çok şükür kurtuldunuz, çok geçmiş olsun. kisti patolojiye gönderdiler mi?

canım şuan hertürlü meyvenin tazesi var bana doktor öyle söledi şeftali,armut püresi yapabilirsin ben içine bi tanede bebe bisküvisi atıyorum hoşuna gidiyo sıpanın

kızlar çok sinirliyim can grip oldu ya kaynanam iftara çağırmıştı gittikbugün herkesin içinde kız çiçeeek bu oğlana ne yaptında böyle oldu dedi. bende karda yatırdım dedim. sonra ateşi var bunun dedi gayet emin bi şekilde bende hayır anne ateşi falan yokdedim uyuz oldu. geçen gidişimnizde bununkulağı ağrıo die tutturmuştu bok atıcak ya illaki. bende aldım ellerinden kusura bakmayaın hasta dedim uyuyana kadar da vermedim anlamıştır hatasını. ne kötü bişey resmen kendi aklına göre beni kötü anne olmakla suçluyo

Benim kaynanam yok. Rahmetli oldu kendisi. Çok severdim. Ama evlenince böyle olur muydu acaba? Zannetmiyorum.
Boşver Çiçek anladığım kadarıyla seninki ağzınla kuş tutsan yine de aynı tepkileri verir.

sinem geçmiş olsun kuzuna bitanem bizimkide hasta feci öksürüyo

iyi demişsin kız ver agızlarının payını.. hayret bişey sanki bilerek hasta ettin.

oyy kıyamam cancanımızaaa iyileşsin bi an önce inşallah

çiçekcim benim kayınpeder 2 kat kaynana geçen çektiğimiz videoları izliyorduk ecrin yıkanırken ağlıyordu önceden tutturdu siz bunu soğuk suda yıkıyonuz saçları dik yok hususi sen yapıyosun bilmem ne deliriyo insan ya ben çocuğumu soğuk suda yıkıcak kadr cani miyim kaynımda hee baba heee buzluğa su koyuyolarmış tam donma noktasında yengem suyu alıp ecrini yıkıyomuş heh rahatladın mı dedi de susturdu benneyaptımki

iyi demişsin kız ver agızlarının payını.. hayret bişey sanki bilerek hasta ettin.

iyi olsunlar diye gözlerinin içine bakıoruz bebeklerimizin bu söylenecek şeymi. neyse ben öyle tepki verince arkadan görümcemin oğullarına kızdı sevmeyin bebeği anası sinirli herşeye kızıyo baksanıza dedi. bende çocukları aldım içerde inadına bizim oğlanla oynattım.

cidden kafayı yemişler bayılıolar gençler onları sevmesin diye ellerinden gelenei yapıolar

ayy en gıcık oldugum şey, anası sinirli anası sevdirmiyor lafları.

ben bööle hayatım boyunca uğraşıcam heralde o çakal ben ondan çakal olucam hep diken üstünde nerden laf sokacak da ben o lafı ağğzına tıkıcam diye. sıfır samimiyetle yola devam

Kendi kendini temizleyen ev yemek pişiren robot icat etsinler çok şey mi istiyorum
bide bir hafta kesintisiz yatmak uyumak istiyorum
uyuşukluğun dibine vurdum mirmirmirmir

dur yawhu acele etme, kendi kendini temizleyen fırınla başladılar...yaparlar kendini temizleyen evde yaparlar ama biz görürmüyüz bilemem kaydirigubbakcemile3

geçmişi okumamıştım ama aklın yolu bir, aynı şeyi düşünmüşüz..

emzziren annelerrrrrr bebeklerinizi kaç saat arayla emziriyounuz
bnmki 3 saat emzirince tekini emiyo 4 saat ara verirsem 2sinide emiyo
anormalmi acaba

ortalama 3-3,5 saatte bir acıkır..kolay kolay arada beslemem..ama pek emmiyo zaten emerse sol göğsümü emiyo zorla diğerinide sağıp hemen arkasından biberonla veriyorum.

amaan çiçek kafana taktığın şeye bak..ne sinirleniyosun ki hala onlara, bide boşu boşuna kendini yıpratıyosun.insan önemsediği kişilerin sözlerini ciddiye alıp sinirlenir...ya senin ona kendini ispat etmeye ihtiyacın mı var??ayrıca kendi çocukları hiç mi hasta olmuyomuş! bi daha görmek isterlerse her defasında "son geldiğimizde hastaydı can iyileştiremedim o günden beri hala, o yüzden görüşmeye müsait değilim" dersin dank eder işte o zaman kaydirigubbakcemile

sinem geçmiş olsun kuzuna bitanem bizimkide hasta feci öksürüyo

kıyamam cana!! emirde bi ara çok öksürüyodu annem göğsüne bal sürüp sıcak tut öyle bi uyusun uyanıncada yıka, ama sonra yine sıcak tut demişti..ben kısmen yapmıştım işe yaramıştı..

sinemcim tekrar çok geçmiş olsun, Rabbim bi daha kuzucuğunun yolunu düşürmesin hastanelere inşallah..

ya kızlar aklıma geldi de haberlerde izlediniz mi 8 aylık hamile bi kadına ateş etmişler, bebeğe 2 kurşun isabet etmiş sanırım..ben emirle uğraşıyodum arada yakaldım haberi ama çok üzüldüm kadına..6 yıldır bebek için uğraşıyolarmış..kadının yüzünü görünce içim yandı haline, çok üzüldüm...müslümanın müslümana duası geçermiş, allah yavrusunu ona bağışlasın...hiç bir anneyi evlat acısıyla sınamasın..

gecenlerde gördüm ben de haberi, kursun bebegin makatından girmiş kolundan cıkmıs kursun, annenin durumu agırmıs ((

İyi akşamlar kzlar şöyle hızlıca bir gemişe baktım sinehas geçmiş olsun canım umarım hızlıca iyleşir sende rahatlarsın canım yaşadığın şeyin kolay olamadığını tahmin edebiliyorum ama allah beterinden saklasın diyelim canımm.

Çiçekçim bu arada fotolara bayıldım yaa ...Özellikle görümcenin kıyafetine hayran kaldım naniknaniknaniknanik en kısa zamanda aynısından alıcam dergilere kapak filan olurum ay ne kötüyüm ben yaa:sm_cool::tomato:

Şirvan senin de fotolar da süper yalnız kolundaki bilezikler de parlıyo anacım istanbulda takmıyorsundur umarum malum kapkaççılar filan aman dikkat et canım...

Dilekçim ah canım yalnız mı kaldın ben bi taşınım da bizde sabahlarız istersen eşin olmadığın da sabaha kadar kaynatırız çocukları uyutup ayyy ne güzel olur yaahihoyyyt:teytey:

bu arada bende birkaç resim koyayım öptüm herkesi fazla vaktim olmadığından diğer arkadaşların yazdıklarını okuyamadım öpüyorum hepiciğinizi nisan anaları....:1hug:

nasıl göğğsüne bal sürdün giydirdin yatırdın mı? denerim ama uyuyo şuan zavallıcık

şimdi yapma zaten yıkayamazsın bu saatte..sabahtan dene, göğsüne hatta sırtınada sür..bal sürdüğün yerlerin üzerine ufak ter bezleri (hani şu kusarsa falan diye aldıklarımızdan) falan varsa onlardan ört giydir..bunaltacak kadar değil ama sıcak tut...uyusun..uyanınca ılık bi banyo...emire epey yaramıştı ama kısmen yaptım dedim ya ben sadece bağrına azıcık sürdüm benim sıpa da yarım saat uyuyup sonrada uyumayınca fazla bekletemeden yıkadım ama buna rağmen o gece rahat uyumuştu öksürü azaldığından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…