benim çocuklar erkenden yattılar kocişte şehir dışında bu akşam bana kaldı.
kızlar size bişey sorcam bugün marketten milupanın 4. aydan itibaren olan
kavanozdaki organik muhallebi ve meyve karışımından aldım. alıpta kullanan
var mı??
varsa ne kadar yedirdinizz?
selam,
sinehas ın kuzu inşallah iyidir...rabbim bir an önce sağlığına kavuşmayı nasip etsin..
saolun kızlar...eee ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş :))) fastfoodları yiyipte sabaha kadar midesi yanınca benim hamileyken neler çektiğimi anlamışmış bide...baba oğul karınları doydu horlaya horlaya uyuyorlar..bende sahuru kaçırmayayımda aç kalmasın diye takılıyorum.arada da teze bakıyorum..
ya ben idili yada melisi gelin olarak alayım bari :)) benim oğluşumda 70 cm olmuş! ehh anca di mi :))) boyu boyuna huyu huyuna..ama idilin huyu bizimkinin huyuna daha uygunda ben korkuyorum annesi şimdiden illallah dedi ben kaynanası olursam bana neler yapmaz bu minik yaramaz :))))))))))))
sinem geçmiş olsun kuzuna bitanem bizimkide hasta feci öksürüyo
şimdi yapma zaten yıkayamazsın bu saatte..sabahtan dene, göğsüne hatta sırtınada sür..bal sürdüğün yerlerin üzerine ufak ter bezleri (hani şu kusarsa falan diye aldıklarımızdan) falan varsa onlardan ört giydir..bunaltacak kadar değil ama sıcak tut...uyusun..uyanınca ılık bi banyo...emire epey yaramıştı ama kısmen yaptım dedim ya ben sadece bağrına azıcık sürdüm benim sıpa da yarım saat uyuyup sonrada uyumayınca fazla bekletemeden yıkadım ama buna rağmen o gece rahat uyumuştu öksürü azaldığından..
biz ilk kez idile sütlaç yedirmiştik hazır kavanozlardan yarısını yemişti ama meyve olanların tamamını yedi...ilk yedirdiğimde 4 ay 2 günlüktü.....
ilahi serap akşam akşam çok güldürdün bizimkinin kuduzluğu doktor tarafından bile tescillendi bugün...........bakma böyle olduğuna bana yapıyordur ,dışarı çıkınca kuzu olan cinsten olur benim ki.....şimdiden çığlık çığlığa ama :kedi:
geçmiş olsun çiçek...annemin bize uyguladığı yöntemi söliyim ama ne kadarlıktan başlamıştır bilemiorum......(yaşasaydı sorardımmafoldumben)........küçük bir havluya beyaz sabun varsa evde onu sürterdi......havlunun yüzeyi kaygan sabun gibi oluyordu süre süre...sonra göğsümüze koyardı ve sıcak tutardı....sabaha hafiflerdi öksürük ama yan etki olur mu bilmem.....
bu arada sinem geçmiş olsun canım Allah tez zamanda neşesini yerine getirsin kuzunun
biz ilk kez idile sütlaç yedirmiştik hazır kavanozlardan yarısını yemişti ama meyve olanların tamamını yedi...ilk yedirdiğimde 4 ay 2 günlüktü.....
ilahi serap akşam akşam çok güldürdün bizimkinin kuduzluğu doktor tarafından bile tescillendi bugün...........bakma böyle olduğuna bana yapıyordur ,dışarı çıkınca kuzu olan cinsten olur benim ki.....şimdiden çığlık çığlığa ama :kedi:
geçmiş olsun çiçek...annemin bize uyguladığı yöntemi söliyim ama ne kadarlıktan başlamıştır bilemiorum......(yaşasaydı sorardımmafoldumben)........küçük bir havluya beyaz sabun varsa evde onu sürterdi......havlunun yüzeyi kaygan sabun gibi oluyordu süre süre...sonra göğsümüze koyardı ve sıcak tutardı....sabaha hafiflerdi öksürük ama yan etki olur mu bilmem.....
bu arada sinem geçmiş olsun canım Allah tez zamanda neşesini yerine getirsin kuzunun
Ya aslında arada giriyorum da,yazmaya pek fırsatım olmuyor.saol elifçim ya sende bu aralar pek sık girmiyon artık
bu arada boylardan konu açılmışken keremde 4.ayını doldurdu 6.900 ve boyu 66 cm
Hiç saatli birşey yapmadım ben valla,ne uyutma ne de besleme,ne zaman istiyorsa o zaman veriyorum,ama sat tutmak da bir düzen getirir,ne zaman ne yi yaptığını yapmadığını bilirsin,keşke becerebilsem.benim oğluşumda hep tek göğsümle doydu ama ben bi saat ayarlaması yapmadım ne zaman mızmızlanırsa emziriyorum bazende acıkmıştır artık diip veriyorum yani bi saatimiz yık ama 3 saatte normal bence acıksa zaten ağlar canım
aynen,ben de puan vermek istedğimde aynı uyarıyı yapıyor.birazda puan dağıttık ohhhh.
ya kızlar çok eskiden puan verdiklerime falan niye yeniden veremiyorum yoksa ben mi beceremiyorum.
Ayyy,illa bir öğütte bulunacaklar,herşeyi onlar biliyor ya!kızlar çok sinirliyim can grip oldu ya kaynanam iftara çağırmıştı gittikbugün herkesin içinde kız çiçeeek bu oğlana ne yaptında böyle oldu dedi. bende karda yatırdım dedim. sonra ateşi var bunun dedi gayet emin bi şekilde bende hayır anne ateşi falan yokdedim uyuz oldu. geçen gidişimnizde bununkulağı ağrıo die tutturmuştu bok atıcak ya illaki. bende aldım ellerinden kusura bakmayaın hasta dedim uyuyana kadar da vermedim anlamıştır hatasını. ne kötü bişey resmen kendi aklına göre beni kötü anne olmakla suçluyo
oyy kıyamam cancanımızaaa iyileşsin bi an önce inşallah
çiçekcim benim kayınpeder 2 kat kaynana geçen çektiğimiz videoları izliyorduk ecrin yıkanırken ağlıyordu önceden tutturdu siz bunu soğuk suda yıkıyonuz saçları dik yok hususi sen yapıyosun bilmem ne deliriyo insan ya ben çocuğumu soğuk suda yıkıcak kadr cani miyim kaynımda hee baba heee buzluğa su koyuyolarmış tam donma noktasında yengem suyu alıp ecrini yıkıyomuş heh rahatladın mı dedi de susturdu benneyaptımki
çiçek çocuklara öksürük krizi geldiğinde soguk su verilir normalde. çok fazla öksürürse gece bir çay kaşıgı versen bir şey olmaz heralde.rahat uyur.
çok güldüm ya bu erkelerin hepsi böyle bende kaldırayım bari salonda benimkide bende kaçtım yorucu bir gündü benim için iyi geceler kızlar..:1closedeyes::1closedeyes:bende kaçayım kızlar..hepinize iyi uykular...daha koltukta gürleyen vatandaşı uyandırıp azıcıkta yatak odasında horlamaya ikna edicem..arkadaş bayılıyoda salonda uyumaya :) hadi hepinize kolay gelsin..çiçek tekrar geçmiş olsun cana...bir an önce iyileşir inşallah..
nasıl ya Gülşen ,bir bardak için mi yaptı bunları kayınpederin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?