selendede var aynı durum canım bende cözemedim ya huysuzluğundan yapıyo yada gazı var diyorum
günaydın kızlar...
yine kurulmuş saat gibi 9 da uyandı benim kuzu.ama iyi oldu çok ötü bi rüya görüyordum uyanmış oldum.rüyamda hamilelik testi almıştım ve sonucu pozitifti çizgilerin biri biraz silikti allahım ne olur çiçeğinki gibi kimyasal hamilelik olsuun diye yalvarıyordum ağlıyordum allah korusun yaaa
canım hayırlı olsun evet yaa kıyamam ben onlara bakalım biz napıcaz biz 4-5 yaşlarında düşünüyoruz bakalım kısmetbu arada dün yiğenim sünnet oldu.20 aylık ..
gerçekten çok zor bişey..
garibim evde sünnet kilodu giydirdik.. o olduğu halde..
ayaklarını nasıl açıp yürüyor.. çişini yapamadı kaç saat ağla ağla dur..
günadınlar kzlar
tıçını kontrol ettinmi tuğbacım açık kalmasın
Allah korusun yaw bi destur diyinnnnkaydirigubbakcemile3
bende kaçayım kızlar..hepinize iyi uykular...daha koltukta gürleyen vatandaşı uyandırıp azıcıkta yatak odasında horlamaya ikna edicem..arkadaş bayılıyoda salonda uyumaya :) hadi hepinize kolay gelsin..çiçek tekrar geçmiş olsun cana...bir an önce iyileşir inşallah..
günaydın kızlar...
yine kurulmuş saat gibi 9 da uyandı benim kuzu.ama iyi oldu çok ötü bi rüya görüyordum uyanmış oldum.rüyamda hamilelik testi almıştım ve sonucu pozitifti çizgilerin biri biraz silikti allahım ne olur çiçeğinki gibi kimyasal hamilelik olsuun diye yalvarıyordum ağlıyordum allah korusun yaaa
sizinki yine iyi hamileyken görüyosunuz bnm 3 tane çocuğum olduğunu görüyorum hahahaahha
tuğbacım çarğılma cnm bide en azından poponu ört :))))
bu rüyalar bilinç altımı ne ya bende 15 günde bir bir görüyorum bu rüyayı geçen gün yine 2.5 aylık hamileydim ve daha kızımçok küçük diye dünya başıma yıkılıyordu CADIARZU
ya böyle şeyler pek bizde yaşanmazdı ama dün akşam kötü oldu...idili almaya gittik dün iş çıkışı her zamanki gibi....neyse iftara kalın falan iftara az bir süre kala kayınpeder bardak mevzuu açtı.....meşrubat için kayınvalidem takım bardaklar çıkarmıştı o gitti kendisine büyük bardak aldı.....diğerleri nerde bu büyüklerin dedi kayınvalide başka büyük bardak yok senin hatırladıkların birazdaha küçük dedi...biz eşimle farketmez masadakiler kalsın diyoruz yok taktı ben aldım nerde onlar kadın yok deyince bir bağırdı bide kötü söz söledi....eşimde ayıp böyle yapılır mı bu güzel günde berbat ettin akşamı dedi ve bana dönüp hadi kalk gidiyoruz dedi....kayınvalide bana geldi kalın kızım olur mu şimdi gitmek boşver dedi ama eşim çıkmıştı bile kapıdan....velhasıl iftara 5 dakika kala biz yollarda...ben iftarımı açtığımda saat 9 a geliyordu nerdeyse...canımız sıkkındı bugün yani....herşeye maydonoz adam hiç saygım kalmadı
soğuk su mu ?? ben hiç duymadım, kız bi de daha beter olmasın....ne kadarlık çocuklara verilir, bi de hangi durumlarda gelen öksürük krizinde veriliyor?? can grip olmuş sanırım...risksiz yöntemleri denesin şimdilik çiçek..
sabah 8:30 da ev temizliğine bir başladım 22:00 da artık bitmiş vaziyetteydim.
ege babasıyla oyalandı.
ama ben telaş arasında oğlumun mamasının az olduğunu bile farkedememişim.
mama bitince aklım başıma geldi.
eşim nöbetçi eczane baktı az önce ve hiçbirinde mama yok.
depolar 20:00 kapanıyormuş.
mecbur eve geldi.
sütümde yokkk......
ne yapcaz derken allah razı olsun hemşire bir arkadaşım tek kullanımlık mamalardan verdiğini hatırladım.(3 paket var.)
yarın sabahta muhallebi veririm bu arada babası migrostan alır.
offf kendime çok kızdım egeyi ihmal ettim bugün diye...
babası tv.izlerken saat 21:15te egenin koltukta uyuya kaldığını farketmiş.
beni çağırdı görmem için.
içim gitti yaaaaaaaa.
21:00 egenin uyku saati çocuğum dayanamamış uyumuş babası koltukta oynuyor diye yatırmayıp tv izlemiş.
yatağına koyduğumda gözlerini açtı beni görünce gülümsedi.
aslında ara ara egenin yanına gidip baktmıştım....
neyse ben mama yapıp oğlumu doyurayım kızlar.iyi geceler
günaydın kızlar...
bu rüyalar bilinç altımı ne ya bende 15 günde bir bir görüyorum bu rüyayı geçen gün yine 2.5 aylık hamileydim ve daha kızımçok küçük diye dünya başıma yıkılıyordu CADIARZU
sizinki yine iyi hamileyken görüyosunuz bnm 3 tane çocuğum olduğunu görüyorum hahahaahha
tuğbacım çarğılma cnm bide en azından poponu ört :))))
kötü rüya görüyosak popomuzun ne günahı var niye popon açık kalmış derler ya bak merak ettim -tatlicadiarzu-
benim bilincimin altı çok kalabalık bi gecede 2 3 rüya görür hepsinide hatırlarım kaydirigubbakcemile3
bide kıskanlık krizlerine girdiğim çok olur geçen gece sözde eşimin eski karısı varmış böle aşırı süslü bi kokona :) ecrine ters ters bakıyodu eşimden maddi bişiler istiyodu o da kabul ediyordu ayy sinirden çatladım rüyamda
kocişte yazık kıskanılacak biri olsa bari gam yemicem yapışık ikiz gibiyiz bensiz biyere gitmez 5 vakit namazında sakin efendi biridir ama benim derdim yok ya rüyalarımda sorun çıkarıyorum kendime -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?