2009 Nisan Anneleri buraya

selendede var aynı durum canım bende cözemedim ya huysuzluğundan yapıyo yada gazı var diyorum

ama devam eden bir durum değil,1 dk lık bir olay,gazı olsa diyorum,çıkarmadan susmaz.Acaba diş çıkaran bebişlerde böyle birşey olmuş muydu,diş yapabilir mi böyle birşey?:bbo:

bebekler uykularında boşluğa düşme hissine kapıılırmış hani bizede olur bazen ondn olurmş ya da korkulu rüya görürlermiş dr.a sormuştm böyle söyledi

sehercim özel mesajın kapalı....sitede forum sayfasına girince yazarlarımız kısmından doktorcuğumu buluyorsun ordan soru ve cevapları okuyorsun....

yok güzelim malesef mısıl mısıl uyuyamıyorum....

benimkini şimdi yatırdım. fakat bu seferde benim uykum kaçtı..

kalkım geçmişe bakım dedim biraz.

bu arada dün yiğenim sünnet oldu.20 aylık ..
gerçekten çok zor bişey..

garibim evde sünnet kilodu giydirdik.. o olduğu halde..
ayaklarını nasıl açıp yürüyor.. çişini yapamadı kaç saat ağla ağla dur..

günaydın kızlar...

yine kurulmuş saat gibi 9 da uyandı benim kuzu.ama iyi oldu çok ötü bi rüya görüyordum uyanmış oldum.rüyamda hamilelik testi almıştım ve sonucu pozitifti çizgilerin biri biraz silikti allahım ne olur çiçeğinki gibi kimyasal hamilelik olsuun diye yalvarıyordum ağlıyordum allah korusun yaaa

günadınlar kzlar
tıçını kontrol ettinmi tuğbacım açık kalmasın
Allah korusun yaw bi destur diyinnnnkaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun evet yaa kıyamam ben onlara bakalım biz napıcaz biz 4-5 yaşlarında düşünüyoruz bakalım kısmet

valla bizim evdede onu yapan benim akşam oldumu bayılıyorum salondaki koltukta uyumayaeşimde kızıyo yatağa git diye ama ordaki uyku çok tatlı eşine biey deme ya çok zevkli o uyku

bu rüyalar bilinç altımı ne ya bende 15 günde bir bir görüyorum bu rüyayı geçen gün yine 2.5 aylık hamileydim ve daha kızımçok küçük diye dünya başıma yıkılıyordu CADIARZU

sizinki yine iyi hamileyken görüyosunuz bnm 3 tane çocuğum olduğunu görüyorum hahahaahha

tuğbacım çarğılma cnm bide en azından poponu ört :))))

bu rüyalar bilinç altımı ne ya bende 15 günde bir bir görüyorum bu rüyayı geçen gün yine 2.5 aylık hamileydim ve daha kızımçok küçük diye dünya başıma yıkılıyordu CADIARZU

benim bilincimin altı çok kalabalık bi gecede 2 3 rüya görür hepsinide hatırlarım kaydirigubbakcemile3

bide kıskanlık krizlerine girdiğim çok olur geçen gece sözde eşimin eski karısı varmış böle aşırı süslü bi kokona :) ecrine ters ters bakıyodu eşimden maddi bişiler istiyodu o da kabul ediyordu ayy sinirden çatladım rüyamda

kocişte yazık kıskanılacak biri olsa bari gam yemicem yapışık ikiz gibiyiz bensiz biyere gitmez 5 vakit namazında sakin efendi biridir ama benim derdim yok ya rüyalarımda sorun çıkarıyorum kendime -tatlicadiarzu-

oruç adamın başına vurmuş bence...

canım geceleri özellikle gıcık tarzında tutan öksürüklerde soguk su birebirdir. öksürüğü kesmek için sıcak şeyler içmek gibi yaygın bir kanı vardır ama aslında sıcak öksürüğü arttırır.

oyy kıyamam ben ona...

sizinki yine iyi hamileyken görüyosunuz bnm 3 tane çocuğum olduğunu görüyorum hahahaahha

tuğbacım çarğılma cnm bide en azından poponu ört :))))

kızlaaaaaarrr dikkat edin heeee, öncü rüyalar olmasın bunlar bakın :))

kötü rüya görüyosak popomuzun ne günahı var niye popon açık kalmış derler ya bak merak ettim -tatlicadiarzu-

insan üşüyünce vücut kendini rahatsız hissedip bu da beyinde rahatsızlık hissinin karsılıgı olarak kötü rüya görmeye sebep olabilir sanırım.

bende bazen rüyamda görüyorum aldatığını falan küsüyorum kendi kendime eşime oda hemen anlıyo gene ne saçma sapan bi rüya gördün diye kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…