ramazan ayındayız örtünelim biraz dimi:)
baranı bu kadar gezmeye sonunda hasta ettik..
yavruma yolda klima çarptı herhalde...
burnu akıyor,, hapşırıp duruyor devamlı..
peditus şuruba başladım dün.. (dr. bile sormadım)
sümükleri bir akıyor, ağzına geliyor.. sokak çoçukları gibi.. çok komik..
aa birde şu burun damlasını .. fizyolojikmi ne saf su varya işte..
onu hergün kullanmam da sakınca varmı acaba..
günde 5-6 kez sıkıyom ama
ayyy günaydın kızlar naslsnz ben ii degilim sabah 8 den beri zeynebi uyutmaya çalşıyorum ama zafer benm olduu
neyse bi pazarımz var adamla yatalım diyoz zeynep saolsn yatrmadıı bende kalktım erkenden
kendime yelek örüyorum kızlarr bitince koyarım ama biraz zor biter alize iptn örüyorum ve çok ince ip aman napıyım başka türlü sıkılıyorum evdeeee
baranı bu kadar gezmeye sonunda hasta ettik..
yavruma yolda klima çarptı herhalde...
burnu akıyor,, hapşırıp duruyor devamlı..
peditus şuruba başladım dün.. (dr. bile sormadım)
sümükleri bir akıyor, ağzına geliyor.. sokak çoçukları gibi.. çok komik..
aa birde şu burun damlasını .. fizyolojikmi ne saf su varya işte..
onu hergün kullanmam da sakınca varmı acaba..
günde 5-6 kez sıkıyom ama
hamarat kadın bitirde BAKALIM VALLA BENDE SIKILIYOM BU ARALAR bende dantel örüyom annem görse gözleri yaşarır mutfak perdesi örüyorum uç olarak sonra tüle dikilecek aslında ben bekarkende yaptım bayağı severim dantel örmeyi bitiriyimde bende koyayım artık 3 senedemi 4 senedemi bite bilmem bide görenler kıza çeyizmi diyolar gülmekten ölüyomdelikafadulden
ay canım ben örgü işine daha çok seviyorum birde yemeni kenarını özellkle filkete yii
zeynep hanımada çok şey ördmm bebek kazak ve yelekleri en geç 1 haftada bitiyodu ama bu ne zamn biter bilmiyorumm CADIARZU
canım geçmiş olsn zeynepte aynı burun göz hepsi akıyoo aynı şuruptan dr banada verdii içinrahat olsnn ayrıca benm sıpa öksürüyodaaa çok feci uykudan uyanıyooo
bak bende onları bilmem en iyisi sen benim kıza filkete yap ben seninkine yatak odası takımı öreyim annaaaa çeyiz bilem konuşuyoz yuh yanii
valla size helal olsun.. hangi ara fırsat bulupta el işi yapıyorsunuz.. ben hiç birşeyi yetiştiremiyorum.. benmi tembelim acaba...hamarat kadın bitirde BAKALIM VALLA BENDE SIKILIYOM BU ARALAR bende dantel örüyom annem görse gözleri yaşarır mutfak perdesi örüyorum uç olarak sonra tüle dikilecek aslında ben bekarkende yaptım bayağı severim dantel örmeyi bitiriyimde bende koyayım artık 3 senedemi 4 senedemi bite bilmem bide görenler kıza çeyizmi diyolar gülmekten ölüyomdelikafadulden
şirvan damladan istediğin kadar verebilirsin bizim dr istesen şienin hepsini sık 1 günde saf su bu bişey olmaz dedi hani deniz suyu olan sefiyol adı seninki ne içeriyo bilmiyom ama bişey olmuyomuş yani
valla doğulu olmak itibarıyla biz hemşeride sayılırız şirvancım ben çeyizimi kaldırdım kullanmıycam kıza ayırdım yani hazır valla anna dünürmü oluyok (bende kızı zorla sattım gibi oldu hiç beceremem naz yapmayı babasına da hiç yapmadım eşşek kafam)
bende hiç naz yapmadım.. şimdide diyorum ah eşşek kafam yapsana biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?