Allah razı olsun kızlar neyse uyuttum küçük kuzumu
çok ağladı ama ne yapalım Allah bundan sonra iyileştirsin bundan sonra dert görmeyelim
ellerini tutmak çok zor elleyince canı acıyo ellerini bağlayınca sıkılıyo
1 haftamız zor geçecek ama olsun iyileşsinde bebeğim..
kızlar çok sinirliyim can grip oldu ya kaynanam iftara çağırmıştı gittikbugün herkesin içinde kız çiçeeek bu oğlana ne yaptında böyle oldu dedi. bende karda yatırdım dedim. sonra ateşi var bunun dedi gayet emin bi şekilde bende hayır anne ateşi falan yokdedim uyuz oldu. geçen gidişimnizde bununkulağı ağrıo die tutturmuştu bok atıcak ya illaki. bende aldım ellerinden kusura bakmayaın hasta dedim uyuyana kadar da vermedim anlamıştır hatasını. ne kötü bişey resmen kendi aklına göre beni kötü anne olmakla suçluyo
ya kızlar aklıma geldi de haberlerde izlediniz mi 8 aylık hamile bi kadına ateş etmişler, bebeğe 2 kurşun isabet etmiş sanırım..ben emirle uğraşıyodum arada yakaldım haberi ama çok üzüldüm kadına..6 yıldır bebek için uğraşıyolarmış..kadının yüzünü görünce içim yandı haline, çok üzüldüm...müslümanın müslümana duası geçermiş, allah yavrusunu ona bağışlasın...hiç bir anneyi evlat acısıyla sınamasın..
ya böyle şeyler pek bizde yaşanmazdı ama dün akşam kötü oldu...idili almaya gittik dün iş çıkışı her zamanki gibi....neyse iftara kalın falan iftara az bir süre kala kayınpeder bardak mevzuu açtı.....meşrubat için kayınvalidem takım bardaklar çıkarmıştı o gitti kendisine büyük bardak aldı.....diğerleri nerde bu büyüklerin dedi kayınvalide başka büyük bardak yok senin hatırladıkların birazdaha küçük dedi...biz eşimle farketmez masadakiler kalsın diyoruz yok taktı ben aldım nerde onlar kadın yok deyince bir bağırdı bide kötü söz söledi....eşimde ayıp böyle yapılır mı bu güzel günde berbat ettin akşamı dedi ve bana dönüp hadi kalk gidiyoruz dedi....kayınvalide bana geldi kalın kızım olur mu şimdi gitmek boşver dedi ama eşim çıkmıştı bile kapıdan....velhasıl iftara 5 dakika kala biz yollarda...ben iftarımı açtığımda saat 9 a geliyordu nerdeyse...canımız sıkkındı bugün yani....herşeye maydonoz adam hiç saygım kalmadı
günaydınn herkese biz gene erkenciyiz hatta sabah 6 da kalktıkta şimdi bi bakim dedim off off herkes mışıl mışıl uyuyo sanırımm
günaydın kızlar...
yine kurulmuş saat gibi 9 da uyandı benim kuzu.ama iyi oldu çok ötü bi rüya görüyordum uyanmış oldum.rüyamda hamilelik testi almıştım ve sonucu pozitifti çizgilerin biri biraz silikti allahım ne olur çiçeğinki gibi kimyasal hamilelik olsuun diye yalvarıyordum ağlıyordum allah korusun yaaa
bu arada gülfemcim 17 günde sadece ve sadece 160 gr almış.rekorumuzu kimse egale edemez sanırım.forumunda en zayıf bebeğiyiz böylece toplamda 5960.çok canım sıkılyo.doktorumuz meyve sularıyla başlayalım ek gıdaya dedi.aslında emmesi iyi ama demek ki sütüm iyce azalmış artık.ama ben inatla 5 ay bitmesini beklicem ek gıda için.
ne bileyim esracım ya.20 günde 160 çok az geldi bana.
şirvan damladan istediğin kadar verebilirsin bizim dr istesen şienin hepsini sık 1 günde saf su bu bişey olmaz dedi hani deniz suyu olan sefiyol adı seninki ne içeriyo bilmiyom ama bişey olmuyomuş yani
bizmki pempe kutu - ismide - physiologica - gifrer
kızlar bebişlere kısa kollumu giydrysnz yoksa ince uzun kollu faln mıı agustos ayındayz ama akşam falan çok soguk oluyooo
zeynebimnde burnu falan akıyo öksürüyoo nsl giydrcm biledmm yaaa zaten zeynepte bana çekmiş çorap ayaktan bi çıks ayaları ve bacakları zehir gibi oluyooo
kızlar şu sırada pazar süprüzü açık tv de gülbe ergeni gösteriyor kadın nasıl hemen zayıflamış kıskandım be n ise doğumdan sonra kilo aldım 54 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim doğumdan sonra 57,5 ididm şimdi yine 64 ya offffffff kızlar destek olalımda zayıflayalım tabi kilo verenler için değil sözüm yasakkelime
canım bizdede durum aynı deli gibi kaşıyo ne bulsa ağzınakızlar bizimkinin dişimi çıkıyo nedirr.. çok aranıyor ne bulsaa delirmiş gibi parmağımı veriyorum nasıl kaşıyor
bu durumda olanınız var mııı
bu arada gülfemcim 17 günde sadece ve sadece 160 gr almış.rekorumuzu kimse egale edemez sanırım.forumunda en zayıf bebeğiyiz böylece toplamda 5960.çok canım sıkılyo.doktorumuz meyve sularıyla başlayalım ek gıdaya dedi.aslında emmesi iyi ama demek ki sütüm iyce azalmış artık.ama ben inatla 5 ay bitmesini beklicem ek gıda için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?