2009 Nisan Anneleri buraya

cerende mızırdanıyo ben kaçar çöptm siziiiiiiiii

canım çok geçmiş olsun.ilk ve tek derdiniz olsun inşallah.

geçmiş olsun çiçek inşallah can bir an önce iyleşir.takma şunları artık bu kadar kafana.anladığım kadarıyla eşin hariç çok garip bi aile.

evet ya ben de okudum çok üzüldüm.Allahım sabır versin.

üzüldüm gülşencim.oruç çarpmış sanırım azıcık.

günaydınn herkese biz gene erkenciyiz hatta sabah 6 da kalktıkta şimdi bi bakim dedim off off herkes mışıl mışıl uyuyo sanırımm

burcu bizde sendeniz.biz 6 cıyız.hergün 6 da kalkıyoruz gaz çıkarma kaka emme olaylarından sonra 8 buçuğa kadar oynama ağlama derken uyuyoruz 10 da kalkıyoruz.

kız 9 a kadar uyumuş çocuk daha ne istiyooooooooooooooon.

kızlar bizimkinin dişimi çıkıyo nedirr.. çok aranıyor ne bulsaa delirmiş gibi parmağımı veriyorum nasıl kaşıyor

bu durumda olanınız var mııı

bu arada gülfemcim 17 günde sadece ve sadece 160 gr almış.rekorumuzu kimse egale edemez sanırım.forumunda en zayıf bebeğiyiz böylece toplamda 5960.çok canım sıkılyo.doktorumuz meyve sularıyla başlayalım ek gıdaya dedi.aslında emmesi iyi ama demek ki sütüm iyce azalmış artık.ama ben inatla 5 ay bitmesini beklicem ek gıda için.

neysem ben kızımla ilgileneyim azıcık.anneannesiyle oynuyo.annemler de 1 haftaya gidiyolar.iyce alıştım rahata.gittiklerinde naparım artık bilmşiyorum.

artık eskisi gibi çok kilo almamaları doğalmış. CADIARZU

artık seneye burdan birbimize destek oluruz oruçlar için kızlar.bana çok zor geliyo oruç ama verilen nimetlere de şükürsüzlük etmek olmaz.senede sadece 1 ay Allah için oruç tutuyoruz.

kızlar bebişlere kısa kollumu giydrysnz yoksa ince uzun kollu faln mıı agustos ayındayz ama akşam falan çok soguk oluyooo
zeynebimnde burnu falan akıyo öksürüyoo nsl giydrcm biledmm yaaa zaten zeynepte bana çekmiş çorap ayaktan bi çıks ayaları ve bacakları zehir gibi oluyooo

kilo alımı düzelir ek besinlere de başlıcaz yaa sen merak etme alırrr kiloları sonrada genç kız olunca vermeye çalışır:lepi:

ekim 29

ben şimdi nevşehirdeyim burası da soğuk ama ben kısa kollu şort giyorum ayağa çorapp ama beline bez bağı koyuyorum beli ve ayağı ısınan çocuk üşümezz bel bezini tavsiye ederim hem birisi kucağına aldığı zamn belini sıkı tıtar

kızlar şu sırada pazar süprüzü açık tv de gülbe ergeni gösteriyor kadın nasıl hemen zayıflamış kıskandım be n ise doğumdan sonra kilo aldım 54 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim doğumdan sonra 57,5 ididm şimdi yine 64 ya offffffff kızlar destek olalımda zayıflayalım tabi kilo verenler için değil sözüm yasakkelime

şirvan damladan istediğin kadar verebilirsin bizim dr istesen şienin hepsini sık 1 günde saf su bu bişey olmaz dedi hani deniz suyu olan sefiyol adı seninki ne içeriyo bilmiyom ama bişey olmuyomuş yani

bizmki pempe kutu - ismide - physiologica - gifrer

kızlar gereginden fazla kullanmayın çünkü onlar saf su değil tuz içeriyorlar. bebişlerin böbreklerinde sorun yaratabilir diye okumustum bir yerde birinin dr.u söylemişti.

benimki hala kısa kollu çıtçıtlı body ile yatıyor. zaten corap hiç giydirmedik dogdugundan beri.

yaa ben de almısım yine. nasıl oluyor bu iş anlamıyorum offfff (

kendinize haksızlık etmeyin canım biz varız sitenin en zayıf bebişi 5.550mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…