ööle bizimkide çok hareketli bide doğum kilosu düşüktü 2.400 ama sağlığı yerinde allaha şükür doktorda kızdı bana üzülme diye napalım allaha şükür yine dimi
ayy ewt canm cevre hiç susmaz milletn agzı torba deglki büzesinnyaa aslında benim sinirlerimi çevremdekiler bozuyo aa çok zayıf neden böle bakamıyomusn falan dedikleri zaman çıldırıyorum sanki benden ii bakıcaklar hayret bişey
yaa aslında benim sinirlerimi çevremdekiler bozuyo aa çok zayıf neden böle bakamıyomusn falan dedikleri zaman çıldırıyorum sanki benden ii bakıcaklar hayret bişey
aman çok bilmiş yolsaydın benim yerime dee:)geçenlerde bi gezmedeydim benim kız uyudu yarım saate uyandı başlka yerlerde pek uun uyumaz zaten ordaki bilmiş karı ne çebuk uyandı dedi bende gündüz çok uyuamz dedim hımmmondan gelişmemmiş demekki dedi.....şimdi bu karıyı naparsn ceren 7 kg normal yani 3500 doğdu iyi yani nolcakki obezmi olsun herseyi iyi önemli olan sağlık dedim yaşlı diye fazla cvap vermedim yoksa yolcaktım karıyı gelişmemiş dedi çocuğuma yaaaaaaa
geçenlerde bi gezmedeydim benim kız uyudu yarım saate uyandı başlka yerlerde pek uun uyumaz zaten ordaki bilmiş karı ne çebuk uyandı dedi bende gündüz çok uyuamz dedim hımmmondan gelişmemmiş demekki dedi.....şimdi bu karıyı naparsn ceren 7 kg normal yani 3500 doğdu iyi yani nolcakki obezmi olsun herseyi iyi önemli olan sağlık dedim yaşlı diye fazla cvap vermedim yoksa yolcaktım karıyı gelişmemiş dedi çocuğuma yaaaaaaa
o sıcaktan hep açık canım üstümü örtmüyoru hihiih
günaydın kızlar.
kızlar hemenl trt çocuğu açın benim ufaklık nasıl izliyooo..garip garip sesler çıkarıyo sonra bana dönüp gülüyoo..tombili buular var onları izliyo çok tatlı yaaaaaa..
kızlar şu sırada pazar süprüzü açık tv de gülbe ergeni gösteriyor kadın nasıl hemen zayıflamış kıskandım be n ise doğumdan sonra kilo aldım 54 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim doğumdan sonra 57,5 ididm şimdi yine 64 ya offffffff kızlar destek olalımda zayıflayalım tabi kilo verenler için değil sözüm yasakkelime
kendinize haksızlık etmeyin canım biz varız sitenin en zayıf bebişi 5.550mafoldumben
kızlar zayıf diye üzülmeyin mühim olan sağlıklı olmaları
yaa aslında benim sinirlerimi çevremdekiler bozuyo aa çok zayıf neden böle bakamıyomusn falan dedikleri zaman çıldırıyorum sanki benden ii bakıcaklar hayret bişey
geçenlerde bi gezmedeydim benim kız uyudu yarım saate uyandı başlka yerlerde pek uun uyumaz zaten ordaki bilmiş karı ne çebuk uyandı dedi bende gündüz çok uyuamz dedim hımmmondan gelişmemmiş demekki dedi.....şimdi bu karıyı naparsn ceren 7 kg normal yani 3500 doğdu iyi yani nolcakki obezmi olsun herseyi iyi önemli olan sağlık dedim yaşlı diye fazla cvap vermedim yoksa yolcaktım karıyı gelişmemiş dedi çocuğuma yaaaaaaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:psikopatım ben, bebekleri aç bırakmak özel zevklerim arasında diye yapıştıracaksın onlara lafı canım..
maşalllah sabahtan beri baya muhabbet olmuş
rüyalarınız hayr olsun kızlar
bende geçen nisan anneleri istanbul gruu buluştuklarını gördüm
ceyo yani elifte gitmiş
halla halla diorum elif bursalı değilmiydi o da gitmiş bende gitçem die bağırıyordum hihi
bende rüyamda gördüm hamile olduğumu ALLAH korusun..
şirvan barancığıma geçmiş olsun cnm
kızlar kiloları dert etmeyin ya sağlık problemleri yok ya önemli olan o milleti boşverin ağzının paylarını verib otursunlar aşağı
benim dr.da demişti artık çok kilo almasını bekleme 500gr.bile alsa iii dicez demişti
elevinya bebiş çok tatlı çıkmış genç kız gibi
dün akşam eşim işten geç gelcekti evde öyle bunaldımki
hazırladım çantayı keremi arabasına koydum otobüse bindim tabi arabayla bindirme indirme felaket zormuş neyse ineceğim yerde durdu otobüs bi genç yardım etti arabada aksi takıldı bi yere
o arada bi yaşlı amca çıkçıkçık yaptı ay bi sinir oldum döndüm hemen arkamı göz kırprım ne oluyo gibilerinden
ay çok sinir etti beni bide demezmi kadın başına çıkmış! diye ...gerizekalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?