2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar benım selende zayıf 4 aya giricek haftaya 6 kılo doktorumuz gayet normal dedi hareketli olduğu için almaz fazla dedi sağlığı iyi olduktan sonra korkmana gerek yok dedi eğer müdahale edilmesi gerkse ben ederim zaten dedi böyle iyiymiş

valla selen sabah kalktı 8 de doyurdum nasıl baş ağrısı malum oruçta var bıraktım eşime yattım valla 12 ye kadar uyumuşum bi klakltım babası oynuyo karnınıda doyurmuş oh valla arada bırakmak lazım

ööle bizimkide çok hareketli bide doğum kilosu düşüktü 2.400 ama sağlığı yerinde allaha şükür doktorda kızdı bana üzülme diye napalım allaha şükür yine dimi

ööle bizimkide çok hareketli bide doğum kilosu düşüktü 2.400 ama sağlığı yerinde allaha şükür doktorda kızdı bana üzülme diye napalım allaha şükür yine dimi

canım bence hiç kıyaslama başka bebeklerle gerçktn bi bebegn dogum kilosu çok önemlii benm kuzuda 2 kilo950 gr dogu 4 .ay kilosu 6.170gr önemli olan saglıklı olmasıı

canım doktorumun demesine göre her bebeğin beslenme ve uyuma şekilleri farklıdır mesela kimi hareketleri diğer bebeklere göre erken yapar kımını gec o yuzden hiç bi bebeği kendi bebeğinle kıyaslama dedi banada burcu yanı nagıhan doğru söyluyo canım

yaa aslında benim sinirlerimi çevremdekiler bozuyo aa çok zayıf neden böle bakamıyomusn falan dedikleri zaman çıldırıyorum sanki benden ii bakıcaklar hayret bişey

geçenlerde bi gezmedeydim benim kız uyudu yarım saate uyandı başlka yerlerde pek uun uyumaz zaten ordaki bilmiş karı ne çebuk uyandı dedi bende gündüz çok uyuamz dedim hımmmondan gelişmemmiş demekki dedi.....şimdi bu karıyı naparsn ceren 7 kg normal yani 3500 doğdu iyi yani nolcakki obezmi olsun herseyi iyi önemli olan sağlık dedim yaşlı diye fazla cvap vermedim yoksa yolcaktım karıyı gelişmemiş dedi çocuğuma yaaaaaaa

aman çok bilmiş yolsaydın benim yerime dee:)

aaaa, öyle deme, bu tip kadınların gözünde uzaktan ay, boy, kilo tespiti yapabilen ve bunu cinsiyete göre persentil eğrisine oranlayıp çocukta gelişim geriliği olup olmadıgını tespit eden bir cihaz var şekerim. senin de hiç bir şeyden haberin yok! peh! :)

günaydın kızlar.

kızlar hemenl trt çocuğu açın benim ufaklık nasıl izliyooo..garip garip sesler çıkarıyo sonra bana dönüp gülüyoo..tombili buular var onları izliyo çok tatlı yaaaaaa..

bu arada meraklıcım çok komiksin yaa..harbiden ölee bi cihazları var bu kokonoların hemen bi laf söylerler..

maşalllah sabahtan beri baya muhabbet olmuş

rüyalarınız hayr olsun kızlar
bende geçen nisan anneleri istanbul gruu buluştuklarını gördüm
ceyo yani elifte gitmiş
halla halla diorum elif bursalı değilmiydi o da gitmiş bende gitçem die bağırıyordum hihi

bende rüyamda gördüm hamile olduğumu ALLAH korusun..
şirvan barancığıma geçmiş olsun cnm

kızlar kiloları dert etmeyin ya sağlık problemleri yok ya önemli olan o milleti boşverin ağzının paylarını verib otursunlar aşağı
benim dr.da demişti artık çok kilo almasını bekleme 500gr.bile alsa iii dicez demişti
elevinya bebiş çok tatlı çıkmış genç kız gibi

dün akşam eşim işten geç gelcekti evde öyle bunaldımki
hazırladım çantayı keremi arabasına koydum otobüse bindim tabi arabayla bindirme indirme felaket zormuş neyse ineceğim yerde durdu otobüs bi genç yardım etti arabada aksi takıldı bi yere
o arada bi yaşlı amca çıkçıkçık yaptı ay bi sinir oldum döndüm hemen arkamı göz kırprım ne oluyo gibilerinden
ay çok sinir etti beni bide demezmi kadın başına çıkmış! diye ...gerizekalı

selam kızlar, ne zaman bşeyler yazmaya kalksam benim bıcırık uyanıyo.şimdide kucağımda merakla bakıyo.bu sabah kocacımla keyif yapalım dedik maşallah sabahın 7 sinde kalktı kızım.hasta olan bebişleregeçmiş olsun diyoruz kızımla. hepinize iyi hafta sonları.

tünaydınlar,

geçmiş olsun hasta kuzulara...ya havalar artık bi tuhaf aldanmamak lazım, büyükleri bile hasta ediyo bu havalar..ben emir e mutlaka çorap giydiriyorum, gündüz ince bi penye battaniyesi var onu gecede örgü kalın bi battaniyesi var mutlaka örtüyorum..annem hep soğuktan geldiği kadar sıcaktan zarar gelmez diyo..bide bizde anemi kalıtsal biz ailecek üşürüz, hele ben yaz kış donuk vaziyette gezerim..bi geçen kış hamileyken en sıcak kışımı geçirdim :)) yaka bağır açık gezdim..sonrasındamı koca yaz geçti ben yorganı kaldırmadım, ve mutlaka ayaklarımada olsa örtündüm...üşürüm ben anacım napayım :)))) biliyorum bebekler soğuğa dayanıklı olsunlar diye çok sıkı giydirmiyosunuz..amaan kutuplardamı yaşayacak oğlum, zaten seneye urfaya gitcez asıl sıcağa dayanıklı olsun :)))

m.misafir bu soğuk su işini önce eşim hasta olduğunda denicem :)))) işe yararsa emire uygularım heheheh :)))) bakım bi bizim aile fertleri bu duruma nasıl reaksiyon verecek ona göre uygulamaya geçerim...

o sıcaktan hep açık canım üstümü örtmüyoru hihiih

eh sen daha örtme, örtmede rüyalar gerçek olsun hehehe kaydirigubbakcemile3 k...açıkta yatarsan tabi hamile kalırsınnnnnn :)))))))))))))) kaydirigubbakcemile3

amaaaan tezle uğraşıyodum sıkıldım çeneme vurdu çok fena...bide ingilizce kascam diye canım çıkıyo...neyse ben işe döneyim, arada sıyırdıkça size sararım ona göre :))))

günaydın kızlar.

kızlar hemenl trt çocuğu açın benim ufaklık nasıl izliyooo..garip garip sesler çıkarıyo sonra bana dönüp gülüyoo..tombili buular var onları izliyo çok tatlı yaaaaaa..

slm bende özellikle sabah kahvaltı yaparken izletiyorum çünkü küçük bey o saatlerde çok huysuzluk yapıyor bizimkide sanki onlarla konuşuyormuş gibi sesler çıkarıyor ama tv en fazla 15 dk izletiyorum

aynen 4 kilo aldım ya.bi de emzirirken kilo alınmaz derler.ama ben su içebilmek için sürekli tatlı bişeyler yiyip duruyorum nasıl kilo almayacaksam anlamadım ki zaten alıyorum.

kendinize haksızlık etmeyin canım biz varız sitenin en zayıf bebişi 5.550mafoldumben

hımm ama siz bizden hafta oalarak daha mı küçüksünüz acaba.neysem ya önemli olan sağlıklı olmaları.takmayalım.,

kızlar zayıf diye üzülmeyin mühim olan sağlıklı olmaları

öyle de çiçek insanın kafasına takılıyo işte elinde olmadan.

yaa aslında benim sinirlerimi çevremdekiler bozuyo aa çok zayıf neden böle bakamıyomusn falan dedikleri zaman çıldırıyorum sanki benden ii bakıcaklar hayret bişey

evet bi de bilinçsiz çevre faktörümüz var.moral bozmaya birebirler.

he he he beninkini gösterelim bacıya hemen.

psikopatım ben, bebekleri aç bırakmak özel zevklerim arasında diye yapıştıracaksın onlara lafı canım..
:roflol::roflol::roflol::roflol:

boşver sultancım ya.he deyip geçseydin hayrına.kaydirigubbakcemile5

öyle tipler vardır çocuk bakmayı tam olarak bilmezler ondan sonrada sütün yetmiyor deyip başlarlar vaaz vermeye insanın sanane benim çocuğum miyon tipli olacak belki deyesi geliyor önemli olan sağlıklı olması gerisi kimseyi ilgilendirmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…