2009 Nisan Anneleri buraya

kilo vermek isteyenleerrrrr kulak verin bana
müsli yiyin şekerm zayıflatıyo
bideeee bol bol suiçin hm sütte yapar
tabii ekmeği kesmekte gerekiyo
hoş benaburcubur çok yiyiorum ama
2.5 kilom kaldı çok şükür
54 le hamile kaldım 67 le doğuma gittim
eve geldiğimde 64 kioydum
şimcik 2.5 kilom kaldı onuda veririm herhalde

mügecim sen şanslı bölüme giriyorsun 60 hamile kaldım 80 oldum şuanda 76 yım ve bir türlü gitmiyor

Herkese Tünaydın.......

Megulcum kiloyu gerçekten takmayalım. Benim bebeğim de 5900 yani..... Dr. egzersiz olsun diye ek gıdaya başlattı. Öğlen yarım çay bardağı meyve suyu. Akşam 1 küçük fincan yoğurt. İstersen dr. dinle. Sonra yutmaları zor oluyormuş.....

Şirvancığım geçmiş olsun. Umarım hemen iyileşir....

sultaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
ne işin var el kdr çocukla otobüslerde
yidinmi lafı kocamış adamdanhehehe
cnm bnm bende gıcık oluyorum böyle her lafa dalan yaşlı insanlardan
sanki ben ne yapacağımı sana sorucaktım
kendi bşlarına gelse yaşlı yazık diye acırız bide

mügecim sen şanslı bölüme giriyorsun 60 hamile kaldım 80 oldum şuanda 76 yım ve bir türlü gitmiyor

gider cnm gider dertetme bende çok kafaya takıyodum o zmnlar vermedim
ama şimdi hiiiiiççç takmıyorum
bide akşamları gündüz çok sıcak olduğu için yürüyüşe çıkıyoruz bebişimle
sanırım ondan dolayıdda verdimkaydirigubbakcemile2

kızlar akşama misafir var
benm adam pek çoştu kah halaları çagalım kah arkadşlrı çagralım en sonnda kardeşini çagrmakta karr kıldı hiç düşünmüyoda yemek yapabilirmsn zeyneple diyeeee ama allahtan zeynep uyyo şimdii evi topladm biraz yapacvaklarımı hazrladım saat 4 gibi mutfaga gircm herişim rastgider inşşş

valla ben tv izletmiyorum çünkü beyinleri şuanda her gördüğü şeyi algılamaya çalışıyo ve tv da çok renkli ve hızlı geçişler olduğu için çok ambele oluyo ileride Allah korusun mongolluğa yol açıyomuş

Allah kolaylık güç kuvvet versin arkadaşımÇok üzgünüm çoook

slm bende özellikle sabah kahvaltı yaparken izletiyorum çünkü küçük bey o saatlerde çok huysuzluk yapıyor bizimkide sanki onlarla konuşuyormuş gibi sesler çıkarıyor ama tv en fazla 15 dk izletiyorum

tv izletmek zararlı değilmi yaaaabenneyaptımki

tabi kızlar bende öyle tv karşısına koyup saatlerce izletmiyorum..izlediği en fazla 5 dk zaten ister istemez ilgiside dağılıyo..yerimseniben

ben de bugün eşimin zorlamsıyla 1 çay kaşığı elma suyu verdim.bakalım artık canım ya.seninle bebişlerimiz aynıymış.hafta olarak da kilo olarak da.o zaman çok da kötü değiliz şükür.

kızlar ya sizin bebekler ellerini nasıl kullanıyorlar.gülfem ağırlıklı olarak sol elini kullanıyo.sağ elini mecbur kalmadıkça kullanmıyo.bi ara bi arkadaşın doktoru bunu sorun olarak görmüştü diye hatırlıyorum.

bugün iftara davetliyiz.kızımın uyku saati 8veya 9 .şimdi misafirlikte uyuyamıcak.kaç gün sıkıntısını yaşarım artık bunun.

kızlarrrrr çok mutluyum az önce eşime gittim sarıldım sevinçten saat 11 den beri uyutmaya çalıştığım oğlumu sarılıp uzandım ve bi yandanda ninni söledim ellerimle oynadı oynadı sonra 10 dk sonra bi baktım uyumuş denemediğim yöntem kalmamıştı ohh artık gözlerim açık gitmicek

hihhihihihihh allah iyiliğini versin amma güldüm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…