günaydın kızlar.
kızlar hemenl trt çocuğu açın benim ufaklık nasıl izliyooo..garip garip sesler çıkarıyo sonra bana dönüp gülüyoo..tombili buular var onları izliyo çok tatlı yaaaaaa..
mügecim sen şanslı bölüme giriyorsun 60 hamile kaldım 80 oldum şuanda 76 yım ve bir türlü gitmiyor
kızlar akşama misafir var
benm adam pek çoştu kah halaları çagalım kah arkadşlrı çagralım en sonnda kardeşini çagrmakta karr kıldı hiç düşünmüyoda yemek yapabilirmsn zeyneple diyeeee ama allahtan zeynep uyyo şimdii evi topladm biraz yapacvaklarımı hazrladım saat 4 gibi mutfaga gircm herişim rastgider inşşş
slm bende özellikle sabah kahvaltı yaparken izletiyorum çünkü küçük bey o saatlerde çok huysuzluk yapıyor bizimkide sanki onlarla konuşuyormuş gibi sesler çıkarıyor ama tv en fazla 15 dk izletiyorum
tv izletmek zararlı değilmi yaaaabenneyaptımki
valla ben tv izletmiyorum çünkü beyinleri şuanda her gördüğü şeyi algılamaya çalışıyo ve tv da çok renkli ve hızlı geçişler olduğu için çok ambele oluyo ileride Allah korusun mongolluğa yol açıyomuş
Herkese Tünaydın.......
Megulcum kiloyu gerçekten takmayalım. Benim bebeğim de 5900 yani..... Dr. egzersiz olsun diye ek gıdaya başlattı. Öğlen yarım çay bardağı meyve suyu. Akşam 1 küçük fincan yoğurt. İstersen dr. dinle. Sonra yutmaları zor oluyormuş.....
Şirvancığım geçmiş olsun. Umarım hemen iyileşir....
tünaydınlar,
geçmiş olsun hasta kuzulara...ya havalar artık bi tuhaf aldanmamak lazım, büyükleri bile hasta ediyo bu havalar..ben emir e mutlaka çorap giydiriyorum, gündüz ince bi penye battaniyesi var onu gecede örgü kalın bi battaniyesi var mutlaka örtüyorum..annem hep soğuktan geldiği kadar sıcaktan zarar gelmez diyo..bide bizde anemi kalıtsal biz ailecek üşürüz, hele ben yaz kış donuk vaziyette gezerim..bi geçen kış hamileyken en sıcak kışımı geçirdim :)) yaka bağır açık gezdim..sonrasındamı koca yaz geçti ben yorganı kaldırmadım, ve mutlaka ayaklarımada olsa örtündüm...üşürüm ben anacım napayım :)))) biliyorum bebekler soğuğa dayanıklı olsunlar diye çok sıkı giydirmiyosunuz..amaan kutuplardamı yaşayacak oğlum, zaten seneye urfaya gitcez asıl sıcağa dayanıklı olsun :)))
m.misafir bu soğuk su işini önce eşim hasta olduğunda denicem :)))) işe yararsa emire uygularım heheheh :)))) bakım bi bizim aile fertleri bu duruma nasıl reaksiyon verecek ona göre uygulamaya geçerim...
eh sen daha örtme, örtmede rüyalar gerçek olsun hehehe kaydirigubbakcemile3 k...açıkta yatarsan tabi hamile kalırsınnnnnn :)))))))))))))) kaydirigubbakcemile3
amaaaan tezle uğraşıyodum sıkıldım çeneme vurdu çok fena...bide ingilizce kascam diye canım çıkıyo...neyse ben işe döneyim, arada sıyırdıkça size sararım ona göre :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?