2009 Nisan Anneleri buraya

darısı başımıza

darısı başımıza bende şöyle koynuma alıp yatmayı dörtgözle bekliyorum...

bizde dün iftara davetliydik kuzum yemek sırasında uyudu sonra biraz coşar gibi oldu ama uyudu inş.herkesin bebişi böyle iyi davranır anneciklere...

Çok geçmiş olsun Şirvan,hava değişimi illa ki etkiliyor,büyükleri bile ki,onlar daha çok minik.
Nagihan maşallahın var,bir taraftan Zeynep bir taraftan elişi,iyi vakit buluyorsun canım.

ay kızlar bu aralar ben çok üşüyorum ayaklarm ve ellerim zehir gibbii çorabsz dolaşamıyorum kışı erken mi getrdm neeee
Biz de geçen hafta Kırşehir deyken,orada patikle dolaştım resmen,İç Anadolu nun havası sert oluyor,ondan normaldir senin giydiğin canım,Miray a da orada uzun tulumlar giydirmiştim,ona rağmen üşüttük orada.

Bursa da nemden de dolayı çok sıcak oluyor,o yüzden ben gece de dahil kolsuz body ile yatırıyorum kızımı,ince bir battaniye örttüğümde üzerine çekiyor,yüzünü örtüyor diye örtmüyorum,kışa da uyku tulumu alırım herhalde.

Ayy Gülben Ergen'i bir ödül töreninde görmüştüm,ondan sonra da doğurdu zaten,ne kadar çoook kilo almıştı,yürüyemiyordu bile.ama son halini görmedim,nasıl o kadar çabuk zayıflayabiliyorlar ya!!

2 gündür bizde de durum aynı,eşim zaten uykuyu pek sevmez,tatil günü bile erkende kalkar,Miray'ı emzirdikten sonra o almış,saat 12 ye kadar baktı,ben de uyudum heheheh

Ay bana da bir kadın sormuştu kaç aylık diye,4 aylık deyince ,aa neden böyle küçük kalmış dedi,ben arkamı döndüm ayrılırken oradan arkamdan da diyordu:neden gelişmemiş acaba?ama nasıl düşünceli soruyor kendi kendine.Miray ın da kilosu boyu fena değil yani.

Sultan çok güldüm rüyana,ben de kaç gündür merak ediyordum İstanbul buluşması oldu mu diye.Aaa,inanmayacaksın ben de seni gördüm,şimdi bunu yazarken aklıma geldi,ama kötü bir rüyaydı,eşinden boşanmışlsın,çok üzülüyordum .Allah korusun.
Otobüsle nereye gittin,alışverişe mi?Ben daha bebek arabasıyla tek başıma çıkmadım hiç.

peki süt veriyomusun sütü etkilormu? müsliyi günde bir öğün olarak mı yiyosun?:uhm:
aaa aydınlatır mısın :))n telaş yaptım işe başlıcam haftaya

kafamçokkarıştı

Miray bir yere gittiğimizde uyuyor,ama kalkarken kucağa alayım edeyim derken uyanıyor,ya da eve geldiğinde üstünü değiştirirken uyanıyor,o da çok fena oluyor,uykusunu alamadığı için huzursuzlanıyor,bir daha uykuya dalması zor oluyor falannn...

bizmkinin uyku saati önceden 8 idi misafire gitsemde uyuyodu getirdiğimizde uyanmıyodu.. ama şimdi bu 11 e çıktı uyuma saati bi yere gitsem nasıl olacak bakalım

ayyyyyyy kızlar benimki şimdi kendi etrafında 3 kere dönerek taa tv nin oraya gitti :))))))) lülülülülülüyere bi çarşaf yada süngerini seriyorum orada öylece oynuyor kendi kendine benimle yada babasıyla pek de seviyor herkese tavsiye ederim.. özellikle çalışan anneler....... ben okula başlicam için yapıyorum rahat ediyorum... malum tatilde babanne annane kucaktan indirmediler gezmeye fena halde alışmıştı bakalım bu yöntem tuttu gibi zemuszemus

geçmiş olsun benimde oğlum hasta olduğu zaman dr günde 3 defa şurup ve her emzirmede tuzlu su damlat demişti gribe iyi geliyormuş

az önce zeynebi banyo yaptrdm şimdide uyyo bende bi bakıyım dedim son yarımsaat sonra mutfa gecerim sanırımm

Nagihan artık geçsen mutfağa diyorum,nasıl yetiştireceksin hepsini,ben valla acayip panik yapardım,başka zaman değil ama Ramazan da pek bir telaş yapıyorum misafir geleceği zaman.

Nagihan artık geçsen mutfağa diyorum,nasıl yetiştireceksin hepsini,ben valla acayip panik yapardım,başka zaman değil ama Ramazan da pek bir telaş yapıyorum misafir geleceği zaman.

aman kız nolck ya görümcm gelck hallederim ben başka misafir gelse çok panik olurdm amaaa şimdi 5dk hallederim bennn öpüyormm hadii ben kaçarrrrrrr

canım inşallah sizede kısmet olur:) kayra çok zor uyuyan bi bebek hertürlü yöntemi deniyorum gün içinde ondan bu kadar sevindim

canım benim ki de çok zor uyuyor abartmıyorum 5 saat onu uyutmaya çalışıyorum ve 10 dk uyuyor doğduğundan beri uykusuz bir hayat yaşıyorum

ya bişeyler oldu kızıma sabahtan beri mızır mızır kendi halinde bebeğime nolduki anlayamadım karnı sırtı v kafası çoksıcak ama ateşi ölçtm 36.5 makatta öyle çıktı calpol verdim genede ağlıyo anlayamadım neyi olabilirki ya

gazı olmuş olmasın cnm rezene çayı ver istersen kakasını filan yaptı mı o da rahatsız edebilir..

Miray da öyle yapıyor hiç sebepsiz ben de anlamıyorum.Gece yatarken de habire kıpır kıpır bir o yana bir bu yana,bazen ağlayarak sızlanarak hareketleniyor.

peki süt veriyomusun sütü etkilormu? müsliyi günde bir öğün olarak mı yiyosun?:uhm:
aaa aydınlatır mısın :))n telaş yaptım işe başlıcam haftaya

kafamçokkarıştı

emziriyorum cnm valla belki süt bile yapıodur çünkü bi düşüş görmedim
yoğurtla yiyorum
günde bi öğün meyveli müsliden yiyorum
telaşa gerek yok cnm kiloları yavaş yavaş vericiiiiizzzz
nede olsa 9 ayda aldık ööle cart die gidemez
vücudumuza haksızlık olur :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…