kızlarrrrr çok mutluyum az önce eşime gittim sarıldım sevinçten saat 11 den beri uyutmaya çalıştığım oğlumu sarılıp uzandım ve bi yandanda ninni söledim ellerimle oynadı oynadı sonra 10 dk sonra bi baktım uyumuş denemediğim yöntem kalmamıştı ohh artık gözlerim açık gitmicek
darısı başımıza bende şöyle koynuma alıp yatmayı dörtgözle bekliyorum...kızlarrrrr çok mutluyum az önce eşime gittim sarıldım sevinçten saat 11 den beri uyutmaya çalıştığım oğlumu sarılıp uzandım ve bi yandanda ninni söledim ellerimle oynadı oynadı sonra 10 dk sonra bi baktım uyumuş denemediğim yöntem kalmamıştı ohh artık gözlerim açık gitmicek
Çok geçmiş olsun Şirvan,hava değişimi illa ki etkiliyor,büyükleri bile ki,onlar daha çok minik.baranı bu kadar gezmeye sonunda hasta ettik..
yavruma yolda klima çarptı herhalde...
burnu akıyor,, hapşırıp duruyor devamlı..
peditus şuruba başladım dün.. (dr. bile sormadım)
sümükleri bir akıyor, ağzına geliyor.. sokak çoçukları gibi.. çok komik..
aa birde şu burun damlasını .. fizyolojikmi ne saf su varya işte..
onu hergün kullanmam da sakınca varmı acaba..
günde 5-6 kez sıkıyom ama
Nagihan maşallahın var,bir taraftan Zeynep bir taraftan elişi,iyi vakit buluyorsun canım.ayyy günaydın kızlar naslsnz ben ii degilim sabah 8 den beri zeynebi uyutmaya çalşıyorum ama zafer benm olduu
neyse bi pazarımz var adamla yatalım diyoz zeynep saolsn yatrmadıı bende kalktım erkenden
kendime yelek örüyorum kızlarr bitince koyarım ama biraz zor biter alize iptn örüyorum ve çok ince ip aman napıyım başka türlü sıkılıyorum evdeeee
Biz de geçen hafta Kırşehir deyken,orada patikle dolaştım resmen,İç Anadolu nun havası sert oluyor,ondan normaldir senin giydiğin canım,Miray a da orada uzun tulumlar giydirmiştim,ona rağmen üşüttük orada.ay kızlar bu aralar ben çok üşüyorum ayaklarm ve ellerim zehir gibbii çorabsz dolaşamıyorum kışı erken mi getrdm neeee
Bursa da nemden de dolayı çok sıcak oluyor,o yüzden ben gece de dahil kolsuz body ile yatırıyorum kızımı,ince bir battaniye örttüğümde üzerine çekiyor,yüzünü örtüyor diye örtmüyorum,kışa da uyku tulumu alırım herhalde.kızlar bebişlere kısa kollumu giydrysnz yoksa ince uzun kollu faln mıı agustos ayındayz ama akşam falan çok soguk oluyooo
zeynebimnde burnu falan akıyo öksürüyoo nsl giydrcm biledmm yaaa zaten zeynepte bana çekmiş çorap ayaktan bi çıks ayaları ve bacakları zehir gibi oluyooo
Ayy Gülben Ergen'i bir ödül töreninde görmüştüm,ondan sonra da doğurdu zaten,ne kadar çoook kilo almıştı,yürüyemiyordu bile.ama son halini görmedim,nasıl o kadar çabuk zayıflayabiliyorlar ya!!kızlar şu sırada pazar süprüzü açık tv de gülbe ergeni gösteriyor kadın nasıl hemen zayıflamış kıskandım be n ise doğumdan sonra kilo aldım 54 ile hamile kaldım 64 ile doğuma gittim doğumdan sonra 57,5 ididm şimdi yine 64 ya offffffff kızlar destek olalımda zayıflayalım tabi kilo verenler için değil sözüm yasakkelime
2 gündür bizde de durum aynı,eşim zaten uykuyu pek sevmez,tatil günü bile erkende kalkar,Miray'ı emzirdikten sonra o almış,saat 12 ye kadar baktı,ben de uyudum hehehehvalla selen sabah kalktı 8 de doyurdum nasıl baş ağrısı malum oruçta var bıraktım eşime yattım valla 12 ye kadar uyumuşum bi klakltım babası oynuyo karnınıda doyurmuş oh valla arada bırakmak lazım
Ay bana da bir kadın sormuştu kaç aylık diye,4 aylık deyince ,aa neden böyle küçük kalmış dedi,ben arkamı döndüm ayrılırken oradan arkamdan da diyordu:neden gelişmemiş acaba?ama nasıl düşünceli soruyor kendi kendine.Miray ın da kilosu boyu fena değil yani.geçenlerde bi gezmedeydim benim kız uyudu yarım saate uyandı başlka yerlerde pek uun uyumaz zaten ordaki bilmiş karı ne çebuk uyandı dedi bende gündüz çok uyuamz dedim hımmmondan gelişmemmiş demekki dedi.....şimdi bu karıyı naparsn ceren 7 kg normal yani 3500 doğdu iyi yani nolcakki obezmi olsun herseyi iyi önemli olan sağlık dedim yaşlı diye fazla cvap vermedim yoksa yolcaktım karıyı gelişmemiş dedi çocuğuma yaaaaaaa
maşalllah sabahtan beri baya muhabbet olmuş
rüyalarınız hayr olsun kızlar
bende geçen nisan anneleri istanbul gruu buluştuklarını gördüm
ceyo yani elifte gitmiş
halla halla diorum elif bursalı değilmiydi o da gitmiş bende gitçem die bağırıyordum hihi
bende rüyamda gördüm hamile olduğumu ALLAH korusun..
şirvan barancığıma geçmiş olsun cnm
kızlar kiloları dert etmeyin ya sağlık problemleri yok ya önemli olan o milleti boşverin ağzının paylarını verib otursunlar aşağı
benim dr.da demişti artık çok kilo almasını bekleme 500gr.bile alsa iii dicez demişti
elevinya bebiş çok tatlı çıkmış genç kız gibi
dün akşam eşim işten geç gelcekti evde öyle bunaldımki
hazırladım çantayı keremi arabasına koydum otobüse bindim tabi arabayla bindirme indirme felaket zormuş neyse ineceğim yerde durdu otobüs bi genç yardım etti arabada aksi takıldı bi yere
o arada bi yaşlı amca çıkçıkçık yaptı ay bi sinir oldum döndüm hemen arkamı göz kırprım ne oluyo gibilerinden
ay çok sinir etti beni bide demezmi kadın başına çıkmış! diye ...gerizekalı
canım inşallah sizede kısmet olur:) kayra çok zor uyuyan bi bebek hertürlü yöntemi deniyorum gün içinde ondan bu kadar sevindimdarısı başımıza
kilo vermek isteyenleerrrrr kulak verin bana
müsli yiyin şekerm zayıflatıyo
bideeee bol bol suiçin hm sütte yapar
tabii ekmeği kesmekte gerekiyo
hoş benaburcubur çok yiyiorum ama
2.5 kilom kaldı çok şükür
54 le hamile kaldım 67 le doğuma gittim
eve geldiğimde 64 kioydum
şimcik 2.5 kilom kaldı onuda veririm herhalde
geçmiş olsun benimde oğlum hasta olduğu zaman dr günde 3 defa şurup ve her emzirmede tuzlu su damlat demişti gribe iyi geliyormuşbaranı bu kadar gezmeye sonunda hasta ettik..
yavruma yolda klima çarptı herhalde...
burnu akıyor,, hapşırıp duruyor devamlı..
peditus şuruba başladım dün.. (dr. bile sormadım)
sümükleri bir akıyor, ağzına geliyor.. sokak çoçukları gibi.. çok komik..
aa birde şu burun damlasını .. fizyolojikmi ne saf su varya işte..
onu hergün kullanmam da sakınca varmı acaba..
günde 5-6 kez sıkıyom ama
az önce zeynebi banyo yaptrdm şimdide uyyo bende bi bakıyım dedim son yarımsaat sonra mutfa gecerim sanırımm
Nagihan artık geçsen mutfağa diyorum,nasıl yetiştireceksin hepsini,ben valla acayip panik yapardım,başka zaman değil ama Ramazan da pek bir telaş yapıyorum misafir geleceği zaman.
aman kız nolck ya görümcm gelck hallederim ben başka misafir gelse çok panik olurdm amaaa şimdi 5dk hallederim bennn öpüyormm hadii ben kaçarrrrrrr
canım inşallah sizede kısmet olur:) kayra çok zor uyuyan bi bebek hertürlü yöntemi deniyorum gün içinde ondan bu kadar sevindim
gazı olmuş olmasın cnm rezene çayı ver istersen kakasını filan yaptı mı o da rahatsız edebilir..ya bişeyler oldu kızıma sabahtan beri mızır mızır kendi halinde bebeğime nolduki anlayamadım karnı sırtı v kafası çoksıcak ama ateşi ölçtm 36.5 makatta öyle çıktı calpol verdim genede ağlıyo anlayamadım neyi olabilirki ya
ya bişeyler oldu kızıma sabahtan beri mızır mızır kendi halinde bebeğime nolduki anlayamadım karnı sırtı v kafası çoksıcak ama ateşi ölçtm 36.5 makatta öyle çıktı calpol verdim genede ağlıyo anlayamadım neyi olabilirki ya
peki süt veriyomusun sütü etkilormu? müsliyi günde bir öğün olarak mı yiyosun?:uhm:
aaa aydınlatır mısın :))n telaş yaptım işe başlıcam haftaya
kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?