Miray da öyle yapıyor hiç sebepsiz ben de anlamıyorum.Gece yatarken de habire kıpır kıpır bir o yana bir bu yana,bazen ağlayarak sızlanarak hareketleniyor.
maşallah Şirvan yeğenine,ve de Baran a ,ne kadar yakışmış kıyafetler,siz Baran ı sünnet ettirmemiştiniz dimi?
maşallah barana
yok canım çıkmadı,ama çıkacaklar herhalde,ben de ondan olabilir diye düşünmüştüm,sağol.dişleri çıktı mı bilmiyorum ama, bizimki diş çıkarırken yaptı bunları.
Ben de oğlum olsaydı öyle yapardım diye düşünüyordum,ama bebekken yapınca da kolay oluyormuş,Çiçek falan yaptıranlar ne güzel ,atlattılar.yok canım ettirmedik. bana kalsa hemen yaptıracam dedesi büyünce olsun düğün olacak diyor
cnm hepimizde aynı sorun var bende hala eski kıyafetlerim olmuyo çok azı oluyor işe başlayana kadar veremezsem sanırım yeni giysilere çoook para gidecek bende 60 da takılı kaldım inemedim daha.kızlar kilolardan bahsetmişsiniz..
resmime bakında kilo görün .. ben hala 67 kilodayım...
yanii tam anlamoyla bir ineğim..
resimlere bakınca kendimden utanıyorum valla.
dr bize kaynamış ılımış su verin demişti bende kaynatıp oda sıcaklığında veriyorum bende ek gıdaya geçince öyle yapabilirim sonuçta herşeyi ağzına götürmeye başlayacak yeterince mikroplanacakSiz kuzulara su verirken nasıl su veriyorsunuz,kaynamış mı,damacana mı,yoksa damacanayı kaynatıp mı veriyorsunuz?ben ilk başta damacanayı kaynatıyordum,sonra düşündüm,annem bize hiç kaynamış su ,ılık su vermemiş bebekken,bize de hiç birşey olmadı,hatta yaz kış soğuk su içeriz,maşallah hiç boğaz ağrımız falan olmaz.Artık damacanayı veriyorum kaynatmadan.
aynı durum bizde de var walla ,inş.uzun sürmez dönemsel olabilir mi acaba baya kişi de aynı durum söz konusu gibi...ben kaynatıp veriyorum elifçim valla sizinkiler erken diş ıkarıcak dicem ama benım kızdada aynı sorun var acaba oda mı diş çıkarıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?