2009 Nisan Anneleri buraya

dün sünnet olan yiğenin emir
ve
onun kıyafetini giymiş kıskanç kuzen baran

Eklentiler

• $100_2866.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $100_2869.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 39
maşallah Şirvan yeğenine,ve de Baran a ,ne kadar yakışmış kıyafetler,siz Baran ı sünnet ettirmemiştiniz dimi?

kızlar kilolardan bahsetmişsiniz..
resmime bakında kilo görün .. ben hala 67 kilodayım...

yanii tam anlamoyla bir ineğim..
resimlere bakınca kendimden utanıyorum valla.

dişleri çıktı mı bilmiyorum ama, bizimki diş çıkarırken yaptı bunları.
yok canım çıkmadı,ama çıkacaklar herhalde,ben de ondan olabilir diye düşünmüştüm,sağol.

yok canım ettirmedik. bana kalsa hemen yaptıracam dedesi büyünce olsun düğün olacak diyor
Ben de oğlum olsaydı öyle yapardım diye düşünüyordum,ama bebekken yapınca da kolay oluyormuş,Çiçek falan yaptıranlar ne güzel ,atlattılar.

kızlar kilolardan bahsetmişsiniz..
resmime bakında kilo görün .. ben hala 67 kilodayım...

yanii tam anlamoyla bir ineğim..
resimlere bakınca kendimden utanıyorum valla.
cnm hepimizde aynı sorun var bende hala eski kıyafetlerim olmuyo çok azı oluyor işe başlayana kadar veremezsem sanırım yeni giysilere çoook para gidecek bende 60 da takılı kaldım inemedim daha.

Siz kuzulara su verirken nasıl su veriyorsunuz,kaynamış mı,damacana mı,yoksa damacanayı kaynatıp mı veriyorsunuz?ben ilk başta damacanayı kaynatıyordum,sonra düşündüm,annem bize hiç kaynamış su ,ılık su vermemiş bebekken,bize de hiç birşey olmadı,hatta yaz kış soğuk su içeriz,maşallah hiç boğaz ağrımız falan olmaz.Artık damacanayı veriyorum kaynatmadan.

ben kaynatıp veriyorum elifçim valla sizinkiler erken diş ıkarıcak dicem ama benım kızdada aynı sorun var acaba oda mı diş çıkarıcak

dr bize kaynamış ılımış su verin demişti bende kaynatıp oda sıcaklığında veriyorum bende ek gıdaya geçince öyle yapabilirim sonuçta herşeyi ağzına götürmeye başlayacak yeterince mikroplanacak

kızlar kayra yı zorlada olsa uyuttum gece uykusuna daldı derken 1 saat sonra bir ağlamayla uyandı ne emzirebildim ne başka bişey gözyaşları içinde ağladı yavrum babası zor sakinleştirdi sonra uyumak istedi ama tam dalıcakken sıçradı ve gene ağladı zorla uyuttum küçüğümü neden ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…