hep diyorlar ya cnm bence ya kötü bir rüya görmüştür ya da bir boşluğa düşmüş olabilir bence elinden tutun sıcaklığınızı alsın daha huzurlu uyur belki.kızlar kayra yı zorlada olsa uyuttum gece uykusuna daldı derken 1 saat sonra bir ağlamayla uyandı ne emzirebildim ne başka bişey gözyaşları içinde ağladı yavrum babası zor sakinleştirdi sonra uyumak istedi ama tam dalıcakken sıçradı ve gene ağladı zorla uyuttum küçüğümü neden ki acaba
Siz kuzulara su verirken nasıl su veriyorsunuz,kaynamış mı,damacana mı,yoksa damacanayı kaynatıp mı veriyorsunuz?ben ilk başta damacanayı kaynatıyordum,sonra düşündüm,annem bize hiç kaynamış su ,ılık su vermemiş bebekken,bize de hiç birşey olmadı,hatta yaz kış soğuk su içeriz,maşallah hiç boğaz ağrımız falan olmaz.Artık damacanayı veriyorum kaynatmadan.
kızlar kayra yı zorlada olsa uyuttum gece uykusuna daldı derken 1 saat sonra bir ağlamayla uyandı ne emzirebildim ne başka bişey gözyaşları içinde ağladı yavrum babası zor sakinleştirdi sonra uyumak istedi ama tam dalıcakken sıçradı ve gene ağladı zorla uyuttum küçüğümü neden ki acaba
kımseler yok aslında bende yoktum uzun zamandır,ıstanbuldayım 1 haftadır ama tekrar mersıne döneceğız moralım berbat Kaanla kötüyüz yanılmıyorsam ıyı şeyler olmayacak o hıç kabullenmıyor ama eskısı gıbı değılız neyse ben çok doluyum hıç gırmeyeyım,önümüzdekı hafta anca gırebılırım zannedersem hepınızı öpüyorum
Selam Herkese...Nezamandır giremiyodum arada okuyodum ama uzun uzun takip edemeyeceğim için yazmıyodum. Şimdi biraz bakim dedim yine neler yapıyosunuz diye dayanamadım bu defa 2 satırda olsa yazim dedim:)
Az çok okuduğum kadarıyla herkes iyi bebekler iyi ve tatlı zamanlar başlamış herkeste bizde de olduğu gibi. Emir'im 6500 oldu boyuda 63 cm. Hala sadece annesütüyle besleniyo. Su içmekten fenalık geldi hala direniyorum, umarım 6 ayı annesütüyle tamamlayabiliriz. Benim 2 kilo fazlam ve minikte olsa bi göbeğim kaldı. Hala regli olmadım. Anne olmak zormuş. Son 2 haftadır oğluma yalnız bakıyorum annemler yazlığa gittiler baya zorlanıyorum. Emir sakin ve sorunsuz bi bebek olmasına rağmen zorlanıyorum. Artık kucakta taşımak çok zor olmaya başladı, napıcam bilmiyorumkafamçokkarıştı Bizimkinin tek sorunu ilgi budalası, tabiki suçlu benimkaydirigubbakcemile2 Daha karnımda başladım konuşmaya çıkınca devam ettim malum ve şu an onunla 5 dakika konuşmasam kıyameti kopartıyo. O nedenlede sizlere konsantre olup takip edemiyorum. Ama unutmadım hiç birinizi hep aklımdasınız.
Yine girmeye çalışırım. Tüm bebişleri kokluyorum kendize çok iyi bakınopuyorumnanaktan
dün sünnet olan yiğenin emir
ve
onun kıyafetini giymiş kıskanç kuzen baran
kızlar ya sizin bebekler ellerini nasıl kullanıyorlar.gülfem ağırlıklı olarak sol elini kullanıyo.sağ elini mecbur kalmadıkça kullanmıyo.bi ara bi arkadaşın doktoru bunu sorun olarak görmüştü diye hatırlıyorum.
ben de hiç su vermedim şimdiye kadar sütte var yeterinceben hiç su vermedim daha... dr. sorduğımda terlerse ver dedi.. apartı bir terleme olmadı..
sadece uyurken saçından dolayı başı terliyor. bende onun için hiç su vermedim..
çok mu gaddarım acaba..
geçenlerede ilk defa üzüm yalattım ..
birde saralle.... aaa arada hurma yalatıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?