2009 Nisan Anneleri buraya

hep diyorlar ya cnm bence ya kötü bir rüya görmüştür ya da bir boşluğa düşmüş olabilir bence elinden tutun sıcaklığınızı alsın daha huzurlu uyur belki.

ben hiç su vermedim daha... dr. sorduğımda terlerse ver dedi.. apartı bir terleme olmadı..
sadece uyurken saçından dolayı başı terliyor. bende onun için hiç su vermedim..
çok mu gaddarım acaba..
geçenlerede ilk defa üzüm yalattım ..
birde saralle.... aaa arada hurma yalatıyorum ...

canım belki sançı girmiştir ... bilemeyizki kim bilir yavruma ne oldu. .konuşup derdini anlatsa keske..
ama o zamanda bebek olmıyacak..
böyle çok tatlılar.. ben büyümesini istemiyorum. yavrum hep böyle kalsın ..

bende baranı uyuttuktan sonra ütüm vardı onu yaptım ...
şimdide oturmuş takılıyorum...

akşam olunca ayaklarım ağrıyor sizdede oluyormu acaba.. tüm gün ayakta..
valla çalışınca bu kadar yorulmuyordum...

ya kızlar ben baran uyuyunca onu çok özlüyorum...
uyanık oluncada uyusada biraz dinlensem diyorum ..
manyakmıyım ne yim.. ne istediğimi bilmiyom valla.

kızlar özlem en son 4 ağustosta girmiş bir daha kendinden haber alınamadı...
umarım eşiyle araları düzelmiştir....

yarın bir mesaj atım barii, şimdi saat geç oldu...

al bir hayırsız daha.. bu da en son 18 temmuzda girmiş... ,

yarın şuna bir mesaj atım da hatırlatalım kendimizi...

arkadaşlar bebişlere neden su veriyosunuz
emzirmediğiniz içinmii
yoksa ayrıyettenmi
ben hiç vermiyorumda
dr.umuz öyle demişti ki
anne sütünde fazlasıyla var
bende mi versem
napsam acabaa

mügecim bende veriyorum eğer mama veriyosan yada ek gıdaya başladıysan ver istersen sende öle çok değil ama valla resmen bazen susuyo mama verıyom yok ağlıyo ıtıyo ama su verince cok cok içiyo uyuyo sıpa

günaydıııııııın.
pamuk kızım dün gece uykusuna erkencikten yattığı için erkencikten de kalktı sağlık olsun keyfi yerinde ya yeter...
dükkanı ben açarım demiştim ama feridecim benden erkenciymiş maşşalahı var.opuyorumnanaktan
gece 2 ye kadar yaprak sardım kocişin canı çok istiyormuş gündüz ecrin sultana hizmet ettiğim için fırsat olmuyordu gece sarıverdim o uyurken çok hamaratım çok.:1closedeyes:

günaydın kızlar...tuğba helal olsun sana valla..gece yarısı yaprak sarmak mı?????ben daha melis doğduğundan beri sarmadım valla... annem saolsun her geldiğinde getiriyor buzluğa atıyoruz sonra pişir ye..

kızlar günaydıınn
tüm hasta bebeklere geçmiş olsun
arkadaşım vardı 3 gündür pek giremedim ama okudum çok iyi geldi arkadaşımın gelmesi bekar olduğu içinde hem elaya baktık hem muhabbet hem gezdik valla kendime geldim bi süre idare eder artık bu beni
bu arada regl olmadım daha 1 hafta olacak nerdeyse evde kalan son bi test vardı bi bakayım bari birazdan pek korkum yokta ne olur ne olmaz

hihihi sağolun kızlar. kocişin canı çok istiyormuş bende sarıverdim.
aynı apartmanda olsak da hepinize birer tabak ikram etsem bi koopratifmi kursak ne kk apartmanı :)

günaydın iyi haftalar!!
orucun 4. günü istikrarla devam ediyorumm:))

bi geçmişi okuyayım geliyorum neler yazmışsınız bakalım haftasonu

günaydın kızlarrr ben bu zeynebi napıyım yaa sabah 7 de kalktı bu saate kadar uyumadı benmde uykumu kaçırdı şimdi hanımefendi mışıl mışıl uyyo evde olupta erken kalkmak adama işkence yaa

bizimki de hep sağ elini kulanıyo solunu mecbur klmadıkça kullanmıyo
ben bana çekmiş diyorum ben de acaip sağlağımdır:)
sol elimi hiç kullanamam yokmuş gibidir

ben de hiç su vermedim şimdiye kadar sütte var yeterince
ama ben de geçen üzüm yalattım karnı da toktu üstelik nasıl yalıo dayanamadım ben de suyunu sıktım ağzına nasıl heyecanlandı nasıl hoşuna gitti anlatamam
ertesi gün de 30 cc üzüm suyu sıktım verdim biberonla ilk defa bayıldı bayıldı resmen
zaten haftaya okullar açılıo mecbur başlıcak ek gıdaya böle böle alışsın yavrum napiim

ben oruç tutarken hiç açıkmıyorum kızlar suyu bile aramıyorum dün inanırmsnz orucu açtım akşam 11 di yeni su içtim bagırsakları kurutucz valla

benm kız mama yedigi için ben su veriyorum ama bana dr suyu kaynatma dedi içinde bazı mineraller varmş ölmesin suyu direk iir dedii anlamadım valla kaynıcak mı kaynamıcak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…