günaydın kızlar...tuğba helal olsun sana valla..gece yarısı yaprak sarmak mı?????ben daha melis doğduğundan beri sarmadım valla... annem saolsun her geldiğinde getiriyor buzluğa atıyoruz sonra pişir ye..
selam kızlar yorgunluktan ölüyorum taşınma telaşı vs yetmezmiş gibi bide zeynep hanım bi haftadır huy yaptı uyumak bilmiyo onca saat uyusun diye uğraşıyorum 10 dk sonra ayakta üstelik geceleri nerdeysy hiç uyumak bilmiyo ne yapıcam bilmiyorum uykusuzluk yorgunluk perişan haldeyim
dün akşam eşim işten geç gelcekti evde öyle bunaldımki
hazırladım çantayı keremi arabasına koydum otobüse bindim tabi arabayla bindirme indirme felaket zormuş neyse ineceğim yerde durdu otobüs bi genç yardım etti arabada aksi takıldı bi yere
o arada bi yaşlı amca çıkçıkçık yaptı ay bi sinir oldum döndüm hemen arkamı göz kırprım ne oluyo gibilerinden
ay çok sinir etti beni bide demezmi kadın başına çıkmış! diye ...gerizekalı
Ay bana da bir kadın sormuştu kaç aylık diye,4 aylık deyince ,aa neden böyle küçük kalmış dedi,ben arkamı döndüm ayrılırken oradan arkamdan da diyordu:neden gelişmemiş acaba?ama nasıl düşünceli soruyor kendi kendine.Miray ın da kilosu boyu fena değil yani.
ya bişeyler oldu kızıma sabahtan beri mızır mızır kendi halinde bebeğime nolduki anlayamadım karnı sırtı v kafası çoksıcak ama ateşi ölçtm 36.5 makatta öyle çıktı calpol verdim genede ağlıyo anlayamadım neyi olabilirki ya
yok canım ettirmedik. bana kalsa hemen yaptıracam dedesi büyünce olsun düğün olacak diyor
arkadaşlar bebişlere neden su veriyosunuz
emzirmediğiniz içinmii
yoksa ayrıyettenmi
ben hiç vermiyorumda
dr.umuz öyle demişti ki
anne sütünde fazlasıyla var
bende mi versem
napsam acabaa
masallah masallah kız. bu ne hamaratlık!günaydıııııııın.
pamuk kızım dün gece uykusuna erkencikten yattığı için erkencikten de kalktı sağlık olsun keyfi yerinde ya yeter...
dükkanı ben açarım demiştim ama feridecim benden erkenciymiş maşşalahı var.opuyorumnanaktan
gece 2 ye kadar yaprak sardım kocişin canı çok istiyormuş gündüz ecrin sultana hizmet ettiğim için fırsat olmuyordu gece sarıverdim o uyurken çok hamaratım çok.:1closedeyes:
ben oruç tutarken hiç açıkmıyorum kızlar suyu bile aramıyorum dün inanırmsnz orucu açtım akşam 11 di yeni su içtim bagırsakları kurutucz valla
benm kız mama yedigi için ben su veriyorum ama bana dr suyu kaynatma dedi içinde bazı mineraller varmş ölmesin suyu direk iir dedii anlamadım valla kaynıcak mı kaynamıcak mı
her doktor farklı demekki anlamadım gıttı bu işi kımı kaynat dio kımı kaynatma
kızlar ben kaçar zeynebi dr götrcm burnu falan akıyo hemde öksürüyoo
birde kilosu boyu ve ayrıca 5.ayda doldur ya bakalım başka ne önericek yemek olarakk öptümm
dün sünnet olan yiğenin emir
ve
onun kıyafetini giymiş kıskanç kuzen baran
yiğenime de maşallah deyin teyzeleri
onun şimdi bamyası sarılı , canı açıyor,, teyzesi kıyamaz ona ...
o bizim ilk göz ağrımız yeri çok farklı ...
bende baranı uyuttuktan sonra ütüm vardı onu yaptım ...
şimdide oturmuş takılıyorum...
akşam olunca ayaklarım ağrıyor sizdede oluyormu acaba.. tüm gün ayakta..
valla çalışınca bu kadar yorulmuyordum...
ya kızlar ben baran uyuyunca onu çok özlüyorum...
uyanık oluncada uyusada biraz dinlensem diyorum ..
manyakmıyım ne yim.. ne istediğimi bilmiyom valla.
arkadaşlar bebişlere neden su veriyosunuz
emzirmediğiniz içinmii
yoksa ayrıyettenmi
ben hiç vermiyorumda
dr.umuz öyle demişti ki
anne sütünde fazlasıyla var
bende mi versem
napsam acabaa
günaydıııııııın.
pamuk kızım dün gece uykusuna erkencikten yattığı için erkencikten de kalktı sağlık olsun keyfi yerinde ya yeter...
dükkanı ben açarım demiştim ama feridecim benden erkenciymiş maşşalahı var.opuyorumnanaktan
gece 2 ye kadar yaprak sardım kocişin canı çok istiyormuş gündüz ecrin sultana hizmet ettiğim için fırsat olmuyordu gece sarıverdim o uyurken çok hamaratım çok.:1closedeyes:
ben oruç tutarken hiç açıkmıyorum kızlar suyu bile aramıyorum dün inanırmsnz orucu açtım akşam 11 di yeni su içtim bagırsakları kurutucz valla
selam kızlar yorgunluktan ölüyorum taşınma telaşı vs yetmezmiş gibi bide zeynep hanım bi haftadır huy yaptı uyumak bilmiyo onca saat uyusun diye uğraşıyorum 10 dk sonra ayakta üstelik geceleri nerdeysy hiç uyumak bilmiyo ne yapıcam bilmiyorum uykusuzluk yorgunluk perişan haldeyim
selam arkadaslar
hosbulduk teşekkürler
benım oğlum 4.5 aylık 5 ayı ayın 2 sınde bıtecek suan emmeyı bıraktıgı ıcın mama ve ek beısnlere gecısle devam edıyorum ..yogurt gaz yapıyor şeftalı kabızlık yapıyor bu sorunları yasıyormusunuz
nasıl atlatıyorsunuz?
günaydıııııııın.
all bir tembel daha ...günaydın kızlar...tuğba helal olsun sana valla..gece yarısı yaprak sarmak mı?????ben daha melis doğduğundan beri sarmadım valla... annem saolsun her geldiğinde getiriyor buzluğa atıyoruz sonra pişir ye..
güzel bir fikirmiş... hadi pamuk eller cepe . kooparatif kuruyoz...hihihi sağolun kızlar. kocişin canı çok istiyormuş bende sarıverdim.
aynı apartmanda olsak da hepinize birer tabak ikram etsem bi koopratifmi kursak ne kk apartmanı :)
bizimki de hep sağ elini kulanıyo solunu mecbur klmadıkça kullanmıyo
ben bana çekmiş diyorum ben de acaip sağlağımdır:)
sol elimi hiç kullanamam yokmuş gibidir
ben de hiç su vermedim şimdiye kadar sütte var yeterince
ama ben de geçen üzüm yalattım karnı da toktu üstelik nasıl yalıo dayanamadım ben de suyunu sıktım ağzına nasıl heyecanlandı nasıl hoşuna gitti anlatamam
ertesi gün de 30 cc üzüm suyu sıktım verdim biberonla ilk defa bayıldı bayıldı resmen
zaten haftaya okullar açılıo mecbur başlıcak ek gıdaya böle böle alışsın yavrum napiim
her doktor farklı demekki anlamadım gıttı bu işi kımı kaynat dio kımı kaynatma
aaa benim annemin lafı...canım benm annemde öle valla gimedn önce dolaba 11 poşet sarma attk canım isteynce çıkarıp pişiriyorum
ahhh annelerimz olmasaaaa
benm annem hep söylerrrrr ( ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna ) annem beni düşünür her konuda bense zeyneb imi
allah hiç eksik etmsn başımzdan :Saruboceq:
selam arkadaslar
hosbulduk teşekkürler
benım oğlum 4.5 aylık 5 ayı ayın 2 sınde bıtecek suan emmeyı bıraktıgı ıcın mama ve ek beısnlere gecısle devam edıyorum ..yogurt gaz yapıyor şeftalı kabızlık yapıyor bu sorunları yasıyormusunuz
nasıl atlatıyorsunuz?
saol tatlım .. bizde sana diliyoruz...merhabalar tatlı anneler ve bebişleri....herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum
teşekkürler teyzesi...maşallah barana çok tatlı olmuş .
ona da maşallah teyzesi.
aynen şirvan uyumayınca niye uyumadı uyuduğunda da çok uyudu yeter özledim diyorum resmen çocuğu uyandırıyorum.bi manyak da benim işte.
ben hiç su vermiyorum.dr sadece anne sütü aldığı için su verme demişti.
hay maşallah ben o saatte gözümü açamam.gülfemi emzirme saatim 3 oda gözüm kapalı inan.nasıl alıyorum çocuğu nasıl koyuyorum farkında değilim.
maşallah canım ya.ama su iç vücudunn susuz kalmasın
Allah yardımcın olsun.ama bu uykusuzluk olayı genelimizde var.ayaa bağlı bi durum mu diş çıkarmanın zoru mu bilmiyorum.inşallah geçici bi süreçtir.
hoşgeldin canım.....bizde yoğurt gaz yapmıyor ama şeftali herkese olduğu gibi bebeklereda yapıyor...onun için ben şeftali ve armutu dönüşümlü veriyorum...yada bir şeftali bir armut ver karışık olarak....yogurt öğünün kaçta veriyorsun bilmiyorum ama genelde verilen akşam 5 gibi ise onu öğlene çek....doktorumuz bize o tavsiyede bulundu cumartesi günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?