2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar yorgunluktan ölüyorum taşınma telaşı vs yetmezmiş gibi bide zeynep hanım bi haftadır huy yaptı uyumak bilmiyo onca saat uyusun diye uğraşıyorum 10 dk sonra ayakta üstelik geceleri nerdeysy hiç uyumak bilmiyo ne yapıcam bilmiyorum uykusuzluk yorgunluk perişan haldeyim

günaydın kızlar...tuğba helal olsun sana valla..gece yarısı yaprak sarmak mı?????ben daha melis doğduğundan beri sarmadım valla... annem saolsun her geldiğinde getiriyor buzluğa atıyoruz sonra pişir ye..

canım benm annemde öle valla gimedn önce dolaba 11 poşet sarma attk canım isteynce çıkarıp pişiriyorum
ahhh annelerimz olmasaaaa
benm annem hep söylerrrrr ( ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna ) annem beni düşünür her konuda bense zeyneb imi
allah hiç eksik etmsn başımzdan :Saruboceq:

ay şenayım kıyamam sana kız bu bebeler her gun yenı huy ediniyo benım selende aynı gece 10 yada 11 den önce uyumuyo

ay canm ya ev taşıma işini bilirim bende dogumdan 1 ay önce taşıdım benm durum yine ii seninn 2 tane bebek allah kolaylık versn canım
valla bunlarda toplu bi sözleşme oluyo sanırım son 1 haftdr zeynebinde huyu çok degişti 10 uyyan şimdi salla babam salla ve yerine koyunca direk gözlerini açıyooo

kızlar ben kaçar zeynebi dr götrcm burnu falan akıyo hemde öksürüyoo
birde kilosu boyu ve ayrıca 5.ayda doldur ya bakalım başka ne önericek yemek olarakk öptümm

şenay cnm valla allah en çok sana kolaylık versin hem taşınma hem 2 bebekn hem huy değiştiriyolar uyumuyolar tabi sende uyumuyosun geçecek bu günler de az kaldı büyüyo sıpalar sabır cnm

valla cesaretine hayran kaldım canım yaa.. bursa da otobüsler çok kalabalık mı bilmiyorum ama ist. da yürek ister valla tek basına bebek arabasıyla çıkıp dolaşmaya..

ben de dün alışveriş merkezindeydim emzirme odasına girdik annesi anneannesi ve bebek vardı içeride, kadın emziriyordu, anneannesi sorduı hemen 3 aylık mı diye 4 ünü yeni bitirdi dedim, küçücük baksana minyon olacak heralde dedi kızına. ben sordum sizinki kaç aylık diye annesi 10 aylık dedi ama bebegi görseniz tas catlasın 7 aylık falan! kendi bebeklerinin küçüklüğünü görmeyip benimkine laf söylüyor kadın. ben de yapıştırdım cevabı ayy evet sizinki gibi bizimki de minyon heralde dedim. kadın bozuldu :)) bebegin annesi de anladı durumu, bıyık altından gülüyor, komikti, gizli ittifak yaptık yani anneannesine karşı :))

canım 36.5 çok normal bir ateş, boşu boşuna ilaç vermişsin bebişe. (

yok canım ettirmedik. bana kalsa hemen yaptıracam dedesi büyünce olsun düğün olacak diyor

maşallah canım yeğenine. seninkine de yakısmıs kıyafetler annesi :) bence şimdi yaptırın, büyüyünce de arzu ederseniz düğünü yaparsınız. sonucta düğün yerinde olmayacak ya sünneti, yine hastanede olup gelecek.

arkadaşlar bebişlere neden su veriyosunuz
emzirmediğiniz içinmii
yoksa ayrıyettenmi
ben hiç vermiyorumda
dr.umuz öyle demişti ki
anne sütünde fazlasıyla var
bende mi versem
napsam acabaa

canım sadece emzirenlerin su vermesine gerek yok ama ek gıda verenlerin özellikle her ek gıdadan sonra agzın temizlenmesi ve ekstra su ihtiyacı için su vermeleri gerek.

masallah masallah kız. bu ne hamaratlık!

ben oruç tutarken hiç açıkmıyorum kızlar suyu bile aramıyorum dün inanırmsnz orucu açtım akşam 11 di yeni su içtim bagırsakları kurutucz valla

canım hiç iyi olmamıs, bol bol içme lazım sahura kadar. sen su içmeyi sevmeyenlerden misin yoksa?

benm kız mama yedigi için ben su veriyorum ama bana dr suyu kaynatma dedi içinde bazı mineraller varmş ölmesin suyu direk iir dedii anlamadım valla kaynıcak mı kaynamıcak mı

her doktor farklı demekki anlamadım gıttı bu işi kımı kaynat dio kımı kaynatma

eskiden beri söylenegelen şey kaynatılarak verilmesi. o zamanlar sular bu kadar temiz olmadıgından hastalıklar olmuş, o yüzden kaynatılma yoluna gidilmiş. şimdi çok daha temiz olsa da yine de herkesin ekonomik durumu farklı, bilinmeyen markalardan damacana içme suyu alan çok insan var. erikli, sırma, nestle, turkuaz vb. gibi bilinen markalar risk tasımayabilir ama adı duyulmamıs nerede şişelendiği belli olmayan markalar hastalık riski tasıyabilir. bir de damacanalar tekrar tekar kullanıldıklarından iyi yıkanmayan damacanalar sorun yaratabilir o yüzden dr. lar bebeklere pet şişelerde satılan tek kullanımlık suların kullanılmasını öneriyorlar. işte bu ve bunun gibi nedenler yüzden dr.lar da suyu kaynatarak bebeginize verin diyorlar.

kızlar ben kaçar zeynebi dr götrcm burnu falan akıyo hemde öksürüyoo
birde kilosu boyu ve ayrıca 5.ayda doldur ya bakalım başka ne önericek yemek olarakk öptümm

geçmiş olsun canım. götür bakalım neler diyecek..

selam arkadaslar
hosbulduk teşekkürler
benım oğlum 4.5 aylık 5 ayı ayın 2 sınde bıtecek suan emmeyı bıraktıgı ıcın mama ve ek beısnlere gecısle devam edıyorum ..yogurt gaz yapıyor şeftalı kabızlık yapıyor bu sorunları yasıyormusunuz
nasıl atlatıyorsunuz?

dün sünnet olan yiğenin emir
ve
onun kıyafetini giymiş kıskanç kuzen baran

maşallah barana çok tatlı olmuş .

yiğenime de maşallah deyin teyzeleri
onun şimdi bamyası sarılı , canı açıyor,, teyzesi kıyamaz ona ...
o bizim ilk göz ağrımız yeri çok farklı ...

ona da maşallah teyzesi.

aynen şirvan uyumayınca niye uyumadı uyuduğunda da çok uyudu yeter özledim diyorum resmen çocuğu uyandırıyorum.bi manyak da benim işte.

arkadaşlar bebişlere neden su veriyosunuz
emzirmediğiniz içinmii
yoksa ayrıyettenmi
ben hiç vermiyorumda
dr.umuz öyle demişti ki
anne sütünde fazlasıyla var
bende mi versem
napsam acabaa

ben hiç su vermiyorum.dr sadece anne sütü aldığı için su verme demişti.

hay maşallah ben o saatte gözümü açamam.gülfemi emzirme saatim 3 oda gözüm kapalı inan.nasıl alıyorum çocuğu nasıl koyuyorum farkında değilim.

ben oruç tutarken hiç açıkmıyorum kızlar suyu bile aramıyorum dün inanırmsnz orucu açtım akşam 11 di yeni su içtim bagırsakları kurutucz valla

maşallah canım ya.ama su iç vücudunn susuz kalmasın

Allah yardımcın olsun.ama bu uykusuzluk olayı genelimizde var.ayaa bağlı bi durum mu diş çıkarmanın zoru mu bilmiyorum.inşallah geçici bi süreçtir.

hoşgeldin canım.....bizde yoğurt gaz yapmıyor ama şeftali herkese olduğu gibi bebeklereda yapıyor...onun için ben şeftali ve armutu dönüşümlü veriyorum...yada bir şeftali bir armut ver karışık olarak....yogurt öğünün kaçta veriyorsun bilmiyorum ama genelde verilen akşam 5 gibi ise onu öğlene çek....doktorumuz bize o tavsiyede bulundu cumartesi günü

valla helal olsun ..dün o saatlerde ben internete takılırken hatun döktürmüş..

günaydın kızlar...tuğba helal olsun sana valla..gece yarısı yaprak sarmak mı?????ben daha melis doğduğundan beri sarmadım valla... annem saolsun her geldiğinde getiriyor buzluğa atıyoruz sonra pişir ye..
all bir tembel daha ...

hihihi sağolun kızlar. kocişin canı çok istiyormuş bende sarıverdim.
aynı apartmanda olsak da hepinize birer tabak ikram etsem bi koopratifmi kursak ne kk apartmanı :)
güzel bir fikirmiş... hadi pamuk eller cepe . kooparatif kuruyoz...
amann o aartmanın yanından geçmezler.. hep çoçuk ve hepsine aynı yaş.

benimkide devamlı sol baş parmağını emiyor...

aklıma getirdin şu üzün suyunu bugün biraz denesem mi acaba...

her doktor farklı demekki anlamadım gıttı bu işi kımı kaynat dio kımı kaynatma

en iyisi - yarı kaynat - yarı saf suyu birbirine karıştıralım .. herkesin dediği olsun.

kız sende mi taşınıyon... allah kolaylık verisn...
bayramdan sonra ben taşınmayacam sanki ..kıçımın üstüne oturup duruyorum..
kendimi çok yorgun hissediyorum.
aaa benim annemin lafı...
bu arada 11 poşet sana fazla ...
bu ay ramazan ayı -- paylaşmam lazım ..
sen en iyisi 1 poşetini bana gönder..

canım anladığım kadarıyla aramıza yeni geldin... hoşgeldin sefa getirdin...
umarın soracağın soruları sorup kaçmazsın..
bizle devamlı muhabette içinde olursun.. ,

soruna gelince ben ek gıdaya başlamadığım için - bilemiyorum..
bir merhaba demek istedim sadece

günaydın gülşen.ben de günaydınsız falan dalmışım foruma arkadaşlar.gülfem izin verince hemen yazıyorum bişeyler.

şirvancım sorup kaçmıyorum arkadasım oğlusumla ancak bu kadar gırebılıyorum forumu takıp edıyorum aranıza yenı katıldım.oğlum uyudukça yada oylandıkça gırebılıyorum.
ben yogurdu akşam üzerı verıyorum ozaman öglene cekeyım..
kılosu önde gıdıyor o yuzden doktor ek besınlere gecırdı mamayı azalt dedı

merhabalar tatlı anneler ve bebişleri....herkese mutlu güzel bir hafta diliyorum
saol tatlım .. bizde sana diliyoruz...
teşekkürler teyzesi...

şeftali armut - üzüm - yoğurt
maşallah yaaa.
biz bunlara başlarken siz yemek vermeye bşlarsınız artık .

zaten benimki bir ek gıdaya başlasın -- benden çekiceğiniz var..
bunu nasıl olur, şu nasıl olur diye
dr verdiği tarifleri atmayın hee

anne sütü gibi muhteşem bir gıdadan yoksun olunca mecbur bunlara sardık şirvan.....ve idil doğduğu 2 ayda 1 er kilo almıştı sonra anne sütü ile gidemedi zavallı....birde 800 gr mı bu ay gördük....doktor bize arap atı gibi sonradan açıldınız diyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…