2009 Nisan Anneleri buraya

benımde oğlum ılk ay kılo alamadı toplu dogdu dıye doymuyor dedı doktor ve mamaya gectık 45 gunde sonradanda kılo alımı hızlandı ve şimdi kılosu önde gıdıyor 5 aylık ama 9 aylık bebek kıyafetlerı gıyıyoruz sımdıdde doktor ek gıdaya erken gecırdı mama alımı azalsın dıye hepsı farklı gelısıyor ıste

kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kilomz çok güsel kızlarrr 4.ay kilomuz 6.170gr
5.ay kilomz 7.90 gr çok güsel almş

kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kilomz çok güsel kızlarrr 4.ay kilomuz 6.170gr
5.ay kilomz 7.90 gr çok güsel almş
maşallah canım bebişine ...ahh bu ay gittiğimizdede dr bize oo kayra bey 1 kilo almış dese keşke nerdeeeeeeee o günlerrmafoldumben

arkadaşlar herkese merhaba,
sizlere bir sorum olcak bebişim 4 ay 1 haftalık ayaklarıyla bastırmak istediğimde ayakları yere değiyor ama hemen çömeliyor hiç direnmiyor,
sizlerin bebekleri nasıllar bizimki gibi olan varmı

benım oğlum 4 ay 3 haftalık doktor kontrolune gıttıınde doktor bastırın dedı. ayaklarını basıyor hatta yürüteç aldık onunla oyalanıyor bebeklerde gelışım farklılık gösterebılıyor sıkıntı yapma bu ay sonunda basacaktır.

canım benim oğlum basmak istiyo aksine ben fazla bırakmıyorum küçük daha diye

canım benm kuzum emmiyo beni mama falan veriyorm
dogum kilosu 2.950
ek gıdaya geçtim canımm

bebişe öncelıkle masallah...benımde oğlum ek gıdaya gectık fakat evde doktorum söyledıgı patates havuc pirinç az yag ıle püre yapıyorum yemıyor ama mılupanın borokolı patates karısımını ıstahla yıyıyor farklı bışey yapıyormusunuz evde nasıl yapıyorsunuz? bılgı rıca etsem

inşallah bir sorun yoktur arkadaşlar kaç gündüz içime dert oldu düşünüp duruyorum bebekler basıyor 4 aylık oldu ama hala basmıyor diye hiç gücü dermanı yok gibi hemen ayaklarını büzüyor çömeliyor

benim kız nerdeyse 2 aylıktan beri çivi gibi basıyo yere maşallah
hatta dizini kırıyo biraz destek alıyo hooop bi zıplatıyo kendini
eskiden de kendini hoplatmayı deniodu ama dizini kırınca tekrar kaldıramıyodu totosunu:)
bu aralar da sanki adım atıcakmış gibi tek ayağını öne atıp duruyo bakalım bunun sonu nereye varcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…