anne sütü gibi muhteşem bir gıdadan yoksun olunca mecbur bunlara sardık şirvan.....ve idil doğduğu 2 ayda 1 er kilo almıştı sonra anne sütü ile gidemedi zavallı....birde 800 gr mı bu ay gördük....doktor bize arap atı gibi sonradan açıldınız diyor.....
kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kilomz çok güsel kızlarrr 4.ay kilomuz 6.170gr
5.ay kilomz 7.90 gr çok güsel almş
maşallah canım bebişine ...ahh bu ay gittiğimizdede dr bize oo kayra bey 1 kilo almış dese keşke nerdeeeeeeee o günlerrmafoldumbenkızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
arkadaşlar herkese merhaba,
sizlere bir sorum olcak bebişim 4 ay 1 haftalık ayaklarıyla bastırmak istediğimde ayakları yere değiyor ama hemen çömeliyor hiç direnmiyor,
sizlerin bebekleri nasıllar bizimki gibi olan varmı
canım benim oğlum basmak istiyo aksine ben fazla bırakmıyorum küçük daha diyearkadaşlar herkese merhaba,
sizlere bir sorum olcak bebişim 4 ay 1 haftalık ayaklarıyla bastırmak istediğimde ayakları yere değiyor ama hemen çömeliyor hiç direnmiyor,
Merhaba ekım29 dogum kılosu kactı bebeginin ek besıne gectınmı?
maşallah canım bebişine ...ahh bu ay gittiğimizdede dr bize oo kayra bey 1 kilo almış dese keşke nerdeeeeeeee o günlerrmafoldumben
canım benm kuzum emmiyo beni mama falan veriyorm
dogum kilosu 2.950
ek gıdaya geçtim canımm
arkadaşlar herkese merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?