Ben su verdiğimde kaşıkla veriyorum,ilk kaşığı farketmeden içiyor,ama sonrasını dışarı atıyor.Biberonu da hiç sevmedi zaten,ben de istiyorum biberonla vermek ama hiç almıyor,napacam ki?mügecim bende veriyorum eğer mama veriyosan yada ek gıdaya başladıysan ver istersen sende öle çok değil ama valla resmen bazen susuyo mama verıyom yok ağlıyo ıtıyo ama su verince cok cok içiyo uyuyo sıpa
Ben de şeftali verityorum ama kabızlık yapmadı,günde 1 kez yapıyor zzaten artık.selam arkadaslar
hosbulduk teşekkürler
benım oğlum 4.5 aylık 5 ayı ayın 2 sınde bıtecek suan emmeyı bıraktıgı ıcın mama ve ek beısnlere gecısle devam edıyorum ..yogurt gaz yapıyor şeftalı kabızlık yapıyor bu sorunları yasıyormusunuz
nasıl atlatıyorsunuz?
Oh maşallah,Zeynep e,güzel kilo almış annesi,atağa geçmiş.kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kilomz çok güsel kızlarrr 4.ay kilomuz 6.170gr
5.ay kilomz 7.90 gr çok güsel almş
Bizim 5 ay dolacak,ama bayadır basıyor ayaklarını.arkadaşlar herkese merhaba,
sizlere bir sorum olcak bebişim 4 ay 1 haftalık ayaklarıyla bastırmak istediğimde ayakları yere değiyor ama hemen çömeliyor hiç direnmiyor,
sizlerin bebekleri nasıllar bizimki gibi olan varmı
27 nisan doğumluşirvan bebegin kaç aylık?
maşallah diyelim arap atınada nazar değmesinanne sütü gibi muhteşem bir gıdadan yoksun olunca mecbur bunlara sardık şirvan.....ve idil doğduğu 2 ayda 1 er kilo almıştı sonra anne sütü ile gidemedi zavallı....birde 800 gr mı bu ay gördük....doktor bize arap atı gibi sonradan açıldınız diyor.....
canım saol demen bile yeterli.yemiş kadar oldum.şirvancım göndereyim istedgn sarma olsun canımmm
demekki ben doğru tehşis koymuşum dr. gitmeden peditus şuruba başlamıştım.kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kilomz çok güsel kızlarrr 4.ay kilomuz 6.170gr
5.ay kilomz 7.90 gr çok güsel almş
dr um artık ayda 1 kilo alımını unut demişti bana - 500-600 -700 alırlarmış.maşallah canım bebişine ...ahh bu ay gittiğimizdede dr bize oo kayra bey 1 kilo almış dese keşke nerdeeeeeeee o günlerrmafoldumben
yürüteçmi - erken değilmi dahabenım oğlum 4 ay 3 haftalık doktor kontrolune gıttıınde doktor bastırın dedı. ayaklarını basıyor hatta yürüteç aldık onunla oyalanıyor bebeklerde gelışım farklılık gösterebılıyor sıkıntı yapma bu ay sonunda basacaktır.
eftelyasu benm kızım 5.ayına gerçekten şimdi çok güsel basıyo 4.ayında bi kaç dakika basıp hemn dizlerini kırıyodu
okuyorumda yazdıklarınızı genel olarak 4 ayda basıyorlar, hatta hoplayanlar bile var benimki için erken mi acab bir sorunmu var
bebişe öncelıkle masallah...benımde oğlum ek gıdaya gectık fakat evde doktorum söyledıgı patates havuc pirinç az yag ıle püre yapıyorum yemıyor ama mılupanın borokolı patates karısımını ıstahla yıyıyor farklı bışey yapıyormusunuz evde nasıl yapıyorsunuz? bılgı rıca etsem
elifcim benim kızım da biberon emem,yor valla bi çözüm bulursak birbirimizi haberdar edelim
plastik bi tavşan oyuncağı var minik bişey dün baktım onun kulağını cuk cuk emiyor hemen biberonu verdim ağzına onu diliyle dışarı itti.oyuncağın altındaki düdüğünü çıkarıp içine mama doldurayım kulağıda deleyim emsin bari -tatlicadiarzu-
mama vermiyorum cnm sadece anne sütü alıyo benmkimügecim bende veriyorum eğer mama veriyosan yada ek gıdaya başladıysan ver istersen sende öle çok değil ama valla resmen bazen susuyo mama verıyom yok ağlıyo ıtıyo ama su verince cok cok içiyo uyuyo sıpa
bende kaynatılmaması gerektiğini duymuştum ama en iyisini yine anneler bilir için rahat etmiyosa kaynat cnmbenm kız mama yedigi için ben su veriyorum ama bana dr suyu kaynatma dedi içinde bazı mineraller varmş ölmesin suyu direk iir dedii anlamadım valla kaynıcak mı kaynamıcak mı
hanımlar bıde oğlumun ellerı sürekli agzında arada kustuyor kendını bu dişlerin belirtisimi acaba erken degılmı daha bılgısı yada deneyımı olan varmı?
maşallah zeynepe bizde 2.900 doğmuştuk ayın 2 de de bizim randevumuz var bakalım bize ne diyecek, bende çok bastırmıyorum ayağını yere ama yürümek için can atıyor önümüzdeki ay bende yürütürüm artıkcanım benm kuzum emmiyo beni mama falan veriyorm
dogum kilosu 2.950
ek gıdaya geçtim canımm
günaydıııııııın.
pamuk kızım dün gece uykusuna erkencikten yattığı için erkencikten de kalktı sağlık olsun keyfi yerinde ya yeter...
dükkanı ben açarım demiştim ama feridecim benden erkenciymiş maşşalahı var.opuyorumnanaktan
gece 2 ye kadar yaprak sardım kocişin canı çok istiyormuş gündüz ecrin sultana hizmet ettiğim için fırsat olmuyordu gece sarıverdim o uyurken çok hamaratım çok.:1closedeyes:
benimki de emzik tutmuyo
dün alışveriş merkezinde uykusu geldi nasıl aranıyo bebek arabasının kenarını yakalamış nasıl yalıo gözler kapalı
hemen emziği verdim ağzına gözler açıldı faltaşı gibi bunu bana nie veriosun der gibi ve hemen emziği pırtt
biz yemek yerken ana kucağında yanımıza koyuorum bizimkini biz yemek yerken fela halde yalanıyo
bi iki sefer mızmızlık yapınca kucağıma aldım masada bi iki şeyden tattırdım
o gün bugündür biz masaya kurulunca basıyo çığlığı beni de alın die
kucağıma alıyorum gözler hemen tabaklarda ağız da yalanıyo
daha şimdiye kadar doğru dürüst bişi vermedim tattırmak dışında
çok pisboğaz olcak galiba bizimkisi
tek başınıza yıkayabiliyormusunuz biz babasıyla yıkıyoruz babası tutuyor ben yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?