2009 Nisan Anneleri buraya

mügecim bende veriyorum eğer mama veriyosan yada ek gıdaya başladıysan ver istersen sende öle çok değil ama valla resmen bazen susuyo mama verıyom yok ağlıyo ıtıyo ama su verince cok cok içiyo uyuyo sıpa
Ben su verdiğimde kaşıkla veriyorum,ilk kaşığı farketmeden içiyor,ama sonrasını dışarı atıyor.Biberonu da hiç sevmedi zaten,ben de istiyorum biberonla vermek ama hiç almıyor,napacam ki?

Ben de şeftali verityorum ama kabızlık yapmadı,günde 1 kez yapıyor zzaten artık.

kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kilomz çok güsel kızlarrr 4.ay kilomuz 6.170gr
5.ay kilomz 7.90 gr çok güsel almş
Oh maşallah,Zeynep e,güzel kilo almış annesi,atağa geçmiş.

Bizim 5 ay dolacak,ama bayadır basıyor ayaklarını.

Son düzenleme:
şirvan bebegin kaç aylık?
27 nisan doğumlu

maşallah diyelim arap atınada nazar değmesin

şirvancım göndereyim istedgn sarma olsun canımmm
canım saol demen bile yeterli.yemiş kadar oldum.

kızlar biraz önce geldik çok şükür bi sorun yok sadece şurup yazdı peditus bunu kullan dedi
kilomz çok güsel kızlarrr 4.ay kilomuz 6.170gr
5.ay kilomz 7.90 gr çok güsel almş
demekki ben doğru tehşis koymuşum dr. gitmeden peditus şuruba başlamıştım.
bu arda zeynep hanımada maşallah
maşallah canım bebişine ...ahh bu ay gittiğimizdede dr bize oo kayra bey 1 kilo almış dese keşke nerdeeeeeeee o günlerrmafoldumben
dr um artık ayda 1 kilo alımını unut demişti bana - 500-600 -700 alırlarmış.
yürüteçmi - erken değilmi daha
eftelyasu benm kızım 5.ayına gerçekten şimdi çok güsel basıyo 4.ayında bi kaç dakika basıp hemn dizlerini kırıyodu

bizimkide basıyor..
birde kucağımda oturunca öyle bir sallanıyorki - öne arkaya - gidecek sanki .. zor tutuyom

ekim.29 ,
birkaç dakika bassa içim rahat edecek benim kuzucum bastırmaya çalışıyorum sanki yığılıp kalıyor hemen çömeliyor

okuyorumda yazdıklarınızı genel olarak 4 ayda basıyorlar, hatta hoplayanlar bile var benimki için erken mi acab bir sorunmu var

okuyorumda yazdıklarınızı genel olarak 4 ayda basıyorlar, hatta hoplayanlar bile var benimki için erken mi acab bir sorunmu var

4 ydan berı basıyor hatta hopluyor hoppala denen aletten aldık çok bas parmagı uzerıne basıyor tırnagını kırmıs ayagını acıtacak dıye gerı verdım hoppalayı yüretec ıse doktor basabılır dedı dıye heveslendık aldık yürüme eylemiyok oldugu yerde aaklarını basıyor sadece

elifcim benim kızım da biberon emem,yor valla bi çözüm bulursak birbirimizi haberdar edelim
plastik bi tavşan oyuncağı var minik bişey dün baktım onun kulağını cuk cuk emiyor hemen biberonu verdim ağzına onu diliyle dışarı itti.oyuncağın altındaki düdüğünü çıkarıp içine mama doldurayım kulağıda deleyim emsin bari -tatlicadiarzu-

QUOTE=eftelyasu;8653750]okuyorumda yazdıklarınızı genel olarak 4 ayda basıyorlar, hatta hoplayanlar bile var benimki için erken mi acab bir sorunmu var[/QUOTE]

canım her bebeğin gelişimi farklı kimisi bazı şeyi önce yapar diğeri başka bişeyi
benimki mesela hopluyo filan ama daha dönme için en ufak bi çabası yok
yani 3 kere döndü tvnin yanına gitti filan diyenler var
yani herşey hepsinde aynı sırayla olmuyo

hanımlar bıde oğlumun ellerı sürekli agzında arada kustuyor kendını bu dişlerin belirtisimi acaba erken degılmı daha bılgısı yada deneyımı olan varmı?

canım benm kuzumda sebze çorbasını hiç sevmiyo en çok tarhana ve şehriye çorbasını seviyoo nanesiz yapıyorum ben karpuz suyu salata suyu veriyorum azar azar yogurt peynir elime ne gecerse veriyorm bazı şeyler hariççç

benimki de emzik tutmuyo
dün alışveriş merkezinde uykusu geldi nasıl aranıyo bebek arabasının kenarını yakalamış nasıl yalıo gözler kapalı
hemen emziği verdim ağzına gözler açıldı faltaşı gibi bunu bana nie veriosun der gibi ve hemen emziği pırtt

biz yemek yerken ana kucağında yanımıza koyuorum bizimkini biz yemek yerken fela halde yalanıyo
bi iki sefer mızmızlık yapınca kucağıma aldım masada bi iki şeyden tattırdım
o gün bugündür biz masaya kurulunca basıyo çığlığı beni de alın die
kucağıma alıyorum gözler hemen tabaklarda ağız da yalanıyo
daha şimdiye kadar doğru dürüst bişi vermedim tattırmak dışında
çok pisboğaz olcak galiba bizimkisi

mügecim bende veriyorum eğer mama veriyosan yada ek gıdaya başladıysan ver istersen sende öle çok değil ama valla resmen bazen susuyo mama verıyom yok ağlıyo ıtıyo ama su verince cok cok içiyo uyuyo sıpa
mama vermiyorum cnm sadece anne sütü alıyo benmki
benm kız mama yedigi için ben su veriyorum ama bana dr suyu kaynatma dedi içinde bazı mineraller varmş ölmesin suyu direk iir dedii anlamadım valla kaynıcak mı kaynamıcak mı
bende kaynatılmaması gerektiğini duymuştum ama en iyisini yine anneler bilir için rahat etmiyosa kaynat cnm
hanımlar bıde oğlumun ellerı sürekli agzında arada kustuyor kendını bu dişlerin belirtisimi acaba erken degılmı daha bılgısı yada deneyımı olan varmı?

bizimkiside öyle dr.una sordum daha dişlerinde bi belirti yok dedi
ellerini tanıdığı için sürekli ağzına sokarmış 2 aylıkkende sokuyodu ellerini ağzına o zmndan beri diş çıkmadığına göre normal demekki

canım benm kuzum emmiyo beni mama falan veriyorm
dogum kilosu 2.950
ek gıdaya geçtim canımm
maşallah zeynepe bizde 2.900 doğmuştuk ayın 2 de de bizim randevumuz var bakalım bize ne diyecek, bende çok bastırmıyorum ayağını yere ama yürümek için can atıyor önümüzdeki ay bende yürütürüm artık

Evet Tuna emmeye kalktı ben de uyuyamadım. Sonra 8 gibi yattım bu sefer de o uyandı. Şİmdi de uyudu.
Ben şimdiye kadar bir kez yaprak sarması yaptım ya. Ben de çok hamaratımdır.

Benim kuzu da emzik, biberon hiçbirşey emmiyor. Elini emiyor.

kızlar ben şimcik demirin resimlerini face koyacağım oradayım görüşürüüzzzz
face eklemeyenler müge serttop ekleyebilirsinizzz öpüldünüüzz şeker annelerrrrrr

canım benm kuzuda öleee önceden pusete yatrrdm rahat rahat yemek terdm sonra kucagıma aldım yediklermzden tadtdm o gün bugndr yemek yerken kucagıma almassam başlıyo aglamaya masaya alıncada önnde ne varsa çekiyoo ve ben bişeyi agzıma götrrkn elimi takip ediyooo kuzum :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…