2009 Nisan Anneleri buraya

ceyocum benim oğlanda su içmiyordu çok üzülüyordum biberon emdiği halde kaşıklada geri atıyordu, ama 3-4 gündür çok güzel su içiyor demek ki susamıyor şimdi ağlıyor bile su içmek için

bende tek yıkıyamm ama bebekler için kuvet varya belki ona yatrıp yıkıyabilirler
benm adam zor tutuyoo yaa banyo yaparken adamn bile üstü başı kalmıyoo panik oluyoo kaydirigubbakcemile3

tek başınıza yıkayabiliyormusunuz biz babasıyla yıkıyoruz babası tutuyor ben yıkıyorum

aynen bende ya babasıyla ya da anneannesiyle
tek yıkayan varmıııı varsa nasıl yıkıosunuz

ben yıkıyorum tek başıma
ilk önce sırt üstü yatırıyorum fileye, sonra da yüzükoyun yatırıyorum kafasını da o şekildeyken yıkıyorum. yavrum hiç sesini çıkarmıyo çok seviyo banyo yapmayı
bizim de normalde 1de banyo saatimiz ama bizim hanım bugün erken kalktığı için anca şimdi uyandı
biraz emer biraz oynar sonra yaparız banyosunu artık

bizde fileli küvetlerden aldık ama ben cesaret edemiyorum birde korkuyorum üşütürüm diye bizim ev biraz serin
şampuansız bende yıkıyordum öyle yap istersen ben küvetin içine havlu katlıyordum başının arkasına içinide suyla dolduruyordum içinde çırğınıyordu sonra çıkarıyordum çakma yıkama benim ki zaten hergün şampuanlamıyoruz bir gün sadece su döküyoruz ertesi günde şampuanla yıkıyoruz

ben küvetin oturma yerine oturuorum oğlanı kucağıma alıyorum kovaya su doldurup maşrapayla yıkayıveriom tek başıma sonra da yüzüstü yatırıorum kucğıma kafasını falan yıkıorum oh beş dakikada beşiktaş oluo yoksa anneyi bekle kocanı bekle uzun iş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…