maşallah zeynepe bizde 2.900 doğmuştuk ayın 2 de de bizim randevumuz var bakalım bize ne diyecek, bende çok bastırmıyorum ayağını yere ama yürümek için can atıyor önümüzdeki ay bende yürütürüm artık
inşallah cnm bu ay çok kilo almamış gibi geliyor bana geçen ay ki kilomuz 6.160 dıumarım sen kuzuda ii kilo almştr canımm
walla benim kuzu kucağımdakızlar maşşallh ne kadar kalbalık blee hepimzn kuzusu uyyo herhalde
tek başınıza yıkayabiliyormusunuz biz babasıyla yıkıyoruz babası tutuyor ben yıkıyorum
aynen bende ya babasıyla ya da anneannesiyle
tek yıkayan varmıııı varsa nasıl yıkıosunuz
inşallah cnm bu ay çok kilo almamış gibi geliyor bana geçen ay ki kilomuz 6.160 dı
inş.cnm dörtgözle bekliyorum ayın 2 sini daha çok var ama hayırlısı hasta olmasınlar da.canım dogum kilosu sennkinn 2 .900 benmkinn 2.950
gecen ay ki kilsu 6.170
sennki 6.160
benmki 7 yi devirdi
inşş sıra sennkindeee hihoyyyt
şampuansız bende yıkıyordum öyle yap istersen ben küvetin içine havlu katlıyordum başının arkasına içinide suyla dolduruyordum içinde çırğınıyordu sonra çıkarıyordum çakma yıkama benim ki zaten hergün şampuanlamıyoruz bir gün sadece su döküyoruz ertesi günde şampuanla yıkıyoruzbizde fileli küvetlerden aldık ama ben cesaret edemiyorum birde korkuyorum üşütürüm diye bizim ev biraz serin
biz olmadık dahakızlar kızamıkçık aşısı olan varmııııı
kızlar kızamıkçık aşısı olan varmııııı
kızlar kızamıkçık aşısı olan varmııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?