2009 Nisan Anneleri buraya

hatırlayanlar bilir cumartesi kayannaya gitmiştik iftara bana laf sokmuştu kız çiçek ne ettinde bu çocuk böyle hasta oldu diye. aradı bugün oğlan nasıl dedi iyi dedim öksürüyo mu dedi bende evet öksürüyo ben iyi bakamıorum çocuğuma ya ondan hasta oldu zaten karda yatırdığım içinde öksürüyo dedim. olur mu canım öyle şey dedi. bende oluyomuş demek sen dedin ya milletin içinde diye hatırlattım. kaypak ya kendisi laf sokmak dobraca söylemeye benzemiyo sonuçta yok canım dedi ben iyi niyetle söyledim dedi. bende dedim ki esra ablanın(benim görümce) çocukları zatüreden kırılırken bile kimse cesaret edip söyleyebildi mi kız esra naptın da bu çocuklara hastanelik oldular diye dedim. ne kadar ayıp olurdu di mi anne dedim bi anneye çocuğunu hasta ettiğini ima etmek dedim. özür diledi bende önemli değil zaten üzgünüm çocuk hasta die bööle şeylerde tuz biber olmasın diye söyledim dedim kapattık. ohh içimde kalmadı

kızlar bizim içinnn miş saglık ocagında vuruluyosnz ben orayada gittim bugn ama oruçlu oldgm için vurulmadıım
üçretsz 18 35 yaş arası kadınlar ama hamile olma ihtimalin sıfır olcak ve aşıdan 1 2 ay kadar yine hamile kalmıcnn

ohh çiçek ne güsel konuşmuşsn öleee alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

feridecim geçen paylaştığın bilgiler için doktor gibi yazmışsın demiştim ama sen zaten doktormuşsun şimdi facebook da gördüm :kedi:
artık bazı bilgileri en yetkili ağızdan alırız sevindim bu işe kaydirigubbakcemile5

Kızamıkçık geçirmediğine emin misin? Gebelik öncesi bu ve bunun gibi hastalıklara bakılıyor geçirilip geçirilmediğine

Bizimide fileli küvet ama durulaması nasıl yapılacak kucağıma alıp tek elle durlayamıyorumki kayıyo bizde bizim sıpa arkasını döndrünce ayaklarını fileye basıyo elleriylede filenin ucundan tutuyo sanki sörf yapıyo:roflol::roflol:

kızlar ben bindirmeyi düşünüyorum yürütece zaten ne kadar biniyolarkii yürümeyi çatpat ögrenncede bu sefer kendileri itiyoo yürüteçii kaydirigubbakcemile3
belli bi süreden sonra istemiyolar sıkılıyolar zatenn
ben aldım yürüteç gecen bi deneyim dedim seveck mi diye valla gülücükler sacıyodu etrafa ve hemn öndeki oyuncaklara saldırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…