2009 Nisan Anneleri buraya

yürüteç yasak değil mi yaw

selam ben geldım oğluşum uyandıda onu doyurdum.
yürürteç olayına gelınce son 4 aylık kontrolunde dr dedıkı maşallah ayaklaını ıyı basıyor bunu bastırırn hoplatın herşey serbest dedı bızde heveslendık yurutec aldık ıcıne koyuyorum duruyor ama yurume eylemi yok tabıkı ayaklarını basıyor.hatta hoppala aldık bıtane müzıklı eglencelı ışey cok hosuna gıttı ama okadar hopluyorkı hep bas parmak basıyor önce bakıkkı bas parmagının tırnagı dönmus ve kızrmıs bnde gerı gönderdım.işte böle kızlar

Kızamıkçık aşısı ise ücretsiz yapıldığını bilmiyordum. Bu testler gebelik planlandığı dönemde bakılır.Bakılamadıysa gebeliğin ilk haftalarında bakılabilir. Yani risk gebelik sırasında kızamıkçık geçirilirse doğumsa rubella sendromuna yol açıyor. Yani şu anda sağlıklı birer gebelik atlatmış bizler için gerekli değil. Ben baktırmıştım geçirmemişim. 2. çocuk düşünürsem yaptırabilirim ama sonra. Eğer tetkik yaptırdıysanız geçirmiş olabilirsiniz. Nagihan senin yaşın küçük aşılı bile olabilirsin.

Oooooooooooooooh cnma deĞsın sınır oluyorum bu kaynanalaraaaa ııı olmuuuŞŞŞŞŞ aĞzına saĞlık ÇıÇekcıımm
ÜÜffff bızede eŞımın anneannesı gelcek yaŞlı kadın bıde demır var nasıl olcak bılmıyorum

yaşlılar daha mı iyi oluo daha mı kötü acaba?

allahımmmm banada şu çakma kaynanama laf sokma becerisi ver amiiiiiiiiiiin

ben kaşarlandım canım bu konuda:)

jeandark,
benim bebeğim 4 ay 1 haftalık ayakları üzerine bastırmak istediğimde hemen çömeliyor ayakları yere değiyor ama direnmiyor çömeliyor bilgin varsa paylaşırmısın lütfen

yaşlılar daha mı iyi oluo daha mı kötü acaba?

ben kaşarlandım canım bu konuda:)

çiçekcim kötülüğünü şimdie kdr görmedim bnm derdim o da bebek gibi ve hiçbirşey söylenmio söyleyince hemen küsüyo herşeyi unutuyo bişeyde diyemiyosun bebeği iki sallıyosun bişyler gösteriyosun tamam ama o öyle değil bide hasta yani normal zamnd olsa bakarım hiç önemli değil ama demirle zor olacak bide onun peşinden koşucaz ev iki ktlı merdivenlerden düşer die korkuoruz işte bu yüzden yoksa dilli değğildir yani

jeandark,
benim bebeğim 4 ay 1 haftalık ayakları üzerine bastırmak istediğimde hemen çömeliyor ayakları yere değiyor ama direnmiyor çömeliyor bilgin varsa paylaşırmısın lütfen

walla yaşlıya bakmak çok zor allah kolaylık versin hemde küçük bebişle ne kadar kalacak ki mügeCim inş.az kalır, hemen gider kötü gelinler forumu olacak yakında burası )

ohh, benim bile içimin yağları eridi valla. helal olsun kız..

Bu arada meraklı misafir birileri yürüteç dedi müdehale etmedin. Şaşırdım

dur yahu, müdahale etmez miyim, yasemin le ilgileniyordum da şimdi okudum yazılanları. yassah kardeşim yassah, yürüteç yassah!!! :)) şaka bir yana, şimdi okudum da, zaten yürüteç konusunda konuştugumuz arkadaslar konuyu açan. ben sorumluluğumu yerine getirdim, risklerini anlattım, son karar kendilerinin ne diyeyim ki şimdi ben daha.. ama konuyu konusmadıgımız arkadaslar acarsa yine söyleyeceğim tabii ki..

bebekle çok zor yaa haklısın valla canım. ne kadar kalıcakmış peki?

Canım pediatrist değilim ama motor gelişime göre normal. Çünkü sıra şu baş tutma oturma ondan sonra yürüme. Ayakta durması gerekmiyor daha ama ara ara bastırmayı dene daha öğrenmemiştir

valla bende rahat ettim çok haddini bilsin semra kaynana kılıklı ama bu kaypak versiyonu

bende yürütece bindirmeyi düşünmüorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…