iyi yapmışın çiçek içini dökmüşsün kuş gibi hafifsindir sen şimdi)
yürüteç yasak değil mi yaw
Oooooooooooooooh cnma deĞsİn sİnİr oluyorum bu kaynanalaraaaa İİİ olmuuuŞŞŞŞŞ aĞzına saĞlık ÇİÇekcİİmm
ÜÜffff bİzede eŞİmİn anneannesİ gelcek yaŞlı kadın bİde demİr var nasıl olcak bİlmİyorum
allahımmmm banada şu çakma kaynanama laf sokma becerisi ver amiiiiiiiiiiin
yaşlılar daha mı iyi oluo daha mı kötü acaba?
ben kaşarlandım canım bu konuda:)
walla yaşlıya bakmak çok zor allah kolaylık versin hemde küçük bebişle ne kadar kalacak ki mügeCim inş.az kalır, hemen gider kötü gelinler forumu olacak yakında burasıçiçekcim kötülüğünü şimdie kdr görmedim bnm derdim o da bebek gibi ve hiçbirşey söylenmio söyleyince hemen küsüyo herşeyi unutuyo bişeyde diyemiyosun bebeği iki sallıyosun bişyler gösteriyosun tamam ama o öyle değil bide hasta yani normal zamnd olsa bakarım hiç önemli değil ama demirle zor olacak bide onun peşinden koşucaz ev iki ktlı merdivenlerden düşer die korkuoruz işte bu yüzden yoksa dilli değğildir yani
hatırlayanlar bilir cumartesi kayannaya gitmiştik iftara bana laf sokmuştu kız çiçek ne ettinde bu çocuk böyle hasta oldu diye. aradı bugün oğlan nasıl dedi iyi dedim öksürüyo mu dedi bende evet öksürüyo ben iyi bakamıorum çocuğuma ya ondan hasta oldu zaten karda yatırdığım içinde öksürüyo dedim. olur mu canım öyle şey dedi. bende oluyomuş demek sen dedin ya milletin içinde diye hatırlattım. kaypak ya kendisi laf sokmak dobraca söylemeye benzemiyo sonuçta yok canım dedi ben iyi niyetle söyledim dedi. bende dedim ki esra ablanın(benim görümce) çocukları zatüreden kırılırken bile kimse cesaret edip söyleyebildi mi kız esra naptın da bu çocuklara hastanelik oldular diye dedim. ne kadar ayıp olurdu di mi anne dedim bi anneye çocuğunu hasta ettiğini ima etmek dedim. özür diledi bende önemli değil zaten üzgünüm çocuk hasta die bööle şeylerde tuz biber olmasın diye söyledim dedim kapattık. ohh içimde kalmadı
Bu arada meraklı misafir birileri yürüteç dedi müdehale etmedin. Şaşırdım
çiçekcim kötülüğünü şimdie kdr görmedim bnm derdim o da bebek gibi ve hiçbirşey söylenmio söyleyince hemen küsüyo herşeyi unutuyo bişeyde diyemiyosun bebeği iki sallıyosun bişyler gösteriyosun tamam ama o öyle değil bide hasta yani normal zamnd olsa bakarım hiç önemli değil ama demirle zor olacak bide onun peşinden koşucaz ev iki ktlı merdivenlerden düşer die korkuoruz işte bu yüzden yoksa dilli değğildir yani
ohh, benim bile içimin yağları eridi valla. helal olsun kız..
dur yahu, müdahale etmez miyim, yasemin le ilgileniyordum da şimdi okudum yazılanları. yassah kardeşim yassah, yürüteç yassah!!! :)) şaka bir yana, şimdi okudum da, zaten yürüteç konusunda konuştugumuz arkadaslar konuyu açan. ben sorumluluğumu yerine getirdim, risklerini anlattım, son karar kendilerinin ne diyeyim ki şimdi ben daha.. ama konuyu konusmadıgımız arkadaslar acarsa yine söyleyeceğim tabii ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?