2009 Nisan Anneleri buraya

walla yaşlıya bakmak çok zor allah kolaylık versin hemde küçük bebişle ne kadar kalacak ki mügeCim inş.az kalır, hemen gider kötü gelinler forumu olacak yakında burası )

ewet şekerim yaa diorum ya normal zamnda gelse seve seve bakarım bide 4 aylık hamileyken gelmişti 2 ay kalmıştı
bu sefer öyle 2 ay kalacak
böyle uzakta oturmayıda sevmiyorum işte gelenler sabah gelip akşam gitmiyo en az 1 hafta kalıyo
haliyle ağır geliyo yoksa bende isterim gelsinler hizmet edeyim ama o da bi yerde hakı sonuçta torunun çocuğu bide eşimin annesi gibi o büyütmüş eşimi bişeyde diyemiyorum amaannn ne bileyim gelecek işte 85 yaşında kadın gelmede diyemezsinki

canım sen daha ii bilirsn ama ben gittigmde bekar kızlar bile vuruluyodu sanırım bir dahaki gebelk içinde olabilir bilemiyorum ücretsz vuruyolar saglık ocaklarında

nagihancım benimde aynı yemek yerken sürekli kucağımda geçen anlamadım ben çatalı kapmış eline saniyesinde bende onun elinden kaptım tabiii

bu arada meraklı misafir birileri yürüteç dedi müdehale etmedin. şaşırdım

:)))))))))

ohhh iyi etmişsin çiçekçim içindekini sölemişsin ......... Ağzına sağlık hehehe

bizde dün aldık aslında 1 ay daha var ama sadece günde 10 dk oturutcaz annemlede öle konuştuk alma sebebimde dün maxi centra gittik park yatak bakıyoruz zeynebe o arada bu benim kucağımda çırpınmaya başladı baktım yürütecin önündeki oyuncaklara bakıyo gülüyo eğildim uzanmaya felan çalıştı içine koydum nasıl mutlu oldu görseniz hemen tabii dayanamadım aldım bende kızıma bitane evde koyduk öyle mutlu oldu kiii zilleri felan çalıyo nasıl gülücükler saçıyo ben kısa süreli bindirmeyi düşünüyorum

arkadaşlar bende ikisi bir arada versiyonu mevcut hem hasta hem dilli yaşlı sayılmaz 49 yaşında ama hastalıkları bitmez .........

bebekle çok zor yaa haklısın valla canım. ne kadar kalıcakmış peki?

2 ay sanırım bellide olmaz fazlada kalabilir eşimede soramıyorumki yanlış anlar die
bide eşimin işi ist.da yani gidince 15 gün gelmez bide o giderse işim iş
naparım ben onunla valla bu sefer söylerim eşime götür diye

gülfem dik olarak duruyo hatta bu sabah cadı adım atmaya çalışıyodu.oturtsam oturacak yürütsem yürüyecek maşallah.

jeandark,
teşekkür ederim bira daha içim rahatladı herkesin bebeği nerdeyse adım atacak bizimkinde tık yok şükürki kafasını tutuyor teşekkürler yeniden içime ferahlık düşürdün zor zamanında da Allah senin yardımcın olsun inşallah

gülfem dik olarak duruyo hatta bu sabah cadı adım atmaya çalışıyodu.oturtsam oturacak yürütsem yürüyecek maşallah.

önce herkese merabaaa...
megulcüm pınar da aynı... 3 ay içinde işkenceci babası:) ona öğretti... onu omuzlarından tutup yürütür gibi yaptı.... şimdi daha bi rahat duruyo uzun süre öyle yürüyebiliyo yani babasıyla zaralı mı ki acaba? .... hareketlerimiz gayet hızlı ilerliyo ama kilomuz neyse sağlık olsun da.....

Son düzenleme:
Yandın demeyin. Ben bıkmış durumdayım bu muhabbetlerden, değişiklik olsun diye giriyorum. Meslek durumunu da değiştirivereyim dedim dürüstlük adına. Bir de forum da dilek diye bir arkadaş vardı doktor. Onu rahat görünce ben de değiştirdim. Vallahi başka gizli doktor varsa bilmem.

Bir de her konuda yorum yapamam korkarım hipokrat yeminim var.

şuanda belli şehirlerde 18 35 yaş arası her kadın bu aşıyı olmak zorunda sağlık ocaklarına gidip bedavaya yaptırıyorsun burda adres sormaya gir ilk sordukları kızamıkçık aşımı oldun mu oluyor

ayyyy maşallah bizim mahalle coşmuş bugün sanki hamiş zamanları:) ama mıhtarımız yok.... taşınma telaşı... oyy Allah yard etsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…