walla yaşlıya bakmak çok zor allah kolaylık versin hemde küçük bebişle ne kadar kalacak ki mügeCim inş.az kalır, hemen gider kötü gelinler forumu olacak yakında burası)
Kızamıkçık aşısı ise ücretsiz yapıldığını bilmiyordum. Bu testler gebelik planlandığı dönemde bakılır.Bakılamadıysa gebeliğin ilk haftalarında bakılabilir. Yani risk gebelik sırasında kızamıkçık geçirilirse doğumsa rubella sendromuna yol açıyor. Yani şu anda sağlıklı birer gebelik atlatmış bizler için gerekli değil. Ben baktırmıştım geçirmemişim. 2. çocuk düşünürsem yaptırabilirim ama sonra. Eğer tetkik yaptırdıysanız geçirmiş olabilirsiniz. Nagihan senin yaşın küçük aşılı bile olabilirsin.
canım sen daha ii bilirsn ama ben gittigmde bekar kızlar bile vuruluyodu sanırım bir dahaki gebelk içinde olabilir bilemiyorum ücretsz vuruyolar saglık ocaklarında
canım benm kuzuda öleee önceden pusete yatrrdm rahat rahat yemek terdm sonra kucagıma aldım yediklermzden tadtdm o gün bugndr yemek yerken kucagıma almassam başlıyo aglamaya masaya alıncada önnde ne varsa çekiyoo ve ben bişeyi agzıma götrrkn elimi takip ediyooo kuzum :sinifsinif:
bu arada meraklı misafir birileri yürüteç dedi müdehale etmedin. şaşırdım
hatırlayanlar bilir cumartesi kayannaya gitmiştik iftara bana laf sokmuştu kız çiçek ne ettinde bu çocuk böyle hasta oldu diye. Aradı bugün oğlan nasıl dedi iyi dedim öksürüyo mu dedi bende evet öksürüyo ben iyi bakamıorum çocuğuma ya ondan hasta oldu zaten karda yatırdığım içinde öksürüyo dedim. Olur mu canım öyle şey dedi. Bende oluyomuş demek sen dedin ya milletin içinde diye hatırlattım. Kaypak ya kendisi laf sokmak dobraca söylemeye benzemiyo sonuçta yok canım dedi ben iyi niyetle söyledim dedi. Bende dedim ki esra ablanın(benim görümce) çocukları zatüreden kırılırken bile kimse cesaret edip söyleyebildi mi kız esra naptın da bu çocuklara hastanelik oldular diye dedim. Ne kadar ayıp olurdu di mi anne dedim bi anneye çocuğunu hasta ettiğini ima etmek dedim. özür diledi bende önemli değil zaten üzgünüm çocuk hasta die bööle şeylerde tuz biber olmasın diye söyledim dedim kapattık. Ohh içimde kalmadı
kızlar ben bindirmeyi düşünüyorum yürütece zaten ne kadar biniyolarkii yürümeyi çatpat ögrenncede bu sefer kendileri itiyoo yürüteçii kaydirigubbakcemile3
belli bi süreden sonra istemiyolar sıkılıyolar zatenn
ben aldım yürüteç gecen bi deneyim dedim seveck mi diye valla gülücükler sacıyodu etrafa ve hemn öndeki oyuncaklara saldırdı
çiçekcim kötülüğünü şimdie kdr görmedim bnm derdim o da bebek gibi ve hiçbirşey söylenmio söyleyince hemen küsüyo herşeyi unutuyo bişeyde diyemiyosun bebeği iki sallıyosun bişyler gösteriyosun tamam ama o öyle değil bide hasta yani normal zamnd olsa bakarım hiç önemli değil ama demirle zor olacak bide onun peşinden koşucaz ev iki ktlı merdivenlerden düşer die korkuoruz işte bu yüzden yoksa dilli değğildir yani
bebekle çok zor yaa haklısın valla canım. ne kadar kalıcakmış peki?
kızlar kızamıkçık aşısı olan varmııııı
feride uzmanlık dalın nedir canım senin? bu arada dr. oldugunu söyledin, sen yandın artık, geçmiş olsun... :))
gülfem dik olarak duruyo hatta bu sabah cadı adım atmaya çalışıyodu.oturtsam oturacak yürütsem yürüyecek maşallah.
hepinize puan dağıttım.teşeküre gerek yok.yerimseniben
Kızamıkçık aşısı ise ücretsiz yapıldığını bilmiyordum. Bu testler gebelik planlandığı dönemde bakılır.Bakılamadıysa gebeliğin ilk haftalarında bakılabilir. Yani risk gebelik sırasında kızamıkçık geçirilirse doğumsa rubella sendromuna yol açıyor. Yani şu anda sağlıklı birer gebelik atlatmış bizler için gerekli değil. Ben baktırmıştım geçirmemişim. 2. çocuk düşünürsem yaptırabilirim ama sonra. Eğer tetkik yaptırdıysanız geçirmiş olabilirsiniz. Nagihan senin yaşın küçük aşılı bile olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?