Kızlar benİde bİlgİlendİrİn bu konuda bu aŞıyı İlla olmak gereklİmİ
Canım pediatrist değilim herkes doktoruna sorsun.
Fizik tedavi 6 ay sonra uzman olacağım işe başlarsam
Yandın demeyin. Ben bıkmış durumdayım bu muhabbetlerden, değişiklik olsun diye giriyorum. Meslek durumunu da değiştirivereyim dedim dürüstlük adına. Bir de forum da dilek diye bir arkadaş vardı doktor. Onu rahat görünce ben de değiştirdim. Vallahi başka gizli doktor varsa bilmem.
Bir de her konuda yorum yapamam korkarım hipokrat yeminim var.
mügecim hamile kaldığımızda eğer bu kızamıkçık mikrobuna yakalanırsak allah göstermesin çocuklar sakat ölü doğabiliyorlar yada düşük yapıla biliniyor bunu engellemek için bu kampanya
demirim kullanıcısından alıntı
Kızlar benİde bİlgİlendİrİn bu konuda bu aŞıyı İlla olmak gereklİmİ
canım hamilelik öncesi testlerin yapıldıysa ve elindeyse bak oradan rubella igg pozitif mi negatif mi? pozitif ise bagısıklıgın var demektir yani yaptırmana gerek yok, negatif ise yaptırabilirsin.
kızlarr merabalar oooo baya bi konuşulmuş birazını okudum benim oğluşta basıyo maşşallah hemde çivi gibi bacaklarımı deliyo sanki ama ben pek bastırmak istemiyorum vede oturtmakta istemiyorum siz ne yapıyosunuzki bacılar oturtturuyormusunuz bebişleri
bizde de vardı kan uyuşmazlığı
o kadar doğumdan çıkmışım ama o aşı daha zor gelmişti
zaten canım yanıyo bi de iğne vuruolar die için için sinirlenmiştim:)
bizimde sağlık ocağı aynı çok kötüler şansa iyi insana rastlarsak onlar bizden çok bezmişler bu ay hem aşıları yaptırcaz hemde rota virüs aşısını dr aynı gün yapılmasını istedi meraklı ilk aşısını aynı günde yaptırmamıştık dr bişey dememişti 2 gün sonra olmuştuk birşey olur mu ki acep ??
bana öyle bi test yapılmamışki
t.kan sayımı
a.kan şekeri
tsh
hbsag
anti-hcv
anti-hıv
toxo ıgm-ıgG
YAPILMIŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?