2009 Nisan Anneleri buraya

ayın 27 sinde okulda kurul var.ertesi gün sorumluluk sınavları falan başlıyomuş.çok kötü ya.gülfem sadece emiyo.şimdi okula gidip gelince çocuğum ne yapcak.daha önceden sağdığım 5 paket sütü var.ne kadar idare eder ki offff.

canım yaa, besiye çekmemiz lazım seni acilen delikafadulden

geceleri süt sagmaya basla bence canım, biriktir sütlerini yavas yavas. bir de okula götürürsün pompanı, süt saklama poşetlerinden de alırsın. okulda vardır heralde bir buzdolabı ona koyarsın. okuldan çıkarken eve kadar tasımak için de termos özellikli kılıflardan ya da poşetlerden alırsın eve kadar idare eder, eve gelince de atarsın yine dolaba.

üzüldüm canım senin adına
bikaç gün bile önemli süt için. ne kadar uzun süre alırsa o kadar ii
ben de seminer döneminde yanımda götürmeyi düşünüyorum ama sorun olur mu bilmiyorum ya

gözün aydın umarım senin için hayırlısı olur
teşekkür ederim canım

ah meraklı ah sütüm öyle çok olsa dediğini yapacam da gülfeme anca yetiyo geceleri.artık dediğin gibi okulda sağmam gerekecek.inşallah sonradan emmesinde bi problem olmaz.en az 1 buçuk yaşına kadar emzirmeyi çoook ama çooook istiyorum.

ah ah ben çoktan mamaya geçtim şükret sen yine inş.sütün azalmaz cnm benim.

kızlar ben sadece anne sütüyle besliyorumya bebişi dün bol miktarda kabakçekirdeği yemiştim bugün sıpanın kakalarıyla uyandık yergök kaka aklıma kabız olan bebişler geldi anneleri eğer süt veriosanız bence dennemeye değer kabakçekirdeği yiyinde görün heheheh birde benim bebiş hep yeşil yapıoya nadir sarı oluo kakası çok emmekten diolar ama pek mantıklıda gelmio bide benim oğluş doğduğundan beri günde en az beş sefer kaka yapıo çok üzülüorum dr normal dio ama banada yediği çıkıo yaramıo gibi gelio bizim gibi olan varmı aranızda ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nekadarda KAKA demişim kusurabakmayın

benimde babam burda ben acıktığında okula getiririm emzirirsin diyo.böyle bi seçeneğim de var ama okulda oruçlu arkadaşların arasında nasıl su içecem suyu azalttığım anda sütüm de hemen azalıyo.sınavlarda gözetmen olduğumda en az 1 saat görevli olcam.heralde ben aylıksız izne ayrılcam.sınavlarda bile bu kadar sıkıntı olursa okullar açılınca mahfolurum.

teşekkürler kızlar
fazla uzağa gitmiyorum ama tuzlaya istemiştim:) eşim orda çalışıyo
bayramda sonra da taşıncaz inş. tuzlaya evimiz biterse
ah ah inş hemen biter eviniz bizimde hala bitemedi bi türlü güvenilmiyor inşaatçılara, sende taşınanlar kervanına katılıyorsun desene

aa, iyiymiş o zaman. canım niye içmeyecekmişsin sen emziriyorsun sonucta, emzirmesen bile isteyen içer ne olacak yani, dönersin arkanı içiverirsin.izin alabilirsen çok daha iyi tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…