bunları google dan araştırsanıza kızlar yormayın meraklıyı kaydirigubbakcemile2
bu arada benim tayinim çıktı kızlar
eş durumundan istemiştim ilk tercihime yerleşmişim çok sevindim:)
ayın 27 sinde okulda kurul var.ertesi gün sorumluluk sınavları falan başlıyomuş.çok kötü ya.gülfem sadece emiyo.şimdi okula gidip gelince çocuğum ne yapcak.daha önceden sağdığım 5 paket sütü var.ne kadar idare eder ki offff.
bu arada benim tayinim çıktı kızlar
ayın 27 sinde okulda kurul var.ertesi gün sorumluluk sınavları falan başlıyomuş.çok kötü ya.gülfem sadece emiyo.şimdi okula gidip gelince çocuğum ne yapcak.daha önceden sağdığım 5 paket sütü var.ne kadar idare eder ki offff.
teşekkür ederim canımgözün aydın umarım senin için hayırlısı olur
çok sevindim komşum hayırlı olsun neresi oldu bakim ??bu arada benim tayinim çıktı kızlar
ah ah ben çoktan mamaya geçtim şükret sen yine inş.sütün azalmaz cnm benim.ah meraklı ah sütüm öyle çok olsa dediğini yapacam da gülfeme anca yetiyo geceleri.artık dediğin gibi okulda sağmam gerekecek.inşallah sonradan emmesinde bi problem olmaz.en az 1 buçuk yaşına kadar emzirmeyi çoook ama çooook istiyorum.
çok sevindim komşum hayırlı olsun neresi oldu bakim ??
aaa, çok sevindim canım. peki nereye gideceksiniz şimdi öyleyse?
ah ah inş hemen biter eviniz bizimde hala bitemedi bi türlü güvenilmiyor inşaatçılara, sende taşınanlar kervanına katılıyorsun deseneteşekkürler kızlar
fazla uzağa gitmiyorum ama tuzlaya istemiştim:) eşim orda çalışıyo
bayramda sonra da taşıncaz inş. tuzlaya evimiz biterse
benimde babam burda ben acıktığında okula getiririm emzirirsin diyo.böyle bi seçeneğim de var ama okulda oruçlu arkadaşların arasında nasıl su içecem suyu azalttığım anda sütüm de hemen azalıyo.sınavlarda gözetmen olduğumda en az 1 saat görevli olcam.heralde ben aylıksız izne ayrılcam.sınavlarda bile bu kadar sıkıntı olursa okullar açılınca mahfolurum.
sevındım canım tayınının çıkmasına
ruveydax canım hayrılı olsun
ah ah inş hemen biter eviniz bizimde hala bitemedi bi türlü güvenilmiyor inşaatçılara, sende taşınanlar kervanına katılıyorsun desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?