teşekkür ederim canlar
saol canım evet biz de katılcaz o kervana bakalım nasıl olcak
sizinki de en kısa zamanda biter inş.
canım hayırlısı olsun tam isabet olmuş bizde taşınanlar kervenına geçicez inş ev mütahite verildi oda bize ev süresince başka bi ev verecek yani 8 ay içinde iki sefer taşınacam oyyyyyy oyyyyyyy çok işim var rabbim kolaylık versin tüm taşınan annelere delikafadulden
kızlar bende puan dağıttım ama bazılarııza veremiorum artık niyeki acaba
bende biraz evvel bolca dağıttım puan ama meraklıya veremedim niyekineeeee
bilmiom niye veremioz.
cheveneburi bak yukarda terazi gibi bişey var ona basıp puan veriosun
kızlar ben annemdeyim şimdi demin çok korkktum ananem 94 yaşında benim annem mutfaktaydı can bebek arabsında oturuodu oynuyo die ben de tuvalete gidim hemen dedim içerden bi çığlık. ananem bebeği kucağına almış taşıyamamış bebekle beraber kendini koltuğa atmış ya yere düşselerdi offff annemde bana kızdı bunak kadınla niye bırakıosun die ne bilim 2 dakikada yapmış yapacapını
bir kişiye puan verdikten sonra o kişiden baska 10 kişiye daha puan vermeden aynı kişiye tekrar puan verilmiyor diye biliyorum.
bir kişiye puan verdikten sonra o kişiden baska 10 kişiye daha puan vermeden aynı kişiye tekrar puan verilmiyor diye biliyorum.
Miray da aynen öyle,biri birşey yerken ağzını oynatıyor,yalanıyor,bu bebeğin ekgıdaya geçmeye hazır olduğunun göstergelerinden biriymiş diye okumuştum.biz yemek yerken ana kucağında yanımıza koyuorum bizimkini biz yemek yerken fela halde yalanıyo
bi iki sefer mızmızlık yapınca kucağıma aldım masada bi iki şeyden tattırdım
o gün bugündür biz masaya kurulunca basıyo çığlığı beni de alın die
kucağıma alıyorum gözler hemen tabaklarda ağız da yalanıyo
daha şimdiye kadar doğru dürüst bişi vermedim tattırmak dışında
çok pisboğaz olcak galiba bizimkisi
Biz de genelde babayla yıkıyoruz,babsı da çok hevesli olduğu için onu bekliyorum ,ama tek de yıkayabiliyorum ,fileye önce sırtüstü,sonra yüzüstü çeviriyorum,o şekildeyken kafasını yıkıyorum,bir kere denedikten sonra yıkayabilirsin bence,ben de 3 ay hiç yıkammaıştım tek başıma,ama artık alıştım.aynen bende ya babasıyla ya da anneannesiyle
tek yıkayan varmıııı varsa nasıl yıkıosunuz
Zaten dr umuz da demişti,bir dene vermeyi,içmiyorsa ihtiyacı yok diye,ama artık meyve falan veriyorum ya,su ister diye düşünmüştüm.Bir de kaynanam başımın etini yedi su ver su ver diye,hala da telefonla soruyor su veriyor musun diye,ooof ki ne ooooffffffff!ceyocum benim oğlanda su içmiyordu çok üzülüyordum biberon emdiği halde kaşıklada geri atıyordu, ama 3-4 gündür çok güzel su içiyor demek ki susamıyor şimdi ağlıyor bile su içmek için
hatırlayanlar bilir cumartesi kayannaya gitmiştik iftara bana laf sokmuştu kız çiçek ne ettinde bu çocuk böyle hasta oldu diye. aradı bugün oğlan nasıl dedi iyi dedim öksürüyo mu dedi bende evet öksürüyo ben iyi bakamıorum çocuğuma ya ondan hasta oldu zaten karda yatırdığım içinde öksürüyo dedim. olur mu canım öyle şey dedi. bende oluyomuş demek sen dedin ya milletin içinde diye hatırlattım. kaypak ya kendisi laf sokmak dobraca söylemeye benzemiyo sonuçta yok canım dedi ben iyi niyetle söyledim dedi. bende dedim ki esra ablanın(benim görümce) çocukları zatüreden kırılırken bile kimse cesaret edip söyleyebildi mi kız esra naptın da bu çocuklara hastanelik oldular diye dedim. ne kadar ayıp olurdu di mi anne dedim bi anneye çocuğunu hasta ettiğini ima etmek dedim. özür diledi bende önemli değil zaten üzgünüm çocuk hasta die bööle şeylerde tuz biber olmasın diye söyledim dedim kapattık. ohh içimde kalmadı
Ben yazana kadar benim cevabım yazılmış Çiçek,kim tutar seni,aferin!yürüüü çiçek kim tutar seni güzelim.iyi yapmışsın valla ağzına sağlık
Çok güzel canım,hayırlı olsun!bu arada benim tayinim çıktı kızlar
eş durumundan istemiştim ilk tercihime yerleşmişim çok sevindim:)
Ben de sana veremiyorum Çiçenk!:asigim:kızlar bende puan dağıttım ama bazılarııza veremiorum artık niyeki acaba
bilmiom niye veremioz.
cheveneburi bak yukarda terazi gibi bişey var ona basıp puan veriosun
kızlar ben annemdeyim şimdi demin çok korkktum ananem 94 yaşında benim annem mutfaktaydı can bebek arabsında oturuodu oynuyo die ben de tuvalete gidim hemen dedim içerden bi çığlık. ananem bebeği kucağına almış taşıyamamış bebekle beraber kendini koltuğa atmış ya yere düşselerdi offff annemde bana kızdı bunak kadınla niye bırakıosun die ne bilim 2 dakikada yapmış yapacapını
benimkide solunu daha çok kullanıyor dedesi gibi solak olacak heraldekızlar ya sizin bebekler ellerini nasıl kullanıyorlar.gülfem ağırlıklı olarak sol elini kullanıyo.sağ elini mecbur kalmadıkça kullanmıyo.bi ara bi arkadaşın doktoru bunu sorun olarak görmüştü diye hatırlıyorum.
:)Çok geçmiş olsun Şirvan,hava değişimi illa ki etkiliyor,büyükleri bile ki,onlar daha çok minik.
Nagihan maşallahın var,bir taraftan Zeynep bir taraftan elişi,iyi vakit buluyorsun canım.
Biz de geçen hafta Kırşehir deyken,orada patikle dolaştım resmen,İç Anadolu nun havası sert oluyor,ondan normaldir senin giydiğin canım,Miray a da orada uzun tulumlar giydirmiştim,ona rağmen üşüttük orada.
Bursa da nemden de dolayı çok sıcak oluyor,o yüzden ben gece de dahil kolsuz body ile yatırıyorum kızımı,ince bir battaniye örttüğümde üzerine çekiyor,yüzünü örtüyor diye örtmüyorum,kışa da uyku tulumu alırım herhalde.
Ayy Gülben Ergen'i bir ödül töreninde görmüştüm,ondan sonra da doğurdu zaten,ne kadar çoook kilo almıştı,yürüyemiyordu bile.ama son halini görmedim,nasıl o kadar çabuk zayıflayabiliyorlar ya!!
2 gündür bizde de durum aynı,eşim zaten uykuyu pek sevmez,tatil günü bile erkende kalkar,Miray'ı emzirdikten sonra o almış,saat 12 ye kadar baktı,ben de uyudum heheheh
Ay bana da bir kadın sormuştu kaç aylık diye,4 aylık deyince ,aa neden böyle küçük kalmış dedi,ben arkamı döndüm ayrılırken oradan arkamdan da diyordu:neden gelişmemiş acaba?ama nasıl düşünceli soruyor kendi kendine.Miray ın da kilosu boyu fena değil yani.
Sultan çok güldüm rüyana,ben de kaç gündür merak ediyordum İstanbul buluşması oldu mu diye.Aaa,inanmayacaksın ben de seni gördüm,şimdi bunu yazarken aklıma geldi,ama kötü bir rüyaydı,eşinden boşanmışlsın,çok üzülüyordum .Allah korusun.
Otobüsle nereye gittin,alışverişe mi?Ben daha bebek arabasıyla tek başıma çıkmadım hiç.
Siz kuzulara su verirken nasıl su veriyorsunuz,kaynamış mı,damacana mı,yoksa damacanayı kaynatıp mı veriyorsunuz?ben ilk başta damacanayı kaynatıyordum,sonra düşündüm,annem bize hiç kaynamış su ,ılık su vermemiş bebekken,bize de hiç birşey olmadı,hatta yaz kış soğuk su içeriz,maşallah hiç boğaz ağrımız falan olmaz.Artık damacanayı veriyorum kaynatmadan.
hepimis öyleyiz şirvancım yaabende baranı uyuttuktan sonra ütüm vardı onu yaptım ...
şimdide oturmuş takılıyorum...
akşam olunca ayaklarım ağrıyor sizdede oluyormu acaba.. tüm gün ayakta..
valla çalışınca bu kadar yorulmuyordum...
ya kızlar ben baran uyuyunca onu çok özlüyorum...
uyanık oluncada uyusada biraz dinlensem diyorum ..
manyakmıyım ne yim.. ne istediğimi bilmiyom valla.
inşallah düzelmiştir ya haber ver mesaj atarsakızlar özlem en son 4 ağustosta girmiş bir daha kendinden haber alınamadı...
umarım eşiyle araları düzelmiştir....
yarın bir mesaj atım barii, şimdi saat geç oldu...
ii demişsin çiçekçimhatırlayanlar bilir cumartesi kayannaya gitmiştik iftara bana laf sokmuştu kız çiçek ne ettinde bu çocuk böyle hasta oldu diye. aradı bugün oğlan nasıl dedi iyi dedim öksürüyo mu dedi bende evet öksürüyo ben iyi bakamıorum çocuğuma ya ondan hasta oldu zaten karda yatırdığım içinde öksürüyo dedim. olur mu canım öyle şey dedi. bende oluyomuş demek sen dedin ya milletin içinde diye hatırlattım. kaypak ya kendisi laf sokmak dobraca söylemeye benzemiyo sonuçta yok canım dedi ben iyi niyetle söyledim dedi. bende dedim ki esra ablanın(benim görümce) çocukları zatüreden kırılırken bile kimse cesaret edip söyleyebildi mi kız esra naptın da bu çocuklara hastanelik oldular diye dedim. ne kadar ayıp olurdu di mi anne dedim bi anneye çocuğunu hasta ettiğini ima etmek dedim. özür diledi bende önemli değil zaten üzgünüm çocuk hasta die bööle şeylerde tuz biber olmasın diye söyledim dedim kapattık. ohh içimde kalmadı
geçirsende geçirmesende vuruluyor ferideKızamıkçık geçirmediğine emin misin? Gebelik öncesi bu ve bunun gibi hastalıklara bakılıyor geçirilip geçirilmediğine
bencede:lepi::lepi::lepi:feridecim geçen paylaştığın bilgiler için doktor gibi yazmışsın demiştim ama sen zaten doktormuşsun şimdi facebook da gördüm :kedi:
artık bazı bilgileri en yetkili ağızdan alırız sevindim bu işe kaydirigubbakcemile5
ayın 27 sinde okulda kurul var.ertesi gün sorumluluk sınavları falan başlıyomuş.çok kötü ya.gülfem sadece emiyo.şimdi okula gidip gelince çocuğum ne yapcak.daha önceden sağdığım 5 paket sütü var.ne kadar idare eder ki offff.
benim anane de hem yaşlı hem 50 kiloluk minicik kadın kızamadım da çok seviyorum dedi çıktı işin içinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?