2009 Nisan Anneleri buraya

teşekkür ederim canlar

saol canım evet biz de katılcaz o kervana bakalım nasıl olcak
sizinki de en kısa zamanda biter inş.

canım hayırlısı olsun tam isabet olmuş bizde taşınanlar kervenına geçicez inş ev mütahite verildi oda bize ev süresince başka bi ev verecek yani 8 ay içinde iki sefer taşınacam oyyyyyy oyyyyyyy çok işim var rabbim kolaylık versin tüm taşınan annelere delikafadulden

bilmiom niye veremioz.
cheveneburi bak yukarda terazi gibi bişey var ona basıp puan veriosun

kızlar ben annemdeyim şimdi demin çok korkktum ananem 94 yaşında benim annem mutfaktaydı can bebek arabsında oturuodu oynuyo die ben de tuvalete gidim hemen dedim içerden bi çığlık. ananem bebeği kucağına almış taşıyamamış bebekle beraber kendini koltuğa atmış ya yere düşselerdi offff annemde bana kızdı bunak kadınla niye bırakıosun die ne bilim 2 dakikada yapmış yapacapını

teşekkürler canım
ay senin işin çok daha zormuş 1 yıl olmadan iki kere taşınmak zor olcak Allah sana çoook kolaylıklar versin canım

ah canım yaa, çok tehlikeli çok.. geçmiş olsun. daha önce hiç kucagına almaya yeltenmedi heralde ki senin yanında bıraktın gittin sen de...

bir kişiye puan verdikten sonra o kişiden baska 10 kişiye daha puan vermeden aynı kişiye tekrar puan verilmiyor diye biliyorum.

hmmmm canım saolasın bizde veremediklerimize tk ederiz napalım çiçek geçmiş olsun hem can hasta bide ananen seni korkutmuş hep tetikte durmak lazım bize artık hiç rahat yok hihihi tuvalette bile ama annanende yani bi cana baksın bi yaşına can zaten dombili sen zor taşıyon alla allah yaşlı işte ne denirki

çok geçmiş olsun çiçekcim...
ugly senin işin çok daha zormuş....
megulcüm durumun müsaitse bence ücretsiz izin al hiç çekme o dertleri ücretsiz izinliler kervanına katıl )

bende puan dağıtayım bari....

Miray da aynen öyle,biri birşey yerken ağzını oynatıyor,yalanıyor,bu bebeğin ekgıdaya geçmeye hazır olduğunun göstergelerinden biriymiş diye okumuştum.

aynen bende ya babasıyla ya da anneannesiyle
tek yıkayan varmıııı varsa nasıl yıkıosunuz
Biz de genelde babayla yıkıyoruz,babsı da çok hevesli olduğu için onu bekliyorum ,ama tek de yıkayabiliyorum ,fileye önce sırtüstü,sonra yüzüstü çeviriyorum,o şekildeyken kafasını yıkıyorum,bir kere denedikten sonra yıkayabilirsin bence,ben de 3 ay hiç yıkammaıştım tek başıma,ama artık alıştım.

ceyocum benim oğlanda su içmiyordu çok üzülüyordum biberon emdiği halde kaşıklada geri atıyordu, ama 3-4 gündür çok güzel su içiyor demek ki susamıyor şimdi ağlıyor bile su içmek için
Zaten dr umuz da demişti,bir dene vermeyi,içmiyorsa ihtiyacı yok diye,ama artık meyve falan veriyorum ya,su ister diye düşünmüştüm.Bir de kaynanam başımın etini yedi su ver su ver diye,hala da telefonla soruyor su veriyor musun diye,ooof ki ne ooooffffffff!

yürüüü çiçek kim tutar seni güzelim.iyi yapmışsın valla ağzına sağlık
Ben yazana kadar benim cevabım yazılmış Çiçek,kim tutar seni,aferin!

bu arada benim tayinim çıktı kızlar
eş durumundan istemiştim ilk tercihime yerleşmişim çok sevindim:)
Çok güzel canım,hayırlı olsun!

kızlar bende puan dağıttım ama bazılarııza veremiorum artık niyeki acaba
Ben de sana veremiyorum Çiçenk!:asigim:

off ucuz atlatmışsınız,benim anneannem de çok zayıf,o da kucağına aldığı zaman tetikte bekliyorum valla,birşey diyemiyorum alma diye.

benimkide solunu daha çok kullanıyor dedesi gibi solak olacak heralde

:)
hadi ya Allah korusun kıss:)
yok ya alışverişe değil altıparmakta incektim ordan heykele yürücektim heykeldende otobüse binip anneme gidicektim

ben çeşme suyunu kaynatıp veriyorum 5-10 dakika kaynatıyorum suyu

hepimis öyleyiz şirvancım yaa
neistediğimizi bilmiyoz:)

kızlar özlem en son 4 ağustosta girmiş bir daha kendinden haber alınamadı...
umarım eşiyle araları düzelmiştir....

yarın bir mesaj atım barii, şimdi saat geç oldu...
inşallah düzelmiştir ya haber ver mesaj atarsa

ii demişsin çiçekçim

Kızamıkçık geçirmediğine emin misin? Gebelik öncesi bu ve bunun gibi hastalıklara bakılıyor geçirilip geçirilmediğine
geçirsende geçirmesende vuruluyor feride
ben öle biliyorum
bencede:lepi::lepi::lepi:

ayyyy megulll yarama tuz bastın.... sabah müdür aradı bişiy duyurmak için sonra da (sürekli rapor izin aldığım için doğum öncesi sonra vs..) 1 eylulde burdasınız değil mi dedi ben de belki 1 hafta sonrası dedim biras bozuldu kapattık. sonra pınara baktım ööle kötü oldum ki ağlayasım geldi nasıl ayrılcam diye... bi de ben bi ilçeden bi ilçeye gelip gidecem... (okulumun bulunduğu ilçede kaloriferli ev yok hiç o yüzden burda oturuyoz)
ve en kötüsü okul 9-3... öğleci sabahçı yok..... ay yaaaa.... ve pınar da sadece emiyo....
megul senin branş neydi?

ay Çiçek ya,hem güldüm hem de üzüldüm anneannenin haline,yazık kadın ne çok istiyormuş demek ki,Can ı kucağına almayı,sevmeyi..

benim anane de hem yaşlı hem 50 kiloluk minicik kadın kızamadım da çok seviyorum dedi çıktı işin içinden

yazık yaa.. bari anneannecigim can çok agır ben bile tasıyamıyorum ikinizin de bir yerine bir şey olur, sen sevmek istediğinde söyle bana, sen koltuga otur ben senin kucagına vereyim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…