2009 Nisan Anneleri buraya

Ben de hamileilk öncesi yaptırmıştım test,kızamıkçık a bağışıklığım varmış.Ama tamamen kendi isteğimle yaptırdım,bunu benden hiçbir dr. istememişti,hamileliğimde de 3 dr. değiştirmiştim.Desem ki şu dr. bilmiyordu,3 ü de mi bilmiyordu!

ay Çiçek ya,hem güldüm hem de üzüldüm anneannenin haline,yazık kadın ne çok istiyormuş demek ki,Can ı kucağına almayı,sevmeyi..

yazık yaa.. bari anneannecigim can çok agır ben bile tasıyamıyorum ikinizin de bir yerine bir şey olur, sen sevmek istediğinde söyle bana, sen koltuga otur ben senin kucagına vereyim de.

son çare öyle yaptık zaten yazık ona yaa yaşlılara çok acıyorum ben geçen gittik eşimin dedeside canı tespihle oynatıodu kötü oldum. insan düşünüo birinin yaşamının başı birinin sonu ne garip

arkadaslar bebeklerin ellerini kullanmasıyla ilgili olarak, Bebekler genellikle 9-12.aylar arası hangi ellerini kullanmak üzere seçtiklerini belli ederler. İki yaşına kadar sağ elini kullanmasına yardım ve özendirme söz konusu olabilir, oyuncağı sağ eline uzatmak, sağ elini rahat kullanacağı bir biçimde oturtmak gibi-ikinci yaştan sonra, sol elini seçtiğini ortaya koyarsa herhangi bir karışma zararlı olabilir.

aaaa puanım artmış saolun kıslar... benim vaktim olunca ben de dağıtayım:)
çiçeeeek geçmiş olsun tatlım yaa Allah korumuş cidden.... amannn dikkat et sen SÜPER ANANEYE:):)

benim annem solak acaba genler etkili midir?

meraklı dedi ya birine puan verdikten sonra 10 farklı kişiye vermen gerekiomuş bi dha o kişiye puan verebilmek için
yoo ben verdim uygl meraklıya birine daha ama sizlere veremedim ben ceyoya daha önce vermemiştim neyse uzadı bu konu sanırım çözemeyeceğiz...
benim oğluşda en uzun uykularından birini yapıyor dondurma yiyorum bende buyrun gelin yiyelim...

bende dün e bebekteydim keremi bi yürüteçe oturttum ayakları havada kaldı
çok komikti uçar gibi

ben oldum ama bildiğim kadarıyla bu kampanya her şehirde yok mesela benim arkadaşım bursa da hemşire daha oraya gelmemiş izmir de de 1 eylül son
ben amasradayken duydum bu aşı anons yapılıodu
bursada bende duymadım

bunları google dan araştırsanıza kızlar yormayın meraklıyı kaydirigubbakcemile2
:)

bu arada benim tayinim çıktı kızlar
eş durumundan istemiştim ilk tercihime yerleşmişim çok sevindim:)
hayrlı olsunn
heheh :))çiçek gözümün önüne geldi anlattığın iiki yere düşmemişler
bu arada maşallah ananeye

benim anane de hem yaşlı hem 50 kiloluk minicik kadın kızamadım da çok seviyorum dedi çıktı işin içinden
ne yapsın yazıık kadına yaa

aynı gönderdiğin mail gibi tersten yaşamak...:)

kıslar bana fikir verin
3 gündür midem yanıyo hiç aralıksız.... hamişken kullandığım ilacı kullanıyom bana mısın demiyo... hiç bişiy yemesem iyi ama yediğim an ilk lokmada başlıyo..... çok kötü.... ne yapmalıyım......

kız oruçlular var
buda ramazanda olduğumuzu unuttu galiba hehe
afiyet olsunn:)

[
evet canım ya en mantıklısı ücretsiz izin.

canım ben lise matematik öğretmeniyim.şimdi bana da bi sürü sınav yazmışlardır malesef

ılköğretimlerde seminerler ne zaman başlayacak bilen var mı ki?1 eylül de mi ,yoksa daha mı geç?
Allah ım biri daha geç desin nolurrrrrr:Saruboceq:

geda ılık sütü biraz arayla 3 yudumda iç.rahatlatıyo baya.biliyo musun mide yanması olayı bende de devam ediyo.hamilelikten sonra geçer dediler ama geçmedi işte.mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…