Ben biraz önce sana vermiştim,acaba Çiçek de verdi de,karşılıklı olarak mı puan verilemiyor?evet mesela bende çiçeğe ve ceyo ya veremiyorum ugly verebildim entresan napalım kim kabul ediyorsa ona puanlar artık...
ay Çiçek ya,hem güldüm hem de üzüldüm anneannenin haline,yazık kadın ne çok istiyormuş demek ki,Can ı kucağına almayı,sevmeyi..
yazık yaa.. bari anneannecigim can çok agır ben bile tasıyamıyorum ikinizin de bir yerine bir şey olur, sen sevmek istediğinde söyle bana, sen koltuga otur ben senin kucagına vereyim de.
Ben biraz önce sana vermiştim,acaba Çiçek de verdi de,karşılıklı olarak mı puan verilemiyor?
arkadaslar bebeklerin ellerini kullanmasıyla ilgili olarak, Bebekler genellikle 9-12.aylar arası hangi ellerini kullanmak üzere seçtiklerini belli ederler. İki yaşına kadar sağ elini kullanmasına yardım ve özendirme söz konusu olabilir, oyuncağı sağ eline uzatmak, sağ elini rahat kullanacağı bir biçimde oturtmak gibi-ikinci yaştan sonra, sol elini seçtiğini ortaya koyarsa herhangi bir karışma zararlı olabilir.
aaaa puanım artmış saolun kıslar... benim vaktim olunca ben de dağıtayım:)
çiçeeeek geçmiş olsun tatlım yaa Allah korumuş cidden.... amannn dikkat et sen SÜPER ANANEYE:):)
yoo ben verdim uygl meraklıya birine daha ama sizlere veremedim ben ceyoya daha önce vermemiştim neyse uzadı bu konu sanırım çözemeyeceğiz...meraklı dedi ya birine puan verdikten sonra 10 farklı kişiye vermen gerekiomuş bi dha o kişiye puan verebilmek için
nagihancım benimde aynı yemek yerken sürekli kucağımda geçen anlamadım ben çatalı kapmış eline saniyesinde bende onun elinden kaptım tabiii
:)))))))))
ohhh iyi etmişsin çiçekçim içindekini sölemişsin ......... Ağzına sağlık hehehe
bizde dün aldık aslında 1 ay daha var ama sadece günde 10 dk oturutcaz annemlede öle konuştuk alma sebebimde dün maxi centra gittik park yatak bakıyoruz zeynebe o arada bu benim kucağımda çırpınmaya başladı baktım yürütecin önündeki oyuncaklara bakıyo gülüyo eğildim uzanmaya felan çalıştı içine koydum nasıl mutlu oldu görseniz hemen tabii dayanamadım aldım bende kızıma bitane evde koyduk öyle mutlu oldu kiii zilleri felan çalıyo nasıl gülücükler saçıyo ben kısa süreli bindirmeyi düşünüyorum
arkadaşlar bende ikisi bir arada versiyonu mevcut hem hasta hem dilli yaşlı sayılmaz 49 yaşında ama hastalıkları bitmez .........
ben amasradayken duydum bu aşı anons yapılıoduben oldum ama bildiğim kadarıyla bu kampanya her şehirde yok mesela benim arkadaşım bursa da hemşire daha oraya gelmemiş izmir de de 1 eylül son
:)bunları google dan araştırsanıza kızlar yormayın meraklıyı kaydirigubbakcemile2
hayrlı olsunnbu arada benim tayinim çıktı kızlar
eş durumundan istemiştim ilk tercihime yerleşmişim çok sevindim:)
heheh :))çiçek gözümün önüne geldi anlattığın iiki yere düşmemişlerbilmiom niye veremioz.
cheveneburi bak yukarda terazi gibi bişey var ona basıp puan veriosun
kızlar ben annemdeyim şimdi demin çok korkktum ananem 94 yaşında benim annem mutfaktaydı can bebek arabsında oturuodu oynuyo die ben de tuvalete gidim hemen dedim içerden bi çığlık. ananem bebeği kucağına almış taşıyamamış bebekle beraber kendini koltuğa atmış ya yere düşselerdi offff annemde bana kızdı bunak kadınla niye bırakıosun die ne bilim 2 dakikada yapmış yapacapını
ne yapsın yazıık kadına yaabenim anane de hem yaşlı hem 50 kiloluk minicik kadın kızamadım da çok seviyorum dedi çıktı işin içinden
aynı gönderdiğin mail gibi tersten yaşamak...:)son çare öyle yaptık zaten yazık ona yaa yaşlılara çok acıyorum ben geçen gittik eşimin dedeside canı tespihle oynatıodu kötü oldum. insan düşünüo birinin yaşamının başı birinin sonu ne garip
dilekkkkkkkkkkk oğlanın pipisi iyieştimi
yoo ben verdim uygl meraklıya birine daha ama sizlere veremedim ben ceyoya daha önce vermemiştim neyse uzadı bu konu sanırım çözemeyeceğiz...
benim oğluşda en uzun uykularından birini yapıyor dondurma yiyorum bende buyrun gelin yiyelim...
çok geçmiş olsun çiçekcim...
ugly senin işin çok daha zormuş....
megulcüm durumun müsaitse bence ücretsiz izin al hiç çekme o dertleri ücretsiz izinliler kervanına katıl)
bende puan dağıtayım bari....
ayyyy megulll yarama tuz bastın.... sabah müdür aradı bişiy duyurmak için sonra da (sürekli rapor izin aldığım için doğum öncesi sonra vs..) 1 eylulde burdasınız değil mi dedi ben de belki 1 hafta sonrası dedim biras bozuldu kapattık. sonra pınara baktım ööle kötü oldum ki ağlayasım geldi nasıl ayrılcam diye... bi de ben bi ilçeden bi ilçeye gelip gidecem... (okulumun bulunduğu ilçede kaloriferli ev yok hiç o yüzden burda oturuyoz)
ve en kötüsü okul 9-3... öğleci sabahçı yok..... ay yaaaa.... ve pınar da sadece emiyo....
megul senin branş neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?