Ben de hamileilk öncesi yaptırmıştım test,kızamıkçık a bağışıklığım varmış.Ama tamamen kendi isteğimle yaptırdım,bunu benden hiçbir dr. istememişti,hamileliğimde de 3 dr. değiştirmiştim.Desem ki şu dr. bilmiyordu,3 ü de mi bilmiyordu!
[
evet canım ya en mantıklısı ücretsiz izin.
canım ben lise matematik öğretmeniyim.şimdi bana da bi sürü sınav yazmışlardır malesef
geda maden suyu iç
benden istemişti dr. ben yaptırdım hepsini. zaten istemeseydi de ben söyleyecektim buna da bakalım diye. bu arada rekor bende sanırım 4 dr. değiştirdim 5. dr. umu begendim.
doğru valla bende iyicene çıktım yoldan özür dilerim oruçlulardan Çok üzgünüm çoookkız oruçlular var
buda ramazanda olduğumuzu unuttu galiba hehe
afiyet olsunn:)
geda ılık sütü biraz arayla 3 yudumda iç.rahatlatıyo baya.biliyo musun mide yanması olayı bende de devam ediyo.hamilelikten sonra geçer dediler ama geçmedi işte.mafoldumben
arkadaşlar ben bu ayın sonunda aylıksız izne ayrılırsam ağustos maaşımı yarısını iade mi edeceğim.bilgisi olan var mı?
benim annem solak acaba genler etkili midir?
kıslar bana fikir verin
3 gündür midem yanıyo hiç aralıksız.... hamişken kullandığım ilacı kullanıyom bana mısın demiyo... hiç bişiy yemesem iyi ama yediğim an ilk lokmada başlıyo..... çok kötü.... ne yapmalıyım......
kızlar ya ben artık geçmişi okuyup iki çift laf yazamaz oldum.
ya bi beceriksizlik hasıl oldu yada bu demirtoş benim çok zamanımı almaya
başladı. artık daha az uyuyor daha çok oyun istiyo doğru dürüst sohbete gelemiyorum
sizinkiler uslu maşallah kaynatılmış ohhhh.
İlköğretimlerde seminerler ne zaman başlayacak bilen var mı ki?1 eylül de mi ,yoksa daha mı geç?
Allah ım biri daha geç desin nolurrrrrr:Saruboceq:
Ama ne yapılıp yapılmayacağını biz bilemeyiz ki,neden Dr. a gidiyoruz onlar demeyecekse şunu yapalım bunu yapalım diye!bu testlerden hiç haberi olmayan insanlar vardır,doktora gidiyorum diye ona güvenip hiç de araştırmayabilirler.
benim baba tarafından dedem solak annem babam değil ama ben solağım, yine dedem yeşil gözlü annem babam değil ama ben yeşil gözlüyüm. çekinik gen durumu yani. seninkinde de olabilir.
canım ne kullanıyorsun ilaç olarak?
sen olmasan da ruhum burda hayatım :)
kızlar ya ben artık geçmişi okuyup iki çift laf yazamaz oldum.
ya bi beceriksizlik hasıl oldu yada bu demirtoş benim çok zamanımı almaya
başladı. artık daha az uyuyor daha çok oyun istiyo doğru dürüst sohbete gelemiyorum
sizinkiler uslu maşallah kaynatılmış ohhhh.
zaten burda (sanırım) hmilelikte mideden en çok ikimiz çektik.. bulantı geçti 5 aydan sonra bi de yanmalar....
aslında benim önceden mide yanma sorunum vardı ama iki yıldır falan çok olmuyodu... geçen sene bir başladı hala devam.... ama bu günlerde iice abardı...... ilaç bile fayda etmiyo.....
bu arada puan vermeye çalışıyom başaklarına verişn diyo ama denediğim herke için ööle diyo 3 kişiye verebildim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?