pulcet diye bi ilaç canım hamişken drum vermiişti... emzirirken de kullanabileceğimi söylemişti.... ama fayda etmiyo şu üç gündür.....
megulcüm saol canım evet biras rahatlatıyo akşam denedim ama bu 10dk sürdü.. offffffff.....
kıslar bi güzellik var burda nasıl tatlı:):) ne mi pın pın tabi ki.... o yatağında uyuyodu sizle laflamaya ara verip bi bakayım dedim... dönencesi sallanıyo yaklaştım uyanmış ve memesiyle oynuyo.... ağlamadı hiççççç .......... şaşırdım:) beni görünce güldü...... ayyy artık sesli gülseler di mi..........
1 eylülde ücretsiz izine ayrılırsanız aldığınız maaşın yarısını iade ediyorsunuz. Devlet memurları maaşı 15'inde peşin alıyor ya o yüzden. Ben 15'inden itibaren ayrıldım. Maaşımı da yatırdılar hepsini iade ettim
zaten burda (sanırım) hmilelikte mideden en çok ikimiz çektik.. bulantı geçti 5 aydan sonra bi de yanmalar....
aslında benim önceden mide yanma sorunum vardı ama iki yıldır falan çok olmuyodu... geçen sene bir başladı hala devam.... ama bu günlerde iice abardı...... ilaç bile fayda etmiyo.....
bu arada puan vermeye çalışıyom başaklarına verişn diyo ama denediğim herke için ööle diyo 3 kişiye verebildim........
canık bu migde yanması bende de oluyoo çok kötü ben test ettim benm migdem hamur işi tatlı şeyler ve peynir salatalık domateste yanıyooooo hamileyken bende çok kötüydüm bi şurup vardı unuttm ismini onu kullnadım devamlıı
benim oğlum da yan çevirip boynunun altından öpünce kahkaha atıyor kameraya da çektik çok tatlı oluyor öyle seyretmek
bizim demirde aynnıııııı dolştıktan sonra yere bırakınca hemen mıkırdanıyobende kucağımda oturtuyorum sürekli yatar pozisyonda olunca kendi de çok istiyor oturmak tekrar yere bırakınca bağırıp çağırıyor emir vermeyi çok sever kendileri)
:roflol::roflol: ya bizimkide yeşil kaka yapmaya başladı nedendir acaba 4 saat arayla emiyo çok sıkta vermiyorum ve çok emdiğinde sanmıyorumkızlar ben sadece anne sütüyle besliyorumya bebişi dün bol miktarda kabakçekirdeği yemiştim bugün sıpanın kakalarıyla uyandık yergök kaka aklıma kabız olan bebişler geldi anneleri eğer süt veriosanız bence dennemeye değer kabakçekirdeği yiyinde görün heheheh birde benim bebiş hep yeşil yapıoya nadir sarı oluo kakası çok emmekten diolar ama pek mantıklıda gelmio bide benim oğluş doğduğundan beri günde en az beş sefer kaka yapıo çok üzülüorum dr normal dio ama banada yediği çıkıo yaramıo gibi gelio bizim gibi olan varmı aranızda ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy nekadarda KAKA demişim kusurabakmayın
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte sabah bunuda söylemei unuttuuummm eşimin anneannesi bize geldiğinde aynı şeyin olmasından korkuorummmm çünkü o da kucağına almak isticek bişeyde diyemecim ya ben napıcam yaaaa hemde 2 aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldırıcam herhalde ziyaretime gelirsiniz artııkkkbilmiom niye veremioz.
cheveneburi bak yukarda terazi gibi bişey var ona basıp puan veriosun
kızlar ben annemdeyim şimdi demin çok korkktum ananem 94 yaşında benim annem mutfaktaydı can bebek arabsında oturuodu oynuyo die ben de tuvalete gidim hemen dedim içerden bi çığlık. ananem bebeği kucağına almış taşıyamamış bebekle beraber kendini koltuğa atmış ya yere düşselerdi offff annemde bana kızdı bunak kadınla niye bırakıosun die ne bilim 2 dakikada yapmış yapacapını
bende 3 dr.a gittim banada hiçbiri bişy demediiiiiBen de hamileilk öncesi yaptırmıştım test,kızamıkçık a bağışıklığım varmış.Ama tamamen kendi isteğimle yaptırdım,bunu benden hiçbir dr. istememişti,hamileliğimde de 3 dr. değiştirmiştim.Desem ki şu dr. bilmiyordu,3 ü de mi bilmiyordu!
kıslar hepinize iyi akşamlar tatlı iftarlar... ben daha yemek yapmadım vepın pın ı gezdireyim diyorum.... hepinizi kocaman seviyom Allah a emanet.....
ewet çok tatlı oluyo kıkır kıkır gülüyo.....gıdık alıor dimi
bizimkide öle kahkahayla gülüyor yaa
bide kendimi şekilden şekile çeviriyorum çok hoşuna gidiyor
bu arada bi arkadaşımın tanıdığı vardı amasradayken görmüştüm kız bebek 1,5yaşındaydı ama öle oburduki anlatamam neyse
kız katı gıdalara çoktan geçmiş ama hepsini blendirdan geçirdikleri için çocuk pütürlü hiçvişey yiyemiyormuş parmağını ağzına sokup kendini kusturuyomuş
doktora götürmüşler doktorda çok kızmış ne yaptınız sizdemiş
velhasıl anlatacağım şu ki blendır çok pratik ama herşeyi onla yapmamak gerek ben eizici aldım onunla ezip vericem meyvesinide sebzesinide
cam rendede aldım meyveleri onda rendeleyip hemen yediriyorum
aman unutulmayalımda şeker.sen olmasan da ruhum burda hayatım :)
ne uslusu dilekçim annem burda ben de fırsattan istifade sohbetteyim işte.hihoyyyt
megulcüm saol canım evet biras rahatlatıyo akşam denedim ama bu 10dk sürdü.. offffffff.....
kıslar bi güzellik var burda nasıl tatlı:):) ne mi pın pın tabi ki.... o yatağında uyuyodu sizle laflamaya ara verip bi bakayım dedim... dönencesi sallanıyo yaklaştım uyanmış ve memesiyle oynuyo.... ağlamadı hiççççç .......... şaşırdım:) beni görünce güldü...... ayyy artık sesli gülseler di mi..........
aslında bizim Haziran seminerlerinde çok rahatmış,ben gitmedim de,gidenler 10-11 arası durup çıkmışlar,idare o konuda duyarlıdavranıyor inş.bu sefer de öyle olur,ama dediğin gibi sev-rey nasılsa başlayacağız işe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?