2009 Nisan Anneleri buraya

aslında bizim Haziran seminerlerinde çok rahatmış,ben gitmedim de,gidenler 10-11 arası durup çıkmışlar,idare o konuda duyarlıdavranıyor inş.bu sefer de öyle olur,ama dediğin gibi sev-rey nasılsa başlayacağız işe.

1 eylülde ücretsiz izine ayrılırsanız aldığınız maaşın yarısını iade ediyorsunuz. Devlet memurları maaşı 15'inde peşin alıyor ya o yüzden. Ben 15'inden itibaren ayrıldım. Maaşımı da yatırdılar hepsini iade ettim

pulcet diye bi ilaç canım hamişken drum vermiişti... emzirirken de kullanabileceğimi söylemişti.... ama fayda etmiyo şu üç gündür.....

gaviscon likit de kullanabilirsin. şimdiye kadar iyi gelmeyen kimseyi görmedim. bu da emzirme döneminde kullanılabiliyor. yalnız hiperkalemi, ventriküler fibrilasyon, gastrointestinal veya rektal kanama, kabızlık, hemoroid, hipertansiyon, hipoparatiroidizm, apandisit, siroz, kronik diyare, karaciğer harabiyetleri, ülseratif kolit gibi rahatsızlıklarda dikkatle kullanılmalıdır diyor. bu gibi rahatsızlıkların varsa kullanma. en iyisi dr. una danısmadan kullanma ama dediğim gibi emzirme döneminde kullanılabilen bir ilaç ve iyi gelen cok kişi var.

yerim ben o pın pını.
teyzesi benim gülfemim artık sesli kahkaha atıyo.ama arada sırada.çenesini falan gıdıklayınca yapıyo.

teşekkürler canım ben de o zaman yarısını iade edeceğim.ya da eylül 15 inde ayrılırım belki.sınavlar zaten ayın 2 sinde bitiyomuş.bakalım artık hayırlısı.

canık bu migde yanması bende de oluyoo çok kötü ben test ettim benm migdem hamur işi tatlı şeyler ve peynir salatalık domateste yanıyooooo hamileyken bende çok kötüydüm bi şurup vardı unuttm ismini onu kullnadım devamlıı

sevrey ve megul maşallah bebişlere.... yok bizimki daa sesli gülmüyo yaaa... ama ben çok istiyom.....
meraklı teşekkür ederim canım bi deneyeyim.... yarın aliim bu gün çıkamam artık heralde.... aslında drun pınara verdiği toz şekli var şuan elimde ama sanırım bebek versiyonu emin değilim bakmadım da.....ama yarın dişçiden sonra alıp deneyeyim...

muhtemelen talcid kullandın... ben şurup içince midem bulanıyo içemiyom ve rennie gibi emilenleri de aynı şekilde... offff.... Allah yard etsin şifa versin çok zor yaaa.... acaba ben de tatlı yemiştim iki gün aşırı ondan mı arttı ki yanmalar....... ama dün yemedim hiç....

valla canım rennie kullandım ilk başta tadını çok sevdim sonra iice tiksindim hamile kalmadn 1 ay önce falan dr gitmiştim migde yanması ve agrımasından bi ilaç verdi ama 1 ay sonra hamile kaldım ilacı bırakmak zorunda kaldım
canm dedigim gibi benm bu saydıklarımdan yedgmde nigdem fecii oluyoo

benim oğlum da yan çevirip boynunun altından öpünce kahkaha atıyor kameraya da çektik çok tatlı oluyor öyle seyretmek

gıdık alıor dimi
bizimkide öle kahkahayla gülüyor yaa
bide kendimi şekilden şekile çeviriyorum çok hoşuna gidiyor

bu arada bi arkadaşımın tanıdığı vardı amasradayken görmüştüm kız bebek 1,5yaşındaydı ama öle oburduki anlatamam neyse

kız katı gıdalara çoktan geçmiş ama hepsini blendirdan geçirdikleri için çocuk pütürlü hiçvişey yiyemiyormuş parmağını ağzına sokup kendini kusturuyomuş
doktora götürmüşler doktorda çok kızmış ne yaptınız sizdemiş
velhasıl anlatacağım şu ki blendır çok pratik ama herşeyi onla yapmamak gerek ben eizici aldım onunla ezip vericem meyvesinide sebzesinide
cam rendede aldım meyveleri onda rendeleyip hemen yediriyorum

kıslar hepinize iyi akşamlar tatlı iftarlar... ben daha yemek yapmadım vepın pın ı gezdireyim diyorum.... hepinizi kocaman seviyom Allah a emanet.....

bende kucağımda oturtuyorum sürekli yatar pozisyonda olunca kendi de çok istiyor oturmak tekrar yere bırakınca bağırıp çağırıyor emir vermeyi çok sever kendileri )
bizim demirde aynnıııııı dolştıktan sonra yere bırakınca hemen mıkırdanıyo
:roflol::roflol: ya bizimkide yeşil kaka yapmaya başladı nedendir acaba 4 saat arayla emiyo çok sıkta vermiyorum ve çok emdiğinde sanmıyorum
kabak çekirdeğini denicem bakalım inş. yapar çünkü dr.un bize ek gıdaya geçme demesine rağmen ben kakasını ypsın die kayısı veriorum
en 5 keremiiii bizimki şimdi şimdi 2 günde bir yapmaya başladı maşallah oğluna
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa işte sabah bunuda söylemei unuttuuummm eşimin anneannesi bize geldiğinde aynı şeyin olmasından korkuorummmm çünkü o da kucağına almak isticek bişeyde diyemecim ya ben napıcam yaaaa hemde 2 aaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çıldırıcam herhalde ziyaretime gelirsiniz artııkkk
bende 3 dr.a gittim banada hiçbiri bişy demediiiiilmaz:

kıslar hepinize iyi akşamlar tatlı iftarlar... ben daha yemek yapmadım vepın pın ı gezdireyim diyorum.... hepinizi kocaman seviyom Allah a emanet.....

sanada hayrlı iftarlaarrrra.s.

ewet çok tatlı oluyo kıkır kıkır gülüyo.....
ben daha almadım cam rendeyi bende alıcam katı biraz yedirmezsek çiğnemeyi öğrenemiyormuş dikkat etmek gerek.

bizimkide karşısında pppppppppppp yapınca kahkaha atıyo
hatta kendiside tükürük yapıyo her yeri ıslanıyo
resmini yükleyince daha iyi anlarsınız

sen olmasan da ruhum burda hayatım :)
aman unutulmayalımda şeker.

bu arada seninkimiydi günde 10 kere hapşuran
ben saydım benimki 20 kere bile hapşuruyo ama hasta falan değil
gneşi görünce de hapşuruyo.

ne uslusu dilekçim annem burda ben de fırsattan istifade sohbetteyim işte.hihoyyyt

ah o annem ahhh kaçtı benimki yazlığa.
arada geliyodu iyi oluyodu yok şimdi bayrama kadar offf

benimki de sesl gülüyo epeydir
hem de nasıl kahkaha atmaktan nefesi kesiliyo
ama ben de şebeğe dönüyorum onu güldürene kadar

ya ben de hep böle duyarlı bi idareye denk gelmek istemişimdir:)
seminer döneminde hiçbişi de yapılmıyo maksat git orda bulun çok sinir bozucu
bu arada senin branş neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…