2009 Nisan Anneleri buraya

mrb kızlar geçmişi okuyorum bi slm veriyim dedim..

bugün dr gittik kontrolümüz vardı..5 aylık oldu kilosu 6900 boyu 65 cm..çok az değilmi kızlar yaaaaaa..hadi kiloyu geçtim boyuda kısa geliyo bana..

sizin bebişleriniz ismini söylediğinde dönüp bakıyomu bizimkine arkasında durup ismini söyleyince bakıyo

evet bakıyo.

ama olsun senin annen de ankarada di mi?bir aylığına gitmiş benim ki 1 aylığına geldi.sonra kimbilir daha ne zaman gelir

gözleri maviiiiiiiiiiiiii inş. değişmez bende bigün uyandığında başka renk görmekten çok korkuorum mavi göz hastasıyımdırdaaaa

bugün dr gittik kontrolümüz vardı..5 aylık oldu kilosu 6900 boyu 65 cm..çok az değilmi kızlar yaaaaaa..hadi kiloyu geçtim boyuda kısa geliyo bana..

yok canım ya kilosu iyi maşallah.boyu da güzel.gülfem 4. ayda 5960 gr a ayda 1 kilo alacak da sizin kilonuza ulaşacak.mümkün değil.ben 5. ayda 6500 görmeyi hedefliyorum inşallah.

işte tükürük shooowwww

bu aralar bunu seviyo

maşallah ya çooook tatlı tükrük canavarı.

sevgi bende öyle düşünüorumda sağlıklıolsun ama mavide olsun be
bizde mavi yok babası ela gözlü ama baba tarafında renkli gözlü çok
annemlerdede vr bilemicem artık birine benzicekkk

maşallah ne tatlı Allah nazarlardan saklasın birden görünce oğluma bnzettim aynı benim oğluşum gibi bakmış yerim ne masumlar

evet canım benimkiydi.

benim annemler de 40 ı çıktı 3-4 gün sonra gittiler yazlıga, gelecekler inşallah 6-7 si gibi. biz gittik 2 kere yanlarına o kadar. annemler gelsin, tasınacagız inş. bayramdan sonra biz de. bir de yasemin i bırakıp gece yarısı matinesine sinemaya gidecegim inşallah kocişle.

gayet iyi canım masallahı var.

işte tükürük shooowwww

bu aralar bunu seviyo

çok komik yaa...

Bizim toplantıda 28'inde.BAşlamak o kadar zor geliyor ki.8 aydır evdeyim bakalım nasıl alışacağım.Gerçi oğlum mama takviyeli gidiyor, ek gıdaya da başladık ama ondan ayrılmak bile çok zor(

bu arada benim tayinim çıktı kızlar
eş durumundan istemiştim ilk tercihime yerleşmişim çok sevindim:)

Hayırlı olsun canım.

Aynen ya.Doruk'un gece uykusu süper maşallah ama gündüz çok az uyuyor.O uyuduğu zaman da evin şlerni ancak yapabiliyorum.

Bizimkinin kakası da eşile döndü.en demr damlasından diye düşündüm.Siz kullanıyor musunuz damla?

sizin bebişleriniz ismini söylediğinde dönüp bakıyomu bizimkine arkasında durup ismini söyleyince bakıyo

Eveeeeeeeeet Doruk da bakıyor.

işte tükürük shooowwww

bu aralar bunu seviyo

Hah haha çok şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…