maşallah adaşımıza biz daha o kadar yapamıyoz çok tatlı yerim onu.
sizin bebişleriniz ismini söylediğinde dönüp bakıyomu bizimkine arkasında durup ismini söyleyince bakıyo
aman unutulmayalımda şeker.
bu arada seninkimiydi günde 10 kere hapşuran
ben saydım benimki 20 kere bile hapşuruyo ama hasta falan değil
gneşi görünce de hapşuruyo.
ah o annem ahhh kaçtı benimki yazlığa.
arada geliyodu iyi oluyodu yok şimdi bayrama kadar offf
mrb kızlar geçmişi okuyorum bi slm veriyim dedim..
bugün dr gittik kontrolümüz vardı..5 aylık oldu kilosu 6900 boyu 65 cm..çok az değilmi kızlar yaaaaaa..hadi kiloyu geçtim boyuda kısa geliyo bana..
Sevgi cnm bizimde mavi doğduğunda lacivertti mavi oldu bakalım daha ne kadar değişecek babamızın göz rengi dahada açık mavi sağlıklı olsunda mavi siyah farketmez...haftaya yapar sev-rey bu arada isim neydi
gönlüne göre olur inş.benim arkd.yeşile dönmüştü masmaviydi onun ki desevgi bende öyle düşünüorumda sağlıklıolsun ama mavide olsun be
bizde mavi yok babası ela gözlü ama baba tarafında renkli gözlü çok
annemlerdede vr bilemicem artık birine benzicekkk
aman unutulmayalımda şeker.
bu arada seninkimiydi günde 10 kere hapşuran
ben saydım benimki 20 kere bile hapşuruyo ama hasta falan değil
gneşi görünce de hapşuruyo.
ah o annem ahhh kaçtı benimki yazlığa.
arada geliyodu iyi oluyodu yok şimdi bayrama kadar offf
mrb kızlar geçmişi okuyorum bi slm veriyim dedim..
bugün dr gittik kontrolümüz vardı..5 aylık oldu kilosu 6900 boyu 65 cm..çok az değilmi kızlar yaaaaaa..hadi kiloyu geçtim boyuda kısa geliyo bana..
ayın 27 sinde okulda kurul var.ertesi gün sorumluluk sınavları falan başlıyomuş.çok kötü ya.gülfem sadece emiyo.şimdi okula gidip gelince çocuğum ne yapcak.daha önceden sağdığım 5 paket sütü var.ne kadar idare eder ki offff.
bu arada benim tayinim çıktı kızlar
eş durumundan istemiştim ilk tercihime yerleşmişim çok sevindim:)
kızlar ya ben artık geçmişi okuyup iki çift laf yazamaz oldum.
ya bi beceriksizlik hasıl oldu yada bu demirtoş benim çok zamanımı almaya
başladı. artık daha az uyuyor daha çok oyun istiyo doğru dürüst sohbete gelemiyorum
sizinkiler uslu maşallah kaynatılmış ohhhh.
:roflol::roflol: ya bizimkide yeşil kaka yapmaya başladı nedendir acaba 4 saat arayla emiyo çok sıkta vermiyorum ve çok emdiğinde sanmıyorum
kabak çekirdeğini denicem bakalım inş. yapar çünkü dr.un bize ek gıdaya geçme demesine rağmen ben kakasını ypsın die kayısı veriorum
en 5 keremiiii bizimki şimdi şimdi 2 günde bir yapmaya başladı maşallah oğluna
.
sizin bebişleriniz ismini söylediğinde dönüp bakıyomu bizimkine arkasında durup ismini söyleyince bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?