seninde bebişine maşallah aysunCum dudaklarını yesinler.ay müge bu bizde de var ama sizinki kadar tükürük çıkaramıyor dahakaydirigubbakcemile3
tükürükler baloncuk oluyor.
İngilizce canım.benimki de sesl gülüyo epeydir
hem de nasıl kahkaha atmaktan nefesi kesiliyo
ama ben de şebeğe dönüyorum onu güldürene kadar
ya ben de hep böle duyarlı bi idareye denk gelmek istemişimdir:)
seminer döneminde hiçbişi de yapılmıyo maksat git orda bulun çok sinir bozucu
bu arada senin branş neydi
Sabun köpüğü gibi olmuş bu ya,çok datluuu!
evet bakıyor ve çok şirin görünüyorlar büyüdüler de isimlerini bile öğrendiler...sizin bebişleriniz ismini söylediğinde dönüp bakıyomu bizimkine arkasında durup ismini söyleyince bakıyo
ya benimkide acaip çok hapşırıyor doktor normal diyor...aman unutulmayalımda şeker.
bu arada seninkimiydi günde 10 kere hapşuran
ben saydım benimki 20 kere bile hapşuruyo ama hasta falan değil
gneşi görünce de hapşuruyo.
ah o annem ahhh kaçtı benimki yazlığa.
arada geliyodu iyi oluyodu yok şimdi bayrama kadar offf
canımmm yerim ben onu,ne tatlı çıkmış, bizim kız da da tükürükler çok neymiş küçükken yanağını çok sıkarsan salyası akarmış...ya küçücükken yanak sıkılır mı zaten...
oyyyy dudaklara bak maşallah canım oğluşuna...ay müge bu bizde de var ama sizinki kadar tükürük çıkaramıyor dahakaydirigubbakcemile3
tükürükler baloncuk oluyor.
bende hem multitabs hem de demir ferrum forte kullanıyorum doktor tahlil yapmadı ama doktorumuza çok güveniyorum bu demir ilerde kansızlık çıkmaması içinmiş...hem nolacakki kullansalar vitamin sadece hem bizde kullanmadık mı hamileliğimizde...hem size bişey diyim demiri kullanmaya başladığımızdan beri melis ne bulursa yiyor maşallah..iştah açıldı valla..arkadaşlar, genelde herkes bebegının kakasının yesıl oldugundan bahsetmıs, bende aynı konuyu kafaya takıp sormustum sıze. bugun tekrar dra sordum hem demır damlasından kaynaklanıyormus hem de bebegın bagırsagında uzun sure kalırsa da ysıl olabılıyormus kaka. ıshal olmadıgı surece sorun yokmus yanı. bu yuzden demır damlasını kestım hem yesıl hem kotu kokuyor hem de ıshal yaptı kızımı. 6. ayda kan degerlerıne baktırıp gereklı olursa oyle kullanmayı dusunuyorum. multıtabs kullanan var mı? onda hem demır hem d vıtamını var bazı drlar onu onerıyor... bu arada daha once yazdıgımda cvp veren herkese cok teşekkürler kaydirigubbakcemile3
benim de branşım ingilizce bursada 3 sene çalıştım..hangi okulda çalışıyorsun??İngilizce canım.
Sabun köpüğü gibi olmuş bu ya,çok datluuu!
dinlenmeye çalış canım yaaa...salıncak filan kursan eve en azından ayağında sallamaktan kurtulursun..off kzlar ya ben çok halsizim kafamı yerden kaldramıyorum böle durumlarda zeynebinde huyu çok degişiyo belki inanmasnz ama 9.30dan beri ayagımda sallıyorum hala uyumadı en sonnda yere bıraktım napıyım onu sallrken benm kafada öne gidip geliyoo bi hoş oldm yaa :bbo:
bence ayakta salladığın için sırtın ağrıyor canım...kızlar birde benm sırtım çok agrıyooo yazın bbile yelek tarzı şeyle dolaşmalıyımki sırtım agrımasn bu neden oluyokiiii
evet bakıyor ve çok şirin görünüyorlar büyüdüler de isimlerini bile öğrendiler...
ya benimkide acaip çok hapşırıyor doktor normal diyor...
canımmm yerim ben onu,ne tatlı çıkmış, bizim kız da da tükürükler çok neymiş küçükken yanağını çok sıkarsan salyası akarmış...ya küçücükken yanak sıkılır mı zaten...
oyyyy dudaklara bak maşallah canım oğluşuna...
bende hem multitabs hem de demir ferrum forte kullanıyorum doktor tahlil yapmadı ama doktorumuza çok güveniyorum bu demir ilerde kansızlık çıkmaması içinmiş...hem nolacakki kullansalar vitamin sadece hem bizde kullanmadık mı hamileliğimizde...hem size bişey diyim demiri kullanmaya başladığımızdan beri melis ne bulursa yiyor maşallah..iştah açıldı valla..
benim de branşım ingilizce bursada 3 sene çalıştım..hangi okulda çalışıyorsun??
dinlenmeye çalış canım yaaa...salıncak filan kursan eve en azından ayağında sallamaktan kurtulursun..
bence ayakta salladığın için sırtın ağrıyor canım...
bu arada günaydın kızlar....gene dün döktürmişsünüz epeyce... neyse ben bir site buldum ninni var bebeğinizin adına göre... melis bayılıyor kendi ninnisini dinlerken...hatta iki akşamdır o ninniyi eşim açıyor bende melisin yanına yatıyorum ağzına emziğini veriyorum uyuyuveriyor yalnız işin kötü tarafı benimde uykum geliyor ninniyi dinlerken..:roflol:
sitenin adresi ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
cnm çok saol hemen dinlettim uykusu vardı ağlıyordu sallamadan ninniyle uyudu bizde işe yaradı gibi denesin herkes bence.... :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?