2009 Nisan Anneleri buraya

ay müge bu bizde de var ama sizinki kadar tükürük çıkaramıyor dahakaydirigubbakcemile3
tükürükler baloncuk oluyor.

Eklentiler

• $qv_2009_08_24_18_53_56_606.webp
    7 KB · Görüntüleme: 19
arkadaşlar, genelde herkes bebegının kakasının yesıl oldugundan bahsetmıs, bende aynı konuyu kafaya takıp sormustum sıze. bugun tekrar dra sordum hem demır damlasından kaynaklanıyormus hem de bebegın bagırsagında uzun sure kalırsa da ysıl olabılıyormus kaka. ıshal olmadıgı surece sorun yokmus yanı. bu yuzden demır damlasını kestım hem yesıl hem kotu kokuyor hem de ıshal yaptı kızımı. 6. ayda kan degerlerıne baktırıp gereklı olursa oyle kullanmayı dusunuyorum. multıtabs kullanan var mı? onda hem demır hem d vıtamını var bazı drlar onu onerıyor... bu arada daha once yazdıgımda cvp veren herkese cok teşekkürler kaydirigubbakcemile3

SLM kızlar bebişlerin kakasından bahsetmişsiniz benim oğluşta 2 gündür demir ilacı içiyo kakası siyaha çok yakın bende ilactandır dedim ama yeşil yazılmış ben nette yeşil fazla beslenmede olur diye okumuştum genelde ne renk oluyo?

ishal olup olmadığı anlayamamki ben anca 4 veya 5 kere yaparsa ishal diyebilirim sadece anne sütü alıyo oğlum haliylew su gibi yapıyo katı bişey yese mamam yese başka olur ama
evet ilaçtan herhalde çokkk kötü kokuyoooo tabi o bile çokkk güzellll:))))

İngilizce canım.

işte tükürük shooowwww

bu aralar bunu seviyo
Sabun köpüğü gibi olmuş bu ya,çok datluuu!

off kzlar ya ben çok halsizim kafamı yerden kaldramıyorum böle durumlarda zeynebinde huyu çok degişiyo belki inanmasnz ama 9.30dan beri ayagımda sallıyorum hala uyumadı en sonnda yere bıraktım napıyım onu sallrken benm kafada öne gidip geliyoo bi hoş oldm yaa :bbo:

kızlar birde benm sırtım çok agrıyooo yazın bbile yelek tarzı şeyle dolaşmalıyımki sırtım agrımasn bu neden oluyokiiii

zeynep zırlıyo bi hallediyimde geliyim umarım bu sefer başarılı olurum yaaa sinirlenmeme için kendimi zor tutuyorum vede adama çatmamak içinnnn Çok üzgünüm çoook

canım büyük ihtimalle kaslarında problem vardır sırtın o kadar ağrıyorsa kasılmışsındır ve halsizliğinde ondandır canım dinlenmeye bak bide bahar geldiya artık başlar ağrılar offf offf geçmiş olsun

sizin bebişleriniz ismini söylediğinde dönüp bakıyomu bizimkine arkasında durup ismini söyleyince bakıyo
evet bakıyor ve çok şirin görünüyorlar büyüdüler de isimlerini bile öğrendiler...
ya benimkide acaip çok hapşırıyor doktor normal diyor...

işte tükürük shooowwww

bu aralar bunu seviyo
canımmm yerim ben onu,ne tatlı çıkmış, bizim kız da da tükürükler çok neymiş küçükken yanağını çok sıkarsan salyası akarmış...ya küçücükken yanak sıkılır mı zaten...

ay müge bu bizde de var ama sizinki kadar tükürük çıkaramıyor dahakaydirigubbakcemile3
tükürükler baloncuk oluyor.
oyyyy dudaklara bak maşallah canım oğluşuna...

bende hem multitabs hem de demir ferrum forte kullanıyorum doktor tahlil yapmadı ama doktorumuza çok güveniyorum bu demir ilerde kansızlık çıkmaması içinmiş...hem nolacakki kullansalar vitamin sadece hem bizde kullanmadık mı hamileliğimizde...hem size bişey diyim demiri kullanmaya başladığımızdan beri melis ne bulursa yiyor maşallah..iştah açıldı valla..

İngilizce canım.

Sabun köpüğü gibi olmuş bu ya,çok datluuu!
benim de branşım ingilizce bursada 3 sene çalıştım..hangi okulda çalışıyorsun??

dinlenmeye çalış canım yaaa...salıncak filan kursan eve en azından ayağında sallamaktan kurtulursun..

kızlar birde benm sırtım çok agrıyooo yazın bbile yelek tarzı şeyle dolaşmalıyımki sırtım agrımasn bu neden oluyokiiii
bence ayakta salladığın için sırtın ağrıyor canım...

bu arada günaydın kızlar....gene dün döktürmişsünüz epeyce... neyse ben bir site buldum ninni var bebeğinizin adına göre... melis bayılıyor kendi ninnisini dinlerken...hatta iki akşamdır o ninniyi eşim açıyor bende melisin yanına yatıyorum ağzına emziğini veriyorum uyuyuveriyor yalnız işin kötü tarafı benimde uykum geliyor ninniyi dinlerken..:roflol:
sitenin adresi ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi

günaydıın kızlar mügecim oğlun nasıl da yakışıklı ööle maşallah
umarım hepiniz iyi bi uyku çekmişsinizdir güzel anneler biz biraz fazla kalktık ama erken yatmıştım allahtan buna da şükür
bende çok oruç tutmak istiyorum ama normalde bile çok başım dönüyo gün içinde aç kalmak koymaz bana ama kızıma nasıl bsakarım kucağıma alırım o zaman ondan korkuyorum halsiz düşünce.allah sizin oruçlarınıı kabul etsin..

cnm çok saol hemen dinlettim uykusu vardı ağlıyordu sallamadan ninniyle uyudu bizde işe yaradı gibi denesin herkes bence.... :teytey:

gunaydın nısan annecıkleri
bu gun bizim aşımız var bırazdan gıdıcez inşallah rahat gecer gecen seferkigibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…