2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın dostlar..

benim kızımm da lazca bir niniyle uyuyordu ama son günlerde çocuğa bi haller oldu BLACK EYED PEAS-BOOM BOOM POW şarkısını dinlemeden sakinleşmiyor.sanki eti kopmuş gibi ağlayan çocuk o şarkıyı açınca susuveriyor hiçbişey olmamış gibi :)

bu şarkı benim favorimmm.
son çıkan şarkıları takip ediyor desene

bu şarkı benim favorimmm.
son çıkan şarkıları takip ediyor desene

zamane çocuğu işte kaydirigubbakcemile3 teyzesine gülerdim kulağına ipod takıp uyuyor diye bizimki de onun gibi müziksiz uyumuyor müzik seven çocuk zekii olur diyorlar ama bakalım inşallah öyle olur.büyüyünce ben şarkıcı olacam diye tutturmasında :)

günaydın herkese biz gene sabah 6 cıyız kaçta yatarsak yatalım sabah 6 da kalkıyo .dün annemlerdeydik ve bi kuaföre gidiyim dedim kayrayı anneme bıraktım ve yarım geldim çünkü kayra durmamış kaç kişi susturamamışlar gittim apartopar kucağıma aldım ve sustu yani kızlar benim oğlum başkasına gitmiyo yabancılıyo .resmen kıyamam kuzuma bennnn

seher inşallah kolay geçer cnm geçmiş olsun şimdiden
kızlar bende ninniyi açtım ama komik bişey oldu uykusu gelen çocuk açtı gözleri cin gibi nerden geliyo ses diye arıyo ama çok sevdi huzursuzluğu geçti cidden

chveneburi bence şimdiki çocuklar çok akıllı bizi beğenmicekler ''anne sen bilmiyosun ama''diyekaydirigubbakcemile3
yeğenim 9 yaşında okuluna gitmiştim öptüm,bana daha sonra bidaha kızların yanında kucağına alıp öpme demişti.
kız şarkıcılarda iyi para var şu korsanlar olmasakaydirigubbakcemile3

herkezlere günaydın ............
sehercim inşallah kolaylıkla atlatırsınız aşınızı ..........
herkezler iyidir umarım ........

seni aramıştır kıyamam yaa....
anneyi,babayı ayırt ediyorlar.
bizimki herkese gidiyor ama kayınvaldem kucağına aldığında ağlasa keşke diye içimden çok geçiririmkaydirigubbakcemile3

seni aramıştır kıyamam yaa....
anneyi,babayı ayırt ediyorlar.
bizimki herkese gidiyor ama kayınvaldem kucağına aldığında ağlasa keşke diye içimden çok geçiririmkaydirigubbakcemile3
aynı şeyi düşünüyoruz demekkiiikaydirigubbakcemile3 geçenlerde ordaydık kayra gene ağla ağla benim kaynanada ben susturucam diye uğraştı tabi çocuk beni istiyomuş demekki:) eşim olmucak böle kalk eve gidelim dedi oğlumu kucağıma aldım apartman kapısından çıktım veeee sustuuuuu

gülfem dik olarak duruyo hatta bu sabah cadı adım atmaya çalışıyodu.oturtsam oturacak yürütsem yürüyecek maşallah.

neden oturtmuyorsun ki canım oturt bence kafasını tutuyorsa......

BEN OTURTMUYORUM DAHA ÇOK ERKEN BENCE oturursada 2 dk. fln kucakta tutuoruz o kdr

bak burdada bi oturma vakası....şimdiden oturtmazsanız 6.ayda nasıl desteksiz oturcak bunlar....

kadın zaman kolluyomuş resmen:) hiç yalnız bırakmamıştık işte çocuk gibi o da

canım benim ya....hiç kıyamam yaşlılara.....annemi kaybettikten sonra 6 yıl babaannemle oturdum bende ikimiz yaşadık zor ama çok zevkliydi....ve çocuk gibi oluyorlar hakikaten....bizimde başımıza şöyle birşey gelmişti ninemle(ninemle dicem çünkü biz öle derdik)...aynı apartmanda amcamın oğlu ile karşılıklı oturuyorduk onunda oğlu oldu ve oyuncaklarla oynama çağı geldi Berkay'ın.....biz kuzenimin eşiyle mutfaktayız Berkay ninemle salonda....bir ara sesi çıkmayan çocuk başladı ağlamaya.....içeri gittik ne oldu diyoruz nineme ses yok Berkay zaten konuşamıyor ama sürekli ninemi gösterip ıhh ıhh diyor.....sonunda ninem arkasından Berkayın oyuncağını çıkardı bunun için ağlıyor dedi versene nine dedim niye ağlattın....vermem canım dedi benim torunum bunu almak için sabah 7 de işe gidiyor buda bozuyor onları dedi....güler misin ağlar mısın? çok seviyorum onları...Allah senin meleğinide sağlık,sıhhat versin inşallah....

günaydınlar olsun herkese ancak okudum geçmişi çok yoğundum dün ama bugün daha rahat olurum inşallah....

günaydın hemen konuya atladım ama ben de otutturuyorum artık. 4. ay dolduktan sonra hep otutturuyorum hatta arkaya öne yastık koyarak koltuğa bile otutturuyorum artık gerçi bazen yine de devriliyor ama olsun. yürütmeye de çalışıyorum. emekletmeye de şimdiden uğraşalım ki daha çabuk emeklesinler yürüsünler dimi ama

SeherCim inş.kolay olur hiç canı yanmaz ağlamaz kuzum, bizimde geçen aşıda sorunumuz olmamıştı bakalım bizde ayın 2 de olucaz.

slm kızlar iyi bi tatilden sonra yine aranızdayım bebişin hiç problemi olmadı çok güzel geçti sizler nasılsınız geçmişi okumaya kalksam çok uzun bakıyım biraz ama...............................

slm kızlar iyi bi tatilden sonra yine aranızdayım bebişin hiç problemi olmadı çok güzel geçti sizler nasılsınız geçmişi okumaya kalksam çok uzun bakıyım biraz ama...............................
hoşgeldin , bizim nisan bebişleri çok akıllı sanırım tatilleri anlayıp hiç sorun çıkarmıyorlar ne güzel

gunaydın nısan annecıkleri
bu gun bizim aşımız var bırazdan gıdıcez inşallah rahat gecer gecen seferkigibi

geçmiş olsun canm şimdiden inş. sorunsuz atlatırsınız

ay çok güldüm babannene ya

ben de oturtuyorum arada koltukta yastıklarla
zaten bizimki bayılıyo oturmaya. yatmiim de istersen amuda kaldır dio:)

selinay hoşgeldin aferin kuzuna annesini üzmemiş nereye gitmiştiniz sahile gittiyseniz orda uyudu mu benimki çok zor uyuyo denizde sesten dolayı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…