2009 Nisan Anneleri buraya

hoşgeldin selinay
ben de yürüteç almak istiyorum nasıl birşeyler aldınız, özellikle dikkat etmem gereken özellikler var mı?

herkezlere günaydın ............
sehercim inşallah kolaylıkla atlatırsınız aşınızı ..........
herkezler iyidir umarım ........

SeherCim inş.kolay olur hiç canı yanmaz ağlamaz kuzum, bizimde geçen aşıda sorunumuz olmamıştı bakalım bizde ayın 2 de olucaz.

[ çok teşekkür ederiz teyzeleri yaptırdık geldik yavrum hiç ağlamadı bide guluyo hemşireye iğne yaparken nınnı bızdede işe yaradı uyuyo ama bitince açıp bakıyo bitti diekaydirigubbakcemile3 aşılar benım kızıma uyku yapıyo yaa gecendede aynı oldu hemen uyudu yavrum

benim kızım da hemen kırıyordu bacakları 1 haftadır falan artık kırmıyor hatta adım atmaya çalışıyor gibi. ama uğraştıkça becerebiliyorlar onu anladım. devamlı bastırmaya çalışa çalışa yapabilmeye başladı. emek vermek lazım

benim korkum da bu olduğundan sofrada hiç birşey tattırmıyorum. o da daha yemek yediğimiz anlayamıyor. yoksa bize yedirmezler kafamçokkarıştı

selamlar kıslar....
inşallah herkes iyidir pınar izin verirse bi geçmişe göz atacam....

ama çnce sizden dua istiyorum... bugün dişçide randevum var ve kanal tedavisi yapılcak çooook korkuyom... dua edin yaaa kapıdan kaçmayım geri:) ilk defa bööle bişiy yaptırcam.....

bendede aynışeyler var nagıhan oruçtan herhalde koca gun bıde çocukla uğraş yemek yapvucut direncsiz ve halsiz kalıyo

selinay hoşgeldin canım.... tatilin güsel geçmesine sevindim....

kıslar bunu gogledan bulup bi dinleyin hele klipteki küvette gitar çalan bebiş.... Jupla.com - Sevimli bebek şarkıları.. diğerleri de hoş... bi de istersem susmam var:)

Son düzenleme:
günaydn kızlar çok uykusuzm dün de yazmştım zeynebi 9 dan beri sallıyrm diyee saat 1.30 da anca uyyuttm oturdm agladm ya hırsmdan bütn sinirmi adamdan aldım ben ona küsüm ama o gemiş sabah öpüyoo ben konuşmak istemiyrm neyse1.30 da yatrdm bende 2 gibiyattm eee 3.30 da sahura kalktı sabahta sag olsn zeynep 7 de kalktıı valla yerdemym göktemi bilmiyorummm

hamileyken 2 diş çektirip 1 kanal tedavisi yaptırmıştım.
korkulcak bişey yok bence.
sadece dokunuşları hissediyorsun acı yok yani.

gunaydın nısan annecıkleri
bu gun bizim aşımız var bırazdan gıdıcez inşallah rahat gecer gecen seferkigibi

İyi canım sevindim huzursuzluk yapmamasına Selen'in.4.ayda Miray da hiç ağlamamıştı,inş bu sefer de öyle olur.

Ninni Miray da uyku etksi yapmadı ama ,sakinleştirici bir etkisi olduğu kesin.Çok güzelmiş ya,çok sevdim,ama keşke biraz daha uzun olsaydı,bitince zor açıyorum yenisini.)

inşallah elifçim benuye olup indirdim :) vınapta tekrarladım seloş uyudu yoksa bıtınce gözü açup bakıyo

benimde dişçiye gitmem lazımbanada kanal tedavisi yapacak sanırım normal dolguyla halledilemicek kadar kötü artık bende kanal tedavisinden korkuyordum inşallah bizimde acımaz (
aayy doğuma giderken çok cesaretliydim şimdi bi diş tedavisini düşünüyorum ne oldu bana bööle

kızlar ela çoğu meyvayı sevmedi ama biberonunu çok seviyo acaba ona mı koyup versem ööle biraz içerse alışır alışıncada hemen kaşığa geçerim kaşıkla veririm nasıl fikir??

canm benmde bi diim var çeklecek ama gidemiyorum çok korkuyorum öle böle deil yani sandalyeye oturdgmda resmen gözüm sulanıyoo :a015: kaç aydr erteliyorum
inanırmısınz zeyenebe hamile kalmadan çeklmesi gerekiyoduu zeynep yaşına girecek daha duruyoo kaydirigubbakcemile3

kızlar ela çoğu meyvayı sevmedi ama biberonunu çok seviyo acaba ona mı koyup versem ööle biraz içerse alışır alışıncada hemen kaşığa geçerim kaşıkla veririm nasıl fikir??

canm bende bazen öle yapıyorum zeynebin sevdgi şeyleri biberona koyyorum ama sıpa biiyo diliyle ittriyo sen bi dene belki yer senn ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…