seher inşallah kolay geçer cnm geçmiş olsun şimdiden
kızlar bende ninniyi açtım ama komik bişey oldu uykusu gelen çocuk açtı gözleri cin gibi nerden geliyo ses diye arıyo ama çok sevdi huzursuzluğu geçti cidden
herkezlere günaydın ............
sehercim inşallah kolaylıkla atlatırsınız aşınızı ..........
herkezler iyidir umarım ........
SeherCim inş.kolay olur hiç canı yanmaz ağlamaz kuzum, bizimde geçen aşıda sorunumuz olmamıştı bakalım bizde ayın 2 de olucaz.
geçmiş olsun canm şimdiden inş. sorunsuz atlatırsınız
ay çok güldüm babannene ya
ben de oturtuyorum arada koltukta yastıklarla
zaten bizimki bayılıyo oturmaya. yatmiim de istersen amuda kaldır dio:)
arkadaşlar herkese merhaba,
sizlere bir sorum olcak bebişim 4 ay 1 haftalık ayaklarıyla bastırmak istediğimde ayakları yere değiyor ama hemen çömeliyor hiç direnmiyor,
sizlerin bebekleri nasıllar bizimki gibi olan varmı
biz yemek yerken ana kucağında yanımıza koyuorum bizimkini biz yemek yerken fela halde yalanıyo
bi iki sefer mızmızlık yapınca kucağıma aldım masada bi iki şeyden tattırdım
o gün bugündür biz masaya kurulunca basıyo çığlığı beni de alın die
kucağıma alıyorum gözler hemen tabaklarda ağız da yalanıyo
daha şimdiye kadar doğru dürüst bişi vermedim tattırmak dışında
çok pisboğaz olcak galiba bizimkisi
ekim cnm sen oruç muydun ki o kadar halsiz kaldın
selamlar kıslar....
inşallah herkes iyidir pınar izin verirse bi geçmişe göz atacam....
ama çnce sizden dua istiyorum... bugün dişçide randevum var ve kanal tedavisi yapılcak çooook korkuyom... dua edin yaaa kapıdan kaçmayım geri:) ilk defa bööle bişiy yaptırcam.....
hoşgeldin selinay
ben de yürüteç almak istiyorum nasıl birşeyler aldınız, özellikle dikkat etmem gereken özellikler var mı?
gunaydın nısan annecıkleri
bu gun bizim aşımız var bırazdan gıdıcez inşallah rahat gecer gecen seferkigibi
[ çok teşekkür ederiz teyzeleri yaptırdık geldik yavrum hiç ağlamadı bide guluyo hemşireye iğne yaparken nınnı bızdede işe yaradı uyuyo ama bitince açıp bakıyo bitti diekaydirigubbakcemile3 aşılar benım kızıma uyku yapıyo yaa gecendede aynı oldu hemen uyudu yavrum
benimde dişçiye gitmem lazımbanada kanal tedavisi yapacak sanırım normal dolguyla halledilemicek kadar kötü artık bende kanal tedavisinden korkuyordum inşallah bizimde acımaz(
aayy doğuma giderken çok cesaretliydim şimdi bi diş tedavisini düşünüyorum ne oldu bana bööle
kızlar ela çoğu meyvayı sevmedi ama biberonunu çok seviyo acaba ona mı koyup versem ööle biraz içerse alışır alışıncada hemen kaşığa geçerim kaşıkla veririm nasıl fikir??
jupla.com gaz bakla ve müşterilri var onu çok svdi zeynep ayy çok komik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?