2009 Nisan Anneleri buraya

şimdilik hoşçakalın.... ben korkumla yüzleşmek iç çıkıcam birasdan...
aysuncum teşekkr ederim canım inş. dediğin gibi acısız olur... Allah a emanet olun....................

günaydın kızlar..

eveeeet bizde de buz dağı göründü...emirin dişi erkenden çıktı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...daha cuma doldurduk 4. ayı yaw çok erken...aceleci oğlum benim..yok yok ben idili alayım oğluma..onunda dişi çıkmıştı di mi?? tencere kapak olurlar :))))

Ooooo ne güzel canım,hayırlı olsun,emiyor muydu seni,belki o konuda biraz zorlanırsın,ama olacak zaten ,kaçış yok!Hiç sancısı belirtisi olmuş muydu peki?

:)) emir bebek güle güle kullansın yeni dişini de şu idil olayına güldüm iki aceleci birlikte düşünemiyorum valla
ekim ela yuansın denicem biberonu bakalım ne olacak yazarım

bunların hızına yetişilmez alimallah.....koştur koştur bir hayatları olur....bunlardan olan kombineyi düşünmek bile istemiyorum dişli doğar,konuşur,yürür:roflol:

hayırlı olsun cnm nisan bebekleri demek erken çıkaracak bizde de huysuzluk vs var bakalım bizde de erken mi olacak

hayırlı olsun ilk dişiniz canım

hayırlısı olsun dişinizin...bende hergün kontrol ediyorum ama tık yok hala..

kıslar dün çok ağladık oğlumla
oğlum yatarken halası fotğrafını çekiyordu ve fotoğraf makinesi kafasına düştü kıyameti kopardı yavrum,kafası şişti, hemen hastaneye götürdük kırık çıkmadı çok şükür ,ama sonrasında bir kere kustu,,tabi sabaha kadar başında bekledim .valla ömrümden ömür gitti hala gözlerim doluyo ağlaması aklıma geldikçe inş bişey çıkmaz daha 24 saat dolmadı en az 48 saat gözlem altında olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…