2009 Nisan Anneleri buraya

Ooooo ne güzel canım,hayırlı olsun,emiyor muydu seni,belki o konuda biraz zorlanırsın,ama olacak zaten ,kaçış yok!Hiç sancısı belirtisi olmuş muydu peki?

yok emmiyordu..zaten ne olduysa ondan oldu heralde..sağıp veriyorum yorulmadan lök lök mideye indiriyo sütü 170 cc ye kadar içmeye başladı artık..önceden iştahı yoktu az içiyodu şimdi yetişemiyorum sağmaya..emen bebeklerin kaçı her öğünde 150-170 cc arası anne sütü alıyo bilen var mı? bide benim sütüm çok yağlı emir 8 kilo olmuş, boyuda 69 cm!! dün sağlık ocağında ölçtüler.

:)) emir bebek güle güle kullansın yeni dişini de şu idil olayına güldüm iki aceleci birlikte düşünemiyorum valla
ekim ela yuansın denicem biberonu bakalım ne olacak yazarım

bunların hızına yetişilmez alimallah.....koştur koştur bir hayatları olur....bunlardan olan kombineyi düşünmek bile istemiyorum dişli doğar,konuşur,yürür:roflol:

çok komik olurlar :)))) ya anlamadım ki aceleleri ne!! onu bilmemde benimkide çok huysuz, bunlar biz çalışcaz bizim çocuğa bakın derlerse ben bakmam bunların kombineye şimdiden söylim ona göre :)))))))

hayırlı olsun cnm nisan bebekleri demek erken çıkaracak bizde de huysuzluk vs var bakalım bizde de erken mi olacak

etoprak dişiniz hayırlı olsnnnn
bizim kızd bi belirti yokk yaavv utanmaz 5.ayı doldurduu :uhm:

hayırlı olsun ilk dişiniz canım

hayırlısı olsun dişinizin...bende hergün kontrol ediyorum ama tık yok hala..

etoprak hadi bakalım hayırlı olsunnnn canım

teşekkür ederiz teyteleri :))...bu arada iştahsızlığı diş yapıyomuş anladık, patladı ya çok kaşınmıyo heralde yamayama döndü..ne yiyeceğini şaşırıyor :))) ben mama da dahiil herşeyi kesmiştim iştahı yok zaten sütüm yetecek diye..şimdi de başka şey istemiyo sadece süt içiyo...işim var benim bunla!!1

çok geçmiş olsun...Allah korumuş gerçekten...keşke hemen soğuk bişeyler koysaydınız hastaneye giderken..gerçi böyle durumlarda da insanda akıl kalmazaki, ben deliye dönüyorum valla!

benim oğlum da aynısını yapıyor eve bir diriyoruz sanki etinden et kopuyor çıkınca susuyor ama hala oğlanı getir görelim diyorlar sanki çocuğu böyle aglarken hoşlarına gidiyor

yaw benim oğluşda iştahsızdı dişini kaşımak istiyordu şimdilerde iştahı açıldı felaket yiyo acep dişlerimi gelecek li ??

herkes geçmişi mi okuyo..
kızlar dikkat ettim elayı gündüz az uyutursam gecemiz normal geçiyo dün istediği kadar uyuttum gündüz çok uyudu gece 4-5 kere kalktı yine kesin gündüz uykusuyla bağlantılı yaa ya da gece huysuzluk yapacak her şekilde ama gece baygın uyuyunca çok huysuzluk yapamıyo hangisi bilmiyorum

kızlar dün akşam can çok öksürdü bende annemi çağırdım hadi maslak acıbadem yakın acilden bi sokalım belki antibiyotik falan yazarlar dedim. gittik hastaneye nöbetçi dr geldi baktı inceledi dediki ciğerlerinde bişey yok solunum yollarında var bakteriyel mi viral mi anlamak için ufak bi kan testi yapıcaz dedi. nasıl dedim topuktan alıcaz azıcık çok ağlamaz 30 saniye bile sürmicek dedi. zaten bunun için özel elemanımız var sadece bu işi yapıo dedi okey dedik. demez olsaydık. bekledik 45 dakika ilgisizler zaten neyse 2 tane çömez geldi bende işinin ehli sandım oülanın ayağında bayaa bi damar aradılar en sonunda buldulr kocaman bişeyle deldiler can nasıl ağlıo anlatamam. iş orda bitmedi kanatmak için çocuğun ayağını bi sıkıolarki görmeyin 5 dakika deliler gibi ağlattılar bende yeter çok ağladı dedim. tamam dedi ama öküz elindeki kan dolu tüpü yere düşürdü yerler kan. 20 dakika sonra biri daha geldi koldan kan alıcaz diye işte o an bende bişeyler koptu siz benim çocuğumu deney hayvanımı sandınız dedim çıkıyorum burdan amerikana gidicem orda insanlar çalışıo dedim 5 aylık bebek öksürüyo diye getirdim bağırta bağırta beter ettiniz yetmedi hala delmeye çalışıyosunuz dedim. dr geldi o arada bi dakika dinleyin dedi başka hastaneye gitsenizde aynı şeyleri yapacaklar dedi. bnde evet ama işinin gerçekten ehli olanlar yapacak ben topuktan kan aldırdım ama hiç böylee bişeyle karşılaşmadım dedim hem siz nerdesiniz bir buçuk saattir bu çocuk burda ilgilendiniz mi neyi savunuyosunuz dedim. ayyy tam rezaletti.

kesinlikle katılıyorum bizde çok kalktık gece ama gözleri kıpkırmızı oluyo kıyamıyorum yatırıyorum şimdide yarım saattir yatıyor.

ay çiçek kıyamam Can' a öyle hepsi paragöz olmuş paraları alıp işe yaramaz insanları çalıştırıyorlar hep diyorum özeller ssk dan beter olmuşlar acıma duyguları kalmamış ki insanların gaddar olmuşlar, üff çok söylendim ama Can' ı düşündüm o halde bi de kan şişesini düşürmüşler yuhhhh

bende bakmam valla hatta uzaklara taşınırm çokkkkkk uzaklara

sen annane olucan kızım,ben kaynanayım diye kızın beni evinde istemez :))) hem ananeler bakar torunlara heheheh :)) ben bir iki sever sonra kaçarım..uzaklara taşınsan nolucak uçakla her yer 5 dk kaydirigubbakcemile3

yaw benim oğluşda iştahsızdı dişini kaşımak istiyordu şimdilerde iştahı açıldı felaket yiyo acep dişlerimi gelecek li ??

olabilir, arada bak valla...ha dişi ilk gören hediye alırmış..bizim kociş gördü.

geçmiş olsun çiçekcim iki anlamda da can nasıl şimdi?
ama iyiki içinde kalmamış söylemişsin başkasında daha dikkatli olurlar umarım ders alırlarda
kıyamam cana da yaa yavrum

canım benim kıyamam yaa hasta hasta canını yakmışlar oğluşun bide aldığı kanı düşürdü he pes doğrusu ;(
diğer hastaneye gittiniz mi teşhis neymiş
şimdi nasıl cancan

kıyamam can cana yaaa! uff okudukça tüylerim diken diken oldu...akşam face de gördüm zaten..şimdi iyi mi peki...bide acıbadem çok ünlü bi hastane hale bak..para için öldürürler bile...insanlarda zerre kadar insaf ve dürüstlük kalmamış...kazandığı parayı helal kılmak için hakkını vermeye çalışmıyolar bile!!

geçmiş olsun çiçekcim iki anlamda da can nasıl şimdi?
ama iyiki içinde kalmamış söylemişsin başkasında daha dikkatli olurlar umarım ders alırlarda
kıyamam cana da yaa yavrum

canım benim kıyamam yaa hasta hasta canını yakmışlar oğluşun bide aldığı kanı düşürdü he pes doğrusu ;(
diğer hastaneye gittiniz mi teşhis neymiş
şimdi nasıl cancan

sağolun kızlar çok acıttılar canını acıma duygusu yok artık kimsede ağladım sinirimden geç olmuştu gidemedik başka hastaneye . öksürüyo ama daha azaldı bugün bakalım duruma göre öğleden sonra götürücem başka biryere

çiçekcim geçmiş olsun canım can nasıl şimdi valla ssk dakileer bu konuda daha hassas yahu bu ne gaddarlık

canım doktoru yokmuş dün o olsaydı belki bunlar olmazdı ama ne bilimm acili korkunçmuş bi daha asla gitmem aciline. kan alana diorum ki bu çocuk sadece grip neden bu kadar abartıyosunuz diyorum bilmşyorum prosedürü uyguluyoruz haklısınız diyo ey allahım

Çok geçmiş olsun Dilek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…