2009 Nisan Anneleri buraya

Çiçek çok geçmiş olsun,Can ın da daha iyi olmasına sevindim canım.Özel hastaneler de de bu durum var malesef,masraf çıkarmak için gerekli gereksiz tahlil vs çıkarabiliyorlar,ama bari ufacık bebeklere yapmayın ya!

ayy çiçek ya yine aynı işkenceleri yaparlarsa!! yazık kız çocuğa..özellikle özel hastaneler bebeklere çok acımasız davranıyolar, neymiş onlar acıyı çok hissetmiyolarmış..soğuk aldığını biliyosun, hatta ben grip oldum cana da bulaştı galiba diyodun..kendideki gribi geçirmek için neler yapıyosan cana yapılabilecek olanları yap..mesela kendin terliyomuydun onuda terlet, ama arada su verki susuz kalmasın..ne bileyim böyle iyileştirmeyi dene, yada annen bilir o zamanında sen hasta olunca neler yapıyomuş!!

bızım burda çocuk hastanesi var gecende selenı acilden götrüdük kan ve idrar alıcaklar uyuyo diye önce uyandırdı hemşire bıraz oynadı uykusu yılsın dedi sonra şırıngayla alamam damarına zarar vermeyim iğneyi batırıp alcamdedi iğneyi batırdı elini sıktı bıraz 20 damla yeterli dedi sayarak adlı bı yandanda selene laf attı ağlmamsı için bunun yaptına bak acıbadem gıbı hastaneneı yaptına bak

ya valla çok üzüldüm can cana..ben sarılık oldu bi kere götürdüm tahlil için bi benzerini yaptılar bi daha da emiri hiç götürmedim hastaneye..bizim okulun çocuk dr. çok iyi yallnızca muayeneye götürüyorum..Allah kimseyi düşürmesin gerçekten..Ya en iyisi olsun çocuğum için diye özele götürüyoruz, olmadık işkenceyi yapıyolar...acayip sinir oldum o uyuz dr a da, kendisi ne halt etmeye gitmiş acaba..hastanın başında dursana! valla dilimin ucuna neler geliyo ama.... burda yazılmaz..!!!

valla bızım doktorumuz zırt pırt tahlıle karşı sdece gaz problemi olduğu zaman iki kez idrar tahlili istedi hani mikrop olmasın die

Biz de Miray kustuğu zaman götürdük,hastaneye Kırşehirdeydik o zaman,içim gitti bir kan falan alacaklar diye,insan güvenemiyor ki,gerçekten mi gerekli,yoksa masraf için mi yapıyorlar boşu boşuna mı!

bız çoçukhastanesi çekirgedekine gittik canım bıde aciline düşün yani gece3 tu bayan hemen ilgilendi doktor bzim 1 saat beklettı o bi saat içinde 4 kez kontrole geldi ben gemlikte götürüyorum burda hem hastanenın muduru hem çocuk doktoru neset bey soyadını unuttum ama çok ilgili her seferinde rutın kotrollunu yapar ölçüm cetvelinde karşılaştırır bilgisayarına işlerr bıkmadan sorularımı cevaplar selenın hareketlerini kontrol eder dönmesini ellerinden tutunca kaklmasını konuşmalara verdiği tepkiyi felan gece gunduz hiç farketmezder bişi olursa arayın normalde devlet hastanesinden emekli bi doktor ve astım dalındada uzanlaşmış bi isim burda götüren herkes çok memnun yanlız dört çelik yada çekirgede bilemiyorumda mithat bey var oda 1 numara doktor

İLK DİŞİniz hayırlı uğurlu olsun

çok üzüldüm kolay değilçok şükür büyük bir olaysız atlatmışsınız

kızlar hepiniz saolun oğluşum şimdi iyi kendim hekim olduğum için muayenesini yapıyorum insanın olabilecekleri bilmesi dahamı kötü ne?
çiçekçim çok geçmiş olsun aciller beter valla Allah kimseyi düşürmesin

geçmiş olsun para gelsinde karşıdakine ne olursa olsun mantığındalar

geçmiş olsun çiçek yaa çok üzüldüm gerçekten acıbadem maalesef böyle para kazanmak için ne geliyorsa yapıyorlar ufacık bir bebek olsa bile bu... ben hamileyken gitmiştim bir kere,olur olmaz herşeye tahlil istemişlerdi de bende sinirlenip çıkmıştım, şikayet etmeli bunları valla...

canım ya bizim kakamız da yeşildi demir ilacından sonra siyaha yakın vee kokulu oldu.günde zaten 1 kereye düştü kakamız.suluı ve siyah.ben kaka tahlili bile yaptırdım bu yüzden temiz çıktı.içiniz rahat olasun yani.multitabsı kızkardeşim kullanıyodu.ben de bu ayki kontrolümüzde doktora sormayı düşünüyordum zaten.

slm kızlar iyi bi tatilden sonra yine aranızdayım bebişin hiç problemi olmadı çok güzel geçti sizler nasılsınız geçmişi okumaya kalksam çok uzun bakıyım biraz ama...............................

hoşgeldin.ne güzel dinşenmişsindir sen şimdi.

geçmiş oslun.bize huzursuzluk yapmıştı hem de 3 gün.

korkma emelcim sadece iğne vurunurken hafif acıyo sonrasını hissetmiyosun zaten.geçmiş olsun.

oofff offff herkeslerde aynı sorunlar var canım bunu düşün rahatla biraz.

hadi hayırlı olsun.bizde iyce salya sümük olduk eller hep ağızda bakalım ne zaman çıkacaklar.

çok geçmiş olsun.

maşallah canım ya.daha önce konuşulmuştu 180 cc ye kadar alabiliyolarmış.ama biz 100 cc anca içiyoruz.belki daha da içer ama iki göğsümden o kadar çıkıyo malesef.

yaşasın ela 40 cc üzüm suyu içti biberonla alışsında kaşığa geçerim sonra artık :))

ben elma suyu veriyorum 2 gündür.sadece 2 çay kaşığı kadar.tataları tanısın diye başlattı doktorumuz.

bende bakmam valla hatta uzaklara taşınırm çokkkkkk uzaklara

büyük konuşma gülşencim.

ya kızlar slen gecen asıdan sonrada uyumuştu baya şimdide uyuyo 11 den beri sizdede öyle oluyomuydu

çok geçmiş olsun canım. halasının durumu nasıl? :) ben olsam paralamıstım valla, bu ne dikkatsizlik!

çok geçmiş olsun canım. kızlar siz siz olun geceleri normal acile cocuk götürmeyin. istanbul da olanlar memorial ın çocuk bölümü 24 saat açık. ortam ve bütün tıbbi aletler, malzemeler çocuklar için tasarlanmıs ve cocuk dr.ları, çocuk hemşireleri nöbette kalıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…