olsun canım her bünye aynı değilki benim ablamın kızıda azar azar büyüyyo doktor doktor gezdirdi gitmediği yer kalmadı ama allaha şükür bişey yok senin kuzununda bişeyi yok bak görüceksin .boyu kaç cm uzamışİİ?
sarı olunca mı yağlı demek,benim deilk anda bazen su gibi,amaemzirdkten sonra bakıyorum,o zaman sarı geliyor.Demek benim de yarım yağlı hehheheedelikafadulden
yok canım o doymadığından değil artık meme onlarda bi alışkanlık oluyo yavaş yavaş emmese rahat edemezler:)Ben de kaşık maması veriyorum 1 kere günde,ilginç ki onu yedikten yarım saat geçmeden yine emiyor,onun da hiç mi faydası olmuyor acaba?
geda hoşgeldin nasıl gitti tedavin
ipekCim sevindim testlerin iyi çıkmasına bence sen şu mama işini bi düşün azcık bi ver tabi gene sen bilirsin....canım teşekkür ediyorum ilgine.... morfin yapıldı bişiy olmadı, diş temizlenip dolgu yapıldı.... dolgunun şeklini düzelteceği an ben gittim:):) bayılmışım.... aslında karnım da toktu ama şekerim düştü herhal.. dr biras bekledi şeker falan verdiler kendime getirdiler. ben kendime gelene kadar dolgu sertleştiği için düzeltilemiyodu onu yeniden temizleyip bi daa dolgu yaptılar... çok şükür bitti birisi.... diğeri için haftaya inş...
hasılı acı yoktu zahmet vardı......
meraklı senin ek gıdan bizimki gibi.ama biz şu an sadece meyve suyu veriyoruz.3. gün bugün elma suyumuzun ilk verdiğimde çıkarmıştı şimdi cop cop içiyo.hatta doktor 1 çay kaşığı ver demişti gülfem içmek istediği için 3 kaşık verdim.bişey olmaz di mi arkadaşlar
meraklı senin ek gıdan bizimki gibi.ama biz şu an sadece meyve suyu veriyoruz.3. gün bugün elma suyumuzun ilk verdiğimde çıkarmıştı şimdi cop cop içiyo.hatta doktor 1 çay kaşığı ver demişti gülfem içmek istediği için 3 kaşık verdim.bişey olmaz di mi arkadaşlar
ipekCim sevindim testlerin iyi çıkmasına bence sen şu mama işini bi düşün azcık bi ver tabi gene sen bilirsin....
hiç üzülme cnm kuzun şimdi çok güzel kilo alacak, benimde bi göğsümü emmeyi reddetiyor sence neden olabilir diğerini emiyor baya uzun süredir hemde.canım zaten ögle ögününde verdi dr. tahıllı kasık maması elimiz mahkum verecegiz artık.
geçmiş olsun cnm ya böyle böyle büyüyecekler aslında alışmamız lazım erkek çocuğu bunlar, biraz daha sert anne olmalıyız sanırım nasıl olunur fikri olan var mı ??slm kızlar dün akşam anneme gittim
ben mutfakta yemek yerken keremin ağlama sesiyle fırladım
annem babam başındalardı seviyolardı ,ilk gördüğünde yabancılık yaptı onlara karşı
ağladı
yine ondan ağlıyor sandım feryat figan bağırdı
meğer annem yerde kucağına almış sallarken kafasını sehpaya çarpmış yaa:))
kuzumun canı çok acımış öle korktumki bişey olcak diye kızardı baya
annemede kızamadım off içim acıdı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?