canım teşekkür ediyorum ilgine.... morfin yapıldı bişiy olmadı, diş temizlenip dolgu yapıldı.... dolgunun şeklini düzelteceği an ben gittim:):) bayılmışım.... aslında karnım da toktu ama şekerim düştü herhal.. dr biras bekledi şeker falan verdiler kendime getirdiler. ben kendime gelene kadar dolgu sertleştiği için düzeltilemiyodu onu yeniden temizleyip bi daa dolgu yaptılar... çok şükür bitti birisi.... diğeri için haftaya inş...
hasılı acı yoktu zahmet vardı......
slm kızlar dün akşam anneme gittim
ben mutfakta yemek yerken keremin ağlama sesiyle fırladım
annem babam başındalardı seviyolardı ,ilk gördüğünde yabancılık yaptı onlara karşı
ağladı
yine ondan ağlıyor sandım feryat figan bağırdı
meğer annem yerde kucağına almış sallarken kafasını sehpaya çarpmış yaa:))
kuzumun canı çok acımış öle korktumki bişey olcak diye kızardı baya
annemede kızamadım off içim acıdı yaa
bilmiş afacan zaten o:))günaydın dostlar..
benim kızımm da lazca bir niniyle uyuyordu ama son günlerde çocuğa bi haller oldu BLACK EYED PEAS-BOOM BOOM POW şarkısını dinlemeden sakinleşmiyor.sanki eti kopmuş gibi ağlayan çocuk o şarkıyı açınca susuveriyor hiçbişey olmamış gibi :)
hayırlı olsun serappçımgünaydın kızlar..
eveeeet bizde de buz dağı göründü...emirin dişi erkenden çıktı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...daha cuma doldurduk 4. ayı yaw çok erken...aceleci oğlum benim..yok yok ben idili alayım oğluma..onunda dişi çıkmıştı di mi?? tencere kapak olurlar :))))
saol cnm güzelmişailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi
ben yazmıştım bu siteyi
geçmiş olsun cnm yaakıslar dün çok ağladık oğlumla
oğlum yatarken halası fotğrafını çekiyordu ve fotoğraf makinesi kafasına düştü kıyameti kopardı yavrum,kafası şişti, hemen hastaneye götürdük kırık çıkmadı çok şükür ,ama sonrasında bir kere kustu,,tabi sabaha kadar başında bekledim .valla ömrümden ömür gitti hala gözlerim doluyo ağlaması aklıma geldikçe inş bişey çıkmaz daha 24 saat dolmadı en az 48 saat gözlem altında olmalı
çocuğun canının yandığınamı yanarsınkızlar dün akşam can çok öksürdü bende annemi çağırdım hadi maslak acıbadem yakın acilden bi sokalım belki antibiyotik falan yazarlar dedim. gittik hastaneye nöbetçi dr geldi baktı inceledi dediki ciğerlerinde bişey yok solunum yollarında var bakteriyel mi viral mi anlamak için ufak bi kan testi yapıcaz dedi. nasıl dedim topuktan alıcaz azıcık çok ağlamaz 30 saniye bile sürmicek dedi. zaten bunun için özel elemanımız var sadece bu işi yapıo dedi okey dedik. demez olsaydık. bekledik 45 dakika ilgisizler zaten neyse 2 tane çömez geldi bende işinin ehli sandım oülanın ayağında bayaa bi damar aradılar en sonunda buldulr kocaman bişeyle deldiler can nasıl ağlıo anlatamam. iş orda bitmedi kanatmak için çocuğun ayağını bi sıkıolarki görmeyin 5 dakika deliler gibi ağlattılar bende yeter çok ağladı dedim. tamam dedi ama öküz elindeki kan dolu tüpü yere düşürdü yerler kan. 20 dakika sonra biri daha geldi koldan kan alıcaz diye işte o an bende bişeyler koptu siz benim çocuğumu deney hayvanımı sandınız dedim çıkıyorum burdan amerikana gidicem orda insanlar çalışıo dedim 5 aylık bebek öksürüyo diye getirdim bağırta bağırta beter ettiniz yetmedi hala delmeye çalışıyosunuz dedim. dr geldi o arada bi dakika dinleyin dedi başka hastaneye gitsenizde aynı şeyleri yapacaklar dedi. bnde evet ama işinin gerçekten ehli olanlar yapacak ben topuktan kan aldırdım ama hiç böylee bişeyle karşılaşmadım dedim hem siz nerdesiniz bir buçuk saattir bu çocuk burda ilgilendiniz mi neyi savunuyosunuz dedim. ayyy tam rezaletti.
oh ii enfeksiyon çıkmamasına sevindim annesikızlar geldi sonuclarımız. çok şükür bir idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı. kan sonucları da gayet güzel, kansızlıgı yok. dr. demir ilacına tedavi dozunda değil de saglık bakanlıgının önerdiği koruyucu dozda 5-6 damla baslayalım dedi. peki dedim nedir durum? neden böyle? süt var, enfeksiyon yok, kansızlık yok?...
dr. a da ilginç geldi durum, cok hareketli bir bebek ondan olabilir mi dedim, olabilir dedi, az emip çabuk doyuyor olabilir dedi. yani hastalık kaynaklı olmamakla birlikte nedeni de tam belli değil ama yine de ek gıdalarla desteklememiz gerekecek.. yeni bir maraton baslıyor bizim için... inşallah ek gıdalar konusunda iştahlı olur da fazla sorun yasamayız. yasemin e bugüne kadar anne sütü dısında hiç bir şeyin tadına bile baktırmadım. 6 aya kadar da böyle devam etsin diyordum ama olmadı. en üzüldügüm nokta da sütüm varken böyle bir duruma düşmemiz. neyse en azından anne sütü almaya devam edecek, tabi ek gıdaları daha çok begenip emmeyi reddetmezse...
bu arada ek gıda için sabah anne sütü, 11 gibi cam rendeden seftali, elma, armut püresi, sırayla deneyecegiz her gün bir iki kasıktan baslayarak, öğle ögününde tahıllı kasık maması sütlü pirinçli, irmikli meyveli gibi, aksam üstü pastorize inek sütünden mayalanmıs yogurt,aksam ve gece anne sütü. bu arada ögünleri de gün gün deneyecegiz yani bugün sadece 11 ögünü, yarın sadece öglen öğünü, öbür gün sadece aksam üstü ögünü olarak ki alerji durumumuz olup olmadıgını kontrol etmek için. bakalım durumumuz ne olacak...
hiç üzülme cnm kuzun şimdi çok güzel kilo alacak, benimde bi göğsümü emmeyi reddetiyor sence neden olabilir diğerini emiyor baya uzun süredir hemde.
sağol cnm yaa valla hiçbir fikrim yok hepsi yavru sonuçta erkek kız ne farkedergeçmiş olsun cnm ya böyle böyle büyüyecekler aslında alışmamız lazım erkek çocuğu bunlar, biraz daha sert anne olmalıyız sanırım nasıl olunur fikri olan var mı ??
sağol cnmcım yaahadi geçmiş olsun.
oy kıyamam kereme.geçmiş olsun.
oy sultan geçmiş olsun yazık yavruya yaa
dün akşam oldu bu olay hafif derisi sıyrılmış çok büyük bişey yokkızlar merhaba hızlı hızlı okudum alıntı yapamadım
hasta olan bebişlere geçmiş olsun annelerinede tabi çünkü bebişler hastayken anneler daha çok acı çekiyo(
sultancım benim eşimde bilgisayar masasına çarpmıştı 1 - 1buçuk saat kadar ağladı sonra unuttu
otelin dr una gösterdim kusmazsa ateşi felan çıkmazsa sorun yoktur dedi.
bikaç saat uyutma hemen üzülme bende ağlamıştım çarptığında ama ağlamalarına alışsak iyi olacak emeklemeye başladıklarında hazırlıklı omalıyız..
annem babam başındalardı seviyolardı ,ilk gördüğünde yabancılık yaptı onlara karşı
ağladı
sağolun kızlar bundan 1 ay önce kadarda babam göleğinin cebindeki anahtarları düşürdü yine kafasına biri annem biri babam kızdım ama yinede kendimi zor tuttum valla
(((((((
saol cnm benimki emiyordu şimdi yapıyorum gene elle kontrol ama benden sebep hep onda az var diye öbür göğsümü çok verdim onda fazla uç oluşmadı acaba ondan da olabilir mi ? dediğim gibi başlarda emiyordu sonra bir ara ben vermemiştim inş.ondandır bende aslında korkuyorum dediğin sebep olabilirmi diye.canım bebekler bazen sebepsiz yere meme secebiliyorlarmıs yalnız allah korusun da bundan bir yıl kadar önce söyle bir haber okumustum milliyet te,
kadının bebegi bir memesini emmeyi reddediyormus. dr. u olabiliyor bazen böyle demiş. neyse, kadın ikinciye hamile kalmıs hemen kazara. ikinciyi de dogurmus. ikinci de aynı memeyi reddetmeye baslamıs. öyle olunca meme ultrasonu falan cekmişler bakmıslar ki kadın meme kanseri! bebekler hissetmiş o memenin kanserli oldugunu. erken teshis edildigi için de kadın kurtulmuş.
allah korusun tabi, böyle bir şey olacagına ihtimal vermiyorum sende de, senin yine de aklında bulunsun, elle meme muayeneni yapmayı ihmal etme canım.
ağladı
kızlar şimdi geldim yazdıklarınızın çoğunu yeni okudum alıntı yaptım ama gitmiş hepsi neyse can ı amerikan hastanesine götürdüm 10 dakika ilgilendi bi doktor önemli bişeyi yok dedi peditus şurup verdi güle oynaya seve okşaya gönderdi. kan falan almicak mısınız dedim gerek yok hafif bişey çünkü dedi oha falan oldum. olaya bakar mısınız? dünkü muamele ve bugünkü muamele tamamen apayrı.
sözde türkiyenin sayılı hastanelerinden acıbadem
gözlerini para bürümüş anacım başka açıklaması yok
sebepsiz canlarını yaktıkları da bir bebek üstelik hemdee bizim cancanımız yakarız o hastaneyi yakarııızklava:
ağladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?