2009 Nisan Anneleri buraya

hadi geçmiş olsun.

oy kıyamam kereme.geçmiş olsun.

kızlar merhaba hızlı hızlı okudum alıntı yapamadım
hasta olan bebişlere geçmiş olsun annelerinede tabi çünkü bebişler hastayken anneler daha çok acı çekiyo (
sultancım benim eşimde bilgisayar masasına çarpmıştı 1 - 1buçuk saat kadar ağladı sonra unuttu
otelin dr una gösterdim kusmazsa ateşi felan çıkmazsa sorun yoktur dedi.
bikaç saat uyutma hemen üzülme bende ağlamıştım çarptığında ama ağlamalarına alışsak iyi olacak emeklemeye başladıklarında hazırlıklı omalıyız..

kızlar iftar menüleriniz nedir alalım.bizde bamya var yanına ne yapsak diye düşünüyoruz.
bu arada annemle babam burdalar gülfemi hiç kucaktan indirmiyolar.iyce alıştı canımcım da.gittiklerinde naparım artık bilmiyorum.

bilmiş afacan zaten o:))

hayırlı olsun serappçım

saol cnm güzelmiş

geçmiş olsun cnm yaa
eminim halasıda öle bişey olsun istemezdi kaza işte (inş.birşeyi yoktur
çocuğun canının yandığınamı yanarsın
bide o kanı düşüdüklerinemi yanarsın
çok üzüldüm geçmşi olsun çiçekçim

oh ii enfeksiyon çıkmamasına sevindim annesi

sağolun kızlar bundan 1 ay önce kadarda babam göleğinin cebindeki anahtarları düşürdü yine kafasına biri annem biri babam kızdım ama yinede kendimi zor tuttum valla
(((((((

hiç üzülme cnm kuzun şimdi çok güzel kilo alacak, benimde bi göğsümü emmeyi reddetiyor sence neden olabilir diğerini emiyor baya uzun süredir hemde.

canım bebekler bazen sebepsiz yere meme secebiliyorlarmıs yalnız allah korusun da bundan bir yıl kadar önce söyle bir haber okumustum milliyet te,

kadının bebegi bir memesini emmeyi reddediyormus. dr. u olabiliyor bazen böyle demiş. neyse, kadın ikinciye hamile kalmıs hemen kazara. ikinciyi de dogurmus. ikinci de aynı memeyi reddetmeye baslamıs. öyle olunca meme ultrasonu falan cekmişler bakmıslar ki kadın meme kanseri! bebekler hissetmiş o memenin kanserli oldugunu. erken teshis edildigi için de kadın kurtulmuş.

allah korusun tabi, böyle bir şey olacagına ihtimal vermiyorum sende de, senin yine de aklında bulunsun, elle meme muayeneni yapmayı ihmal etme canım.

geçmiş olsun cnm ya böyle böyle büyüyecekler aslında alışmamız lazım erkek çocuğu bunlar, biraz daha sert anne olmalıyız sanırım nasıl olunur fikri olan var mı ??
sağol cnm yaa valla hiçbir fikrim yok hepsi yavru sonuçta erkek kız ne farkeder

hadi geçmiş olsun.

oy kıyamam kereme.geçmiş olsun.
sağol cnmcım yaa

oy sultan geçmiş olsun yazık yavruya yaa
sağol ayşecim

dün akşam oldu bu olay hafif derisi sıyrılmış çok büyük bişey yok
babasınada sölemedim

melis naz nasıl

sağolun kızlar bundan 1 ay önce kadarda babam göleğinin cebindeki anahtarları düşürdü yine kafasına biri annem biri babam kızdım ama yinede kendimi zor tuttum valla
(((((((

sakınan göze çöp batarmış derler ya, işte o hesap..

saol cnm benimki emiyordu şimdi yapıyorum gene elle kontrol ama benden sebep hep onda az var diye öbür göğsümü çok verdim onda fazla uç oluşmadı acaba ondan da olabilir mi ? dediğim gibi başlarda emiyordu sonra bir ara ben vermemiştim inş.ondandır bende aslında korkuyorum dediğin sebep olabilirmi diye.

benim yasemin de pek kilo almıyor artık. yaseminler böyle nazlı büyüyecek herhalde. ben de 5. ayda başlayacağım herhalde artık ek gıdalara
bu arada ben kızımın saçlarını kestim bugün. ensesinden uzayanları. tuttum elimle kestim gitti. çok terletiyordu kaşımaya çalışıyordu dayanamadım. ama saklayacağım saçlarını

kızlar şimdi geldim yazdıklarınızın çoğunu yeni okudum alıntı yaptım ama gitmiş hepsi neyse can ı amerikan hastanesine götürdüm 10 dakika ilgilendi bi doktor önemli bişeyi yok dedi peditus şurup verdi güle oynaya seve okşaya gönderdi. kan falan almicak mısınız dedim gerek yok hafif bişey çünkü dedi oha falan oldum. olaya bakar mısınız? dünkü muamele ve bugünkü muamele tamamen apayrı.

Son düzenleme:

yaaa sabah cana üzüldüm şimdi bide güzel gözlü keremimin canı yanmış ne oluyo bu kuzulara bol bol okuyun nazar mı oluyorlar hiç kıyamıyorum içim cız ediyo okuyunca

sultan geçmiş olsun kerem e de hakikaten bebkleri nasıl koriicaz biz bu arada insanın hakikaten yavrusunun canı yanınca aslan kesiliyo dün ortalığı yıktım benim çocuğum sizin deney hayvanınız mı diye

sözde türkiyenin sayılı hastanelerinden acıbadem
gözlerini para bürümüş anacım başka açıklaması yok
sebepsiz canlarını yaktıkları da bir bebek üstelik hemdee bizim cancanımız yakarız o hastaneyi yakarııız klava:

off çok geçmiş olsun,tamam anladık,bunlart çocuk,düşe kalka büyüyecekler de şimdiye kadarki kazalar da hep büyükler yüzünden geldi be anacım))
Sultan düşün kendi annen baban yaptı,bir de kaynanan yapsaydı nolurdu dimi,ah bizzz!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…