2009 Nisan Anneleri buraya

ah ya keremciğin de kafa acımış, çok geçmiş olsun sultan ya! sivri tarafına gelmemiştir inşallah. insanın içi yanıyo onlara bişey olunca..

çiçek sevindim valla canın iyi olmasına..zavallım 3 kuruş uğruna ne acı çekti dün gece..o dr la yanındaki mıymıntıları yatırıcan alıcan eline de bi yorgan iğnesi bak bakalım topuktan nasıl kan alınıyomuş!!

m. misafir kuzucun sağlıklıymış hiç bi hastalığı yokmuşya gerisi önemli değil..çok hareketliyse vede gündüz fazla uyumuyorsa ondanda kilo almıyodur..kimisinin bünyeside çok yakar..bi defaya mahsus sağıp bibebronla ver bakalım bir defada ne kadar süt içiyor, bazen emiyo gibi yapıp emmiyolar..emir saati gelmeden verirsem asla içmiyor yarım saat bile erken olsa,oynuyor.ama saati dolar dolmaz başlıyo ağlamaya..yasemininde böyle bir rutini varmı bilmiyorum ama böyle bişeyde olabilir.

emel kız amma diş macerası yaşamışsın ilahi :)) bu arada morfin varken en az 6 saat süt veremiyorsun sağıp döküyosun haberin var di mi? amaan ben çok diş tedavisi oldum o yüzden korkma morfini yiyince çeneni kırsalar anlamıyosun, yani ben anlamadım..heralde ondan çenem çok düşük :)))))))

kayınvalidemde yapsaydı kızardım tabi ama anneme ne yaptıysam onu yapardım
içimden de olsa sadece biraz daha fazla kızardım o kadar ihihi

siz siz olun acıbademin kapısından girmeyin derim ben. neyse dünkü raporlar elimde amerikandanda aldım çocuğun nesi olduğuna ve nasıl tedavi edileceini gösteren kısa bi yazı yazdırdım doktora. uğraşıcam o acıbademdeki doktorla. dava açmayı bile düşünüyorum

aç çiçekçim yaa
çocuğun canı yandı üstelik o kadar şeye karşın bide kanı düşürmüşler kırmışlar ya o kan o bebek için ne kadar önemli yaa çok sinir oldum
hee valla keremide annemle babam gazi etti:))
çok ağladı
zaten annemde çekindi sölemedi ilkin sonra kerem biraz sakinleşince söledi

senin anane benim anne:))

kızlar çok çok geçmiş olsun hepinize nooldu böyle nisan kuzularına.
topuklar delinmiş, kafalar sehpalara çarpılmış, foto makinaları,ananeler derken hırpalanmış yavrucaklar.
aman ya biz gözümüzden de sakınsak oluyo böyle şeyler ne yazıkki.
bıcırıklar başlarına bişey gelmeden dertlerini anlatır hale gelseler.şöyle tıpış tıpış yürseler ah ah daha baya var.
bu arada yürüteç alanlar marka mı aldınız nasıl bişey aldınız?

hoşgeldin dilekçim
evet ya yürüteç aldınız nelere dikkat etmek lazım hangi marka aldınız bilgilendirin bizi kızlar

uğraş bencede!! hakediyo valla, azıcık sürünsün..küçücük bi yavruya acımadan muamele etmenin sonucu ne oluyomuş görsün..normalde insanların işlerinden edilmesine karşıyım ama tek bi meslek hariç: bu da doktorluk..çünkü insan hayatı söz konusu..doktor olan arkadaşlarda var burada ama ben işini hakkıyla yapmayan herkese bi şekilde haddinin bildirilmesinden yanayım..

hep bebeklere böyle muamele ediyorlar ya, sesleri çıkmıyo kendilerini savunamıyorlar diye..sen hemen müdahale etmişsin yine, bide sağlığı için napalım deyip sesini çıkarmayan anne babalarda oluyo!

hoşgeldin dilekçim
evet ya yürüteç aldınız nelere dikkat etmek lazım hangi marka aldınız bilgilendirin bizi kızlar

hoşbulduk canım.(geçmişe bakıyodum biraz geç oldu pardon ya)
yürüteç meselesiyle ilgili biraz daha olumlu düşünmeye başladım
diyorumki şöyle kademe ayarlı bi tane alayım en alt konumda koyarım oturur gibi dursun içinde. yat yat nereye kadar yahu. öyle mamasandalyesinde şunda bunda otururkende terliyo. en iyisi sırt dertegi yüksek bir yürüteç alayım artık gelecek ay diyorum.siz ne düşünüyosunuz?

ben de alacağım yürüteç ama alırken nelere dikkat etmek gerek bir fikrim yok. benim görümcem doktor o alın dedi ama her doktor tavsiye etmiyor galiba. bir de cinsiyet farkı da oluyor kız olduğu için benim kuzum sorun yok sanırım. :1rolleyes:

canım bende aldım dedigin gibi en alt seviyeye getryorum ayakalrı yettgi kadar bi 10 dk falan oturuyo valla çok eglenceli geliyo sanırım öle gülücükler sacıyoo ve çok seviyoo
ama zaten belli bi süreden sonra sıkılıyoo al diye mızmızlanıyo

size acıbademle ilgili başka bişey söyliyeyim..benim hocalar en iyi hastane ya acıbadem çocuklarını hep oraya götürüyorlar ve acıbademin kendi sigortası mı ne var ondan yaptırmışlar çocuklara..bu durumda tahlillere falan hiç birşey ödemeleri gerekmiyor. işte bu nedenle tahlil test falan gerçekten gerekse bile acıbadem yaptırmıyomuş..bizim hocalardan birinin küçük çocuğu rahatsızlanıyo ve durumu epey ağırmış..neyse götürüyolar acıbademe tabi dr tahlil istemiyo bunlar sigortalı diye...öyle olunca hastalığın ne kadar ilerlediğini anlamıyoda..sonuçta , başka bi hastaneye gidince durum ortaya çıktı ve çocuk ölümden döndü resmen.

ne yürüteci yawhu..bizimkinin bol kademeli yürüteci var o da ben heheheeh:)) benimkinin erkenden dişi çıktı bide erkenden yürümezse ayıp eder di mi :))) valla kızlar sizin bebişler benimkinden büyük, siz bi alın memnun kalırsanız her türlü tavsiyeye açığız...

erkek bebeklere tavsiye edilmiyor mu?? duyduğum iyi oldu cidden, bizde önümüzdeki ay alsak mı diyoduk..doktorumza bi soralımda..

ya bu arada sormak istediğim bişey var; oğluşumun testislerinden biri şişip su topluyo gibi oluyo ve oradaki deri inceliyor.. daha sonra kendiliğinden geçiyor..sebebi hakkında bilgisi olan var mı? doktoruna soramadık izne çıkmış!

çiçek facebooktan can canın resimlerine bakıyodum dün akşam, eşim geldi o sırada bi an emir sandı ve bu fotoğrafı ne zaman çektin, üzerindeki yeni mi ya ben niye görmedim dedi..bende evet hatta çocukta yeni kendim yaptım bak gözleride renkli dedim..bi kaç fotoda birbirlerine çok benziyo emirle can..hele canın şaşkın baktığı resimlerde acayip benziyolar..

pınarın ilk adım sütünü aldım ama üzerinde 6-12 ay yazıyor umarım bişey olmaz.

canımcım inek sütünü pek tavsiye etmiyolar ..bide çocuk sütlerinin içinde meyve falan oluyo galiba..ama yinede vereceksen burada daha önce vermişlerdi..100 cc süte 1-2 tatlı kaşığı yoğurdu sütle krema haline getirip karıştırıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…