off çok geçmiş olsun,tamam anladık,bunlart çocuk,düşe kalka büyüyecekler de şimdiye kadarki kazalar da hep büyükler yüzünden geldi be anacım))
Sultan düşün kendi annen baban yaptı,bir de kaynanan yapsaydı nolurdu dimi,ah bizzz!!!!!
ah ya keremciğin de kafa acımış, çok geçmiş olsun sultan ya! sivri tarafına gelmemiştir inşallah. insanın içi yanıyo onlara bişey olunca..
çiçek sevindim valla canın iyi olmasına..zavallım 3 kuruş uğruna ne acı çekti dün gece..o dr la yanındaki mıymıntıları yatırıcan alıcan eline de bi yorgan iğnesi bak bakalım topuktan nasıl kan alınıyomuş!!
m. misafir kuzucun sağlıklıymış hiç bi hastalığı yokmuşya gerisi önemli değil..çok hareketliyse vede gündüz fazla uyumuyorsa ondanda kilo almıyodur..kimisinin bünyeside çok yakar..bi defaya mahsus sağıp bibebronla ver bakalım bir defada ne kadar süt içiyor, bazen emiyo gibi yapıp emmiyolar..emir saati gelmeden verirsem asla içmiyor yarım saat bile erken olsa,oynuyor.ama saati dolar dolmaz başlıyo ağlamaya..yasemininde böyle bir rutini varmı bilmiyorum ama böyle bişeyde olabilir.
emel kız amma diş macerası yaşamışsın ilahi :)) bu arada morfin varken en az 6 saat süt veremiyorsun sağıp döküyosun haberin var di mi? amaan ben çok diş tedavisi oldum o yüzden korkma morfini yiyince çeneni kırsalar anlamıyosun, yani ben anlamadım..heralde ondan çenem çok düşük :)))))))
siz siz olun acıbademin kapısından girmeyin derim ben. neyse dünkü raporlar elimde amerikandanda aldım çocuğun nesi olduğuna ve nasıl tedavi edileceini gösteren kısa bi yazı yazdırdım doktora. uğraşıcam o acıbademdeki doktorla. dava açmayı bile düşünüyorum
hoşgeldin dilekçim
evet ya yürüteç aldınız nelere dikkat etmek lazım hangi marka aldınız bilgilendirin bizi kızlar
hoşbulduk canım.(geçmişe bakıyodum biraz geç oldu pardon ya)
yürüteç meselesiyle ilgili biraz daha olumlu düşünmeye başladım
diyorumki şöyle kademe ayarlı bi tane alayım en alt konumda koyarım oturur gibi dursun içinde. yat yat nereye kadar yahu. öyle mamasandalyesinde şunda bunda otururkende terliyo. en iyisi sırt dertegi yüksek bir yürüteç alayım artık gelecek ay diyorum.siz ne düşünüyosunuz?
hoşbulduk canım.(geçmişe bakıyodum biraz geç oldu pardon ya)
yürüteç meselesiyle ilgili biraz daha olumlu düşünmeye başladım
diyorumki şöyle kademe ayarlı bi tane alayım en alt konumda koyarım oturur gibi dursun içinde. yat yat nereye kadar yahu. öyle mamasandalyesinde şunda bunda otururkende terliyo. en iyisi sırt dertegi yüksek bir yürüteç alayım artık gelecek ay diyorum.siz ne düşünüyosunuz?
ben de alacağım yürüteç ama alırken nelere dikkat etmek gerek bir fikrim yok. benim görümcem doktor o alın dedi ama her doktor tavsiye etmiyor galiba. bir de cinsiyet farkı da oluyor kız olduğu için benim kuzum sorun yok sanırım. :1rolleyes:
pınarın ilk adım sütünü aldım ama üzerinde 6-12 ay yazıyor umarım bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?