2009 Nisan Anneleri buraya

eşim iriiii 110kilo,1.75 boy
ben 1.72 boy 61 kilo
uzunuz ama ege 61 di en son acaba uzadı mı?
maşallah sizlere eminim egede uzar dert etme ben dr.sordum kısa doğduk biz filan diye o doğum boyları önemli değil zaman içinde normal olur merak etmeyin dedi normal gelişimi oldukça, senin boyun uzun ege' de uzar,bende okula başlayınca baskete vericem diyorum bizde kısa değiliz ama erkek çocuğu boylu poslu olsun dimi ama

eşim iriiii 110kilo,1.75 boy
ben 1.72 boy 61 kilo
uzunuz ama ege 61 di en son acaba uzadı mı?

uzamıştır tabiikide toparlar zamanla canım kışın daha oburlaşacaklar e çorbalara et falan giricek 6 aydan sonra kahvaltılara ceviz falan katarsın o zaman benim arkadaşım öyle kilo aldırdı kalorileri artacak yani sabrdelim zaten geçiş dönemindeler şuan

iyi geceler kızlar...
sanada şekercim

ipekçim bişey çıkmamasına sevindim,ek gıdalar hoşgeldiiiicokacimcoook inşallah hepsini iştahla yer
sultancım çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum dün de ben kahroldum ama adı üstünde kaza.. bu arada halaya hiç kızmadım isteyerek yapmadı ki .o da bizimle beraber ağladı,,şimdi iyi mi kuzun benimki uyuyor bugün bütün gün mızmızlandı

ben de bugün denedim yoğurt yapmayı ama yoğurdu az geldi heralde olmadııı

en iisini yapmışsın dilek
o da isteyerek yapmamıştır yazık ya o da üzülmüş bak benimkide çok mızırdandı bugün yeni uyudu vallahi
nasıl yaptın yoğurdu neden tutmadıki

en iisini yapmışsın dilek
o da isteyerek yapmamıştır yazık ya o da üzülmüş bak benimkide çok mızırdandı bugün yeni uyudu vallahi
nasıl yaptın yoğurdu neden tutmadıki

tekrar geçmiş olsun canım
aslında biz sadece anne sütü alıyoruz ama ben bi deniyim dedim evde light süt vardı (ondan da tutmamış olabilir) 100 cc süte 2 çay kaşığı yoğurt kattım ama süt ılıktı buzdolabına koydum belki sabaha katılaşır:kedi:

sağol cnm sizede

light sütten olmamış olabilir
100cc süt 1 su bardağımı yapıyorki ben bardakla yapıyorumda
ne kadar tuttun ben nasıl yaptığımı yazdım biraz önce

heee aklıma gelmişken anne sütünede yoğurt mayalanıyo mu?? bende iyice inek belledim kendimi :)))) abartıp anne sütünden peynir falanda yaparsam şaşırmayın...yaw ben inek sütü 1 yaşa kadar zararlı diye okudum internetten, anneme sordum sen verdin mi diye eee heralde 2 aylıkken memeyi bıraktın sen sonra hep inek sütünden muhallebi yapıp verdim diyo...amaaan annemde beni doğurduğunda 19 undaymış, mamayı yaparmış muhallebi tabi bunun içine yumurta falan kırıp karıştırırmış çiğ çiğ öğğğh :)) bide diyoki yaparken iğrenirdim ama çocuktun yerdin diyo...

valla sultan kendi kendine geçiyo dediğim gibi..akşam bakıyoruz aaa yine şişmiş yarın doktora götürelim diyoruz sabah bakıyorum geçmiş..bide iş olsun diye tahlil falan yapacaklar diyede eşime söylemiyorum çok fazla ama içim içimi yiyo valla...neyse doktorumuz izinden dönsün sorcam...

Merhaba
Ben ancak bu saatlerde girebilir oldum.Yani Doruk gece uykusundayken:))

Hayırlı olsun canım ilk dişiniz.

Of ya çok geçmiş olsun Rüzgar'a.

Bu ne böyle ya.Okuren ben bile çok sinirlendim.Verdiğin tepkide sonuna kadar haklısın canım.Geçmiş olsun.

Sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.

Oooo zorlu bir işlem olmuş senn için.İnşallah ikinciyi daha kolay atlatırsın.

Size de geçmiş olsun Sultancım.

Neyse ki Can bugün acı çekmemiş.

inek sütünden yapıp bebeğine veren var mı?

Ben inek sütünden yapıyorum. Bayıla bayıla yiyor Doruk.Bir olumsuzlk da yaşamadık.

çiçek can kaç kilo oldu? benim yarma 8 olmuş, ama boyu uzun 69 cm.canda uzun sanırım..bizim sırık aynı dayısı :))) kardeşim 18 yaşında ve 95 kilo, boyuda 2 ye yakın !! o kadar kardeşime benziyo ki kalıtsal izler bile aynı..süt hattı denen bi hat olurmuş insanlarda ve bu hat üzerinde farklı meme oluşumları olabiliyormuş..emirde de böyle bi durum var..normal memelerinin hemen 2 parmak kadar altında meme oluşumu başlamış ama oluşmadan iki derin çizgi gibi hatta biri çokta belirgin iki çukur var..doktor farkedip anlatmıştı :) aynından kardeşimde de varmış..biz emirinkileri gösterince farketti akıllım :))

emire de cana da maşallah nisan kuzularının en tontikleri onlar heraldee

ay bilemicem serap anne sütünde oluyomu ehehe:)

sesin güzelmi baari çiğ yumurta falan :))

4 saat falan tuttum
saol canımm :içelim:senin yaptığın gibi yapayım amaaaaaa normal süttenn
4 saat az zati hadi inşallah kolay gelsin

oy maşallah tosuncuk boyda almış başını gitmiş keremde 66 cm die bende yere göğe sığdıramıyodum hiiihhii

iyi akşamlar kıslar...
serap önce hayırlı olsun dağınız:) emire maşallah... tek süt mü mama veriyon mu... pınar 65.cm 6150gr ii geçen pzrts herkes kustuundan zayıf diyo moral gidiyo

kızlar bu arada bebeği 7 aylık olan bi arkadaşlar konuştum yürüteç almış ama bebiş aşağı eğilmiş düşmüş
ama tavsiye ederim dio çok rahat oluyo dior

ay bilemicem serap anne sütünde oluyomu ehehe:)

sesin güzelmi baari çiğ yumurta falan :))

çok güzeldir sesim accık kargadan hallice :))

4 saat az zati hadi inşallah kolay gelsin

oy maşallah tosuncuk boyda almış başını gitmiş keremde 66 cm die bende yere göğe sığdıramıyodum hiiihhii

sağlık ocağındaki hemşire olacak uyuz ölçtü boyunu ama olamaz ki 1 ayda 10 cm uzamış dedi inanamadı tekrar tekrar ölçtü..ama mama falan veriyosunuz kesinlikle bakın ne olmuş dedi..bende mamalar boy uzatsa memlekette kısa adam kalmaz dedim..uyuz ya, mamayla boy uzasa ben bile yerim be!! ana uzun baba uzun, dahası akrabaların hepsi sırık..

insanlık ölmüş hadi büyüklre yapıolar da minnacık bebkten ne istedler anlamadım
ah canım kıyamam tosunuma geçmiş olsun çiçekçim inşallah en kısa zamanda iyileşir can'cinommm özel hastanelerin nasıl rezil olduğunu bilmezmiyim eşimde karaciğer yağlanması vardı onun için özele gittik babası kalp krizinden öldüğünü söyleyince eşimi anjiyo yapmaya kalktılar hatta bizi bayaa inandırdılar kalp ile ilgili sorununuz var deyip hemen anjiyo yapmamamız gerek apar topar gün verdiler neyse bizde inandık eşim girdi koldan girmeye çalışmışlar yapamaışlar yarım yamalak eşim kalkmış masadan birde birsürü kan kaybetmiş ve üstelik bende hamileydim sinirlerim bozuldu avazım çıktığı kadar bağırmışım sonrasında ünv.hastanede bir doktora gittik hiç bişeyin olmadığını öğrendik karaciğerde yağlanma var dedi doktor sırf para için adamı delmeye kalktılar yaa gözü dönmüş bunların ...

ipekcim sevindim sonuçların temiz çıkmasına inşallah ek gıdalar işe yarar ....

kızlar resimleri ekleyemedim galiba tekrar bi deneyim dedim çiçekçim siz nasıl resim yüklüyosunuz buraya hızlıresim de yüklemek istemiyorum ben.

Kızlar yalnız maşşallah demeyi unutmayın
oğlumun ilk çorba deneyimi ... kravatı takınca birden ciddileşti yumuğum benim ...

Imageshack - dsc00415taw
Imageshack - dsc00424cyi
Imageshack - dsc00425jta
Imageshack - dsc00433dzv
oğlum ve nisan bebeklerinden arkadaşı demir yalnız demirin bakışlarına dikkat ....!!
Imageshack - dsc00408cmy[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…