iyi akşamlar kıslar...
serap önce hayırlı olsun dağınız:) emire maşallah... tek süt mü mama veriyon mu... pınar 65.cm 6150gr ii geçen pzrts herkes kustuundan zayıf diyo moral gidiyo
kızlar bu arada bebeği 7 aylık olan bi arkadaşlar konuştum yürüteç almış ama bebiş aşağı eğilmiş düşmüş
ama tavsiye ederim dio çok rahat oluyo dior
inek sütünden yapıp bebeğine veren var mı?
dilek sen neresinde oturuyosun bursanın
ramazandan sonra bursalı nisan anneleri buluşma yapabiliriz
dilek sen neresinde oturuyosun bursanın
ramazandan sonra bursalı nisan anneleri buluşma yapabiliriz
yok istanbul buluşması da olmadı malesef rüyamda oldu ceyo hihihi
tşkler cnmmaşallah ne tatlı Allah nazarlardan saklasın birden görünce oğluma bnzettim aynı benim oğluşum gibi bakmış yerim ne masumlar
bizimki tükürüklere boğuluyo ve çok seviyo sen karşısına geşip yapınca çok gülüyo hatta kahkaha atıyo babası öğretmiş adamakıllı bişey öğretsene dedim bebek bu müge top oynamasınımı öğretseydim dedi:roflol: bişeyde söylenmiyo lohusa kadınlaarı gibi bu aralarkaydirigubbakcemile3ay müge bu bizde de var ama sizinki kadar tükürük çıkaramıyor dahakaydirigubbakcemile3
tükürükler baloncuk oluyor.
sorma sorma hemde ne köpük eşşşşeeekkkkİngilizce canım.
Sabun köpüğü gibi olmuş bu ya,çok datluuu!
tşkler cnmgünaydıın kızlar mügecim oğlun nasıl da yakışıklı ööle maşallah
umarım hepiniz iyi bi uyku çekmişsinizdir güzel anneler biz biraz fazla kalktık ama erken yatmıştım allahtan buna da şükür
bende çok oruç tutmak istiyorum ama normalde bile çok başım dönüyo gün içinde aç kalmak koymaz bana ama kızıma nasıl bsakarım kucağıma alırım o zaman ondan korkuyorum halsiz düşünce.allah sizin oruçlarınıı kabul etsin..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3günaydın dostlar..
benim kızımm da lazca bir niniyle uyuyordu ama son günlerde çocuğa bi haller oldu BLACK EYED PEAS-BOOM BOOM POW şarkısını dinlemeden sakinleşmiyor.sanki eti kopmuş gibi ağlayan çocuk o şarkıyı açınca susuveriyor hiçbişey olmamış gibi :)
neden oturtmuyorsun ki canım oturt bence kafasını tutuyorsa......
bak burdada bi oturma vakası....şimdiden oturtmazsanız 6.ayda nasıl desteksiz oturcak bunlar....
6. aya gelince oturucak işteeeeeeeeeeeeeee şimdi bence erken zaten kendiside istemiyo canı acıyoki fazla kalınca yüzünü düşürüyo istemiyo
canım benim ya....hiç kıyamam yaşlılara.....annemi kaybettikten sonra 6 yıl babaannemle oturdum bende ikimiz yaşadık zor ama çok zevkliydi....ve çocuk gibi oluyorlar hakikaten....bizimde başımıza şöyle birşey gelmişti ninemle(ninemle dicem çünkü biz öle derdik)...aynı apartmanda amcamın oğlu ile karşılıklı oturuyorduk onunda oğlu oldu ve oyuncaklarla oynama çağı geldi Berkay'ın.....biz kuzenimin eşiyle mutfaktayız Berkay ninemle salonda....bir ara sesi çıkmayan çocuk başladı ağlamaya.....içeri gittik ne oldu diyoruz nineme ses yok Berkay zaten konuşamıyor ama sürekli ninemi gösterip ıhh ıhh diyor.....sonunda ninem arkasından Berkayın oyuncağını çıkardı bunun için ağlıyor dedi versene nine dedim niye ağlattın....vermem canım dedi benim torunum bunu almak için sabah 7 de işe gidiyor buda bozuyor onları dedi....güler misin ağlar mısın? çok seviyorum onları...Allah senin meleğinide sağlık,sıhhat versin inşallah....
günaydınlar olsun herkese ancak okudum geçmişi çok yoğundum dün ama bugün daha rahat olurum inşallah....
aaaaaaaaaaaaaa nasıl olmaz biz oradan aldııkkk ama little colours un kendi mağazasından değil kanz çilek ve bi mağaza daha vardı onların 3 ü bir arada çalışıyo onlara sorsaydınız bi tüh yazık olmuş oraya kdrda gitmişsinizmüge bu arada oasis te little colours yok cnm yaa sırf onun için gidip baktım ama yok dediler
hyrlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuungünaydın kızlar..
eveeeet bizde de buz dağı göründü...emirin dişi erkenden çıktı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim...daha cuma doldurduk 4. ayı yaw çok erken...aceleci oğlum benim..yok yok ben idili alayım oğluma..onunda dişi çıkmıştı di mi?? tencere kapak olurlar :))))
bizim yaptırdığımız banyoyu beğenmiyo sanırımkaydirigubbakcemile3allah bağışlasın oğlun çok güzel yalnız kendi tükürüğüyle resmen banyo yapmış
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaamııııı keşke bizimkide ööle iştahlı olsa ya resmen emerken savaşıyoruz şekilden şekile girmekten bütün sırtım ağrıyoyaw benim oğluşda iştahsızdı dişini kaşımak istiyordu şimdilerde iştahı açıldı felaket yiyo acep dişlerimi gelecek li ??
geçmiş olsun cnm acıbademe gitmekle en büyük hatayı yapmışsınnnnkızlar dün akşam can çok öksürdü bende annemi çağırdım hadi maslak acıbadem yakın acilden bi sokalım belki antibiyotik falan yazarlar dedim. gittik hastaneye nöbetçi dr geldi baktı inceledi dediki ciğerlerinde bişey yok solunum yollarında var bakteriyel mi viral mi anlamak için ufak bi kan testi yapıcaz dedi. nasıl dedim topuktan alıcaz azıcık çok ağlamaz 30 saniye bile sürmicek dedi. zaten bunun için özel elemanımız var sadece bu işi yapıo dedi okey dedik. demez olsaydık. bekledik 45 dakika ilgisizler zaten neyse 2 tane çömez geldi bende işinin ehli sandım oülanın ayağında bayaa bi damar aradılar en sonunda buldulr kocaman bişeyle deldiler can nasıl ağlıo anlatamam. iş orda bitmedi kanatmak için çocuğun ayağını bi sıkıolarki görmeyin 5 dakika deliler gibi ağlattılar bende yeter çok ağladı dedim. tamam dedi ama öküz elindeki kan dolu tüpü yere düşürdü yerler kan. 20 dakika sonra biri daha geldi koldan kan alıcaz diye işte o an bende bişeyler koptu siz benim çocuğumu deney hayvanımı sandınız dedim çıkıyorum burdan amerikana gidicem orda insanlar çalışıo dedim 5 aylık bebek öksürüyo diye getirdim bağırta bağırta beter ettiniz yetmedi hala delmeye çalışıyosunuz dedim. dr geldi o arada bi dakika dinleyin dedi başka hastaneye gitsenizde aynı şeyleri yapacaklar dedi. bnde evet ama işinin gerçekten ehli olanlar yapacak ben topuktan kan aldırdım ama hiç böylee bişeyle karşılaşmadım dedim hem siz nerdesiniz bir buçuk saattir bu çocuk burda ilgilendiniz mi neyi savunuyosunuz dedim. ayyy tam rezaletti.
geçmiş olsun cnm bende geçen gün demir kucağımdayken kalkıyosum ve dannn demirin kafasını masaya çarptım gerçi çok acıdığını sanmıorm çünkü şiddetli değildi zzaten bişyde olmadı ama kalkarken demir bey sinirli olduğu ve üstünede kafasını çarptığı için çok ağladıslm kızlar dün akşam anneme gittim
ben mutfakta yemek yerken keremin ağlama sesiyle fırladım
annem babam başındalardı seviyolardı ,ilk gördüğünde yabancılık yaptı onlara karşı
ağladı
yine ondan ağlıyor sandım feryat figan bağırdı
meğer annem yerde kucağına almış sallarken kafasını sehpaya çarpmış yaa:))
kuzumun canı çok acımış öle korktumki bişey olcak diye kızardı baya
annemede kızamadım off içim acıdı yaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay çok güldümçiçek facebooktan can canın resimlerine bakıyodum dün akşam, eşim geldi o sırada bi an emir sandı ve bu fotoğrafı ne zaman çektin, üzerindeki yeni mi ya ben niye görmedim dedi..bende evet hatta çocukta yeni kendim yaptım bak gözleride renkli dedim..bi kaç fotoda birbirlerine çok benziyo emirle can..hele canın şaşkın baktığı resimlerde acayip benziyolar..
biz hala keltoş sayılırız 3 parmak saçı ya var ya yok onlarda sapsarı zaten zor belli oluyor,benim yasemin de pek kilo almıyor artık. yaseminler böyle nazlı büyüyecek herhalde. ben de 5. ayda başlayacağım herhalde artık ek gıdalara
bu arada ben kızımın saçlarını kestim bugün. ensesinden uzayanları. tuttum elimle kestim gitti. çok terletiyordu kaşımaya çalışıyordu dayanamadım. ama saklayacağım saçlarını
para işte...acıbadem çok paragöz..kızlar şimdi geldim yazdıklarınızın çoğunu yeni okudum alıntı yaptım ama gitmiş hepsi neyse can ı amerikan hastanesine götürdüm 10 dakika ilgilendi bi doktor önemli bişeyi yok dedi peditus şurup verdi güle oynaya seve okşaya gönderdi. kan falan almicak mısınız dedim gerek yok hafif bişey çünkü dedi oha falan oldum. olaya bakar mısınız? dünkü muamele ve bugünkü muamele tamamen apayrı.
ben de almayı düşünüyorum ama sadece oturtma amaçlı..zaten evde yürüteçlik alan çok yok...ama daha araştırmadım..hoşbulduk canım.(geçmişe bakıyodum biraz geç oldu pardon ya)
yürüteç meselesiyle ilgili biraz daha olumlu düşünmeye başladım
diyorumki şöyle kademe ayarlı bi tane alayım en alt konumda koyarım oturur gibi dursun içinde. yat yat nereye kadar yahu. öyle mamasandalyesinde şunda bunda otururkende terliyo. en iyisi sırt dertegi yüksek bir yürüteç alayım artık gelecek ay diyorum.siz ne düşünüyosunuz?
ayyy ne kötü bunlar yaaaa...insan tahlil filan yapmaz mı yaaa..size acıbademle ilgili başka bişey söyliyeyim..benim hocalar en iyi hastane ya acıbadem çocuklarını hep oraya götürüyorlar ve acıbademin kendi sigortası mı ne var ondan yaptırmışlar çocuklara..bu durumda tahlillere falan hiç birşey ödemeleri gerekmiyor. işte bu nedenle tahlil test falan gerçekten gerekse bile acıbadem yaptırmıyomuş..bizim hocalardan birinin küçük çocuğu rahatsızlanıyo ve durumu epey ağırmış..neyse götürüyolar acıbademe tabi dr tahlil istemiyo bunlar sigortalı diye...öyle olunca hastalığın ne kadar ilerlediğini anlamıyoda..sonuçta , başka bi hastaneye gidince durum ortaya çıktı ve çocuk ölümden döndü resmen.
ben denemedim hiç...pınarın ilk adım sütünü aldım ama üzerinde 6-12 ay yazıyor umarım bişey olmaz.
evet ben yapıyorum ve kuzum çok seviyor...inek sütünden yapıp bebeğine veren var mı?
bu gece bizimkide ağladı durdu uykusunda kaç kere kalktım unuttum valla...çok uykum var benimde...günaydınlarrrr.
erkenciyim bugün...
ege 05.30 da kalktı ve yeni uyutmaya çalışıyorum.
gece sürekli kalkıp ağlıyor kakadan yada açlıktan.
3 saat arayla kaldırıp mama veriyorum ağlıyor istemiyor.
çok uykum var.....
günaydınlarrrr.
erkenciyim bugün...
ege 05.30 da kalktı ve yeni uyutmaya çalışıyorum.
gece sürekli kalkıp ağlıyor kakadan yada açlıktan.
3 saat arayla kaldırıp mama veriyorum ağlıyor istemiyor.
çok uykum var.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?