2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar bu aralar pek giremiyorum taşınma işi bayaa yoruyor beni. Bu arada oruç tutan arkadaşlar allah kabul etsin.. benim ki uyandı kaçtım benn

iyi akşamlar kıslar...
serap önce hayırlı olsun dağınız:) emire maşallah... tek süt mü mama veriyon mu... pınar 65.cm 6150gr ii geçen pzrts herkes kustuundan zayıf diyo moral gidiyo

saol canımcım darısı pınarcığın başına..ya pınar normal..ona bakarsan biz ne zaman aşıya gitsek sağlık ocağındaki uyuntularda bize sarıyolar...çok kilolu ama falan diye..ya bu boya bu kilo napalım..zaten içmiyo mama falan..yoksa ben arada vermek istiyorum ama tükürüyo 10 dk sonrada açım diyo ağlıyo..işin sırrı benim sütte kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada bebeği 7 aylık olan bi arkadaşlar konuştum yürüteç almış ama bebiş aşağı eğilmiş düşmüş
ama tavsiye ederim dio çok rahat oluyo dior

yok ya benim aklıma yatmadı yürüteç işi..ben torun sevmek istiyom anacım..hatta idile göz koyduk, ananeyide ayarladık o bakıcak toruna ben sevip kaçacam..kaynana olmakda iyiymiş be :))))

kızlar resimleri ekleyemedim galiba tekrar bi deneyim dedim çiçekçim siz nasıl resim yüklüyosunuz buraya hızlıresim de yüklemek istemiyorum ben.

Kızlar yalnız maşşallah demeyi unutmayın
oğlumun ilk çorba deneyimi ... kravatı takınca birden ciddileşti yumuğum benim ...

Imageshack - dsc00415taw
Imageshack - dsc00424cyi
Imageshack - dsc00425jta
Imageshack - dsc00433dzv
oğlum ve nisan bebeklerinden arkadaşı demir yalnız demirin bakışlarına dikkat ....!!
Imageshack - dsc00408cmy[/QUOTE][/QUOTE]

mmaaşallah maaşallah kravatlı fotosu kartpostal gibi kaydirigubbakcemile3

maşallah ne tatlı Allah nazarlardan saklasın birden görünce oğluma bnzettim aynı benim oğluşum gibi bakmış yerim ne masumlar
tşkler cnm
ay müge bu bizde de var ama sizinki kadar tükürük çıkaramıyor dahakaydirigubbakcemile3
tükürükler baloncuk oluyor.
bizimki tükürüklere boğuluyo ve çok seviyo sen karşısına geşip yapınca çok gülüyo hatta kahkaha atıyo babası öğretmiş adamakıllı bişey öğretsene dedim bebek bu müge top oynamasınımı öğretseydim dedi:roflol: bişeyde söylenmiyo lohusa kadınlaarı gibi bu aralarkaydirigubbakcemile3
İngilizce canım.

Sabun köpüğü gibi olmuş bu ya,çok datluuu!
sorma sorma hemde ne köpük eşşşşeeekkkk
tşkler cnm
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

müge bu arada oasis te little colours yok cnm yaa sırf onun için gidip baktım ama yok dediler
aaaaaaaaaaaaaa nasıl olmaz biz oradan aldııkkk ama little colours un kendi mağazasından değil kanz çilek ve bi mağaza daha vardı onların 3 ü bir arada çalışıyo onlara sorsaydınız bi tüh yazık olmuş oraya kdrda gitmişsiniz
hyrlı olsuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun
allah bağışlasın oğlun çok güzel yalnız kendi tükürüğüyle resmen banyo yapmış
bizim yaptırdığımız banyoyu beğenmiyo sanırımkaydirigubbakcemile3
yaw benim oğluşda iştahsızdı dişini kaşımak istiyordu şimdilerde iştahı açıldı felaket yiyo acep dişlerimi gelecek li ??
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaamııııı keşke bizimkide ööle iştahlı olsa ya resmen emerken savaşıyoruz şekilden şekile girmekten bütün sırtım ağrıyo
geçmiş olsun cnm acıbademe gitmekle en büyük hatayı yapmışsınnnn
geçmiş olsun cnm bende geçen gün demir kucağımdayken kalkıyosum ve dannn demirin kafasını masaya çarptım gerçi çok acıdığını sanmıorm çünkü şiddetli değildi zzaten bişyde olmadı ama kalkarken demir bey sinirli olduğu ve üstünede kafasını çarptığı için çok ağladı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ay çok güldüm

bi daha ben yokken bu kdr konuşmayın yaw gecenin bu saatinde sütü sağmaya kalktım bnm işim bitti okuma işi bitmedi hadi öpüldünüz

günaydınlarrrr.
erkenciyim bugün...
ege 05.30 da kalktı ve yeni uyutmaya çalışıyorum.
gece sürekli kalkıp ağlıyor kakadan yada açlıktan.
3 saat arayla kaldırıp mama veriyorum ağlıyor istemiyor.
çok uykum var.....

biz hala keltoş sayılırız 3 parmak saçı ya var ya yok onlarda sapsarı zaten zor belli oluyor,

para işte...acıbadem çok paragöz..
ben de almayı düşünüyorum ama sadece oturtma amaçlı..zaten evde yürüteçlik alan çok yok...ama daha araştırmadım..

ayyy ne kötü bunlar yaaaa...insan tahlil filan yapmaz mı yaaa..

pınarın ilk adım sütünü aldım ama üzerinde 6-12 ay yazıyor umarım bişey olmaz.
ben denemedim hiç...

inek sütünden yapıp bebeğine veren var mı?
evet ben yapıyorum ve kuzum çok seviyor...

bu gece bizimkide ağladı durdu uykusunda kaç kere kalktım unuttum valla...çok uykum var benimde...

günaydın kızlar dün hiç yazamadım bebiş çok huysuzdu sanırım kalabalığa alıştı kalabalık istiyo kızlar buy gün yoğurt yaptım sütten çay bardağına hazır mamadanmı yapsam acaba.....................

günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.

aynen cnm ya bende 5 de ama üzerine 1 saat daha uyudum allahtan elanında gazı vardı bu sefer kesin gazdı yani 3 saatte bi kalktı mama yedi oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…