2009 Nisan Anneleri buraya

boynundaki sinirlerde kireçlenme varmış buda başdönmesi ve mide bulantısı yapıyo.
2 gündür yataktan çıkamadı.

ya çok gerildim artık..
herşey böle üstüste geliyo..
düğün-taşınma-hastalık-iş yoğunluğu
bütün yük omuzlarımda..
tatilede çıkamadım..çok bunaldımmmmmm

sanırım depresyona girmek üzereyim((

yani aylarca işe gitmeden anneme eve çocuğa baksam kimse hayır demicek.
herkes kendini düşünüyo...
hiç sende bunaldım diyen yokk...
bu gidişle bi bakıcı tutup annemi eve göndercem o olcak yani...

yani aylarca işe gitmeden anneme eve çocuğa baksam kimse hayır demicek.
herkes kendini düşünüyo...
hiç sende bunaldım diyen yokk...
bu gidişle bi bakıcı tutup annemi eve göndercem o olcak yani...
geçmiş olsun canım.bazen bunalıyo işte insan sorumluluktan kurtulmak istyo bide sen çalışıyosun iş stersi de var haliyle.sakın depresyona falan girme ya olur böle şeyler sakin ol biraz canım bebişini düşün güzel şeyler düşün

herkeslere gunaydın bebişler uyutmamaışsizi anacım çok kötü bı durum
denızcım üzülme canım bu kadar hiç yardım edicek bırı yokmu yanında başka tek sen misin
denız sizin gaz sorunu uğraştırıyomu hala elanın bu kadar çok benım sselen bitirdi gibi yada çok hareketlendine bizde oturuken bile pırtlatıo yapamassa ayaklarını kaldırıp döndürüyo kendini ama çıkarıyo genede

cnm çalışmıyo olsaydın zaten eve ve çocuğa bakacaktın ee annen de hasta olunca olnunlada ilgilenecektin tabi ama çalışıyorsun işlerde yoğun diyorsun doğru taşınma düğün tam yogun olduğun zamana geldi hepsi haklısın ama inşallah annen en kısa zamanda iyi olurda sen de 2 güncük bi tatile gidersin hiç bişeyin kalmaz geçecek şeyler bunlar takmamaya çalış bak işe gidiyorsun bi kaçışın var ordada bunları düşünüp canını sıkma eve gidince düşüneceksin zaten

sehercim bitti bizim gaz sorunumuzda ela biraz rüzgarda kaldı sanırım ondan gazlı 2 gündür çok şükür kendi çıkarıyoda mızıldanıyo çıkarırken uyanırsada tekrar uyutmam gerekiyo

geçmiş olsun denizcim kızlar bişe daha soracam

hazır mamayı gece kaç kere kaçcc veriyosunuz ................................................

bide yoğurdu hazır mamaylamı sütlemi yapacaksınız.............................

selinay benim kızım 2.5 saatte bi 120 lik içiyo gece 1 ya da 2 kere kalkıp 120 lik içiyo
drumuz yoğurdu pastorize sütten yap demişti

canım emiyor gibi yapıp emmese anlarım çünkü emerken sütü memeden çekiş sesini, lıkır lıkır yutkunma sesini duyuyorum, çok kuvvetli emen bir bebek.

kızlar az önce oğlum için süt aldım ama yoğurdu nasıl yapıcağımı bilemiyorum yardım lütfennnn

pınarın ilk adım sütünü aldım ama üzerinde 6-12 ay yazıyor umarım bişey olmaz.

inek sütünden yapıp bebeğine veren var mı?

ek gıda neler vermeli forumuna yazmışlardı sanırım en çok yoğurdu da idile vermişlerdi, oradan bir bak pastörize sütden yapmıştı ama inek mi keçi mi bilemedim.

bizim dr. pastörize inek sütünden yap yogurdu dedi. dedim keçi sütü de var, dedi ki, inek sütü ile keçi sütü arasında alerjik olmaları açısından pek bir fark yok. eger bebekte süt alerjisi varsa zaten inek sütü ya da keçi sütü fayda etmiyor, özel formül sütlerle beslemek zorunda kalıyoruz. sen inek sütünden yap, bir deneyelim alerjisi var mı yok mu görmüş oluruz dedi.

maşallah ya, inşallah bizimkide alır. benim kızım da 22 nisan dogumlu..

noluyor yahu bu 22 nisan dogumlulara.. kilo almama gününde mi dogurduk nedir? :)

canım hiç takma kafana, zaten onu diyenlerde halt etmiş yani. hiç benzer mi yenidogan bebege, hayret bir şey yani!

ipekçim bişey çıkmamasına sevindim,ek gıdalar hoşgeldiiiicokacimcoook inşallah hepsini iştahla yer

teşekkürler canım.

Sonuçlarınızın iyi çıkmasına sevindim.

teşekkürler..

benim de gögsümün altında var. ergenlige girmeden önce içe basık çizgi gibiydi, ergenliğe girip gögüsler büyüyünce o da meme ucu gibi dısarı çıktı. tıp dilinde aksesuar meme olarak adlandırılıyor.

ipekcim sevindim sonuçların temiz çıkmasına inşallah ek gıdalar işe yarar ....

sagol canım, yarayacak inşallah..

geçen sene bugün yani 26 ağustosta hamile olduğumu öğrenmiştim
1 sene geçti
zaman akıp gidiyor :a015:

ben de 25 agustos ta ögrenmiştim. 27 agustos evlilik yıldönümümüz, bekleyip o gün söylesem diye düşünmüştüm ama dayanamayıp söylemiştim...

günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.

çok geçmiş olsun canım. üzme kendini. allah baska dert vermesin..

GÜnaydınlar herkezlere ...........
BÜtÜn geÇmıŞı okuyamadım ama okuduĞum kadarıyla
denızcım annene geÇmıŞ olsun canım gerÇekten senın bu ara herŞey ÜstÜste geldı
ıpek yasemının testlerının temız Çıkmasına sevındım canım maŞallah kuzucuna ıyı ÇıkmıŞ ya sonuÇlar gerısı Önemlı deĞıl

ÇıÇekcım sızde halletmıŞsınız cancanın ÖksÜrÜĞÜnÜ bukadarcıkla geÇmıŞ olsun kuzucuĞuma
arzucum oĞluŞun resımlerıne bayıldım benım kızımda aynı mama yada Çorba farketmıyor yemek yerken ÜstÜmÜz baŞımız aĞzmız burnumuz batıyo yetmıyo benımde ÜstÜmÜ baŞımı batırıyo hapŞurarak .... Bu arada taŞınıyormuŞsun allah kolaylık versın yenı evın hayırlı olsun ...

Çok kÖtÜ bır gece geÇırdım zeynep acayıp huysuızdu uyumak ıstemedı hadı uyutmıyım dedım pek zorlamamaya ÇalıŞıyorum hıÇ bıŞeyde uyumadı mızmızlandı tam uyuttum mama saatı geldı acıktı uyandı hadı bı daha gecede 1 kere kalkan kuzum dÜn gece hıÇ kalkmadıysa 5 kere kalktı .... Benıde kendınıde yordu bende bÖle uykusuz uykusuz geldım ıŞ baŞına

selinay benim kızım 2.5 saatte bi 120 lik içiyo gece 1 ya da 2 kere kalkıp 120 lik içiyo
drumuz yoğurdu pastorize sütten yap demişti

seninki anne sütü alıyo demi canım........................................

ben gece 1 kez 180 veriyorum onun dışında emziriyorum..........................

egenin kakadan olabilir,uykusuzluğu.ıkınıp ıkınıp ağladı.
akşam fitil koydum ama hala tık yok...
yapmazsa bugün dereceyle yaptırıcam.
gece yatıp sabah kalkmayı özledimmirmirmirmir
kızlar biraz utanarak birşey sorucam:kedi::kedi::kedi:
benim sütler bitti ya ama göğüslerim boşaldığı için yumuşak ve sarkık duruyor.
hep bu şekilde mi durucaklar yaaaaamafoldumben
süt varken daha bir güzel görünüyodukaydirigubbakcemile3

çok haklısın canım ya!!
millet işe gitmemk için can atar ben resmen işe gelince stres atıyorum.
evde daha çok yoruluyorum.
bi yardımcımı tutsam acaba..
şimdi ne gerke var diyorum bide..onca para..

çalışmasam evde olsam daha az yorulcam sanki.
annem bakıyo ama onu getir bunu götür evin işini yap dahada yoruyo beni.
omu bakıyo benmi bakıyorum belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…