BENİM SÜT BİTİNCEDE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMÜŞTÜM AMA sütlü ali gibi olmasada :)) toparlıyo cnm
ya kızlar benimki rekor kırıyor 24 ünün akşamüstünden beri hiç kaka yapmadı. arada gaz çıkarıyor ama kaka yapamıyor bir türlü, ıkınıp duruyor. biz hiç alışık değiliz böyle şeylere çünkü günde 2-6 defa kaka yapar bizimki. daha ek gıdalara da gecmedik, demir ilacını da baslamadık, her şey eskisi gibi, noldu böyle birdenbire anlamadım... aksam meyve almaya cıkacagız kocişle, yarın şeftali ile baslatayım diyordum ama kayısı veya armutla mı baslatsam yarına kadar da yapmazsa? hangisi daha iyi gelir?
canım bende ek gidaya başlamadığım bilemiyeceğim...
ama seninki en kısa zamanda dolu bir paket verir senin eline....
gözün aydın cnm yapmamaları çok kötü daha huysuz oluyorlar haliyle de.derkennnn yaptı bizimki :)) armut lafını duyunca koyverdi :)) sevmeyecek mi ne :))
günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.
canım çok geçmiş olsun ...yani aylarca işe gitmeden anneme eve çocuğa baksam kimse hayır demicek.
herkes kendini düşünüyo...
hiç sende bunaldım diyen yokk...
bu gidişle bi bakıcı tutup annemi eve göndercem o olcak yani...
Denizcim annene çok geçmiş olsun, evde de inan depresyona girebilirsin bende evdeyim ama işi beklemiyorum desem yalan olur gerçi çalışınca belki pişman olucam ama evde de sürekli yemek yap temizlik yap bitmiyo yani işler bunalıyor insan
QUOTE=eftelyasu;8653750]okuyorumda yazdıklarınızı genel olarak 4 ayda basıyorlar, hatta hoplayanlar bile var benimki için erken mi acab bir sorunmu var
canım sakın bunu kendine yapma, Allah daha beterinden saklasın diye kendini motive etmeye çalış...annenin rahatsızloığı atlatılamayacak şeyler değil...iş, ev ve bebeklerden biz de çok bunalıyoruz bazen ama sonra geçiveriyor bebişlerimiz bize gülümseyince...ya çok gerildim artık..
herşey böle üstüste geliyo..
düğün-taşınma-hastalık-iş yoğunluğu
bütün yük omuzlarımda..
tatilede çıkamadım..çok bunaldımmmmmm
sanırım depresyona girmek üzereyim((
offf noluyor bunlara böyle yaaa...herkeste aynı dert, buna çözüm bulan kişiye duacı olucam valla..Çok kÖtÜ bİr gece geÇİrdİm zeynep acayİp huysuızdu uyumak İstemedİ hadİ uyutmıyım dedİm pek zorlamamaya ÇalıŞıyorum hİÇ bİŞeyde uyumadı mızmızlandı tam uyuttum mama saatİ geldİ acıktı uyandı hadİ bİ daha gecede 1 kere kalkan kuzum dÜn gece hİÇ kalkmadıysa 5 kere kalktı .... Benİde kendİnİde yordu bende bÖle uykusuz uykusuz geldİm İŞ baŞına
kayısı diyecektim ama yapmış bile zaten neyse gözün aydınya kızlar benimki rekor kırıyor 24 ünün akşamüstünden beri hiç kaka yapmadı. arada gaz çıkarıyor ama kaka yapamıyor bir türlü, ıkınıp duruyor. biz hiç alışık değiliz böyle şeylere çünkü günde 2-6 defa kaka yapar bizimki. daha ek gıdalara da gecmedik, demir ilacını da baslamadık, her şey eskisi gibi, noldu böyle birdenbire anlamadım... aksam meyve almaya cıkacagız kocişle, yarın şeftali ile baslatayım diyordum ama kayısı veya armutla mı baslatsam yarına kadar da yapmazsa? hangisi daha iyi gelir?
bazen ben de okul açılsın diyorum ev bunaltıyor insanı, ama bebeğimi bırakmakta zor geliyor..ama insan sadece kendine vakit ayırmayıda özlemiyor değil hani...gerçi allah onlara sağlık sıhhat versin de varsın biz kendimize vakit ayırıvermeyelim...Denizcim annene çok geçmiş olsun, evde de inan depresyona girebilirsin bende evdeyim ama işi beklemiyorum desem yalan olur gerçi çalışınca belki pişman olucam ama evde de sürekli yemek yap temizlik yap bitmiyo yani işler bunalıyor insan
maaaaaaaaaaaaalesef birazcıcık ööle kalack sonra kendi toplar ama bence biracık egzersiz yaptır onlara kollarını aşığdan yukarı doğru hareket ettiregenin kakadan olabilir,uykusuzluğu.ıkınıp ıkınıp ağladı.
akşam fitil koydum ama hala tık yok...
yapmazsa bugün dereceyle yaptırıcam.
gece yatıp sabah kalkmayı özledimmirmirmirmir
kızlar biraz utanarak birşey sorucam:kedi::kedi::kedi:
benim sütler bitti ya ama göğüslerim boşaldığı için yumuşak ve sarkık duruyor.
hep bu şekilde mi durucaklar yaaaaamafoldumben
süt varken daha bir güzel görünüyodukaydirigubbakcemile3
sakıııııııııııııııııııııııııııın şeftali verme kabız yaparsın çocuğu armut ver bence 2,5 aydır kakasını yapamayan bebeğim armutlayapmaya başladıya kızlar benimki rekor kırıyor 24 ünün akşamüstünden beri hiç kaka yapmadı. arada gaz çıkarıyor ama kaka yapamıyor bir türlü, ıkınıp duruyor. biz hiç alışık değiliz böyle şeylere çünkü günde 2-6 defa kaka yapar bizimki. daha ek gıdalara da gecmedik, demir ilacını da baslamadık, her şey eskisi gibi, noldu böyle birdenbire anlamadım... aksam meyve almaya cıkacagız kocişle, yarın şeftali ile baslatayım diyordum ama kayısı veya armutla mı baslatsam yarına kadar da yapmazsa? hangisi daha iyi gelir?
kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demediunuttumu acaba
gülşencim bu babymix lerin üzerinde 6. aydan itibaren ibaresi var ya..bizde verebilirmiyiz acaba bebişlere..benimki 1 nisan doğumlu..selam güzel anneler......
aklımda kalanları hemen söyliyimde kalmasın.....
keremini ye geçmişler olsun.....
deniz annene geçmiş olsun canım umarım iyileşirde az biraz yükün hafifler.....
sütü bende inek sütünden yapıyordum ama son iki gündür babymix yiyor elmalı......doktorumuz evde kullandığımız (güvendiğimiz markanın) yoğurtları 1/4 oranında sulandırdığımızda bebe yoğurdu olduğunu söyledi ....6.aydan sonrada evdeki yoğurdu vereceğim zaten....
bu arada bu uykulara nazar değme işinden biz çok şanslı çıktık.....bize nazar değecek bir huyumuz yok çok şükür kaydirigubbakcemile3.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?