2009 Nisan Anneleri buraya

ya kızlar benimki rekor kırıyor 24 ünün akşamüstünden beri hiç kaka yapmadı. arada gaz çıkarıyor ama kaka yapamıyor bir türlü, ıkınıp duruyor. biz hiç alışık değiliz böyle şeylere çünkü günde 2-6 defa kaka yapar bizimki. daha ek gıdalara da gecmedik, demir ilacını da baslamadık, her şey eskisi gibi, noldu böyle birdenbire anlamadım... aksam meyve almaya cıkacagız kocişle, yarın şeftali ile baslatayım diyordum ama kayısı veya armutla mı baslatsam yarına kadar da yapmazsa? hangisi daha iyi gelir?

canım bende ek gidaya başlamadığım bilemiyeceğim...

ama seninki en kısa zamanda dolu bir paket verir senin eline....

Denizcim annene çok geçmiş olsun, evde de inan depresyona girebilirsin bende evdeyim ama işi beklemiyorum desem yalan olur gerçi çalışınca belki pişman olucam ama evde de sürekli yemek yap temizlik yap bitmiyo yani işler bunalıyor insan

selam güzel anneler......
aklımda kalanları hemen söyliyimde kalmasın.....
keremini ye geçmişler olsun.....
deniz annene geçmiş olsun canım umarım iyileşirde az biraz yükün hafifler.....
sütü bende inek sütünden yapıyordum ama son iki gündür babymix yiyor elmalı......doktorumuz evde kullandığımız (güvendiğimiz markanın) yoğurtları 1/4 oranında sulandırdığımızda bebe yoğurdu olduğunu söyledi ....6.aydan sonrada evdeki yoğurdu vereceğim zaten....
bu arada bu uykulara nazar değme işinden biz çok şanslı çıktık.....bize nazar değecek bir huyumuz yok çok şükür kaydirigubbakcemile3.......

günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.

yani aylarca işe gitmeden anneme eve çocuğa baksam kimse hayır demicek.
herkes kendini düşünüyo...
hiç sende bunaldım diyen yokk...
bu gidişle bi bakıcı tutup annemi eve göndercem o olcak yani...
canım çok geçmiş olsun ...
umarın annen en kısa zamanda toparlanır...

birde annemi gönderecem bakıcı tutacam demşsin..
bu seferde annen alınmasın.... bak bana baktırmıyorda bakıcı tutuyor diye...
birde bakıcıyı vereceğin paraya(az bişeyde almıyorlar burdakiler) oturur kendim bakarım diyorum..

canım ben evde oturmaya öyle çok alıştım ki ... çalışmak zor gelecek bana...
şubatta iş başı yapınca ne yapcam bilmiyorum. zaman çabuk geçiyor..
bak ücretsiz izinin 1 ayı gitti bile... ,

QUOTE=eftelyasu;8653750]okuyorumda yazdıklarınızı genel olarak 4 ayda basıyorlar, hatta hoplayanlar bile var benimki için erken mi acab bir sorunmu var

canım her bebeğin gelişimi farklı kimisi bazı şeyi önce yapar diğeri başka bişeyi
benimki mesela hopluyo filan ama daha dönme için en ufak bi çabası yok
yani 3 kere döndü tvnin yanına gitti filan diyenler var
yani herşey hepsinde aynı sırayla olmuyo[/QUOTE]

evet dedğin gibi her çocuğun gelişimi farklı bizimki işte tv nin öününde üç kere flsan kendi etrafında döndü bi baktım halının dışına çıkmış :)

mesala benimkide yutma refleksi gelişmedi,.. şeftal i püresi verim dedim yemek istiyor fakat diliyle dışarı çıkarıyodu 6 nisan doğumlu.. zorla yarısını verdim bu sırada sanırım beni çok emiyor. o yüzdende olmadı. aynı meme gibi dili dışarda yemeye çalıştı :)):) zaten emziğide almıyorrrr sırf fazla emdiği için ... :ecrin_bebek:

canım sakın bunu kendine yapma, Allah daha beterinden saklasın diye kendini motive etmeye çalış...annenin rahatsızloığı atlatılamayacak şeyler değil...iş, ev ve bebeklerden biz de çok bunalıyoruz bazen ama sonra geçiveriyor bebişlerimiz bize gülümseyince...

offf noluyor bunlara böyle yaaa...herkeste aynı dert, buna çözüm bulan kişiye duacı olucam valla..

kayısı diyecektim ama yapmış bile zaten neyse gözün aydın
bazen ben de okul açılsın diyorum ev bunaltıyor insanı, ama bebeğimi bırakmakta zor geliyor..ama insan sadece kendine vakit ayırmayıda özlemiyor değil hani...gerçi allah onlara sağlık sıhhat versin de varsın biz kendimize vakit ayırıvermeyelim...

okulun açılmasını nasıl kafaya taktıysam rüyamda gördüm bu gece
okullar açılmış başlamışız mdr yard ders prog veriyo elime bakıorum
sadece 2,5 gün dersim var ama ben kahroluorum
eyvah diorum napıcam ben bu kadar saat okulda bebeğim napıcak ben olmadan diorum
yok ben yapamıcam diorum ve müdürün odasına gidiorum ücretsiz izin almaya:)

kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demedi unuttumu acaba

maaaaaaaaaaaaalesef birazcıcık ööle kalack sonra kendi toplar ama bence biracık egzersiz yaptır onlara kollarını aşığdan yukarı doğru hareket ettir
sakıııııııııııııııııııııııııııın şeftali verme kabız yaparsın çocuğu armut ver bence 2,5 aydır kakasını yapamayan bebeğim armutlayapmaya başladı
kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demedi unuttumu acaba

niceeeee seneelere bebişinizle beraber
unutmuş olabilir cnm
moralini bozmak istemem ama
bnm eşimde bu sene doğum günümü unuttu uyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz

bızımde evlenme yıldönümümüz bu gun 2 senemiz ama benımkıde unutu bişidemedi bakalım hayırlısı akşama çok zaman vra

gülşencim bu babymix lerin üzerinde 6. aydan itibaren ibaresi var ya..bizde verebilirmiyiz acaba bebişlere..benimki 1 nisan doğumlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…