2009 Nisan Anneleri buraya

canım..sende bir an kendimi gördüm gibi oldu..işten ayrılıp 1 hafta sonra doğum yaptım..annem yanımdaydı..annemin olması beni rahatlatmalıyken aksine çok gerdi..ailem ist da yaşıyo bense zonguldakda..annem 20 gün kadar yanımda kaldı..ona minnettarım tabi ki ama sonunda kavga ettik de gitti:)..gerçi benle alakası yoktu ama biraz da vardı..:)..15 günlük anneyken daha dayanamadım ve çok ağladım sütüm anında dibe vurdu..geri getirmk için her yarım saatte bir sağdım..çok çektim çok açıkçası..annem bi taraftan eşim bi taraftan..onların kendi aralarında ki çekişme..beni bitirdiler ikisi bir olup..annem gidince her şey yoluna girdi..
bebişe alt komşum bakıyor..bakıcım o oldu..ben bu konuda çok şanslıyım tabiki..çok rahat hareket edebiliyorum..bebiş işe başladığım ilk ay sadece 300 gr aldı..3. aydan 4. aya geçerken..işten izin aldım öğleden sonraları ve 10 gün boyunca bebeğin yanına gittim..sabah işe gel, evde bebekle uğraş, bebek uyuduktan sonra evle uğraş, o işler bitince normal şirket işleriyle uğraş, gece olsun yine bebekle uğraş,,ya yedircem diye,ya süt sağacam diye..sabah 5 de kalk süt sağ...gerçekten berbattı..ve işte dinlendiğimi anladım...:)...

artık eve gitmiyorum hafta sonları hariç...:)..ama tabi ben evdeyken bebiş 12 günde 300 gr aldı ve çok mutlu olmuştum..yine aynı şekilde yiyo ama bu son zamanlarda kilo alımı düştü yine..

anne olmak her şeyiyle zormuş bunu anladım..veeeee eğer güvenebildiğin biri varsa hiç düşünme bakıcı olarak tut kendine...işde dinleniyoruz resmen..:)...en azından sana ait olabilecek öğle molan vardır belki..

umarım her şey yoluna girer..

çok zormuş anne olmak gerçekten.
kimseyi kırmak istemiyorum ama hep yüklenilen ben oluyorum..

beni anlayan insanların olması ne güzel.
zaten burda nalatarak deşarj oluyorum
.

merhaba arkadaşlar benim kızım her zaman ki gib uyumamak için direniyor. gündüzleri uykusu yarım saati geçmiyor çıldırıyorum. yarım saat uyutmak için uğraş sonra yarım saatte uyansın. hiçbir işim yetişmiyor

şimdi aradım annem hala düzelmemiş ne yapcağımı şaşırdım..
ablamda çalışıyor,dün geldi.
sonra akşamüstü gitti tabi.
şimdi ne yapalım diye bana soruyorlar.
izin alıp eve gideyim bari..

babamada çok kızıyorum.gelse dursa ne var bizde.
sanki devlet memuru
kendi işi 2 gün gitmese bişey olur sanki..

gülşencim bu babymix lerin üzerinde 6. aydan itibaren ibaresi var ya..bizde verebilirmiyiz acaba bebişlere..benimki 1 nisan doğumlu..

canım doktorumuz bize verebileceğimiz söyledi....6.aydan itibaren olarak yazma sebebi sanırım anne sütünü desteklemek adına ama bebeğine yoğurt verildiyse ondan verebilirsin...

kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demedi unuttumu acaba

nice mutlu senelere canım. bizim de yarın evlilik yıldönümümüz. kociş dün, kaç gündür düşünüyorum evlilik yıldönümümüzde nereye gidelim yemege diye ama bulamadım bir türlü. ramazan oldugu için hemen her yerde iftar menüsü var, ben de orucluyum, alkol desen ramazan günü olmaz, zaten sen içemiyorsun emziriyorsun diye, yasemin de var, her yere gidemeyiz. işin içinden çıkamadım, napalım? dedi. dedim güzel bir yere iftara gideriz bizde napalım..düşünmesi yeter.. zaten bize evlilik yıldönümü kutlamak nasip olmadı şöyle dört dörtlük agız tadıyla.. ilk yılımızda yemekte bosanmaktan bahsediyorduk, ikinci yılımızda ben hamileydim, uykudan gözümü açamıyordum ve midem bulanıyordu, bu sene de hem ramazana denk geldi, hem de annemler daha yazlıktan dönmediği için yasemin i bırakmak istesem de bırakamam.. artık seneye inşallah... seneye de ramazana mı denk geliyor yoksa?.. bu arada evlilik yıldönümümüzü hatırladı sağolsun ama dün yasemin e hamile oldugumu ögrenip ona söylediğim gündü, onu hatırlamadı mesela, ben söylediğimde hatırladı,diyor ki biz erkekler hatırlamak istesek de hatırlayamıyoruz özel günleri. değil böyle günleri belli baslı günleri bile unutuyoruz.. neyse.. seninki de sana süpriz yapacaktır belki aksama ama hatırlamazsa da çok üzülme bence..

mehabalar 3gün önce annem babam geldi mersin çok sıcak olduğu için burda oruç tutun gelin dedim geldiler canlarım ya hem seminer döneminde annem cerene bakıcak bende ilk defa kızımdan ayrılarak alışmış olurum onsuzluğa annem baktığı içinde içim rahat olur bu aralar ben pek giremem kış hazırlığı yapıyoz anemi bulmuşken kurutmalık biber fasülye fialn turşu yapcaz tarhana ceren için uğrşıyoz ama arada bakarım öptm sizleri

bizde aynıyız ya tek fark ben uyutmak içim pek uğraşmıyom kendi uyuyor ama 40 dak enfazla uyuyor 2 saatte bir uyuyor hemen hemen ama bide evde değilsek uyku muyku hakgetire

ay bende yazayım bizde 4 eylülde 3. yılımız bitecek

burdayım aysuncum
demire armut suyu verdim
kargodan süt saklaama poşetim geldi
şimdide dünkü ninniyi demire dinletiyorum
kollarını yana açtı dinliyo eşek

günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.
Annene çok geçmiş olsun Deniz.

Ya aynı sorunlar bizde de var ,bu dönemsel birşey mi acaba,hiç gece mızmızlanmayan çocuk gece sızlanarak ağlayarak kalkmaya başladı,hem de kaç kere.Ekgıdaya başladık ya ,onun da etkisi var bence,ben mesela 2 gündür yoğurt vermiyorum,2 gecedir daha iyi gibi sanki,bugün de vermeyeceğim,yarın vereceğim,bakalım nasıl olacak,acaba yoğurt gaz yapıyor da ondan mı diyorum.Onu da akşam vermiyordum aslında ,gündüz saatlerinde veriyordum.

armut canım selen ne zaman yese hemen yappıyo ipekçim

Ya şu sihirli armut bizde işe yaramadı 2 gündür armut veriyorum,ama yapmadı 2 gündür.

Bu arada evlilik yıldönümü olan arkadaşlara nice mutlu yıllar diliyorum kocişler ve bebeişlerle.
Bizim de 3. yılımız 6 Ağustos ta bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…