kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demediunuttumu acaba
canım..sende bir an kendimi gördüm gibi oldu..işten ayrılıp 1 hafta sonra doğum yaptım..annem yanımdaydı..annemin olması beni rahatlatmalıyken aksine çok gerdi..ailem ist da yaşıyo bense zonguldakda..annem 20 gün kadar yanımda kaldı..ona minnettarım tabi ki ama sonunda kavga ettik de gitti:)..gerçi benle alakası yoktu ama biraz da vardı..:)..15 günlük anneyken daha dayanamadım ve çok ağladım sütüm anında dibe vurdu..geri getirmk için her yarım saatte bir sağdım..çok çektim çok açıkçası..annem bi taraftan eşim bi taraftan..onların kendi aralarında ki çekişme..beni bitirdiler ikisi bir olup..annem gidince her şey yoluna girdi..çok haklısın canım ya!!
millet işe gitmemk için can atar ben resmen işe gelince stres atıyorum.
evde daha çok yoruluyorum.
bi yardımcımı tutsam acaba..
şimdi ne gerke var diyorum bide..onca para..
çalışmasam evde olsam daha az yorulcam sanki.
annem bakıyo ama onu getir bunu götür evin işini yap dahada yoruyo beni.
omu bakıyo benmi bakıyorum belli değil.
canım..sende bir an kendimi gördüm gibi oldu..işten ayrılıp 1 hafta sonra doğum yaptım..annem yanımdaydı..annemin olması beni rahatlatmalıyken aksine çok gerdi..ailem ist da yaşıyo bense zonguldakda..annem 20 gün kadar yanımda kaldı..ona minnettarım tabi ki ama sonunda kavga ettik de gitti:)..gerçi benle alakası yoktu ama biraz da vardı..:)..15 günlük anneyken daha dayanamadım ve çok ağladım sütüm anında dibe vurdu..geri getirmk için her yarım saatte bir sağdım..çok çektim çok açıkçası..annem bi taraftan eşim bi taraftan..onların kendi aralarında ki çekişme..beni bitirdiler ikisi bir olup..annem gidince her şey yoluna girdi..
bebişe alt komşum bakıyor..bakıcım o oldu..ben bu konuda çok şanslıyım tabiki..çok rahat hareket edebiliyorum..bebiş işe başladığım ilk ay sadece 300 gr aldı..3. aydan 4. aya geçerken..işten izin aldım öğleden sonraları ve 10 gün boyunca bebeğin yanına gittim..sabah işe gel, evde bebekle uğraş, bebek uyuduktan sonra evle uğraş, o işler bitince normal şirket işleriyle uğraş, gece olsun yine bebekle uğraş,,ya yedircem diye,ya süt sağacam diye..sabah 5 de kalk süt sağ...gerçekten berbattı..ve işte dinlendiğimi anladım...:)...
artık eve gitmiyorum hafta sonları hariç...:)..ama tabi ben evdeyken bebiş 12 günde 300 gr aldı ve çok mutlu olmuştum..yine aynı şekilde yiyo ama bu son zamanlarda kilo alımı düştü yine..
anne olmak her şeyiyle zormuş bunu anladım..veeeee eğer güvenebildiğin biri varsa hiç düşünme bakıcı olarak tut kendine...işde dinleniyoruz resmen..:)...en azından sana ait olabilecek öğle molan vardır belki..
umarım her şey yoluna girer..
gülşencim bu babymix lerin üzerinde 6. aydan itibaren ibaresi var ya..bizde verebilirmiyiz acaba bebişlere..benimki 1 nisan doğumlu..
kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demediunuttumu acaba
merhaba arkadaşlar benim kızım her zaman ki gib uyumamak için direniyor. gündüzleri uykusu yarım saati geçmiyor çıldırıyorum. yarım saat uyutmak için uğraş sonra yarım saatte uyansın. hiçbir işim yetişmiyor
kızlar biz bebekleri hep seneyi devriyeye getirmişiz heralde baksanıza hepimizin evlilik yıldönümü arka arkaya :))
Annene çok geçmiş olsun Deniz.günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.
Ya aynı sorunlar bizde de var ,bu dönemsel birşey mi acaba,hiç gece mızmızlanmayan çocuk gece sızlanarak ağlayarak kalkmaya başladı,hem de kaç kere.Ekgıdaya başladık ya ,onun da etkisi var bence,ben mesela 2 gündür yoğurt vermiyorum,2 gecedir daha iyi gibi sanki,bugün de vermeyeceğim,yarın vereceğim,bakalım nasıl olacak,acaba yoğurt gaz yapıyor da ondan mı diyorum.Onu da akşam vermiyordum aslında ,gündüz saatlerinde veriyordum.Çok kÖtÜ bİr gece geÇİrdİm zeynep acayİp huysuızdu uyumak İstemedİ hadİ uyutmıyım dedİm pek zorlamamaya ÇalıŞıyorum hİÇ bİŞeyde uyumadı mızmızlandı tam uyuttum mama saatİ geldİ acıktı uyandı hadİ bİ daha gecede 1 kere kalkan kuzum dÜn gece hİÇ kalkmadıysa 5 kere kalktı .... Benİde kendİnİde yordu bende bÖle uykusuz uykusuz geldİm İŞ baŞına
armut canım selen ne zaman yese hemen yappıyo ipekçim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?