ay bende yazayım bizde 4 eylülde 3. yılımız bitecek
burdayım aysuncum
demire armut suyu verdim
kargodan süt saklaama poşetim geldi
şimdide dünkü ninniyi demire dinletiyorum
kollarını yana açtı dinliyo eşek
hakslın canım aslında benim eşim çok düşünceli biridir aslında şimdiye kadar hiç bi özel günü atlamadı tanışma yıldönümlerinde bile çiçek alır en azından onların hatrına affederiz napalım:)nice mutlu senelere canım. bizim de yarın evlilik yıldönümümüz. kociş dün, kaç gündür düşünüyorum evlilik yıldönümümüzde nereye gidelim yemege diye ama bulamadım bir türlü. ramazan oldugu için hemen her yerde iftar menüsü var, ben de orucluyum, alkol desen ramazan günü olmaz, zaten sen içemiyorsun emziriyorsun diye, yasemin de var, her yere gidemeyiz. işin içinden çıkamadım, napalım? dedi. dedim güzel bir yere iftara gideriz bizde napalım..düşünmesi yeter.. zaten bize evlilik yıldönümü kutlamak nasip olmadı şöyle dört dörtlük agız tadıyla.. ilk yılımızda yemekte bosanmaktan bahsediyorduk, ikinci yılımızda ben hamileydim, uykudan gözümü açamıyordum ve midem bulanıyordu, bu sene de hem ramazana denk geldi, hem de annemler daha yazlıktan dönmediği için yasemin i bırakmak istesem de bırakamam.. artık seneye inşallah... seneye de ramazana mı denk geliyor yoksa?.. bu arada evlilik yıldönümümüzü hatırladı sağolsun ama dün yasemin e hamile oldugumu ögrenip ona söylediğim gündü, onu hatırlamadı mesela, ben söylediğimde hatırladı,diyor ki biz erkekler hatırlamak istesek de hatırlayamıyoruz özel günleri. değil böyle günleri belli baslı günleri bile unutuyoruz.. neyse.. seninki de sana süpriz yapacaktır belki aksama ama hatırlamazsa da çok üzülme bence..
walla doktor bana ek gıdayı yasaklamıştı sadece anne sütü yetmediği yerde mama dedi..ama bebiş iştahsız..ek verince aldığı anne sütünde azalma olmuyo..hatta sırf anne sütü verince bazen çok daha az alıyo..bende veriyorum her şeyi..eve giderken bulursam babymix alıcam..1 haftaya kadar denemeye başlarız biz de..canım doktorumuz bize verebileceğimiz söyledi....6.aydan itibaren olarak yazma sebebi sanırım anne sütünü desteklemek adına ama bebeğine yoğurt verildiyse ondan verebilirsin...
Bu arada evlilik yıldönümü olan arkadaşlara nice mutlu yıllar diliyorum kocişler ve bebeişlerle.
Bizim de 3. yılımız 6 Ağustos ta bitti.
aysun senin face in yokmu şekerim
var şekerim kaydirigubbakcemile3şifresini hatırlarsam girebilcem .
msn mi vereyim ol ma mıkaydirigubbakcemile3
sizede bir ömür mutluluklar canımmnice mutlu yıllara canım.
28inde bizde 4.yıla giricez.
nasıl geçmiş yıllarrrr
sizede bir ömür mutluluklar canımm
armutu bende denicem bugün.
sakla sütlerini canım ama poşetlerin üzerine tarihlerini de yaz.
demire süt verileceği zaman ilk koyduklarını verirsin.
tamam cnm bekliyorumben msj.ına yazayım sen adresi alınca sil.ok
kızlar şu nininiden mi acaba kayra normalde yarım saat uyurdu şimdi uyutıyorum odasındaki pc den ninniyi kısık sesle çalıyorum sürekli ve 1.5 saattir uyuyo 2 defadır böyle :) yupiii
denizela biz demirin yatak odasını devecioğlundan almışız sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?