2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar aşı olduk biz dün ama ömere ilk defa aşı ateş yaptı yavrum öyle halsiz yatıyo bide aşı yerleri kızardı hafifte sertlik var daha önceki aşılarda bunlar olmamıştı neden acaba bilgisi olan varmı

evlenme yıldönümü olanlar allah bebişlerinizle mutlu uzun ömürler versin inşllah.....................

benim bebiş odadan çıkınca avaz avz bağırıyo............................

bızımde evlenme yıldönümümüz bu gun 2 senemiz ama benımkıde unutu bişidemedi bakalım hayırlısı akşama çok zaman vra

kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demedi unuttumu acaba
nice mutlu senelere kızlar...

benim lohusalığımdada annem kalmaya geldiğinde hemen hemen aynı şeyleri yaşadım
beni depresyona soktu ve gitti...............
küs gitmişti
iyikide gitmişti............

ya elif aynısı bizdede var yaa ben arada bir mlipanın muhallebisinden veriyorum o mu yapıyor acaba die düşünmeye başladım ne zaman onu versem gece mızmız
dün akşamda çok zor uyuttum rüyasında sürekli ağladı ya içten içten ağladı hemde

geçmiş olsun cnm yaa
karma aşı ateş yapabilir die biliyorum ateş düşürücü bişeyler verdinmi

bu arada denizcim annene çok geçmiş olsun
işten çıkma evde daha çok bunalıma girersin
evden uzaklaşmak insana ii geliyor

teşekkür ederimm kızlar
şu baby mix normal yoğurt gibmi gulşen de bakam bana bi
valla elif armut yerse 2 kez yapıyo benım kı ama yemezse tek bi kezz

evet canım aynı normal yoğurt gibi dahası normal yoğurt zaten yalnızca biraz daha bebekler için üretilmiş

"Yüksek kalsiyum içeriği ile kemik ve dişlerin gelişmesini sağlar. B2 ve B12 vitaminleri bakımından doğal kaynak niteliğindedir. Hiçbir koruyucu katkı maddesi, nişasta, gluten ve sofra şekeri içermez. Elmalı Babymix’in içeriğindeki şeker doğal meyve şekeridir.

Babymix’in kıvamlı yapısı bebeğinizin kaşık kullanmayı öğrenmesine de yardımcı olur."

birde şu babymix denilen şey nedir kızlar yaa yapma yoğurt değilmi onu vereceksiniz bebişlere

sultan danone gibi değil merak ediyorsan yani peynir değil

Sultan sizde de mi oluyor sızlanmalar,,ben mamayı düşünmemeiştim canım,ama mamayı dün de verdim ,dün gece iyiydi Miray.ama sen de bir dene,vermediğin gün nasıl,verdiğin gün nasıl?

selamsss
geçmişe bakamadım inş. herkes iyidir....
kıslar bizim de birasdan aşımız var... ilk defa annem olmayacak aşı yapılırken... tırsıyom. nasıl tutacam.... inş. eşim gelebilir..... öptüm sonra görüşürüz canlar....

selinay benim kızım 2.5 saatte bi 120 lik içiyo gece 1 ya da 2 kere kalkıp 120 lik içiyo
drumuz yoğurdu pastorize sütten yap demişti

teşekkür ederiz canımm hayırdır bişeymi oldu

yok canım yaaaa hep yanında olmamı istiyo işte gözüyle takip ediyo ben çıkınca ağlamaya başlıyo duşa bile giremiyorum yani offffffff offffffffffffffff

canım pnomokok birde şu karma aşılar varya onlardan hangisi yaptı acaba ateş düşürücü verdim sabah parol şurup vermişti dr şimdi ateşi düştü ama yine çıkacak gibi daha kaç gün sürerki öffff kızlar birde bu karma aşılar hakkında beni aydınlatırmısınız bana çok karışık gelio anlayamadım bir türlü

evlilik yıldönümü olan arkadaşlar , bir ömür boyu mutluluklar dilerim

teşekkür ederiizzz

canım karma asının adı pentaxim pnomokok da prevenar. karma asılarda anlayamadıgın nedir?

kızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı

eskiden hiç dökülmezdiiiiiii

canım şimdi aşı kartında aşılar sırayla yazılıya yanlarındada yapılacağı tarihler var. şimdi difteri-tetanoz boğmaca+polio üstte altındada hemofilus inluenza tip-b var bunların ortalarına tarihler yazılı benim anlayamadığım bunların toplamınımı yapıo dr lar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…