kızlar nerdeydi şu ninni linkini verin ben de bakiim
o nerde cnm?eşim yarın izmire gidecek imalatı orda yapılıyomuş bodrumdan alsak daha kolay gelirdi bu arada little colours ın sitesindeki ilk mobilyayı beğendik bakalım
teşekkür ederiz canımm hayırdır bişeymi olduevlenme yıldönümü olanlar allah bebişlerinizle mutlu uzun ömürler versin inşllah.....................
benim bebiş odadan çıkınca avaz avz bağırıyo............................
bızımde evlenme yıldönümümüz bu gun 2 senemiz ama benımkıde unutu bişidemedi bakalım hayırlısı akşama çok zaman vra
nice mutlu senelere kızlar...kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demediunuttumu acaba
benim lohusalığımdada annem kalmaya geldiğinde hemen hemen aynı şeyleri yaşadımcanım..sende bir an kendimi gördüm gibi oldu..işten ayrılıp 1 hafta sonra doğum yaptım..annem yanımdaydı..annemin olması beni rahatlatmalıyken aksine çok gerdi..ailem ist da yaşıyo bense zonguldakda..annem 20 gün kadar yanımda kaldı..ona minnettarım tabi ki ama sonunda kavga ettik de gitti:)..gerçi benle alakası yoktu ama biraz da vardı..:)..15 günlük anneyken daha dayanamadım ve çok ağladım sütüm anında dibe vurdu..geri getirmk için her yarım saatte bir sağdım..çok çektim çok açıkçası..annem bi taraftan eşim bi taraftan..onların kendi aralarında ki çekişme..beni bitirdiler ikisi bir olup..annem gidince her şey yoluna girdi..
bebişe alt komşum bakıyor..bakıcım o oldu..ben bu konuda çok şanslıyım tabiki..çok rahat hareket edebiliyorum..bebiş işe başladığım ilk ay sadece 300 gr aldı..3. aydan 4. aya geçerken..işten izin aldım öğleden sonraları ve 10 gün boyunca bebeğin yanına gittim..sabah işe gel, evde bebekle uğraş, bebek uyuduktan sonra evle uğraş, o işler bitince normal şirket işleriyle uğraş, gece olsun yine bebekle uğraş,,ya yedircem diye,ya süt sağacam diye..sabah 5 de kalk süt sağ...gerçekten berbattı..ve işte dinlendiğimi anladım...:)...
artık eve gitmiyorum hafta sonları hariç...:)..ama tabi ben evdeyken bebiş 12 günde 300 gr aldı ve çok mutlu olmuştum..yine aynı şekilde yiyo ama bu son zamanlarda kilo alımı düştü yine..
anne olmak her şeyiyle zormuş bunu anladım..veeeee eğer güvenebildiğin biri varsa hiç düşünme bakıcı olarak tut kendine...işde dinleniyoruz resmen..:)...en azından sana ait olabilecek öğle molan vardır belki..
umarım her şey yoluna girer..
ya elif aynısı bizdede var yaa ben arada bir mlipanın muhallebisinden veriyorum o mu yapıyor acaba die düşünmeye başladım ne zaman onu versem gece mızmızAnnene çok geçmiş olsun Deniz.
Ya aynı sorunlar bizde de var ,bu dönemsel birşey mi acaba,hiç gece mızmızlanmayan çocuk gece sızlanarak ağlayarak kalkmaya başladı,hem de kaç kere.Ekgıdaya başladık ya ,onun da etkisi var bence,ben mesela 2 gündür yoğurt vermiyorum,2 gecedir daha iyi gibi sanki,bugün de vermeyeceğim,yarın vereceğim,bakalım nasıl olacak,acaba yoğurt gaz yapıyor da ondan mı diyorum.Onu da akşam vermiyordum aslında ,gündüz saatlerinde veriyordum.
Ya şu sihirli armut bizde işe yaramadı 2 gündür armut veriyorum,ama yapmadı 2 gündür.
kızlar aşı olduk biz dün ama ömere ilk defa aşı ateş yaptı yavrum öyle halsiz yatıyo bide aşı yerleri kızardı hafifte sertlik var daha önceki aşılarda bunlar olmamıştı neden acaba bilgisi olan varmı
teşekkür ederimm kızlar
şu baby mix normal yoğurt gibmi gulşen de bakam bana bi
valla elif armut yerse 2 kez yapıyo benım kı ama yemezse tek bi kezz
birde şu babymix denilen şey nedir kızlar yaa yapma yoğurt değilmi onu vereceksiniz bebişlere
kızlar aşı olduk biz dün ama ömere ilk defa aşı ateş yaptı yavrum öyle halsiz yatıyo bide aşı yerleri kızardı hafifte sertlik var daha önceki aşılarda bunlar olmamıştı neden acaba bilgisi olan varmı
ailemiseviyorum.com l Ailenizin Gida Guvenligi Sitesi link bu ipek
evlilik yıldönümleri olanların kutluyorum nice yıllara allah 30 lu yılları göstersin
selinay benim kızım 2.5 saatte bi 120 lik içiyo gece 1 ya da 2 kere kalkıp 120 lik içiyo
drumuz yoğurdu pastorize sütten yap demişti
teşekkür ederiz canımm hayırdır bişeymi oldu
evlilik yıldönümü olan arkadaşlar , bir ömür boyu mutluluklar dilerim
canım pnomokok birde şu karma aşılar varya onlardan hangisi yaptı acaba ateş düşürücü verdim sabah parol şurup vermişti dr şimdi ateşi düştü ama yine çıkacak gibi daha kaç gün sürerki öffff kızlar birde bu karma aşılar hakkında beni aydınlatırmısınız bana çok karışık gelio anlayamadım bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?