2009 Nisan Anneleri buraya

demirle yine savaştık bu çocuk ne zmn düzene gircek yaaaaa
aranızda emerken istemeyen ama daha sonra iştahı açılan varmı
çok stresliyim bu seferde sütüm azalacak

kızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı

eskiden hiç dökülmezdiiiiiii

ohoooo seninki yenimi başladı şekerim
ben kel kaldm nerdeyse
halat gibi saçlarım vardı:roflol:

evet canım hepsi karma aşının içinde toplanıyor.

ohoooo seninki yenimi başladı şekerim
ben kel kaldm nerdeyse
halat gibi saçlarım vardı:roflol:

selam güzel nisan anneleri.Benim saçım azdı hamileyken çoğaldı ama şimdi yine çok dökülüyo azalmaya başladı.Özellikle banyoda akıyo saçlarım sanki.Acaba bi tedavisi falan yokmu.hamileyken çok iyiydik yaaa.:sinifsinif:

Allah kolaylık versin.uykusuzluk bende de var.biz 6 dan beri ayaktayız.uyumuyo bi türlü miniğim.

günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.

geçmiş olsun.

biz de dün gece 12 de bi uyandık uyutana kadar canımız çıktı.ilk kez yaptı.genelde 1 de uyanır emer 3 de uyanır emer 5 te uyanır emer uyur 6 da kalkar.önceleri 7 veya 8 de kalkıyodu.2 haftadır böyleyiz.dün de 12 den 1 buçuğa kadar uyumadı.ama yinede 6 da kalktı.nasıl dayanıyolar anlamıyorum.

kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demedi unuttumu acaba

iyi yıldönümler.unutmamıştır umarım.

bızımde evlenme yıldönümümüz bu gun 2 senemiz ama benımkıde unutu bişidemedi bakalım hayırlısı akşama çok zaman vra

daha akşama var arkadaşşlar sabredin bakalım.

kızlar şu nininiden mi acaba kayra normalde yarım saat uyurdu şimdi uyutıyorum odasındaki pc den ninniyi kısık sesle çalıyorum sürekli ve 1.5 saattir uyuyo 2 defadır böyle :) yupiii

valla bizimkine vız geldi tırıs geçti.bi dinledi gülfem diyince döndü baktı sonra beeeeaaa seslerimiz devam etti.ben onun herşeyini çooooooooooooooooooook seviyorum ağlamasını nazını gazını onalr bizim herşeyimiz varsın biraz uykusuz kalalım napalım yeterki hep yanıızda olsunlar.sağlıcakla.

Zaten hamileyken dökülmeyenler de şimdi dökülüyormuş,benim her sene bu zamanlar saçım dökülür ,mevsimsel de bir de.Bioblas aldım ama hiç işe yaramadı bende.

aslında ben haimden memnunum çünkü bende hamileyken çoğalmıştı ve çok gürdü şimdi biraz daha iyi ama biraz daha dökülürse kesin kel kalıcam

ben de hiç yalnız götürmedim aşıya.çünkü gülfem ağlayınca ben de ağlamaya başlıyorum elimde olmadan.inşallah eşin gelir.

canım bizim ateşimiz en fazla 38 e kadar çıktı.ben ilaç vermedim.ama 3 gün süren huzursuzluğumuz olmuştu.

kızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı

eskiden hiç dökülmezdiiiiiii

benim tepe açıldı resmen.kafa derim besbelli.:gitme:

Halat gİbİ saÇı olanlar yİne Şanslı bende yoktu zaten hİÇ kalmadı

benim zaten çok azdı.şimdi kele döndü.:sinifsinif:

meraklı canım saol beni aydınlattın sen topiğimizin dr oldun artık kurtuluşun yok benimde saçlarım bundan bir hafta öncesine kadar hiç dökülmüodu burda konusu oldu bende attım tuttum ben ilaç kullandım ondan hiç dökülmüo die ama hepsi fasa fiso çıktı avuç avuç iniolar aşağıya doru saçlar çok feci ev saç doldu iğrenç arkadaşın dediği gibi birde buna mevsim eklendi vay halimize ama tecrübeme dayanarak söliim buda geçicek ve saçlarımıza kavuşucaz kel kalmıcaz yani korkmayın kızlar

kızlar yaa, yasemin gözümün önünde boguluyordu az daha! önümde oynuyordu diş kaşıyıcılı peluş oyuncagı var, onu agzına sokuyordu her zamanki gibi. kaşıyıcının sert plastik tarafı var ama cok geniş ve büyük, bebekler tam olarak agzına sokamasınlar diye. nasıl olduysa onu sokmus agzına neredeyse hepsini, bir de yüzüstü yattıgı için belli de olmuyor, bir baktım garip sesler çıkarıyor, anlamadım önce öyle bakıyorum sonra tıkanma sesi geldi, kaptım hemen kaldırdım, hıııııııı dedi bir nefes aldı, sonra öksürdü öksürdü salyalar aktı agzından, düzeldi. yani içeride yatagında da o oyuncagıyla bırakıyorum onu ben, hiç aklıma gelmez onu agzına sokabilecegi! içeride olsa, belki duymasam gidecekti çocuk yaa...mafoldumben

kızlar dikkat edin yalnız bırakmayın bu tip oyuncaklarla siz de...

ben 4. yarışmacıya verdim oyumu kızlar.çok güzel.bi bakın.

ben de.

çakma dr. hehehe kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…