kızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı
eskiden hiç dökülmezdiiiiiii
canım şimdi aşı kartında aşılar sırayla yazılıya yanlarındada yapılacağı tarihler var. şimdi difteri-tetanoz boğmaca+polio üstte altındada hemofilus inluenza tip-b var bunların ortalarına tarihler yazılı benim anlayamadığım bunların toplamınımı yapıo dr lar
ohoooo seninki yenimi başladı şekerim
ben kel kaldm nerdeyse
halat gibi saçlarım vardı:roflol:
kızalr banyodan çıktım ve saçımın nerdeyse 4 de 1 i elimde hiç dökülmezdi 20 gündür acayipppppppppppp aynı derdi paylaşan var mıııııııııı
Halat gİbİ saÇı olanlar yİne Şanslı bende yoktu zaten hİÇ kalmadı
ohoooo seninki yenimi başladı şekerim
ben kel kaldm nerdeyse
halat gibi saçlarım vardı:roflol:
günaydınlarrrr.
erkenciyim bugün...
ege 05.30 da kalktı ve yeni uyutmaya çalışıyorum.
gece sürekli kalkıp ağlıyor kakadan yada açlıktan.
3 saat arayla kaldırıp mama veriyorum ağlıyor istemiyor.
çok uykum var.....
günaydın herkeze.
moralim çok bozuk.
annem rahatsızlandı.
2 gündür işten izinliydim bugün gelebildim.
hala çok iyi sayılmaz.
Çok kÖtÜ bİr gece geÇİrdİm zeynep acayİp huysuızdu uyumak İstemedİ hadİ uyutmıyım dedİm pek zorlamamaya ÇalıŞıyorum hİÇ bİŞeyde uyumadı mızmızlandı tam uyuttum mama saatİ geldİ acıktı uyandı hadİ bİ daha gecede 1 kere kalkan kuzum dÜn gece hİÇ kalkmadıysa 5 kere kalktı .... Benİde kendİnİde yordu bende bÖle uykusuz uykusuz geldİm İŞ baŞına
kızlar bugun bizim evlilik yıldönümümüz 2 yıl oluyo evleneli zaman ne çabuk geçiyo.ama sabah kocam giderken hiç bişey demediunuttumu acaba
bızımde evlenme yıldönümümüz bu gun 2 senemiz ama benımkıde unutu bişidemedi bakalım hayırlısı akşama çok zaman vra
kızlar şu nininiden mi acaba kayra normalde yarım saat uyurdu şimdi uyutıyorum odasındaki pc den ninniyi kısık sesle çalıyorum sürekli ve 1.5 saattir uyuyo 2 defadır böyle :) yupiii
selamsss
geçmişe bakamadım inş. herkes iyidir....
kıslar bizim de birasdan aşımız var... ilk defa annem olmayacak aşı yapılırken... tırsıyom. nasıl tutacam.... inş. eşim gelebilir..... öptüm sonra görüşürüz canlar....
canım pnomokok birde şu karma aşılar varya onlardan hangisi yaptı acaba ateş düşürücü verdim sabah parol şurup vermişti dr şimdi ateşi düştü ama yine çıkacak gibi daha kaç gün sürerki öffff kızlar birde bu karma aşılar hakkında beni aydınlatırmısınız bana çok karışık gelio anlayamadım bir türlü
Halat gİbİ saÇı olanlar yİne Şanslı bende yoktu zaten hİÇ kalmadı
ben 4. yarışmacıya verdim oyumu kızlar.çok güzel.bi bakın.
meraklı canım saol beni aydınlattın sen topiğimizin dr oldun artık kurtuluşun yok benimde saçlarım bundan bir hafta öncesine kadar hiç dökülmüodu burda konusu oldu bende attım tuttum ben ilaç kullandım ondan hiç dökülmüo die ama hepsi fasa fiso çıktı avuç avuç iniolar aşağıya doru saçlar çok feci ev saç doldu iğrenç arkadaşın dediği gibi birde buna mevsim eklendi vay halimize ama tecrübeme dayanarak söliim buda geçicek ve saçlarımıza kavuşucaz kel kalmıcaz yani korkmayın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?